- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz
bepken #49014 üzenetére
Nana! Hátrább az agarakkal ember!
Ha valamit nem tudsz, kérdezel. Kérdeztem. Nem értettem, amit válaszoltál, ezért szóltam még egyszer hozzá. Volt egy szarkasztikus elszólásom, amiért bocsánatot kérek.
Legközelebb nem fogok.
Mostanában mintha valami front lenne a fórumon... -
toth_janika
őstag
Senki nem használ WIUI-t ICS alapon?
-
toth_janika
őstag
Hello!
Valaki használj a WIUI ICS verzióját (Build Number: Miui 2.8.16)?
Nálatok megtalálja GPS jeleket?
Nekem egy program sem akarja (Nike+, Maps, GPS Status)@suti_88
Hálistennek egy nem WINNem hagy a telefonon maradékot, csak az SD kártyán...
szvsz -
toth_janika
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
És nem tudom elégszer megköszönni szabof1-nek a leírásokat, de sikerült a halálból visszahozni a Defy-t!
Ha 1x koccolunk jövök egy sörrel! -
toth_janika
őstag
Hello!
Most én kérek egy kis help-et! Feltettem egy xar romot a Defy-re.
Valahogy összekevertem őket, viszont most enyhén bootloop-os, valamint a Recovery-be sem tudok belemenni, hogy a custom romot telepítsem, mert mindig visszadob a boot menü elejére.
Mit tehet? -
toth_janika
őstag
CM10?
Az még nagyon nagyon alfa státuszú, bár nem tudom, min használod/használnád. Nekem a Defy-n nem volt adatkapcsolat, nem ment fel az ICS gapps, csak régebbi, valamint nem ment a wifin keresztül sem a szinkronizáció!
Inkább rakj fel egy 9-et, abból már van valahol stbale... -
toth_janika
őstag
válasz
klayton#1 #48270 üzenetére
Hello!
Én a Nike+ programot használom.
Ez tuti, hogy működik edzőteremben is, meg szabadban is. Bár edzőteremben csak 1x használtam még.
Valamint nem tudom, hogy a Nike+ szenzor kötelező-e hozzá. Nekem van, csak nem tudom, hogy nélküle működik-e. Eddig még nem próbáltam... -
toth_janika
őstag
Hello!
Vki help meMegszereztem a HTC Wordclock programját, rajta is van a telefonon, de nem engedi telepíteni a Defy-re. Mi lehet ennek az oka? Inkompatibilitás? Valahogy meg lehet oldani ezt a dolgot vagy felejtsem el?
-
toth_janika
őstag
Tudja valaki, hogy CM9 alatt hol kell beállítani a hívószámelküldést?
-
toth_janika
őstag
válasz
Dottore #45992 üzenetére
és Necc:
De látják a szervízben, hogy rootolva volt-e az andoridos telefon.
Van egy flag a telefonban, ami átíródik, ha rootolják. 1-ről 0-ra. Ezt nem lehet visszaállítani semmilyen "unroot" folyamattal... A szolgáltatóknál van egy ilyen szoftver, amivel ezt ki lehet nyerni. Gyakorlatban nem sokszor foglalkoznak vele, de a lehetőség adott. A szolgáltatók ÁSZF-eiben benne van, hogy bármilyen nem hivatalos operációs rendszer kerül a telefonra a garancia ugrik. Ez is egy lehetőség. Mi már adtunk vissza telefont CM7-el, szó nélkül -
toth_janika
őstag
válasz
mipityu #45891 üzenetére
Hm... Ha elindítom a Calendar-t, akkor kiírja, hogy logoljak be, és kér egy e-mail/pass párost. Beírvva kiírja, hogy már használatban van.
Accounts/Sync részben bevan állítva a gmail fiókom szinkronja...
Ennyi látszik -
toth_janika
őstag
Annak aki CM9-et használ (100712nightly):
Nem tudok bejelentkezni a Calendarba. Beírom a mail címet és a logint, és kiírja, hogy már használatban van ezen az eszközön.
Más tapasztalt ilyet? -
toth_janika
őstag
Annak aki CM9-et használ Apex-el:
Nektek nem tűnt fel, hogy az appdrower lassabban jelenik meg akkor, ha magyar a telefon nyelve, mintha angol?
Magyarul toltam fel a cm9-et, és már a gyári launcherrel is lassabban töltődött be az appdrower, illetve laggolt is egy darabig, de átállítottam angolra, és megy mint a fene...
Nem mintha baj lenne az angol nyelv -
toth_janika
őstag
válasz
KaiotEch #45854 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az ikonok eltűntetését úgy értettem, hogy pl a DevTool, DSPManager, DroidSSH, stb, tehát a rendszerprogramokat, amiket nem akarok letörölni, de használni se nagyon, ne lássan a drawerben, mert tök feleslegesek. Ugye a Go-ban ez tök lazán megoldható, viszont itt nem, és úgy tűnik, hogy nem is lehet! -
toth_janika
őstag
f*ck! mért küldte el duplán???
-
toth_janika
őstag
Hello mindenki
Van pár kérdésem, és hátha tudtok segíteni (bár biztos vagyok benne)
Szóval felraktam az CM9-et a telefonra. Stabilnak tűnik, és tetszik is a gyári launchere, lecserélni nem igazán akarom, viszont van benne pár f@szság, amit nem tudok hova tenni.
1, Nem lehet benne eltüntetni a nem használt ikonokat a drawerből?
2, Nem lehet mappákat létrehozni a drawerben?
3, Widgeteket csak a Modulok menüpontból lehet elővarázsolni?Másik kérdés. Van pár fájlom, amit szeretnék dropboxra szinkroniználni, viszont vannak benne bizalmas adatok is, ezért titkosítottan szeretném feltölteni.
Tudtok ajánlani valamilyen cross platform titkosítót?
Tehát telefonon szerkesztem a fájlt, titkosítom, feldobom dropboxra, és mondjuk PC-n akarom kinyitni, és ott is szerkeszteni, stb. -
toth_janika
őstag
válasz
capulet75 #45440 üzenetére
Én nagyon ajánlom az Endomondo-t.
Nekem tökéletesen működik külföldön is, nem keres semmit, csak csinálja a dolgát!
Van free és fizetős is, én a fizetőset használom
Másik qrva jó: Nike+És már müxik a droidos verziója is, szóval nem kell szifon vagy alma termék
Szerk.:
Vagy már ajánlották ezeket.... ah lusta vagyok végig visszaolvasni! -
toth_janika
őstag
válasz
gipsztigris #42553 üzenetére
Hello!
Szemezek ezzel az OUT-tal. Statusbar-t akarok főzni, viszont a Defy felbontásához való (480x854) valót nem találok
Valaki tud egy kicsit segíteni, hogy melyiket kell választani ehhez a felbontáshoz? -
toth_janika
őstag
Hello! Lehet rossz totyikban kérdezek, de akkor pls irányítsatok jó helyre!
Szóval tegnap felraktam azt a csoda QQ launchert! Nem is rossz, csak hát kikapcs-bekapcs után nem találta a SIM kártyát a telefon! CM9 (multiboot) alatt rendben van.
Ne mondom QQ Launcher clear default, Go set default, restart, és működik. Sztetek okozhat egy launcher ilyen problémát? -
toth_janika
őstag
Tudtok olyan zenelejátszót ajánlani, ami a gain-t csökkenti magától automatikusan?
-
toth_janika
őstag
válasz
CoolBoy323 #40728 üzenetére
Mi az a HWA?
Bocsánat a láma kérdésért! -
toth_janika
őstag
más kérdés:
az Androidunderground-on van egy márciusi cikk a CM9ről. Van már valami ezzel kapcsolatban? Stabil, használható?
Nekem most CM7.1Stable van a telefonon (Defy MB525 SOC). Van ennél újabb? Vagy jobb? Mi a vélemény a MIUI-ról? Szemezgetek már más romokkal is, csak nem tudom melyiket lenne érdemes feltenni! -
toth_janika
őstag
Hello!
Szeretnék egy tesztet futtatni a telefonon, ehhez keresek programot. A lényeg annyi lenne, hogy szeretném tudni, mennyi idő alatt merül le a telefon, ha minden szolgáltatás (gps, wifi, 3g, giroszkóp) ki van kapcsolva, és ugyanez bekapcsolva.
Fontos lenne látni, hogy egyes programok, szolgáltatások mennyit zabálnak. Van erre valami megoldás vajon? -
toth_janika
őstag
Valaki használja az ES Security Manager-t?
Olvastam a magyarítások topikban, hogy jó lenne ezt is lefordítani, kedvet kaptam kipróbálni. OK, hogy béta, de nem működik rendesen. Beállítom a védendő programokat, egy ideig működik is, utána nem. Taskkiller nem lövi ki. 1x működik 1x nem.
Valakinek tapasztalata? -
toth_janika
őstag
Igazad van, de talán jobb egy arra írt szoftverben látni, hogy melyik proginak mennyi a cache, minthogy minden mappát áttúrni
@Necc:
Nekem valamelyik hülye vonatos játék hagyott hátra 23M cache fájlt
De egyébként peace! Én sem használok ilyen programot, csak egy kicsit látom az értelmét -
toth_janika
őstag
válasz
Stylewars_kp #34164 üzenetére
Milyen rendszer volt rajta?
a telefonod topikjában próbálkoztál már? -
toth_janika
őstag
Hát nem tudom, de nekem a Widgetsoid valahogy nem jött be.
Feltelepítettem, nem tetszett, le akartam szedni, de nem lehetett. Ürítettem a cache-ét, utána sem. Freeze nem lehetséges még TBP-ben sem!
Na mondom fasza!
Ezután, és persze közben is, volt egy valag restart. Egyszer csak a TBP ki tudta írtani, de folyamatosan kaptam egy két Force Close üzenetet a widgetsonicról!
lehet csak én szoptam vele, de az istenes volt! -
toth_janika
őstag
Hát gyerekek, végigolvastam 30e-től az összes hsz-t és majd besz@rtam frensys alakításán!
Hogy mit művel ez a srác.... vagy lány... vagy ufo... vagy mi...
Végre egy szín a sok kocka között! -
toth_janika
őstag
Enyém a 30000. post, de azért várom rá a válaszokat, ha valaki tudja!
-
toth_janika
őstag
Valaki tud segíteni az Avast Anti-theft-ben?
Megpróbálom beállítani, de azt írja ki, hogy a "the device owner is not set" és nem engedi bekapcsolni az Anti Theft-et!
A Location&Security-ben a Device Administrators-ok között ott van az Avast és be is van kapcsolva! -
toth_janika
őstag
válasz
frensys #29880 üzenetére
Ha nincs neten a készülék, akkor az online kapcsolatokat igénylő alkalmazások nem fognak működni. Időnként megpróbálják frissíteni magukat (meg lehet határozni a frissítés gyakoriságát), de ez tört része a processzor idejének, így az akksihasználat is elhanyagolható!
Egy dolgot ne felejts el! Amit TE is írtál! Ezek a telefonok már számítógépek! Mennyit bír egy notebook, netbook ma? Egy notebook 3 óra, egy netbook 8 óra, egy tábla max 12 óra.
Mit akarsz egy hordozható számítógéptől? Amin még telefonálsz is? Fogadd el! Legjobb esetben 2 napot megy a telefon! Ez az átlag!
Rendezkedj be arra, hogy minden este ráteszed a telefon töltőre és nem fogsz remegni, hogy lemerül! -
toth_janika
őstag
válasz
frensys #29877 üzenetére
Sajna már én sem bírom megállni a dolgot!
Figyelj! Mért foglalkozol azzal, hogy mi mennyit és miért fogyaszt? Kit érdekel? Működik? Ha igen, akkor ne túráztasd magad!
Örülj neki, hogy nem fogyaszt semmit!
Bár lehet hogy egy picit összekeverted, mert az OS a processzor használtatot jelzi %-ban! Az, hogy 0%-ot mutat azt jelenti, hogy ABBAN A PILLANATBAN 0%-ot fogyasztja PROCESSZER ERŐFORRÁSÁT és nem az akkumulátor fogyasztást!
A widgetek akkor használják a procit, ha frissítik magukat! -
toth_janika
őstag
válasz
idegenufo #29102 üzenetére
Ember! Ne már! Ok, hogy újonc vagy, de egy alap kellene! (Mondjuk megtanulni kérdést feltenni, és értelmezni a válaszokat)
Neked 5 óra az éjszaka? Elég kevés alvásra van szükséged!Tehát teljesen mindegy, hogy a telefont rajtahagyod-e 12 órára a töltőnk, vagy miután feltöltött rögtön leveszed róla. Nem fog érdemben semmit változni az akku élettartama!
Mit nem értesz ezen??? -
toth_janika
őstag
Előljáróban szeretném leszögezni, hogy nem áll szándékomban "hitvitát" indítani, de pár dolgot meg kell jegyeznem a Go és az ADW között.
Mindkét launchert használtam.
A Go-t még stock romon, az ADW-t pedig a CM7-el. A 23 Ft-os akcióban megvettem az EX-et, mondván, hátha jobb lesz.
Nem volt fenntartásom az ADW-vel szemben, de vannak olyan hiányosságai, még a fizetős változatnak is, amik a Go-ban ingyenesen benne vannak.
Szeretném ezt két példával személtetni:
1, Mappa létrehozása a desktopon
a, ADW-ban létrehozod a mappát, és kiírja, hogy "Folder". That's all! Egyesével kell belerakosgatnod a programokat az app drawerből (lehet meg lehet oldani máshogy is, de erre nem jöttem rá pár hónap alatt sem.)
b, Go-ban kirakod a mappát, és a létrehozás előtt megkérdezni, hogy mi legyen a neve, és kipipálhatod azokat az appokat, amiket bele akarsz tenni.
Egy picit felhasználóbarátabb
2, Programok elrejtése.
Sajnos nekem ez a vesszőparipám. Mindenkinek a telefonján vannak olyan programok, amiket nem akar az appdrawerben látni, pl az Adfree, vagy a Kindle, esetleg a CarDock. Ezeket ADW-ben csak mindenféle katalógosuk létrehozásával tudom megoldani, míg Go-ban 4(!) kattintással megoldható, hogy elrejtve legyenek a programok.
És végül az akkuhasználat. Nem tudom, van-e összefüggés a két dolog között, de ADW-vel naponta kellett tölteni a Defy-t, míg Go-val 2 napot simán megy.Még egyszer szeretném elmondani,hogy nem akarok flame háborút indítani, de ezek kikívánkoztak belőlem, és bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!
PEACE!
-
toth_janika
őstag
-
toth_janika
őstag
válasz
petipetya #28886 üzenetére
No szóval. CM7 fórumról leszedtem egy .apk fájlt. Ezt Astro-val feltelepítettem, majd Theme Chooser-el aktiváltam. Ezután csak a Notification változott meg. Az ikonok, háttérkép, minden a régi maradt.
Még annyit hozzá, hogy ez nem ADW-hez theme, hanem a CM7-hez! Tehát a CM7 oldaláról van.
Reboot nem segít rajta! -
toth_janika
őstag
válasz
petipetya #28862 üzenetére
Hello!
Köszönöm a segítséget, viszont ilyen beállítás nincs az ADW beállításaiban!
Teljesen meg vagyok kavarodva ezekkel a témákkal
XDA-ról lekaptam pár .apk témát. Felmásoltam a telóra, elindítottam, feltelepítette. Theme Chooser-ben aktiváltam őket, viszont a Notification részen kívül semmi nem változott. Az ikonok ugyanazok, a háttérkép dettó.
Nem vágom, hogy ennek mi értelme! -
toth_janika
őstag
válasz
toth_janika #28840 üzenetére
Közben rájöttem
-
toth_janika
őstag
-
toth_janika
őstag
-
toth_janika
őstag
Help me
Go Contact, Go Phone van a telefonon. Ha beírok egy számot ebben a formában jeleníti meg:
063-012-4567 ehelyett: 06301234567 vagy 06-30-123-4567
Lehet ez rendszerbeállítás, mert a rendes tárcsázóval is így csinálja.
Egyszer már megkérdeztem ezt, de nem kaptam rá választ, hogy mit lehet vele csinálni.
CM7.1 stable
Szerk:
A két progit stock alatt is használtam, és ott jó volt a tárcsázás -
toth_janika
őstag
Meg kell adnod nevet, telefonszámot, címet, mindent, mintha egy mezei rendelős webshop lenne.
Kell a kártyaszámod, a CVC-d, a lejárati dátum.
Utána összerendeli a loginodat a kártyaadatokkal, leemel róla pár dolcsit, az első vásárlás előtt, hogy megnézze van-e rajta elég zsé, de ezt majd visszakapod, utána mehet a vásárlás
Ennyi -
toth_janika
őstag
válasz
atillaahun #28434 üzenetére
Nos meg is nézem ezt a dropbox-ot, mert eddig még nem használtam!
Egyébként hálistennek az adatforgalmi korláttól nem kell félnem!
Nekme az a célom, hogy a zenéim elérhetőek legyenek bárhonnan, és tudjak prezentálni szükség esetén!De erre akkor jó a DB nem?
-
toth_janika
őstag
válasz
atillaahun #28428 üzenetére
Igen olvastam ezt, viszont nekem jó lenne, ha 3g-n is működne! Az ES-ben nem találtam ezt a lehetőséget!
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
biztos többször feltették már ezt a kérdést, de nem találtam a választ!
Szeretném a gépemen lévő fájlokat, elsősorban zenéket, elérni, és a telefonom hallgatni!
Ez megoldható valamilyen programmal? -
toth_janika
őstag
Ez a Llama egy beteg jó cucc!
Egy valag beállítás van benne, és ha feltolom ezt a térképet is, akkor lesz csak igazán királyság!
Be fogom tudni állítani az adatkapcsolatot, valamint hogy ha "hazaérek", akkor tájékoztasson!
Felraktam, de egyelőre a celláknál nincs térképes megjelenítés, úgyhogy most újraindítom a telót, meg nézem úgy!Szerk:
Nincs a Cellák fülön Térképes megjelenítés!5let?
-
toth_janika
őstag
Hello!
A Llama-ban van térképes cella-megjelenítés? Mert csak a cellák neveit adja meg, ami meg nem az igazi nekem, mert szükségem lenne arra, hogy lássam, hogy melyik cella hol van.
Azért lenne fontos, mert, pl idehaza, 3 cellát érzékel, de nekem csak 1 kellene belőle, és nem tudom, melyiket töröljem, mert töröltem egyet, és kiderült, hogy az egy közelebbi, mint a másik 2!
Van ilyen lehetőség benne?
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen program, ami...?
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest