- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #49759 üzenetére
Ehhez az kellene, hogy valamilyen visszajelzés kapjon, hogy mit ismert fel rosszul, és mi a jó, különben hogyan tanulna? Visszajelzés viszont nincs, hiszen, amit rosszul ismert fel, azt egyszerűen kijavítja az ember kézzel, de az már nem jut el a központba.
-
Bavid
senior tag
válasz
Potyka03 #49793 üzenetére
A google maps-be épp a legújabb frissítéssel került bele elvileg.
-
fatal`
titán
Valaki vásárolt már app-on belül? Az In-App billingre gondolok, pl. a taptuból így lehet eltűntetni a reklámot (1 fontért), de egyre több appban látom ezt és jobb megoldásnak tartom, mint a külön free + paid verziót. A kérdés az lenne, hogy ezt is accounthoz rendeli a google, vagy következő telepítésnél (pl. romcsere vagy factory reset) újra meg kell vennem?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Tudtok olyan navit mondani ami ingyenes és van benne magyar kerékpár út hálózat?Tehát képes úgy elnavigálni.2.4.7-es droidom van(Vodafone Smart II)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Olyan app van, amivel StreetView-szerű teljes panorámafotót lehet készítani, és hasonló módon nézegetni?
-
BigBlackDog
veterán
Időjárásra alapozó live wallpaper-ből mit ajánlotok?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Bone123 #49785 üzenetére
A 4,9-es értékeléssel a planétacsomag amúgy a legmagasabban értékelt app amit eddig láttam.
A hétvégi beszerményeim közül ajánlom kipróbálásra az 1Weathert, aminek a menüje és widgetje is egyedi (és az időjárása pontos), az F1LiveStream live timing appot, a Satellit AR-t amely az élőképre vetíti rá mindenféle műhold és űrobjektum elemeit (nem tudom mennyire firss az adatbázis), hozzá csillagép is társul, illetve csillagképek megfejtéséhez a Sky Mapet, amit szintén csak az ég adott szelete felé tartunk, és megmutatja az ottani csillagképeket, valamint a Naprendszer bolygóinak aktuális helyzetét. Emellett a Power Toggles váltotta a GO Switch Widgetet, átlátszóság for president!
Ha már GO: valaki tud linkelni egy alap GO Ikon pakkot, amiben a eredeti GO ikonstílus meg van csinálva sokkal több apphoz és fukcióhoz is? A rajolt átlászó ikon pakkra gondolok.
Teasüti: itt.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ha már play kedvezmények, nagyon belejöttem az appvadászatba, Virtua Tennist (kitűnő játék remek árban, jó hardver kell neki), Beautiful Widgetset (senkinek nem kell bemutatni), és a Galactic Core élő háttereket megvettem, és mivel úgy rendeztem, hogy a nap/hold az időjárás widgetben pont a galaxis fényes közepén helyezkedik el, elképesztően dögös hátteret kaptam. Viszont kifejezetten idegesít, hogy noha a telefonon elvileg fut, a Max Payne-t a Play nem engedi feltenni.
Ha már Phonearena és elő hátterek, az általam beírt cikk szerint ezek az eye-candyk csak az aku ~2%át eszik (nyilván azért háttértől függően), és Maxelus boltjában néhány egészen döbbenetes live wallpaperre akadtam. A remek ingyenesek mellett van egy szintén kiemelkedő Galaxiscsomag, egy időjárási effektekkel felturbózott bolygócsomag, 3D hullámzó szőr és egy igen látványos élő levél háttér, amit sajnos nem tudtam megvenni valszeg mert túlléptem a tranzakciós keretet.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Bone123 #49775 üzenetére
Igaz, de az alkalmazások vissza is tudnak élni vele. Ha vmelyik megpróbálna nyomon követni a háttérben, akkor azon túl, hogy ismerni fogja a pozíciódat, leszívja az akkut.
Bár ha nem használsz semmilyen privacy menedzsert, akkor amúgy se tartja vissza semmi az ilyen információktól a spyware-eket, csak ugye a gps elég energia éhes. -
baandii
senior tag
hellosztok!
video lejátszására a MoboPlayer-t használom de esetleg van nála jobb? ki mit használ?
-
fatal`
titán
válasz
BigBlackDog #49776 üzenetére
Sehol, csak a fejlesztő látja. Csak a saját készülékeidet tudod megnézni, hogy kompatibilis e velük.
-
BigBlackDog
veterán
Playen lévő alkalmazások kompatibilitási listáját hol tudom megtekinteni?
Pl. Nova 3 milyen telefonokon hajlandó futni? -
Bone123
HÁZIGAZDA
Techmesterek: igaz a Phonearena állítása, miszerint aktív kapcsolatok, mint pl. a GPS, önmagukban nem használnak erőforrást, csak ha a rendszer/applikáció használja őket? Vagyis ha egy program sem használja a GPS-t adott időintervallumban, nyugodtan bekapcsolva maradhat az értesítési sávban, mert ilyenkor nem használ egy szikra energiát sem?
-
Gabelogen
tag
Sziasztok.
Van olyan kapcsoló ami az usb hibaelhárítást
kapcsolja ki-be,de mondjuk ki lehet rakni az asztalra? -
Kulinger
tag
Sziasztok!
Szerintetek Melyiket válasszam Opera Mobile vagy Google Chrome
?
-
BigBlackDog
veterán
Milyen panorámakészítő progit ajánlotok, ami akár vízszintesen és függőlegesen is képes egyszerre összeilleszteni a képet? Pl. 5*5 képből álló panoráma készítéséhez.
-
dokee78
félisten
Teamviewer.
-
Tv
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó, lehetőleg ingyenes távoli asztal alkalmazást, amivel a pc-t el tudom érni?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Értesítési sávot valahogy átlátszóvá lehet tenni?
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #49759 üzenetére
Én nem tartom elképzelhetetlennek.
Mivel aktív net kapcsolat kell hozzá,ezért a bediktált szavak bekerülhetnek egy nagyobb adatbázisba.
Gondolom én. -
S e t h
nagyúr
Ez a swype meglepetéseket.
Kimi Raikonnen= ki mi történnePastor Maldonado- Pásztó az Orbán Nato
A Handcent sms-sel nem lehet összelőni a Mariskát?Vhogy nem akar sikerülni, viszont cool readerrel megy.
-
geckowize
őstag
Az miért lehet, hogy valamilyen appnál (itt Angry Birds Space) azt írja ki frissítésekor, hogy "Nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD-kártyán." Itt egy screen is róla.
Rákerestem de csak belső sd-s gépeknél volt ez probléma, ott csak le kellett választani az sd-t.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Kipróbáltam a swiftkeyt, de nekem a swype jobban bejön. Az a gond az angol kiosztású, javítós móddal, hogy sokszor nem ismeri a célszót és valami másra változtatja, az ékezetet meg előcsalni majd a szót "leokézni" hogy ne javítsa mizéria, persze mindenbe bele lehet jönni. A swype magyar kiosztása persze jó sűrű, fekvő módban azonban tökéletesen használható plusz a hangfelismerése is jobb. Azt gondolom hogy tökéletes billentyű tapira soha nem lesz, és persze sok múlik a kijelző méretén, érzékenységén, én 4"-on használom lapátkézzel, valszeg a Note II-vel ideálisabb lenne a pötyögés.
-
barnam_
nagyúr
válasz
RexpecT #49751 üzenetére
Ehhez képest nap mint nap találkozok olyan telefonnal, amin rossz az apn beállítás, vagy nem állítja be automatikusan
A Beállítások - vezetéknélküli - mobilhálózatok - csomagkapcsolat elől vedd ki a pipát, és nem fog netre menni.A másik amit meg lehet tenni, hogy szolgáltatónál tiltani az előfizetés nélküli netet. Vodafone-nál nincs ilyen, de a T-Mobilnál aljas módon alapból engedélyezve van az apn, és szedi is le a pénzt...
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Édesanyám most kapott egy kis androidos telót, nem fizetett elő külön mobilnetre, csak az itthoni wifit használná. Mit kell tennem ahhoz hogy tutira ne menjen ki a telefon az internetre, akkor mikor nem csatlkazozik wifihez?
Azt hittem, hogy elég a hozzáférési pontok törlése de ezt találtam:
"...Az androidos készülékekben sajnos nem elegendő a hozzáférési pontok törlése, a készülék újra beállítja azokat észlelve, hogy milyen hálózatot használ, hiszen ezekhez a készülékekhez célszerű internet csomagot használni, mivel így teljes körűen minden funkcióját ki tudja használni. A készülék sajnos akár magától is képes internetezni pont ezen funkciók miatt. "
-
randras
veterán
Lehet, hogy én is kipróbálom a SwiftKey-t, ahogy nézem, már megvettem valamikor. Sajnos nekem úgy tűnik mostanában, hogy a Swype egyre kevésbé hatékony, pedig lassan másfél éve használom.
-
Jadro
veterán
válasz
CHIPman #49739 üzenetére
A swiftkey jó kis cucc, okos és könnyű vele gépelni. Elég jól kitalálja az adott zó után hogy mit akarsz írni és csak rá kell bökni. Viszont pont most cseréltem le (pedig megvettem már egy régebbi akcióban), mert ha feldugtam a telót kábelre, ezzel ugye nem fér hozzá a belső memóriához és szépen kilőtte a swiftkeyt mint alapértelmezett billentyűt. Minden kábelezés után unalmas volt visszaállítani. Érdekes módon a swype, vagy éppen a smart keyboad ezt megoldja okosan.
A szintén akciós business calendar is ugyanúgy elhasal. Leveszi a widgetet és lehet kirakni újra. Frankó... Mondjuk lehet hogy csak CM10 alatt jön elő a probléma és lesz rá javítás, (eddig nem tűnt fel hogy csinálta volna) de így ez akkor is idegesítő.
-
Psytech
őstag
válasz
CHIPman #49739 üzenetére
Nem tudom miért ilyen jo, de én is swiftkeyt használok már vagy fél éve, ez idő alatt minden más bill kényelmetlen volt nekem. Tegnap vagy tegnapelőtt pont raktam fel egy romot amiben swype volt az alapértelmezett, hát én kiakadtam tőle. Nekem abban túl nagy volt a zsúfoltság. SwiftKeyben minden letisztult, a helyén van, jó a szótára, kényelmes használni. Persze ez csak nekem. A SwiftKey-l együtt vettem még meg anno a slideit-t is, egyszer sem használtam, az sem jön be. Szerintem csak ízlések és pofonok kérdése kinek melyik jön be jobban.
-
CHIPman
nagyúr
A SwiftKey miért olyan jó, ha a Swype beta ingyenes, stabil, és semmi baja nincs, ráadásul bővített billentyűzetkiosztású? A Swype-pal semmi bajom, csak nem tudom, hogy tudna-e pluszt nyújtani a Swiftkey.
-
BDave
őstag
Nyár végi leárazások vannak a Playben:
Max Payne ($0.99)
Crystal Defenders ($1.26)
Modern Combat 3: Fallen Nation ($0.99)
Gangstar Rio: City of Saints ($0.99
NOVA 3 ($0.99)
Zen Bound 2 ($0.99)
Spirits ($0.99)
Virtua Tennis Challenge ($0.99)
iBlast Moki 2 ($0.99)
Super Dynamite Fishing Premium ($0.99)Swiftkey 3 ($0.99)
Beautiful Widgets ($0.99)
The Lorax ($0.99)
Vignette ($0.99)
Star Chart ($1.09)
Business Calendar ($0.99)
Dragon Quest Slime Wallpaper ($1.26)
roConnect - Roku remote ($0.99) -
sampe
aktív tag
sziasztok!
Adott egy x10 mini pro, a telószámokat egy vcard fájlba lementettem, eddig nem is volt semmi gond.
Adott egy Blackberry 9700 as teló, azokra szeretném átmenteni a telószámokat vcardon, hogyan tudom ezt megtenni?Köszönöm!
üdv -
killzone1987
senior tag
válasz
Teasüti #49719 üzenetére
Ezt a beragadt progis leállító progit én is szívesen fogadnám,már ha van ilyen!?
Fizetős is jó lenne!
megj...
Nálam is szeretnek beragadni a progik,és sajnos CMX 10 alatt a HOME gomb nyomvatartásával nem lehet az alkalmazásokat leállítani!
Csak a utoljára megnyitott alkalmazások listáját mutatja.
Így naponta 1x kötelezővé vált a reboot.
Tud e beszélni valaki Quarxal ezügyben?
Előre is THX! -
air
nagyúr
HD Caller ID-t használ valaki? Ha igen tudna abba segíteni, hogy a default-nak beállított képet hogyan lehet visszaállítani az eredetire? A default képet nem engedi törölni, csak a galériából választhatok másikat.
Előre is köszi. -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Google Mapsen kedvenc hely beállításánál hol lehet valamiféle leírást adni a helyről? Nem hinném, hogy nincs benne ilyen funkció, de én nem jövök rá. -
baandii
senior tag
hellosztok!
szerintetek a Pixlr-o-matic vagy a PicsArt - Photo Studio a jobb app ebben a kategóriában?...vagy esetleg vmi más?
-
válasz
body007 #49720 üzenetére
Akit érdekel:
ro.product.model=GT-I9300
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=d2uc
ro.product.device=GT-I9300
ro.product.board=MSM8960
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product_ship=true
# Samsung Specific Properties
ro.build.PDA=I747UCALEM
ro.build.hidden_ver=I747UCALEM
ro.build.changelist=599060
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=samsung
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=msm8960
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=GT-I9300 -
tybsen
addikt
-
ncc1701
veterán
-
Cabrio
aktív tag
Online amőba játékot tud vki, ami nem 3x3-as táblából áll? Olyan kéne amivel ismerősökkel tudunk játszani egymás ellen
-
Sziasztok!
A market-en nem tudok mindent telepíteni ezért szeretném átírni a telóm adatait. Galaxy SII vagy 3ra ha lehet
Gondolom a build résznél nézzem a system tuder pro-ba. De van ott olyan, h:
ro.board.platform
ro.build.description
ro.build.id
ro.build.productezeket kell átírni? de mire?
-
Teasüti
nagyúr
Tudtok olyan programot, ami kilövi a beragadt alkalmazásokat?
Nem egy mezei task killerre gondolok, hanem vmi olyasmire, ami magától felismeri, ha egy process fölöslegesen pörgeti a processzor és ébren tartja a telefont és beavatkozik (kényszerített leállítás).
Tököm tele van vele, hogy bármi beragad, akkor búcsút mondhatok az akku időnek. Ma éjjel is a Titanium Backup képtelen volt ütemezett időben a rom-ba illeszteni a frissítéseket és reggelre félig leszívta az akkut a beragadt folyamat. Mondanom sem kell, h ezt nem engedheti meg magának egy ilyen telefon az eleve karcsú rendelkezésre állási idejével, és akkor még szépen fogalmaztam.
Szóval vmi olyasmi kéne, ami azt figyeli, h melyik process pörgeti a processzort és egy tűréshatáron felül leállítja felhasználói beavatkozás nélkül, ha amúgy nincs előtérben az alkalmazás, vagy ki van kapcsolva a képernyő vagy vmi. Illetve ha nem kapcsol deep sleep-be a telefon, akkor a bűnös folyamatot megint csak kilövi, ami ébren tartja.Van ilyen egyáltalán?
Egy rossz vicc, h minden lemerülési ciklusban előfordul egy ilyen hiba, és gyakorlatilag baszhatom a takarékosságot, mivel egy ilyen baki után úgyis egy nap alatt lemerül.
-
Canonfan
senior tag
dokee78 (#49626), LordRajZoL (#49630), kymco (#49642):
Köszi,
már fel is raktam, meglátjuk nálam mennyire lesz pontos a Köpönyeghez és az Accuweather-hez képest...
-
Joshi
titán
Üdv. Érdeklődnék egy program után amivel elérhetem Android alól az otthoni hálózatom alól a megosztott mappáimat wifi routeren keresztül. Egyszer már használtam valami progit de már nem emlékszem hogy mi volt az. THX.
-
Rx
aktív tag
dekrer és bubi92 köszönöm a segítséget
-
HeZzZ
senior tag
nem tudom törölni sehogy a "lock screen widget"et segit valaki? :/
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vagy létezik olyan program (widget) amivel a mobilnetet tudnám bekapcsolni anélkül hogy be keljen lépnem minden egyes alkalommal a beállításokba...?
Előre is köszi!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Fancy Widgetnek csak a fizetős változatában van előrejelzés widget, vagy csak én nem tudom a free-ből előcsalni?
-
acsati
aktív tag
Elég lenne nekem ha egy útvonalat berajzolna x címtől y címig. Sajnos mobilnetem meg nincsen, ezért kellene valami offline térkép
Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest