- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
Balinov
titán
sziasztok, olyat lehet-e ICS-vel rendelkezo keszuleknel, hogy PC-n nezve (gmailes fiokkal bejelentkezve persze) nezek egy videot a YT-n, valamiert abbahagyom, majd x ido multan ugyanazt a videot, ugyanott automatikusan folytatva tudom nezni a telefonon?
-
Balinov
titán
Persze, persze TRob1, nincs is abbol vita, vegulis meg mindig Google Maps-nak, nem Google Navigation-nak hivjak.
Azzal sincs, hogy online alapon (labs feature kikapcsolva), meg korabban, mikor egy 16merfold szeles negyzetet lehetett pre-cachelni offline terkepezeshez, nem is volt gond.
Most sem az, csak amit tenyleg furcsallok az, az, hogy az offliine letoltott terkep (amit most ugye tobb hir kapcsan is ismerunk) miert szenved ettol a "hianyossagtol".
Oke, letoltom mondjuk Lichtenstein terkepet off-ba, fasza, kikapcsolt 3G/Wifi mellett is meg tudom nezni az egesz miniallam utcaszintu terkepet (talan POI-k is vannak, ezt nem tudom), de ugye ott bukik a logika, hogy ha lehetove tettek az orszagszintu map pre-cachelest, akkor a cimkereses miert nem mukodik - mert ugye nem mukodik, ha jol latom az elmult hsz-ekbol?
Tudom, termeszetes is, hogy fejlesztes alatt van, ingyenes, stb. nem is varom el, hogy pl. precachel-t map-ban keressek a Simagorongyos-Also-n talalhato Teesz kozeleben talalhato fejogepjavito muhelyek felol, azert a POI meg egy nagyon nagy falat, ebben a PNA ill. nanviszoftverfejlesztok az erosek, az nem is vita, de legalabb alapveto keresesi funkciok mukodjenek (helyiseg, utca, ezekkel szerintem tobbsegunk boven boldog lenne az elso, de talan meg masodik korben is).
Béke
-
Balinov
titán
válasz
CHIPman #44801 üzenetére
CHIPman, en konkretan az offline letoltott terkepen aktiv netkapcsolat nelkul nem megvalosithato cimkeresesre gondoltam, hogy rohejes. Vagy te ha mondjuk kulfoldre vagy az orszag masik felere mesz a PNA-ddal, akkor kezzel zoomolsz ki/be percekig, mire odanavigalsz a celpontra, hogy akkor most csiriba, PNA take me there?
szerk: kicsit atfogalmaztam az elejet, kicsit kusza lett
-
Balinov
titán
válasz
barnam_ #44797 üzenetére
ezt nem mondod komolyan! ez a rohelyes, akkor az egesz az ertelmet veszti. tegnap kiprobaltam a navfree-t, ma reggel unalomig begyakorolt utvonalon szepen, pontosan elvezetett, ETA-t is 2perc diffivel eltalalta. igaz, utvonaltervezesnel picit megallt a tudomany, de ugy 4-5mp utan rendben volt az is. One S-en, gyari FW-vel, S4-es procival
-
Balinov
titán
sracok, hogy lehet egy, a hivas kozben bepotyogott telszamot, elmenteni?
-
Balinov
titán
Hatha vkit erdekel.
-
Balinov
titán
Sracok, HVG app masnal is hulyeskedik? Korabban Sensation, gyari ICS, Sense 3.6-al siman jott 3G-n/Wifi-n az ertesito, adott rovatoknal frissites gyakorisaga gyakorira allitva. Most One S-en, szinten gyari ICS, Sense4 erosen boltadozik. Fut az app, de nem jelez soha, vagy igenigen ritkan, uj hirt...
-
Balinov
titán
Udv Sracok,
letezik olyan twitter kliens, ami a twitpic-es kepeken kivul az instagram-os, linkelt kepeket is megjeleniti alkalmazason kivul?
Balinov
-
Balinov
titán
sracok,
ICS-n masnak is el,elszokott szalni a HVG alkalmazasa?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Khm... topik cime:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/
-
Balinov
titán
Tudtok olyan magyar vagy kulfoldi oldalt, ami kifejezetten androidos alkalmazasokkal, jatekokkal foglalkozik? Ajanlok, tesztek, top 10, stb
Koszi
B -
Balinov
titán
válasz
GrandeP #38446 üzenetére
ize, nem akarok beleokoskodni, de nem olyan reg epp arrol volt szo, hogy az Igo csak adott keszulekekre, keszulekgyarto altal eloretelepitve erheto el, minden masra warez. Sot, meg egy interjut is linkeltek az IGO fejlesztojevel, aki azt nyilatkozta, kozeljovoben nem tervezik Android Play-on keresztul az ertekesitest
-
Balinov
titán
válasz
dokee78 #37362 üzenetére
dokee78ez a Cache Cleaner mennyire hatekony? ICS-re mondjuk
-
Balinov
titán
a 20$-t en sem, csak 29.99$-est
-
Balinov
titán
sracok, aki TweetcasterPro-t hasznal annak frissiti a tweet-eket rendben? Nekem rendszeresen 1 nappal kesobb csak. Sensation, stock rom. 3G-n, mikor minden masnal muxik az adatkapcsolat
-
Balinov
titán
Sziasztok,
valamiert mindig megakad a letoltes, ha a Tripadvisor fele ingyenes London guide-t akarom letolteni. Valakinek nincs meg az apk veletlenul? Vagy kiprobalnatok, hogy nektek mukodik-e? HTC Sensation-om van, stock rommal.
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
Sracok, Legenden hasznaltam egy app-ot, amivel ki tudtam sakkozni, melyik alkalmazas hasznal mennyi akkuidot, de mivel azt eladtam, nem emlekszem a nevere sajnos.
Valaki nem ajanlana erre a celra egy bevalt app-ot?
Koszi elore is
B -
Balinov
titán
SRacok, GetJar-os esetleges problemara toltsetek le es hasznaljatok ezt a GetJar.apk--t. ezt hasznalva le lehet alkalmazason belul tolteni a free cuccokat vagy megvenni a fizetoseket
-
Balinov
titán
getjar-rol nem lehet valahogy pc-n magat az apk fajlt becserkesni a Gold Appok kozul?
-
Balinov
titán
sziasztok,
egy gyors kerdes. gyari stock 2.2 rommal biro Legend-en a Google Maps hol tarolja a cached terkepeket? belso memorian vagy sd-n?
-
Balinov
titán
Nem tudjatok veletlen, hogy a SZTAKI tervez-e az online szotaraibol Droidos verziot kiadni?
-
Balinov
titán
válasz
DonMedve #11011 üzenetére
Navigon-ban biztos. Line Assistant-nak hivjak
-
Balinov
titán
válasz
Sir Sparrow #9567 üzenetére
SwiFTP-t telon ill. Filezillat pc-n probaltad?
-
Balinov
titán
válasz
canniball #8945 üzenetére
sajna pedig ugynezki, de. mult heten volt a Galaxy Tab blog-ban egy appajanlo. TIme-Lapse c. franko kis ugyes program. Marketen 2.2 and up volt a sysreq, se Legenden a Market nem talalta, a webes market meg azt mondta, 2.2-es legendem nem kompatibilis. Nyomoztam egy kicsit, offline apk beszerezve, can not be installed. mondom mivan? gugli, adobe air kell neki. azt szinten nem latja egyik Market se. offline apk #2 beszerez, de azt sem tudom telepiteni. gugli # 2, Air-hez arm v7 kell, legend Qualcom-ja meg csak arm v6
-
Balinov
titán
Hasznal valaki Time Lapse programot a droidjan? Time Lapse lite-ot probaltam, de hiaba mondja, hogy 2.2 and up, kell neki az Adobe Air, ami csak ARM v7-re van, Legend v6-os procijara meg nem.
-
Balinov
titán
válasz
philoxenia #8724 üzenetére
khm...nem akarok egy pofont, de amit linkeltel azon mediafire-os link van, holott....
-
Balinov
titán
valakinek sikerult az Adobe Air-t 2.2 stock romos Legend-re feltenni?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
most proszaltam ki az SPB Shell 3D-t, de mar milyen dolog az, hogy €10.51-ert nincs benne SD-re telepitesi lehetoseg, plane, hogy vagy 12 megat pakol fel...valami hasonlo, de kevesbe eroforras (konkretan tarlehy) igenyes alternativaja nincs neki?
-
Balinov
titán
Sracok, 2.2 + Legend kombora mi most a non plus ultra videolejatszo? az sem hatrany, ha kezelne feliratokat.
-
Balinov
titán
sracok, valaki itt a topikban honapokkal ezelott ajanlott egy epub lelohelyet. istennek nem talalom, valaki belinkelne ujbol?
-
Balinov
titán
válasz
Kakumix #7368 üzenetére
ertem.
akkor kicsit konkretizalom a kerdest.
Adott egy 1.6-os Optimus, nevjegyzekkel, uzenetekkel, meg 1-2 programmal (pl. Angry Birds-ok), aminek a jatekallasait is le szeretnem menteni. Az ok: Vegre fel akarom tolni ra a hivatalos 2.1-et.
Erre root nelkul nincs eselyem?
Ill. ha a root mindenfelekepp kell, akkor letezik GT540-re root app?
-
Balinov
titán
Sziasztok, tudtok valami olyan droidos programrol (LG GT540 1.6 ala) aminel a full backuphoz nem kell root jogosultsag?
-
Balinov
titán
sracok, most hogy a Twitdroyd (es tarsai) bannolva lettek a Twitter altal ki milyen twitter klienst hasznal? gyari Twitter kliensen kivul, amit a marketen a feedbackelok erosen lehuztak.
-
Balinov
titán
hogyazanyamba lehet az AWD Launcher (free verzio)-t elinditani? Marketrol letoltottem, kaptam le hozza egy temat, mind2-t installed-nek mondja a telefon, de se a home gombra nem jon elo, se az alkalmazast nem talalom. Legend, 2.2 hivatalos
-
Balinov
titán
Sziasztok,
masnal is elojon Legenden (2.2 hivatalos), hogy a mytracks 3G-n nem birja elkuldeni a rogzitest a mymaps/my doc kombora? Wifin idaig ment, de tegnap mar az is lehasalt.
-
Balinov
titán
válasz
kircso13 #4339 üzenetére
Hivatalosan, ha a Huawei vagy a RMB2 nem adta ki a gyari 2.2-es upgradet akkor egyenenlore sehogy sem. Nem hivatalosan, HA keszitettek ra fozott 2.2-es romot, akkor fel tudod tenni, HA rootolva van a telefonod (superuser jogosultsag megszerzese = rootolas, tobbszor fogsz ezzel a fogalommal talalkozni
)
Gugliztam neked gyorsan egyet, de csak 2.2-re vonatkozo kerdeseket talaltam igy gyorsan a reggeli KV elott (Mikor, mikor,mikor,lesz-e es hasonlok)
Globalisan, ha a Google (Open Handset Alliance) kiad egy ujabb Android verziot az sajnos nem jelenti azt, hogy automatikusan minden Droidos vasra fel lehet tenni, hiszen a gyartoknak el kell elobb az adott hw-re fejlesztett egyedi OS verzioval, neadjisten szolgaltatoi rommal (a' la Vodafone, T, stb.).
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Kolosszalis! Es ingyenes
-
Balinov
titán
sracok, letezik Romi kartyajatek droidos adaptacioban?
-
Balinov
titán
hihi, nalam nem sokkal lehetsz idegbetegebb, ha valami nem megy elsore...meg mielott lett androidos telo megprobaltam feltenni az sdk-t kivancsisagobl,hogy probalkozzak valami hello wolrd kaliberu apk-t osszekalapalni, de felesegem fogta le a kezem, hogy ki ne vagjam az egeret a konyhaba, mert nem sikerult...Tenyleg nem veszes, kezd elorol, ahogy a google oldalan le van irva,
szerk: ez inkabb erosen off akart lenni
-
Balinov
titán
udv,
olyan alkalmazast tudtok 2.1 ala,amivel konnyen el tudom a google documents-ben tarolt cuccaimat erni? meg honapokkal ezelott talaltam egyet, de az valami moricka megoldas volt
-
Balinov
titán
válasz
IkszIpszilon #2970 üzenetére
igen, egyszer proszaltam, epp legenden, de inkabb a gyari mytracks-et hasznalom
-
Balinov
titán
de homargyoker vagyok. Az,hogy ugy csinaljam, mint ahogy a gyari uzenetkezeloben, meg sem fordult. Most kiprobaltam, es sokkal jobb igy.
wipe-os gondolatmenetre: bar ahogy olvasgatom, van jo par rom, ahol irja a dev, hogy nem kell wipe, azert az esetek tobbsegeben ajanljak a wipe-ot
-
Balinov
titán
válasz
llaszlo #2723 üzenetére
Nekem Legend (2.1), asszonykanak Optimus (1.6) van. Ugy remlik, o tud fogadni MMS-t ugy, hogy nincs elofizetbe semmilyen kulon adatcsomagra. En elofizus vagyok, o pre-paid. Szolgaltato : Meteor, Irorszag.
Kuldesben nem vagyok biztos, de ha nem felejtem el, este megnezem es jelzem a topikban.
udv
Balinov -
Balinov
titán
Handcent jo valasztas, en is azt hasznalom Legenden , meg asszonyka Optimuson a gyari helyett.
Hamar viszont szobakerult a Handcent van egyket aprobb trollemam vele, kivancsi vagyok, masnak is gondot okoz-e ill. van-e ra megoldas:
1. Uj uzenet irasa. Legend (2.1) meglehetosen lassan indul el az uj uzenet iras. Minden mas program indul pikk-pakk, ahogy kell, de ez a fontos feature-je a Handcentnek elegge lassucska.
2. Kontakt kivalasztasa: csak nekem tunik kisse logikatlannak, hogy ha raboksz a kivant kontaktra akkor +ba meg kell a Vissza gombot nyomni, hogy magat az uzenetet megird? Gyariban ha kivalasztom, ugrik 1-bol az uzenet szovegere.
udv.
Balinov
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest