Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Babetta-X #47995 üzenetére
Androidra barátom!?!? Még nincs, csak arra a két bizonyos készülékre volt. Most pedig azok átiratait használja mindenki.
Zsolt_72 Nem vásárolható meg androidra sehol. Mutasd már meg hol lehet megvenni, mondjuk Galaxy Ace felbontására valót hivatalosan? Azokon a készülékeken volt előtelepített és támogatott egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
kilozsul
aktív tag
Furcsa lehet a kérdés, de nem tudtok nekem olyan appot mondani, ami direkt arra van, hogy gyorsan merítse az akksit?
-
Richee11
senior tag
Melyik a legjobb offline térkép és gps program?
-
bepken
veterán
válasz
Dottore #47977 üzenetére
lehet azért nem foglalkoztat a fejlesztés, mert nem tudok ilyen módon gondolkozni?
nézd vannak funkciók, melyek egyesek számára hasznosak, mások számára irritálóak, esetlegesen kellemetlenséget okoznak...én most az utóbbi kategóriába estem sajnos. nincs ezzel semmi baj, ez is egy fajta tapasztalat volt.
-
Narxis
nagyúr
lgcamerapro-nál miért pittyeg egy darabig ha képet akarok csinálni? Mintha időzítőre lenne állítva vagy nem tom, pedig szétnéztem a beállításokban.
-
Accelerometer tester vagy Accelerometer Monitor próbáld ki ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Accelerometert, hogy tudom tesztelni?
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47946 üzenetére
"Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme." -Johnnie Cochran, ügyvéd
tényleg köszi a segítséget, közben az SD format megoldotta a problémát...nem túl elegáns, de a célnak megfelel.
ami az ID3tag-et illeti, továbbra sem értem, hogy ebben mi a logika. az én hibám annyi volt, hogy "Yes" gombot nyomtam...
de mindezzel nem lenne semmi gond amúgy, mert elvileg a program tudná a "rollback" funkciót is, ott van a menüben. csak akkor miért nem működik?a mappa nézetet azért nem szeretem, mert ugye ott meg a fájlnév dominál...ergó, ha nem "01-előadó-cím" formátumban van (vagy hasonlóban), akkor már más sorrendben játsza le a számokat. de most az utóbbi napokban valóban én is ezt a rendezést használtam, jobb híján...
na de meg még annyi kérdésem lenne, meg annyi mindenen tudnék felháborodni, értetlenkedni ezzel kapcsolatban....viszont mindez mostanra érdektelenné vált, hiszen a probléma a fentebb említett módszerrel megoldódott.
tényleg köszi a segítséget és a hasznos infókat! most már bátran jövök ide máskor is
-
Mtbsrác
senior tag
Vki megtenné hogy ennek a proginak a telepítő file-át feltenné valahova?
Ezét!!!Istenért sem tudom letölteni a telefonnal mert vmi connect hibát rizsál nekem.
-
Pityesz78
tag
Titanium pro minden alkalmazás eltávolítás után újraindul. Másnak is?
-
€uro
őstag
Ismertek olyan eBook olvasó alkalmazást, ami támogatja a TTS beszéd motort?
-
hopehu
tag
Sziasztok, tudja vki, hogy a google playen miért kapom ezt az üzenetet ha vásárolni vagy letölteni akarok, hogy:
"Ön még nem használta Google Play Áruház alkalmazást (a fehér bevásárlótáska alkalmazásikon) eszközén ezzel az e-mail fiókkal. /További információ/"
A további infóra kattintva egyébként egy hibaüzenet jön, hogy olyan oldal nincs. Ja, amúgy persze be vagyok jelentkezve.
Ráadásul amikor egy alkalmazás vagy játék oldalán vagyok, a játék alatti részen a letöltés alatti részen (bal oldalon felül) azt látom, hogy Felkiáltójel NINCSENEK ESZKÖZEI.
Gondolom, itt lenne az a kosár... de ha nem tudok venni, mert nincs ott, akkor nem is tudom használni
Mi lehet a gond?
Köszi előre is -
zozyk
addikt
Szeretnék javaslatokat kérni a Pocket leváltására.
Tetszik a program,de szeretnék csoportok között mozgatni bejegyzéseket és ez ebben nem működik,és a fejlesztői fórumon is hiába kérdez az ember(pedig megvettem a PRO kulcsot is hozzá)
Ami elvárásom lenne (nem túl sok)
-online sync
-csoportok/bejegyzések mozgatásának lehetősége
-jelszógenerátor (nem létszükséglet)Nem gond ha fizetős,csak ne havidíjas legyen.
Play-en a keresőt tudom használni,ezért inkább olyanok írjanak,akik használnak is ilyen programot,köszi... -
GrooveHero
addikt
Köszi mindkettőtöknek, meglesem akkor
-
-
Klaymen
tag
válasz
GrooveHero #47964 üzenetére
Időkép? Én mondjuk Budapesten használtam eddig, de ott szépen cellainfo alapján változtatott a helyzetemnek megfelelően.
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.idokep.idokep -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudtok ajánlani egy jó időjárás/óra widgetet/progit, miben viszonylag több kisebb vidéki város/ falu is megtalálható?
Előre is köszi a segítséget -
adakiller
senior tag
Sziasztok!
Az megoldható, hogy a Defy-n is meg egy tableten is ugyanazt a Google Playes accot használjam összeakadás nélkül? Play fogja tudni kezelni a 2 eszközt? szeretném a korábban megvásárolt progikat-játékokat a tableten is használni. Köszi
-
iguana
őstag
erre a legjobb a Power Toggles
redőnyös is, widget-es is.
ingyenes. -
Necc
addikt
válasz
droti25 #47950 üzenetére
En meg nem vagyok jartas a vodafone halozataval kapcsolatban semmivel es a vibert csak hallasbol es kepekrol ismerem, ugyhogy sajnos
Esetleg netes keresot hasznalva nezz korul, hatha jutsz valamire, eleg altalanos lehet a problema, csak van valami megoldas a korlatozas kikerulesere.
-
TRob1
veterán
válasz
bubi92 #47952 üzenetére
Na ez már nem annyira egyértelmű mint az előbbi.
Van akinek igen, van akinek nem... és persze rendszerfüggő is, hisz nem ugyanaz pl. ICS alatt mint gb vagy froyo alatt...
ExDialer-t szokták szeretni, meg a DialerOne-t is, vagy a DW Contacts & Phone & Dialer-t. (Én meg a GoContactsEx-t
)
-
bubi92
őstag
gyári galéria app-ot érdemes lecserélni valamire? néha lassúnak tűnik..
-
Narxis
nagyúr
válasz
gatto_ #47936 üzenetére
Ott a pont, én ezért is szeretem a mappanézetet, lusta vagyok szerkeszteni. Semmi baja nincs a JetAudio-nak, facebookon lehet nekik írni a hibákról, 100% hogy olvasni szokták.
http://www.facebook.com/pages/JetAudio/425309040827461
Nekem eddig ez a lejátszó vált be a legjobban pedig mindet kipróbáltam.
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47940 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
Tisztázzuk... Persze remekül lehet album szerint rendezni, ha fent van mondjuk 10 album, 10 előadótól, és az idtag rendesen ki van töltve, akkor album nézetben mutatni fog 10 albumot, előadó nézetben 10 előadót. Ha felraksz egy új albumot egy olyan előadótól ami már benne van a 10-ben, akkor album nézetben lesz 11 album, előadó nézetben marad 10.
Namármost... ha te felraksz egy válogatás albumot aminek az idtag-ja úgy van kitöltve, hogy 20 dal 20 előadótól, de ugyanaz a lemezcím, akkor mivel az előadók élveznek prioritást logikusan 20 előadótól lesz 20 azonos című albumod. Elméletileg ugye adhatnak ki azonos című lemezeket. Tetszik nem tetszik ez így van, és ezért nem a lejátszó hibája. Erre találták ki a mappanézetet, amit nem csak a PlayerPro tud, hanem szerintem még sok másik is. Ha megcsinálod az általam ajánlott programmal az átnevezést akkor nem fogja szétszedni 20 albumra.(Bár vannak anomáliák, mert van egy dubstep albumom, ami szintén ilyen vegyes szar, átszerkesztettem pc-n, átszerkesztettem a PlayerPro saját címkeszerkesztőjében, és két számot így is külön albumba rak. Fogalmam sincs hogy miért.)
-
válasz
Babetta-X #47942 üzenetére
Ha lehallgatni nem is lehet, de a pontos helyét meg lehet határozni GPS-szel. Security programok támogatják ezt a funkciót (is): "Device Protection - Remotely locate your phone (Find My Phone), lock it, set off an alarm, or securely wipe your data and personal information if your phone is lost or stolen."
Antivirus & Mobile Security vagy McAfee Antivirus & Security vagy Norton Antivirus & Security -
Babetta-X
senior tag
válasz
#40993792 #47792 üzenetére
Sziasztok! Ne haragudj, ha a levelem nem olyan hangvételben készült, mint ahogy azt kellett volna. Remélem ezt a válaszomat elolvasod és enyhítek a helyzeten
Így visszaolvasva igazad van, bocsánatot kérek, kissé zaklatott voltam egyéb okokból, aki ismer az tudja, hogy tartózkodom az ilyen kifejezésektől, szóval még egyszer bocsánat, köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni, megértem, hogy a jogszabályok megváltoztak a 6630 óta, így tovább nem firtatom a dolgot, pedig nagyon jó lenne egy ilyen program otthon/autó vagy akármi más védelmére hasznosítva. -
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47936 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul
lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
egyébként immár lassan 1 éve, hogy megvettem az Uber Music nevű CSODÁLATOSAN SZÉP kezelőfelülettel rendelkező app-ot. szeretem, imádom, mindent tud, ami nekem fontos. és mindezt szépen, stílusosan! na most ez a JetAudio egy max. 20 perces próbálkozás lett volna, mert még aztán "jobb hangzást" is emlegettek vele kapcsolatban, én meg ugye kételkedő vagyok, de mondom még egyszer a PC-n ismert névből indultam ki...
így hirtelen én se tudnék mondani jobbat nála. tényleg sok-sok éve használom már
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47935 üzenetére
Ja... akár az album címét, vagy hogy vegyes előadók, vagy akármit. Legyél kreatív.
Szerintem itt nem a programmal van a baj. Ha másikat felraksz az is így fogja kilistázni, mert hiába mondod, hogy nem logikus, de mind az előadók, és nem az albumok szerint válogat.
Amit én próbáltam így tett.
Vagy szarj bele, hogy hogy listázza, és használd a mappák szerinti nézetet. Ott rendbe lesz.PC-n én is a JetAudiot használom, legjobbak egyike.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47933 üzenetére
de most érted...mit írjak az előadóhoz?
az album címét? vagy hogy kéne? ...nem.
én voltam a hülye, hogy feltettem ezt az app-ot, csak tudod PC-n már legalább 6 éve használom a JetAudio-t és mivel ajánlották, hogy próbáljam ki, esztelenül le is kaptam GooglePlay-ről...
azóta kicsit nézelődtem, és a hivatalos honlapjukon még csak meg sem említik, hogy Android-ra fejlesztenének...dehát miért is tennék? hiszen a Cowon (a program fejlesztője) saját hardvert forgalmaz, melyen saját szoftver fut. mit keresne Androidon?
csak hát...ezt nem gondoltam át mielőtt letöltöttem ezt a minden bizonnyal fake programot...egyébként szerintem ez szerzői jog megsértése, legalábbis tényleg 90%-ig biztos vagyok abban, hogy a Cowon-nak ehhez a programhoz Android platformon semmi köze sincs.megnéztem mégegyszer, nem találtam semmilyen mappát, ami erre a szemétre utalt volna...
szóval valószínűleg SD format leszamúgy is ideje már...
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47932 üzenetére
Nem értettelek félre. Ezek ilyenek. Én a PlayerPro-t használom, és az is roppant érzékeny. Ha egy albumon belül van 12 szám, ugyanaz az előadó, ugyanaz az albumcím, de mondjuk az egyik szám idtag megjegyzés rovatában van valami, vagy mondjuk nem rock hanem pop kategóriába van sorolva, akkor már külön albumot nyit neki.
Javaslom ezt a szerkesztő programot. Legalább nézz bele, hogy mi a pálya.Marha egyszerű, betallózod a könyvtárat, kijelölöd az összes számot, oldalt átírogatod amit akarsz és elmented. Két perc az egész.
Ezt a JetAudio-t nem ismerem, de a PlayerPro az SD-n létrehoz egy könyvtárat magának, és abba pakolja valami fura fájlokba a dolgait. Szerintem a JetAudio is valahogy így tehet. Ha azt a könyvtárat letörlöd akkor szerintem elfelejt mindent. Bár a következő indításakor újra létre fogja hozni.Ha törlöd a JetAudiot az nem biztos, hogy az SD-ről ezt a könyvtárat letörli.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47931 üzenetére
nem akarom, hogy félreértsd, de tényleg! hiszen segíteni szeretnél a problémámon, amit köszönök!
de Te hol látsz abban logikát, hogy egy albumot, melynek ugye van egy "album cím"-e...egy barom program az "előadók neve" szerint szeparál??? tehát itt most nem arról van szó, hogy egy vegyes mappa teletömve mindennel, amit éppen találtam...nem. ezek olyan albumok, melyek minden száma más előadótól származik.
de például ahol az előadó nevében van egy "feat. XY", azt is külön pakolta!!!EBBEN HOL A LOGIKA?
szerkesztgetéssel nem szeretnék foglalkozni, akkor inkább formázom a kártyát és törlöm a kamu "JetAudio"-t... csak gondoltam valami log fájlba megtalálhatóak ennek az elmebeteg programnak a baromságai...
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47930 üzenetére
Nem elborult logika ez. Az mp3 tag.ból olvassa ki az előadókat és az alapján szedi szét. Ha válogatás album, vagy te válogattad össze egy mappába a számokat akkor ez így logikus. Ezt úgy tudod kikerülni, ha átszerkeszted az mp3-ak címkéit valami szerkesztő programmal, vagy sok lejátszó maga is tudja szerkeszteni.
-
bepken
veterán
sziasztok!
olyan ember segítségét kérném, aki szintén próbálta már a fake! "JetAudio"-t és hasonló problémát okozott nála.
tehát feltelepítettem ezt a valamit és rögtön az első kérdése az volt, hogy "Re-build the MediaLibrary?" vagy valami hasonló...én kis naív ezt egy túlbonyolított "Re-scan SD?" megfelelőjének véltem, nyomtam hát egy "Yes" gombot. na ez talán eddigi, Android-dal töltött idő alatt elkövetett LEGNAGYOBB hibám volt!elkezdtem matatni az (egyébként fertelmes!) kezelőfelületen, rábökök az album fülre, és csak pislogok, ugyanis az első 50 album egy és ugyanaz volt...aztán megnéztem közelebbről is, rá kellett döbbennem, hogy ez a hülye számonként szétbontotta az albumokat!!!! ugyanis van 2-3 válogatás album a kártyámon, ezen számok mindegyikének más előadója van (válogatásnál ez nem meglepő dolog szerintem...) de ez a szerencsétlen valami, ez a rebuild library hülyeség erre a jelek szerint nem lett felkészítve vagy én nem tudom...lényeg, hogy szétbarmolta az albumokat, azaz csinált kb 200-at ebből a 3 db albumból
(a mappa-szerkezet egyébként sértetlen, tehát nem csinált 200 mappát vagy ilyesmi) itt még nem húztam fel magam, mivel láttam a menüben egy "Roll-back MediaLibrary" menüpontot. gyorsan rá is böktem, de semmi hatása nem volt, maradt a teljes káosz! leszedtem a kártyáról a szóban forgó albumokat, majd visszatettem őket...ezzel se értem semmit!!!
a kérdésem tehát, hogy lehetségesnek tartja innen valaki, hogy ez a haszontalan szemét program valamilyen log fájlban tárolja ezeket az elborult logika alapján megalkotott adatokat? és ha ez lehetséges, akkor hol tudom én ezt megtalálni?
ha csak törölnöm kell a kamu "JetAudio"-t, akkor annak örülnék a legjobbanazért nem mertem megtenni, mert pl Uber Music is ilyen bénán látja az albumokat...szóval féltem, hogy talán mégis ezzel a szerencsétlennel kell valamit visszaállítani.
a tippeket előre is köszönöm!
-
Klaymen
tag
Sziasztok!
Szükségeml enne egy kis segítségre, hátha van valakinek ötlete.
Adott egy telenoros kártya, ami át van irányítva egy T-s számra.
A T-s kártya egy defy+ban van. Amikor valaki hívja a telenoros számot, akkor a hívás a T-s kártyánál landol, telefon csörög. Arra lenne szükségem, hogy a telefon kiírja, hogy ha a bejövő hívás a másik kártyáról átirányítva érkezik.
A T-s kártyát berakva egy E51-be, vagy egy 3410-be szépen megjelenik a hívás elején 2-3 másodpercre, hogy átirányított hívás.
A defy+-ban nem jelenik meg. Van olyan földi vonalam, amiről hívva (számküldés nélkül) szépen kiírja. App ccsak arra van, hogy a felirat kint maradjon a csörgés folyamán végig. Ha másik mobilról hívom (akár számmal, akár szám nélkül), akkor nem írja ki.
Próbáltam gyári rommal (2.3.6), cm7.2, cm10, helyzet nem változott.Valakinek valami ötlete?
Köszi! -
€uro
őstag
Segítsetek légy szíves ezt a Statusbar Toggle Buttons programot telepíteni! Mit kell hozzá letölteni? Melyik file-okat kell telepíteni? Nem tudok kiigazodni az oldalon.
-
Deck
titán
Használja valaki itt a PDroid Privacy Protection-t? [link]
Én már kipróbáltam, de érdekelne annak a véleménye aki használta. A programnak köszönhetően rengeteg féle jogosultságot tilthatunk meg egy programnak, játéknak. Szóval szerintem elég hasznos -
droti25
őstag
Más vodásnak is blokkolja a vibert a vodafon?
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Segítséget kérnék.
Feltelpítettem a Vibert, és állandóan, azt mondja,hogy currently unavalible or being blocked. Aztán, rá egy percre meg minden oké...t-mobile nem hiszem,hogy blokkolná,meg,akkor sosem menne.
köszönöm az ötleteket! -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Olyan pdf olvasot keresek, (tabletre,) ami ki tudja rakni a kepernyore a tertalomjegyzeket, es lapozgatni is tudok benne. (Mint PC-n)
Koszi! -
tybsen
addikt
Kemények ezek a napok, amikről szó van.. én gyakorlatilag konnektortól konnektorig járok a telefonnal...
Bár ez nyilván túlzás, de tényleg sokat töltöm. Nem csak ezt, hanem az összes telefont - mondjuk nagyon sokat és intenzíven használom is őket, beleértve helymeghatározás, szinkronizálás, stb.
-
Ferenc9292
csendes tag
válasz
atillaahun #47877 üzenetére
Feltelepítem az általad említett System Panel-t és beszámolok a fejleményekről!
Ui.: Nem örülök a 3 napnak, hidd el, ilyen használat mellett meg volt az 5 nap is!
Köszönöm az eddigi segítséget fórumozók!
-
air
nagyúr
Túl sok levelet nem kaphatsz, ha 5 nap alatt másfél percnyi használattal el is olvastad őket.
Vagy csak email értesítőnek használod a telefont? Az meg elég nagy marhaság.
Szumma szummárum az 5 nap alatti másfél perc használat még akkor sem életszerű, ha nem vagy egy aktív telefonhasználó. Esetleg egy második készüléknél vagy szabi alatt lehet ilyen "aktív" használatot produkálni. -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
s2 alatt az mx player max hangerejét hogyan lehet 15-ről 30-ra növelni?
-
€uro
őstag
SVOX Magyar Mariska v3.1.0 programot szerettem vola installálni. Kb. egy órája próbálkozom vele. Jelenleg ott tartok, hogy az SVOX Classic Text To Speech Engine-t már a Google Play-ről sem tudom telepíteni, mert azt mondja a telefon, hogy: Insufficient storage available
Ha SdCard-ról telepítem az SVOX Classic TTS v3.1.2-t, akkor ez az üzenet jelenik meg: Out of space - SVOX Classic TTS could not be installed. Free up some space and try again.
Újraindítottam már a telefont, de nem segített. Tudtok segíteni?
-
atillaahun
veterán
Valahogy sejtettem, hogy a mai supportok mellett, nem sok gyártó romjából főznek ilyen korrekt rendszereket. Elméletileg ősszel jön a Grand X, úgyhogy megyek vissza én is ZTE-zni.
A kivétel erősíti a szabályt kicsit túlzásnak tartottam elsőre bedobni, de akkor Most érkezett el az ideje.
-
TRob1
veterán
Vazze, akkor kikapcsolt wifivel 10 napom is lenne?
ui: Nekem meg van ékezet a telefonon és a pc-n is, na erre varjál gombot.
(#47905) Necc:
Végülis, jah.Havonta egyszer azért adnék neki kaját.
ui: Nah hagyjuk az akkuidőt, me' nagyon kevésnek érzem. Inkább beszéljünk vmi appokról már. Pl: Melyik a legjobb Launcher? És melyik a legjobb zenelejátszó?
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #47901 üzenetére
A jó öreg Blade. Természetesen (mármint számomra természetes
) nem gyári Rom, nincs és nem is lesz rá gyári ICS.
Persze tényleg nagyjából úgy van ahogy mondod, ezért is mutattam egy kivételt (mert ugye mindig vannak kivételek)
szerk: Jah, aztán kicsit több serital után meg már a telefonnal fürdök, mi?
(vagy mire kimegyek a vízből egy söré' és nézném a fórumot, má ellopták.
)
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Szép eredmény. Milyen készülék és rom? Mármint gyári-e.
Egyébként a kijelentésem ettől még természetesen áll. Nem volt kizárólagos, csak egy erős általánosítás.Egyébként az asszony baxtatását még elnézzük, de hogy a strandra nem viszel telefont, azért az felháborító.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9