- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
vgyuri #48882 üzenetére
Átlagossal az a baj, h vacakul kezelhető, gyenge a térereje, és esetleg még az is vándorol. Én építeni fogok egyet. Majd. Ha lesz időm, meg ingerenciám rá. Kicsit unalmas, h olyan kicsi ezeknek a teljesítménye, h egy 3-400km-es út során többször át kell tenni másik frekire.
-
DS39
nagyúr
válasz
vgyuri #45977 üzenetére
mindenhol saját felelősségre írják a rootolást, és ha nem tudod visszaállítani, unrootolni mielőtt szervizbe viszed lehet gondod. az meg hülyeség hogy csak a hardverre van gari, a szoftver ugyanúgy a csomag része, ha nem hivatalos frissítést teszed fel, azzal is bukhatod a garit.
-
St3ven
addikt
válasz
vgyuri #45352 üzenetére
Köszi, de ezeket a fagyasztásos megoldásokat csak a rootolt telómon tudom alkalmazni (amelyiket már nem is igen használom), és én inkább app nélkül szoktam megoldani, úgy, hogy Root Explorer-ben átnevezem a kérdéses alkalmazás apk-ját ap-ra.
Az igazán lényeges az lenne, hogy az új, rootolatlan telómon is megoldjam a Maps-problémát, de szerintem ez nem fog menni root nélkül.
Mondjuk most pl. az 5. teljes napot bírta végig az Y200-om (és még 15%-on áll), szóval egyelőre azt hiszem, nincs miért aggódnom.
Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest