Aktív témák
-
bepken
veterán
feltételezem nem tudod letölteni Play-ről...feltételezem azért nem tudod letölteni Play-ről, mert nem ICS futkorászik a telefonodon...akkor miért is kell az apk?
(bocsi, hogy értetlenkedek)
fdisk! miért venné meg rögtön a fizetőset, ha van free verzió is???? Volume+ free .... ráadásul ezek gyári rommal nem is működnek (már ha az van a Kollégának), szóval akkor meg végképp pórul járna...
-
bepken
veterán
válasz
#40351744 #49175 üzenetére
Earh HD Free - én ezt tudom ajánlani
a fizetős sokkal több variációt enged. sajnos nekem minimál beállításokkal is voltak kissebb akadások, úgyhogy vagy fél napot gyönyörködtem benne, majd töröltem.
-
bepken
veterán
válasz
petymeg #49160 üzenetére
azt megnézted, hogy az usb-debugging engedélyezve van e? (még ez az 1 tippem van ezzel a témával kapcsolatban...)
(#49165) Oldman2: nem tudom, hogy ez Neked mennyire szimpatikus megoldás, de az én igényeimet kielégíti
PC-n azokat a topic-okat, amiket rendszeresen nézek, hozzáadtam kedvencekhez.
telefonról pedig nemes egyszerűséggel az oldal mobil verzióját használompl: m.mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_49151-49175.html
belépés után ott vannak a kedvencek közt a fontosabb topic-ok. látom, hogy hol van új hozzászólás, stb. teljesen jól van optimalizálva, olvasni, hozzászólni tökéletes. egyedül a fontosabb kódokat érdemes bemagolni, az csak fejből fog menni.
persz tudom, nem egy tapatalk...nekem ez így mégis elegendő.
-
bepken
veterán
válasz
tybsen #49145 üzenetére
a busybox is amolyan "toolbox" de a rendszer használja ezeket. a busybox gyakorlatilag nem más, mint egy parancs (command)- gyűjtemény. mivel a halandó ember nem tudja fejből az összes linux parancsot (sőt ezek szerint a TB se), ez hasznosnak bizonyulhat számukra
de nyilván elsősorban a fejlesztőknek, renszergazdáknak szól...no meg talán a hackereknek
"BusyBox The Swiss Army Knife of Embedded Linux"
-
bepken
veterán
válasz
tybsen #49134 üzenetére
én abból indultam ki, hogy csak a root-ot említetted, illetve most szeretnéd menteni TB-vel a cuccokat
tehát nyilván első romcsere előtt állsz (de javíts ki, ha tévedek)
ha gyári romot használsz, és sosem próbáltál busyboxot telepíteni, akkor zéró esélye van annak, hogy már fent van -
bepken
veterán
válasz
tybsen #49128 üzenetére
busybox telepítéssel egy esetben kell vigyázni, ha a rom már alapból tartalmazza. ilyen esetben tilos (persze semmi se tilos
inkább csak nem ajánlott) újra telepíteni, kellemetlen dolgokat tud művelni...
ha jól értem, Te csak rootoltad a telefont, de romot nem cseréltél még. ebben az esetben szedd le a Neked leginkább szimpatikus (pl letöltési szám alapján) busybox installer-t, futtasd, kövesd az utasításokat! ez lefogja szedni a legfrissebb busyboxot.a többi kérdésre sajnos nem tudom a választ...sosem próbáltam még a felhő-szinkronizációt.
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49123 üzenetére
root jogosultság nem elég, mount-olni is kell
ez a talk telepítés nem hiszem, hogy meg fogja oldani problémádat, de mindenképpen érdemes megpróbálni! legrosszabb esetben újra pakolod a rendszer, más megoldást nem látok most már...
és igen, tegnap kijavítottak többen is, hogy el lehet menteni a launcher-t a beállításokkal együtt. de még elegánsabb, ha a launcher beállítások között (legtöbb helyen advenced/haladó) található backup módszert választod. ez is az SD-re csinál majd egy mentést.
a support nem tud magyarul (de a google fordító "csodákra" képes
) persze nem fognak örülni neki...
-
bepken
veterán
válasz
Sterilzona #49113 üzenetére
ez azt hiszem apex (de nem vagyok biztos benne).
annyi a teendőd, hogy a launcher beállításaiban kipipálod a Root Helper-t: Settings > Advanced settings > Enable Root Helper. (magyar menüben nem tudom, hogy hogy van már)
ezután az SU engedélyeket fog kérni, ezeket nyilván fogadd el. és kész is vagy -
bepken
veterán
válasz
istnag #49108 üzenetére
igen tudom, hogy mit írtál, ennyire nem vagyok feledékeny
... de nem értem hol a probléma? vagy mi itt a baj? mert itt tényleg van valami baj... üldözési mániád van vagy ilyesmi. Te azt írtad, amit írtál... és ÉN állítottam, hogy szoftveres problémáról van szó. és semmi értelme szervizzel foglalkozni, főleg nem eladni...
ez egy szerencsétlen baleset, mely reméljük nem fordul elő többet, de semmi köze magához a telefonhoz (a telefon nem más, mint hardver), melyet Te okoltál. és így értettem, hogy vágd inkább rögtön földhöz ennyi erővel
szerintem ne OFF-oljunk tovább, mert úgyse jutunk semmire... a saját hülyeséged bizonygatod folyamatosan.
-
bepken
veterán
válasz
atillaahun #49104 üzenetére
nem tudom, hogy mennyire szól bele, de az nem lehet, hogy csak egy USB-Debugging engedélyezés hiányzik? bár valóban látnia kéne, mint partíció...max nem lehetne hozzáférni.
(#49105) atillaahun: akkor ezzel kapcsolatban sincs ötletem, de tényleg. a legvalószínűbb az, amit Te is írtál. ha integrálva van a rendszerbe, eltávolításakor nagy valószínűséggel törlődik olyan adat is, aminek nem kéne... de jelen problémánál ez is kilőve, mivel a Kolléga már régebben törölte a gtalk-ot (bár nem emlékszik biztosan), tehát ez a hiba már akkor előjött volna.
-
bepken
veterán
válasz
istnag #49102 üzenetére
akkor most Neked is egyes? tényleg ilyeneket akarsz játszani?
petymeg utolsó hozzászólásaiból:
(#49089) petymeg: ..."Újraraktam a rendszert, minden működik, de sajnos a fájloknak annyi... "
(#49095) petymeg: ... "Próbáltam egy pár ilyen recovery progit, az a gond, hogy egyik se tölti be a telefon beépített kártyáját."
a recovery progi abban segít, hogy a már törölt adatokat vissza tudd hozni. ez csakis akkor lehetséges, ha még nem írta felül (akár részlegesen) egy másik adat. a Kolléga most ezzel próbálkozott volna, sajnos sikertelenült...
én sehol sem olvastam olyat, hogy ez a "hardveres hiba" továbbra is fenn állna.úgyhogy hallgatlak!
milyen hardveres eredetű hibákat ismersz, mely teljes adatvesztéshez vezet, aztán újra használhatóvá "teszi" a memóriát?
-
bepken
veterán
válasz
atillaahun #49096 üzenetére
azt nem tudod véletlenül, hogy az eltávolítása miért okoz teljes kapcsolat vesztést a google szerverrel?
erről én is csak olvastam (sok helyen), saját tapasztalatom nincs ilyen térenmivel a Kollégának is ilyen problémája volt, egyből a gtalk-ra asszociáltam.
ennyi a sztori röviden
-
bepken
veterán
válasz
istnag #49092 üzenetére
ok. mondj EGYETLEN EGY olyan hardveres hibát, mely a teljes memória törlését okozza, majd hírtelen magához tér és annyit mond, hogy "bocsi", majd működik tovább! semmi? szerintem se...
és tök mindegy, kihez szólsz egy FÓRUMON...ha zavar, hogy más is látja, amit írsz és erre reagál is... legközelebb írj privátot!
-
bepken
veterán
válasz
petymeg #49089 üzenetére
ha nem túl indiszkrét...felsorolnál emlékezetből pár alkalmazást, melyeket a közelmúlban, még a hiba előtt telepítettél? (hátha ki tudunk zárni párat)
istnag! akkor már inkább vágd földhöz rögtön! minek szenvedni vele, nem igaz? .... mégis, szerinted mi köze lenne ehhez a telefonnak? ez szoftveres probléma, meg lehet oldani.
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #49085 üzenetére
"Ez nem GB kernelre épül, hanem Froyo-ra" - nem front van, csak a kérdésedre adott válaszom után kicsit érdekes reakciónak éreztem... (rémlett, hogy korábban Neked segítettem Defy/DefyPlus témába, de megszokásból, DefyPlus tulajként a GB kernel verziót írtam. rosszul tippeltem...) de ne menjünk bele
-
bepken
veterán
válasz
göröGÖRÖ ? #49077 üzenetére
Titanium Backup...nem tudom, mennyire mondok újat vele
de az, amit Te szeretnél, szerintem!!! nem megvalósítható...mármint abban az esetben, ha az ikonok kipakolgatása "pontosan úgy ahogy előtte voltak", akkora nehézséget okoz...mert ha ettől el tudsz tekinteni, a TB egyenesen Neked lett teremtve!
ez egy backup program, mely az alkalmazások beállításait is menti (igény szerint) az SD kártyára, ahonnan reset után vissza tudod majd pakolni őket, mindenestül.(#49078) sonaj0203: áhhááá!
szóval akkor ennyi hozzászólás után csak kiderült, hogy root-olt a telefonod és a tippem is beiigazolódott, miszerint froyo futkorászik rajta
(kicsit segíthettél volna, korbban ilyesféle konkretizálásra célozgattam
)
szóval akkor ez a hozzászólás épp Neked szól!
csinálj a fontosabb cuccokról mentést, amiről akarsz csinál data mentést is, aztán gyaluld le a francba az egészet!
(eddig azon görcsöltem, hogy ne kelljen factory-t nyomnod...)
miután visszaállt gyári értékkre a telefonod, nagy valószínűséggel megoldódik a problémád, ezután visszapakolod a mentéseket és kész is vagy.ha ez sem segít, akkor fogalmam sincs...az már nem az én hatásköröm.
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49072 üzenetére
tényleg kétlem, hogy egyáltalán törölni tudtad volna, mivel az alapból a romban található alkalmazásokat nem engedi törölni a rendszer. egyébként nem is lehet telepíteni, mivel ez egy rendszer alkalmazás. nem akarok hülyeséget mondani, ennyire azért nem értek hozzá (valahol tuti le van írva normálisan, de most nem találtam) viszont annyit tudok, hogy a gtalk kell ahhoz, hogy a működjenek a google alkalmazások! pl a google play vagy a google maps...
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49067 üzenetére
mi a fenét telepítettél Te, hogy így összekuszálódott a rendszer?
próbáld meg, hogy akkor is kidobál e, ha a cache-t is törlöd! tényleg fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne észhez téríteni...
egy dologra pedig még nem válaszoltál: babráltál e valamit a rommal vagy még a gyári van fent?azok a betűk a adatkapcsolati hálózat típusát jelzik. íme növekvő sorrendben:
G = GPRS
E = EDGE
H = HSDPA / 3G = 3G -
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49065 üzenetére
akkor ez azért van, mert nem tud csatlakozni a szerverhez... én őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy ezt egy factory megoldaná. még adnék egy esélyt a "C" tervnek
mármint, hogy írnék a supportnak...
a "Talk" alkalmazásnak viszont egyszerűen muszáj ott lennie valahol, szóval keresgéld serényen! meglehet, hogy korábban elrejtetted a launcher menüjéből vagy valami...de tuti hogy installálva van!
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49059 üzenetére
dehogyis kell factory reset!
(egyébként igen, minden felhasználói adatod elveszne, hiszen a gyári értékekre áll vissza a telefon)
na de Neked annyi a dolgod, hogy beballagsz a menübe (azt hiszem Nálad is Beállítások > Fiók beállítások néven van..vagy valami fiók féleség) majd az email címedre/account-odra bökve kiválasztod a törlést.akkor nem jól követted az utasításokat, ott NEM úgy kezdődik, hogy lépj be a google play-be. hiszen az maga a probléma, hogy nem tud belépni a srác, illetve Te sem...
a történet itt kezdődik:
"A" terv:
1. az alkalmazások kezelése menüpontban (manage apps) kell törölnöd a frissítéseket (uninstall updates) - ezzel törölted a frissítéseket, az alap "Maket" fog visszaállni (talán egy régebbi verziójú GooglePlay)
2. EZUTÁN nyisd meg a market/googleplay appot, majd várd meg, hogy lefrissítse magát!
3. valószínűleg újra el kell fogadnod a feltételeket, majd újra el kell indítanod"B" terv:
1. ismét alkalmazás kezelés menüpont: válaszd ki a google play appot és töröld az adatokat és a cache-t is (clead data, clear cache)
2. indítsd újra a telefont
3. keresd meg a Talk nevű alkalmazást (ha jól tudom, ez felel a google szerverrel történő kapcsolatfelvételért)
4. ha be vagy jelentkezve, nyomj a menüben egy "singout/kijelentkezés" gombot
5. majd indítsd újra az alkalmazást és lépj be újra a fiók-adataiddalha ez sem segít: a Google Support-nál tudsz hibát leadni, kb 5 perc alatt szoktak válaszolni mindenre... (nem tudtam még rájönni, honnan van ekkora kapacitásuk
tényleg mindig percek alatt válaszoltak)
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49054 üzenetére
természetesen nem kell ilyentől félned, hiszen én szinte hetente teszem meg mindezt
(minden romcsere után)
az, hogy villognak a nyilak, csak az adatforgalmat mutatják, én nem ilyenre gondoltam. a google server kapcsolatot külön kijelzi. de froyo még lehet nem tudja ezt... (feltételezem, még az van a készüléken)találtam egy ilyet: [link]
itt épp hasonló problémáról volt szó (najó nem...itt a jól ismert "server error" problémát beszélték ki), majd valaki bemásolta a Google Support-tól kapott választ. ha nem érthető, segítek kibogarászni. de nekem logikus próbálkozásnak tűnik ez isOldman2! nálam pörgeti a procit, mint állat!
rendben köszi, kíváncsi vagyok
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49051 üzenetére
nem tudom milyen telefont és milyen romot használsz (ezt illik feltüntetni), de elvileg, ha létrejön a kapcsolat a google szerverrel, a térerő ikon más színű lesz (pl nálam kék, egyébként meg szürke)...szóval Nálad ez hogy néz ki?
én egyébként eltávolítanám a google acc-ot a fiókbeállítokban, majd újra hozzáadnám.
-
bepken
veterán
válasz
Oldman2 #49044 üzenetére
TuneIn Radio használatkor nem tapasztalsz intenzívebb melegedést? nálam DefyPlus-on sokkal intenzívebb a melegedés 20 perc TuneIn hallgatás után, mint 20 perc játék után... (természetesen egyszerűbb játéknál, pl: where is my water)
de a lényeg, hogy fogalmam sincs, miért van egy online rádiónak ekkora erőforrás igénye? sajnos vagy nem sajnos...jobbat viszont nem találoktényleg a legjobb online rádió androidra!
-
bepken
veterán
válasz
Dave-11 #49038 üzenetére
GB alatt, már ha Neked az van...át lehet pakolni kártyára az alkalmazásokat, pontosabban ekkor is csak a data-t, maga az app fog némi helyet foglalni a belső memóriában (sok alkalmazásnál ez lassú vagy hibás működést okozhat)
azért foglal helyet a belső memóriában is, mert nyilván nem tudnak SD kártyáról indulni az alkalmazások. PC-n is így meg, ha belegondolsz...
-
bepken
veterán
válasz
cettlee #49036 üzenetére
App Protector PRO (van lite is)
sosem próbáltam még hasonlót, de az az "Automatic Locking Mode and Manual Locking Mode" sor olyasmire utal, amit Te kereselde az is lehet, hogy csak a képernyő kikapcsoláskori automatikus lock-ra utal... :/ ki kell próbálni!
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48990 üzenetére
ok. akkor, ha sima defy-d van, nyílván az a verzió froyo alapú...
még a végén képes lennél hülyének nézni? miko emlékezetből és visszaolvasás után kell összeszednem, milyen telefonod van, mert lusta vagy kiírni! erről ennyit...ha már ilyen okos vagy, segítségért menj a telefonod topicjába. ott szokás romokat kibeszélni.
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48986 üzenetére
amennyiben a WIUI v4-re gondolsz: az kérlek CM9 alapú (GB kernelre épülő) rom, mely tartalmaz néhány portolt ICS funkciót...
és tele van bug-okkal, amolyan beta verzió még. ez nyílván egy ilyen bug.
ez a topic viszont nem klasszikus "szakmai" topic, itt alkalmazásokat szokás kibeszélni
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48641 üzenetére
elolvastad azt a részt, amit linkeltem? ha nincs kék led...vagy ha nem tudsz belépni Custom Recovery-be, akkor marad az RSD Lite...meg aztán a rootolás, stb...
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48636 üzenetére
úgy érted, hogy Defy+ra való romot akartál feltenni sima Defy-ra? (fordítva már találkoztam ilyen balesettel...)
na de tökmindegyvan egy jó hírem: szabof1 Kolléga jóvoltából van egy jó kis leírás, mely meg fogja oldani a problémádat: a lap alja környékén keresd ezt a pontot: "Az esetleges rendszerindulási problémák megoldása"
-
bepken
veterán
válasz
mttssz #48633 üzenetére
ezer bocsi! felületesen olvastam
mármint screenshot app-ot keresel, de amit ajánlottak nem jó, mert rootolást kér. a PC-s mókolást is kizártad, csak az valahogy elkerülte a figyelmemet...
van egy olyan érzésem, hogy ez a PC-s mókolás az alternatíva, hiszen ezt a korlátozást így lehet megkerülni.
nem akarok beleszólni, de nap mint nap szükséged lesz arra, hogy screenshot-ot tudj készíteni?csak mert, ha nincs ilyen nagy igényed rá...tehát csupán alkalmanként használnád, talán még kibírható ez az olykor muszájból elkövetett kis mókolás
-
bepken
veterán
válasz
mttssz #48630 üzenetére
rövidebben (a GooglePlay-ről...): "* IF YOUR DEVICE NEEDS ROOT and NOT ROOTED(and not support preloaded capture method),
You have to initialize screenshot service with your desktop.
(There is no other way due to Android security model).
Simply, Attach your phone to your desktop, and execute desktop app(You can download Liveov website, http://goo.gl/oV7vB).
More detail instruction guide is embedded this app."hosszabban: menj fel ide és csináld végig, amit írnak! [link]
bár nem tudom, mennyire éri meg a szenvedést.... "NOTE: I am sorry, but every time you reboot your phone, you have to re-enable the screenshot service(Step3~Step4)." - ez így elég gáz
-
bepken
veterán
válasz
CsiguszMaxim #48594 üzenetére
nekem úgy tűnik, sikerült cwm-ben vmit elbabrálnod...
defynél a 2ndinit-ben meg lehet adni, hogy alapértelmezésként mit töltsön be először. valami ilyesmit állíthattál el Te is szerintem...ugyanis ha a cwm betölt, nem hiszem, hogy fw probléma van... akkor bl error lenne szerintem.
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #48558 üzenetére
most mert Neked egy nagyszemű vihogó troll (??) az avatarod, nem feltétlenül vihogsz, mint a hülyegyerek....nem igaz?
akkor nem értem, Probert75 felé milyen alapon szólsz ilyen hangnemben...a rang ilyen téren mellékes, az intelligencia már kevésbé az...
és persze ahhoz is kell egy kicsi, hogy egy dorgálást normális ember módjára felfogj és úgy is tudj rá reagálni... -
bepken
veterán
válasz
dokee78 #48544 üzenetére
szerintem meg érti, de csak azért se érti...
én anno pulse mini-vel rengeteget szenvedtem, olvasgattam, kérdezősködtem, megint szenvedtem, erőlködtem... végül elfogadtam, hogy egy kalap sz@r az a telefon
de ettől még vágyhat dolgokra az ember, a skyfire-rel részben "orvosoltam" a dolgokat. de rohadtul nem volt élvezetes egy 2,8"-as kijelzőn min res-en nyomatni a videókat
mondjuk ez az LG egy hajszállal erősebb a pulse mini-nél...vagy egy hajszál felével inkább
LG P350: 600 Mhz-es ARMv6...256 RAM...
-
bepken
veterán
válasz
Dicker #48438 üzenetére
képlékeny kicsit, hogy minek nevezünk ebben a témában...a "tört" lehet egy jelző egy egyszerűen letöltött szoftverre, melyben nem történt semmi átírás, mivel nem volt rá szükség. de gyakorlatban inkább olyan szoftra illik ez a jelző, melyet megmókoltak, pl kiiktatták a "licence check" folyamatot. ezekbe a programokba belenyúlnak, módosítják, gyakorlatilag azt tesznek bele, amit akarnak. mint mondtam, ez saját felelősség, tőlem ezzel kapcsolatban nem kapsz tanácsokat, ne haragudj.
-
bepken
veterán
válasz
Dicker #48432 üzenetére
azért írta ki ezt a szöveget, mert mint a neve is mutatja "ismeretlen forrás". tehát nem a google szervereiről származik, ha úgy tetszik nem hiteles... a google pedig az ilyen tartalmakhoz nyílván nem adja a nevét. tehát onnantól, hogy ismeretlen forrásból teszel fel egy app-ot, az kizárólag a te felelősséged, a te döntésed.
itt most nem feltétlenül vírusoktól meg mit tudom én mitől kell félni...elég mondjuk egy torrentről letöltött .apk fájlra gondolni (ez jelen példánkban természetesen egy ingyenes app...kis naiv), melyet hibásan töltöttünk le valamilyen oknál fogva...vagy kártyára másoláskor sérült meg...vagy a kártya meghibásodott...stb...
ezek nagyon bagatell példák, de a lényeg szerintem érthetőha egy ilyen, nem hiteles fájlból telepíthetsz, meg van az esélye (kb 0,0001%) , hogy a telepített app hibásan fog működni.
nagyobb "veszélye" van a mókolt (tört) szoftvereknek, ugyanis nem tudhatod, mit módosítottak benne...aki ingyen élő... () annak ezt be kell vállalnia, tehát ismét a saját felelőssége.
remélem így már érted és sikerült megnyugtatni Téged. nem túl valószínű, hogy bármilyen hátrányod származik, ha oda teszed azt a pipát
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #48431 üzenetére
de nem lesz...ha működne ARMv6 alatt, akkor anno az adobe betette volna a támogatottak közé...
ha a skyfire-re gondolsz szenvedés alatt, akkor az ok. de annál többre ne számíts.de mint már mondtam is, ARMv7-es !!!! procival is előfordulnak lassulások. tehát fizikai képtelenség, hogy mondjuk egy flash banner-nél (pl: Travian reklám
) komolyabb tartalmat élvezhetően megtekints adobe flash player segítségével...
-
bepken
veterán
hamarosan a korábbi rendszereken se érsz vele sokat...1...másfél év és már nem lesznek kompatibilisek a tartalmak az utolsó update-el
én nem azt mondom, hogy flash nélkülivé válik hirtelen minden tartalom a neten, főleg nem az android és az iphone telefonok miatt...én csak azt mondom, hogy a normális oldalak fejlesztői igenis be fogják látni, hogy kell csinálni egy html5 verziót is.na de majd meglátjuk...
-
bepken
veterán
válasz
fatal` #48414 üzenetére
szerintem át fognak térni ők is.... kíváncsi lennék amúgy egy kimutatásra (ha van ilyen, ne kíméljetek), hogy hogyan alakul egy adott weboldal mobilról való látogatása a "hagyományos" pc-ről való látogatáshoz képest
nyilván vannak, lesznek olyan oldalak, melyeket nem fogok a büdös életben mobilról felkeresni...de én spec elég sokat netezek a telefonomról, és nem hiszem, hogy csak én...szerintem rohadt nagy az igény arra, hogy minél több oldal kompatibilisebb legyen mobil eszközről való böngészés terén! de van ahol még az "m.xyz.com" féle mobil változatot se képesek megoldani
ezért is hatalmas pacsi a PH-s csapatnak!
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #48400 üzenetére
ARMv6 már öreg motorosnak számít...jócskán
néhai Pulse Mini-m is ilyennel rendelkezett, szenvedtem is vele! ilyen bohóckodásként fel tudsz dobni "flash player"-eket...mármint ami .swf fájlokat tud kezelni, de semmi értelme nincs. böngészőbe beágyazódni egyik sem tud, nyilván erre csak az adobe flash player lenne megoldás.
skyfire-el én is próbálkoztam, van amit vitt, van amit nem...azzal is el lehet bohóckodni, de minőségben ne számíts semmire
videóra a legjobb még mindig a youtube kliens! már arra ami fent van youtube-on
egyébként még annyit hozzátennék, hogy ARMv7-es procival rendelkező Defy+ tulajként feleslegesnek tartom a flash playert! nem is siratom sokáig majd... nem telefonra vannak optimalizálva ezek a flash tartalmak, konkrétan egy 10 percesnél hosszabb videó úgy megeszi az aksit, mint annak a rendje, ha böngészőből nézed flash player segítségével! rosszabb esetben még szaggat is...
egy régebbi modell esetén el se merem képzelni, hogy mi történhet ... szerintem ne akard földhöz vágni a telefonodat! -
bepken
veterán
válasz
fatal` #48392 üzenetére
áhhááá! most akkor korán örültem, ezek szerint...(szokásom)
egyébként nyilván olyasmi formában lesz majd elérhető, ahogy Te írtad...csak ők erre még lehet nem gondoltak
egyébként kb. 2 perc alatt kaptam választ a support-tól (ezek szerint mindenkire legalább 1,5 ügyintéző jut google-éknál
)
na de a lényeg, hogy válaszként megnyugtattak, vissza fogom kapni a pénzem, mivel maga a tranzakció nem történt meg! a bank nem vett le pénzt, hiába jött ki az sms, csupán egy tranzakciós megbízás történt, melyet töröltek (fogalmam sincs miért)
azt mondjuk nem tudom biztosan, hogy mind a két levétel után változatlan maradt e az egyenlegem. ahogy azt sem értem, miért vették le kétszer az összeget, ha egyszer törölve lett a tranzakció
a minap "kinevetett" kollégától (aki ugyanígy járt) elnézést kérek, és egyet értünk...én is örülök, hogy mindezt egy 225 forintos app-al tapasztaltam meg...ha mondjuk valamelyik fizetős navi-val jártam volna így, már biztos földhöz is vágtam volna a telefon! -
bepken
veterán
valaki kérdezte egyébként, hogy lehet e kérni a google-t hogy egyik account-ról a másikra pakolják a megvásárolt app-ot!
úgy látom, (talán) engedékenyebbek lettek, a support-nál eddig nem volt ilyen menüpont: "Transferring paid apps to a new email " -
bepken
veterán
válasz
Csedit #48387 üzenetére
bőven van más, amire lehet használni GTA3-on kívül...
más: most megvettem én is play-ről az Asphalt 7-et. kiírta, hogy hamarosan küldik a fájlt, rányomtam az ok gombra. erre jött még egy sms, újra levonták az összeget. majd jött 2 db email...az egyikben köszönik a vásárlást, a másikban meg azt írják, hogy a megrendelést törölték és visszatérítést kapok...most mi van?
ha most a telepítésre kattintok (tehát már nem vásárlás van kiírva) akkor meg ilyen "hoppá" üzenetet kapok
-
bepken
veterán
válasz
Csedit #48378 üzenetére
hát bocsi, de így sajnos nem tudok mit mondani...nincs tapasztalatom, hogy hogyan kezeli az android a külső modemeket...amikor csatlakoztatva van, nincs esetleg valami további beállítási lehetőség? mint a wifi-nél a sleep policy beállítása.
most nézem, hogy még aztán egész baráti az ára, és igazán rosszat se írnak rólabár ha jól látom, 1 magos...ekkora tepsinek nem kevés az?
-
bepken
veterán
válasz
Csedit #48370 üzenetére
lehet nem nagy segítség...saját tapasztalatból indulok ki...nálam a defy+ gyári romban volt egy "battery management" rész, ahol az egyes profilok többek közt úgy gazdálkodtak az energiával, hogy 15 perc inaktivitás után lekapcsolták a mobilnetet. nincs esetleg Nálad is valami ilyesmi beállítva?
-
bepken
veterán
épp ezért már nagyon régen a fejembe van az a gondolat, hogy vajon egy Google kaliberű vállaltnál, ahol nyilván nem kispályás fejlesztők ülnek, ahol annyi minden új dolog születik, igényes stílusban megoldva...miért okoz gondot az olyan funkciók beágyazása, melyeket már 15-20 évvel ezelőtt is használtak az akkori rendszerekben? ezek alap dolgok, tényleg már már matuzsálem korú mobilkészülékek tudják az "összes kijelöl + másolás" trükköt!
de itt van pl: a google play...annyi kis apróság van, amivel sokkal de sokkal használhatóbbá lehetne tenni, és nem hiszem, hogy pont a Google emberein fogna ki pl egy olyan funkció beágyazása, mint az "android alkalmazásaim" lista szerkesztése vagy hasonlók...működik a restore, nagyon király meg minden...csak kicsit idegesítő, hogy nem lehet szerkeszteni, hogy melyik program volt hasznos számomra és melyik nem...vagy az ilyen apróságok tényleg átláthatatlanul bonyolult dolgok? netalántán csak nekem hiányoznak?
-
bepken
veterán
válasz
atillaahun #48029 üzenetére
ott a pont! erre valóban nem gondoltam
na de...jelen programmal kapcsolatban ez ugyebár nem fog összejönni
-
bepken
veterán
válasz
#40993792 #47998 üzenetére
de ezekre "gyárilag" telepítve van az igo. nem akarok hülyeséget mondani, de talán valahogy úgy van, hogy a gyártónak kell megvennie az adott modellhez a licence-et...
Babetta-X! akkor kérlek írd le, hogy a GooglePlay-en kívül honnan/hogyan tudsz legálisan FIZETŐS app-ot vásárolni! ... ugye?
-
bepken
veterán
válasz
Dottore #47977 üzenetére
lehet azért nem foglalkoztat a fejlesztés, mert nem tudok ilyen módon gondolkozni?
nézd vannak funkciók, melyek egyesek számára hasznosak, mások számára irritálóak, esetlegesen kellemetlenséget okoznak...én most az utóbbi kategóriába estem sajnos. nincs ezzel semmi baj, ez is egy fajta tapasztalat volt.
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47946 üzenetére
"Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme." -Johnnie Cochran, ügyvéd
tényleg köszi a segítséget, közben az SD format megoldotta a problémát...nem túl elegáns, de a célnak megfelel.
ami az ID3tag-et illeti, továbbra sem értem, hogy ebben mi a logika. az én hibám annyi volt, hogy "Yes" gombot nyomtam...
de mindezzel nem lenne semmi gond amúgy, mert elvileg a program tudná a "rollback" funkciót is, ott van a menüben. csak akkor miért nem működik?a mappa nézetet azért nem szeretem, mert ugye ott meg a fájlnév dominál...ergó, ha nem "01-előadó-cím" formátumban van (vagy hasonlóban), akkor már más sorrendben játsza le a számokat. de most az utóbbi napokban valóban én is ezt a rendezést használtam, jobb híján...
na de meg még annyi kérdésem lenne, meg annyi mindenen tudnék felháborodni, értetlenkedni ezzel kapcsolatban....viszont mindez mostanra érdektelenné vált, hiszen a probléma a fentebb említett módszerrel megoldódott.
tényleg köszi a segítséget és a hasznos infókat! most már bátran jövök ide máskor is
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47936 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul
lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
egyébként immár lassan 1 éve, hogy megvettem az Uber Music nevű CSODÁLATOSAN SZÉP kezelőfelülettel rendelkező app-ot. szeretem, imádom, mindent tud, ami nekem fontos. és mindezt szépen, stílusosan! na most ez a JetAudio egy max. 20 perces próbálkozás lett volna, mert még aztán "jobb hangzást" is emlegettek vele kapcsolatban, én meg ugye kételkedő vagyok, de mondom még egyszer a PC-n ismert névből indultam ki...
így hirtelen én se tudnék mondani jobbat nála. tényleg sok-sok éve használom már
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47933 üzenetére
de most érted...mit írjak az előadóhoz?
az album címét? vagy hogy kéne? ...nem.
én voltam a hülye, hogy feltettem ezt az app-ot, csak tudod PC-n már legalább 6 éve használom a JetAudio-t és mivel ajánlották, hogy próbáljam ki, esztelenül le is kaptam GooglePlay-ről...
azóta kicsit nézelődtem, és a hivatalos honlapjukon még csak meg sem említik, hogy Android-ra fejlesztenének...dehát miért is tennék? hiszen a Cowon (a program fejlesztője) saját hardvert forgalmaz, melyen saját szoftver fut. mit keresne Androidon?
csak hát...ezt nem gondoltam át mielőtt letöltöttem ezt a minden bizonnyal fake programot...egyébként szerintem ez szerzői jog megsértése, legalábbis tényleg 90%-ig biztos vagyok abban, hogy a Cowon-nak ehhez a programhoz Android platformon semmi köze sincs.megnéztem mégegyszer, nem találtam semmilyen mappát, ami erre a szemétre utalt volna...
szóval valószínűleg SD format leszamúgy is ideje már...
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47931 üzenetére
nem akarom, hogy félreértsd, de tényleg! hiszen segíteni szeretnél a problémámon, amit köszönök!
de Te hol látsz abban logikát, hogy egy albumot, melynek ugye van egy "album cím"-e...egy barom program az "előadók neve" szerint szeparál??? tehát itt most nem arról van szó, hogy egy vegyes mappa teletömve mindennel, amit éppen találtam...nem. ezek olyan albumok, melyek minden száma más előadótól származik.
de például ahol az előadó nevében van egy "feat. XY", azt is külön pakolta!!!EBBEN HOL A LOGIKA?
szerkesztgetéssel nem szeretnék foglalkozni, akkor inkább formázom a kártyát és törlöm a kamu "JetAudio"-t... csak gondoltam valami log fájlba megtalálhatóak ennek az elmebeteg programnak a baromságai...
-
bepken
veterán
sziasztok!
olyan ember segítségét kérném, aki szintén próbálta már a fake! "JetAudio"-t és hasonló problémát okozott nála.
tehát feltelepítettem ezt a valamit és rögtön az első kérdése az volt, hogy "Re-build the MediaLibrary?" vagy valami hasonló...én kis naív ezt egy túlbonyolított "Re-scan SD?" megfelelőjének véltem, nyomtam hát egy "Yes" gombot. na ez talán eddigi, Android-dal töltött idő alatt elkövetett LEGNAGYOBB hibám volt!elkezdtem matatni az (egyébként fertelmes!) kezelőfelületen, rábökök az album fülre, és csak pislogok, ugyanis az első 50 album egy és ugyanaz volt...aztán megnéztem közelebbről is, rá kellett döbbennem, hogy ez a hülye számonként szétbontotta az albumokat!!!! ugyanis van 2-3 válogatás album a kártyámon, ezen számok mindegyikének más előadója van (válogatásnál ez nem meglepő dolog szerintem...) de ez a szerencsétlen valami, ez a rebuild library hülyeség erre a jelek szerint nem lett felkészítve vagy én nem tudom...lényeg, hogy szétbarmolta az albumokat, azaz csinált kb 200-at ebből a 3 db albumból
(a mappa-szerkezet egyébként sértetlen, tehát nem csinált 200 mappát vagy ilyesmi) itt még nem húztam fel magam, mivel láttam a menüben egy "Roll-back MediaLibrary" menüpontot. gyorsan rá is böktem, de semmi hatása nem volt, maradt a teljes káosz! leszedtem a kártyáról a szóban forgó albumokat, majd visszatettem őket...ezzel se értem semmit!!!
a kérdésem tehát, hogy lehetségesnek tartja innen valaki, hogy ez a haszontalan szemét program valamilyen log fájlban tárolja ezeket az elborult logika alapján megalkotott adatokat? és ha ez lehetséges, akkor hol tudom én ezt megtalálni?
ha csak törölnöm kell a kamu "JetAudio"-t, akkor annak örülnék a legjobbanazért nem mertem megtenni, mert pl Uber Music is ilyen bénán látja az albumokat...szóval féltem, hogy talán mégis ezzel a szerencsétlennel kell valamit visszaállítani.
a tippeket előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest