- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Oldman2 #49838 üzenetére
Ilyen buta lenne a CWM?
Maga az MD5 fájl nem tartalmazza a mappa elérési útját, ahol a fájlok vannak, akkor is működni kéne, hogy bárhova áthelyezem őket. Úgy gondolnám csak az az egy kikötés van, hogy az ellenőrző fájlnak a többi mellett kell lennie. Ha nem így lenne, akkor a PC-n nem futott volna le gond nélkül az ellenőrzés.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Oldman2 #49331 üzenetére
%620%
Hálón kívüli meg: %6% (ez volt eddig a mindenes, amíg egy szabály elég volt) és a "hálón belüli" kizárva.
Ahogy nézem a naplót, egyszerűen nem alkalmazza a szabályokat egy bejegyzésre sem.Az összevonás az mit csinál és mikor szokás használni? Kell az nekem?
(#49333) Oldman2
Az ilyen esetekkel nincs mit tenni.Max a telefonkönyved problémás neveire külön számcsoportot hozol létre. Egyénileg.
-
bepken
veterán
válasz
Oldman2 #49044 üzenetére
TuneIn Radio használatkor nem tapasztalsz intenzívebb melegedést? nálam DefyPlus-on sokkal intenzívebb a melegedés 20 perc TuneIn hallgatás után, mint 20 perc játék után... (természetesen egyszerűbb játéknál, pl: where is my water)
de a lényeg, hogy fogalmam sincs, miért van egy online rádiónak ekkora erőforrás igénye? sajnos vagy nem sajnos...jobbat viszont nem találoktényleg a legjobb online rádió androidra!
-
tybsen
addikt
válasz
Oldman2 #48825 üzenetére
Most, hogy szoba jott a google ketlepcsos azonositasa...
Sokszor vagyok kulfoldon, ilyenkor mas sim kartyat is hasznalok ugyanabban a keszulekben. Korabban hasznaltam a google ketlepcsos azonositasat a megfelelo szamkod generalo app-pal egyutt, de pont az orszag-valtasok miatt elegge bonyolult volt, mivel minden egyes sim-csere eseten be kellett allitanom ujra a jelszavakat az egyes alkalmazasoknal, mint pl. greader, ha jol emlekszem a play store is ilyen, stb. Raadasul ketto google fiokom van. Szoval gyakorlatilag minden sim-csere utan be kell allitani, mivel nem mukodnek az alkalmazasok..
Valakinek van hasonlo tapasztalata, pontosabban valami megoldas erre? Mert alapvetoen az otlet nagyon jo (yahoo-s fiokom feltorese miatt csinaltam meg a google ketlepcsos azonositast), de igy elegge bonyolult, minden alkalommal uj kodokat generaltatni, bemenni a google fiokba, modositani a beallitasokat, stb.
-
scapegt
őstag
válasz
Oldman2 #48805 üzenetére
Pont az a bajom, hogy nem lehet megoldani
Konkrétan ott van a progiban, hogy a Wifi ne kapcsoljon ki soha, mégis kikapcsol 23h-kor. De próbálkoztam olyannal is, hogy Wifi ki (ha nincs csatlakozva), de ugyanúgy kikapcsolja.
Ezt az egy kis "problémát" leszámítva egyébként jó kis program, régóta használom teljes megelégedéssel.TRob1: ez igaz, őszintén bevallom, nem emlékeztem rá, hogy kikapcsolja. Sebaj, csinálok egy olyan szabályt, hogy 23:01-kor kapcsolja be a wifit
annyit meg talán kibírok, amíg bekapcsolja
-
scapegt
őstag
válasz
Oldman2 #48793 üzenetére
Hehe, ennyire azért nem vagyok lüke
Tudom, hogy repcsi módban is van wi-fi
csak idegesít, hogy épp netezek, erre eljön a 23h, kikapcsol a wi-fi, én meg pont rányomok valami linkre és nem hozza be...egyszerűen nem tudom beállítani, hogy ha már amúgy is be van kapcsolva a wi-fi, ne kapcsolja ki. Szerintem ez nem nagy elvárás...lehet írok a fejlesztőnek, hogy oldja meg, mert szerintem ezzel sokan vagyunk még így.
-
tybsen
addikt
válasz
Oldman2 #48767 üzenetére
Milyen az akkufogyasztás? Nekem még nem volt idom nagyon foglalkozni vele, tasker-t es llama-t nezegettem illetve letoltottem/kicsit tesztelgettem, de hosszabb tavon nem tudom, mennyire ertelmes es mennyire fogyaszt.
Viszont tasker meg is szivatott: beallitottam, hogy 23:00-kor valtson repulo uzemmodra minden nap, egeszen reggel 5-ig. A hetvegerol teljesen megfeledkeztem,de nalam amugy is teljesen valtozo, meg a hetkoznap is. Na a lenyeg az, hogy nyilvan nem voltam elerheto, mivel lefutott a parancs - pedig szukseg lett volna ra, hogy elerheto legyek.
A lenyeg, hogy ez elegge elgondolkoztatott ezeknek az automatizmusoknak a letjogosultsagan. Mivel az en eletritmusom nagyon valtozo, rajottem, hogy jobb, ha en szabalyozom inkabb a beallitasokat, programok helyett - igy legalabb mindent kezben tartok es nem kell ellenorizni, hogy nem fut-e valami task a hatterben (ez sokkal melosabb dolog, marmint emlekezni ra, hogy mik futnak, ahogy az en tapasztalatom mutatja, mint beallitani az adott pillanatban fontos dolgot).
Ugyhogy egyelore megvagyok a programok nelkul, de figyelem a szokasaimat, hogy hol tudnanak ezek segiteni a mindennapokban.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Oldman2 #48403 üzenetére
Ahá, akkor itt nem csak az oprendszer határozza meg, hogy mi települ, aztán fut legfeljebb szaggatva, vagy sehogy, hanem az, hogy milyen típusú a proc.!?
Akkor skyfire-en kívül nincs valami megoldás netes videók lejátszására, az én kicsi gügye telefónómra?
Köszi olvasom a cikket!
Köszi TRob1 lehet kezdem érteni
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Oldman2 #48383 üzenetére
Hali!
Nem tudom nekem eddig se akart települni a flash android 2.2-re, azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel LG p350, pedig szeretnék videókat nézni a mobilomon is. Most a skyfire-t használom az abba épített videólejátszó egész jól működik. Igaz nagy kutatások árán sikerült olyan flash playert is szereznem, talán 10-es szériából amit sikerült végül telepítenem, de olyan mintha fent sem lenne. A legtöbb videónál még mindíg kis kék kérdőjeles dobozkával jelzi, hogy nincs megfelelő plugin a lejátszáshoz.
Van esetleg valami más megoldás is skyfire-en kívül?
Én csesztem, lámáskodtam el valamit?Köszi
-
atillaahun
veterán
válasz
Oldman2 #48263 üzenetére
Hát igen a komolyabb feladatokba én is belebukok, érhető ha valaki pár apróság megoldásához sokallja a befektetett energiát, ami a kiismeréséhez szükséges. Nekem már megtérült azzal a 10-20 profillal, amit pár hónap alatt legyártottam magamnak vele, és azóta is nagy megelégedésemre használok. Sőt most a legutóbbi verzióval már elméletileg önálló programokat is lehet majd gyártani. Gondolom arról van szó, hogy egy komolyabb profil feltelepíthető lesz magában is, és majd futhat Tasker nélkül. Ha egyszer sikerült stabilizálni erre a fos LG-re a CM-et, szerintem beleásom majd magam ebbe a programgyártásba, számomra nagyon érdekes hangzik.
-
atillaahun
veterán
válasz
Oldman2 #48259 üzenetére
Szerintem a Tasker (saját téma) se bonyolultabb mint a lLama, én is arra váltottam róla. Ráadásul még magyarul is tud, meg szerintem korrektebb a leírása, tippjei.
Más hasonló tudású programról nem nagyon tudok. Mit nem sikerül egyébként beállítani, amit akarsz a Tasker-rel? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #47436 üzenetére
A Multi Mount SD-Card -ról van szó.
Más app, többek között a Multi Mount SD-Card Lite szó nélkül felmegy.
Mi lehet a gond?
-
-
nimfas
addikt
válasz
Oldman2 #35794 üzenetére
Sziasztok!
Hülye kérdés következik!
GooglePlay-ről csak telefonra lehet letölteni-installálni appokat, vagy vhogy a számítógép wincsijére is megoldható?Ha megunok, vagy nem tetszik egy-egy game-app amit feltettem a telóra, azt hogy tudom úgy leszedni, hogy a googleplay-ről is eltűnjön?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
paloczp
tag
válasz
Oldman2 #28743 üzenetére
Meghagytam ezt a labdát, és látom le is csaptad
De ha belegondolsz, csak olyan nov-december óta van ez a lehetőség, az eset pedig még nyáron történt (bár ezt nem írtam).
Sajnos az első külföldi utam volt Androidos telefonnal, így egyből be is szívtam ezt. Azóta jobban ügyelek rá. -
Fateys
tag
válasz
Oldman2 #27910 üzenetére
Llama-val akkor megoldható,hogy pl reggel 10percre bekapcsolja a wifit,szinkronizáljon (emailek,stb). Majd kapcsoljon ki a wifi és a szinkronizálás is? Valamint csináltam egy olyan eseményt,hogy ha 20% alá megy az aksi,akkor vegyen vissza fényerőből,rezgésből,2g-re álljon át,stb.
Ezekre nem találtam megoldást a timeriffic-ben,eddig azt használtam.Most ismerkedek az Llama-val.Remélem minden működni fog. -
Koga777
tag
válasz
Oldman2 #26097 üzenetére
Én az Apps on Sale programot használtam erre a célra. Most már nem figyelem a leárazásokat, szinte mindenből van minőségi ingyenes változat is.
-
fatal`
titán
válasz
Oldman2 #25758 üzenetére
Nálam a PowerAMP trialje fagy időnként indításkor.
Nem tudom mi tud flacot, de nézd meg a MortPlayert ez ingyenes, illetve megpróbálhatod az NRG Playert is.
(#25760) DemonDani: Szerintem ahhoz semmi köze, nekem meg se jelenik a maps az akkuhasználatnál, mert nem használom sosem, pedig a BWben a Geolocation be van kapcsolva. Esetleg ha GPSsel pozícionálod az időjárást, akkor az szívhatja az akkut rendesen. (Állítólag GPSszel pl. a Mini Pro két óra alatt lemerül, nem tudom, még nem próbáltam)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged