Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bubi92 #49595 üzenetére
Ahány ember annyi szokás, én feltoltam az AppMonster Pro appot, ami minden app-ot automatikusan elment (verziószámmal a névben) az SD kártyára. Így most 5 verzióig visszamenőleg minden használt app megvan offline.
Persze többek szerint egyszerűbb kimásolni a /data/app alól, de ez automatikusan megcsinálja ugyanazt.
-
bubi92
őstag
azt szeretném csinálni, hogy a most feltelepített app-jaim .apk-ját kimenteni és az új rom-ba amit felakarok rakni berakni, hogy telepítéskor magától felrakja őket. na most az lenne a kérdés, hogy hol tárolja az android az apk-kat
-
baandii
senior tag
innen letölthető a SwiFTP ha vkinek kéne...kicsit utána olvastam a dolgoknak...
[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
Bár ha valakinek ez újdonság, vagy segítség, én a Samba-val oldottam meg a wifis kapcsolatom filemásoláshoz. Samba kliens a telóra, egy katt, és hálózati driveként látom a telómat (belső külső memórát is). Ennél egyszerűbbet nem találtam, azt meg ki tudod tenni akár egy X meghajtónak is, vagy shortcutba.
FTPvel az volt a bajom hogy vagy a belső memórát tudom beállítani vagy a külső SD karit. egybe nem látta, vagy legalább két könyvtárként, mondjuk lehet megoldható lett volna csak nem merültem bele.[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
válasz
fgordon #49579 üzenetére
Nekem bár nem defym van, de pár kérdésre tudok válaszolni:
1. 1GB elég az appoknak, ha nem akkor majd csinálsz ext2-t és az S2E nevű app megold mindent neked.
3. Holo egész jó, bár Apex párti vagyok de ha jól tudom az csak ICSen megy
4. Én a SwiftkeyX-et javaslom, nem számít ha nem írsz pontosan csak gyorsan, javít mindent.
személy szerint én nekem ami ennél jobban bejött a Swype (butább de ugyanolyan a slideit), ahol nem írni kell hanem húzod a betűket (nem kell pontosan csak nagyjából) és írja a szavakat. Kinek a hagyományos pötyögős kinek ez. a Swype amúgy ért is magyarul, azaz diktálhatsz neki.5. Régen a Moboplayert használtam most S2-n az MXplayert a fizetősökben nincs reklám.
egyébként reklámgyilkolásra az ingyenes ADFree vagy ADAway a marketből letölthető, és többet nem látsz reklámot!6. Most a Jetaudio-t használom, brutális ahogy szól istentudja hánycsatornás az equalezere is (persze a PCs verziója se semmi), de népszerű még a PowerAmp, vagy Player Pro
7. Ezt tudja mind, de a rendszerbe is beállítható ha olyan romod van.
8. Alarmdroidot próbáld ki, nemtudom hogy konkrétan tudja-e de elég rugalmas
9. bármelyik office alkalmazás marketből, a quickoffice-t használtam, de folyamatosan evett erőforrást valamely része, és hagytam a francba.. ha többet próbálsz rakj fel bonyolultabb mintákat mert mindegyik másképp kezeli. Nekem a beosztásom volt excelben, fülekkel, és volt ahol csak egy fület mutatott, volt ahol ez menüben volt, volt ahol alul mint pc-n volt ahol felül.
A, felejtsd el a tűzfalat, felesleges.
B, ez úgy működik, Eclair azt hiszem már tudta hogy vannak folgok amik átpakolhgatók SD kártyára. alapból a rendszer tudja, úgy alapból hogy alkalmazások, ás ott áthelyezés SD kártyára. ennek egy szebb grafikus átláthatóbb megjelenítője az App2SD.
Viszont ha használtad már, akkor tudod hogy vannak olyan progik amik NEM tehetők át, csak a belső ramba hajlandóak szaladgálni. Tegyük fel eléred az 1G belsőt, áthelyezed a progikat amit lehet, és már annyi progid van ami nem áthelyezhető hogy már így sincs tárhelyed és sír a telefon. Ha van ext2-d mondjuk egy 512M lecsippentve a memóriakártyából, akkor képes még azt is felhasználni úgy hogy tud olyan progikat tenni hogy nem lesz ezzel gondod. De 1G az tényleg elég, nekem bladem volt az 512-es, meg 256M ext2, és 170proginál is volt még helyem bőven. Ha ext2-d van akkor S2E nevű progival tudod megoldani, elinditod, reset, és amit tud már a következő bootkor az ext2n van.
C, Lista nem kell hogy legyen, mert az app2sd azt mutatja amit lehet, a többit másik menübe helyezi (csak telefon) 1.menü, áthelyezhető, 2, sd kártyán futó, 3, csak telefon/nem áthelyezhetőRemélem tudtam segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
fgordon
senior tag
válasz
elfelejtette #49580 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszaid!
A. Milyen tűzfalat javasolsz? Sokat lassít/ront a telefon fogyasztásán? Free/fizetősben mik a legjobbak?
B. Nem szükséges külön partíció az app-oknak 2.3.6-on? De akkor mikor javasolt/kell külön EXT2 a FAT32 mellé? Tud valaki infót, hol olvashatok erről?
C. Van valami adatbázis/lista, milyen programokat lehet/érdemes átpakolni belső memóriából SD-re?
-
draco31
veterán
Olyan alkalmazást keresek, ami abban segítene, ha sikeresen elhagyom a mobilomat, vagy ellopják. Buta samsungokon volt valami hasonló ha jól tudom.
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Stopper/időzítő alkalmazásra lenne szükségem, amiben sorozatokat tudok beállítani, azok pontos hosszát, a köztük lévő szüneteket megadni, és mindezek kezdetét/lejártát hanggal jelzi. Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
hellosztok!
korábban használtam ezt a progit: SwiFTP FTP Server,most újra le akartam tölteni de nem találom...leszedték a play-ről?
-
elfelejtette
veterán
válasz
fgordon #49579 üzenetére
Szia!
1. Eddig azt hittem én is, hogy elég a telóm memóriája a programoknak, de mióta így meghízott a Skype/Facebook/Viber/Play, stb, azóta aggódni kezdtem.
Egyébként elkezdtem átpakolni a programokat, nem kellett másik partíció.
3. Launcherben nálam most a Holo a nyerő.
4. Billentyűzetben az Anysoftkeyboardot ajánlom.
5. Ha rootolva lesz a telefon, tűzfal programmal elveszed az internet csatlakozási jogát, és nem lesz reklám.[ Szerkesztve ]
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
DEFY+-os kérdéseim lennének. Nektek biztos a fejetekben van sok tapasztalat, nagy segítség lenne számomra, mit érdemes kipróbálni, milyen app-okat.
Nem baj, ha fizetőset javasoltok, de ha van, érdekelne az ingyenes alternatíva is.Első körben a gyári, 2.3.6-ot akarom használni root-olva, később majd valami mást akarok kipróbálni.
1. Jól gondolom, hogy az 1 gb belső tárhely bőven elég az app-oknak, nem szükséges nekem app2sd használata és SD kártyán ext2 partíció létrehozása a FAT32-n kívül, stb?
2. Motoblur nekem nem kell, hogy tudom kiirtani a telefonról? Érdemes eltávolítani? Aki használja, az miért?
3. Milyen app launchert javasoltok, ami gyors, 2.1 szerű balra, jobbra görgetve tudok az app-ok között lapozgatni?
4. Kellene olyan app, ami kezel ő/ű betűt, lehetőleg ott is van egyből az ékezet (nem kell nyomva tartani), ahol még esetleg fel tudom cserélni az y/z-t is.
5. Legjobb avi/mkv player, amin nincs semmilyen reklám/logo, ha filmet nézek.
6. mp3/flac player, equalizer-rel
7. olyan zene player, ahol a hangerő le/fel gombbal tudok lépkedni a zeneszámok között. Vagy más mód, ahogy az érintőképernyő használata nélkül tudok előre/hátra lépni a zenék között.
8. olyan ébresztő, ahol a hangerőgombokkal vagy a bekapcsoló gombbal tudom kezelni a szundi / leállítást, hogy ne kelljen az érintőképernyőhöz nyúlni.
9. Word/Excel formátumot létrehozó/módosító/néző app
Köszönöm előre is az ajánlásaitokat.
-
attika89
senior tag
Egyáltalán nem írtam el a linket.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citc.weather&hl=hu -
brp88k
tag
Sziasztok!
Hogyan oldható meg, hogy a Play ne jelezze állandóan, hogy frissült a Titanium Backup. Nem szeretnék a régebbi verzióról frissíteni (nem véletlenül
)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Chrome hivatalos kiadása vajon mikorra várható? A playen fennlévő azt hiszem a béta, és nem frissült június óta. Mire vár a gugli?
-
Necc
addikt
válasz
attika89 #49566 üzenetére
Biztos egy olyan alkalmazast akarsz hasznalni, aminek letoltesi szamlaloja 10-50 kozott van, nincs semmi ertekelese, kepek alapjan is ulragagyinak tunik (el se birom olvasni a szoveget), tele van nyomva marketingbullshittel, "read contact data" permissiont ker (komlyan, egy idojaras appnak mi a f**z koze van a kontaktjaimhoz???), es raadasul le sincs irva, hogy melyik adatbazisbol dolgozik az app, vagy hogy elerheto-e az US-en kivul.
En a helyedben az egik kedvenc jatekomat jatszanam az appal: uninstall
Ja es raadasul a linket is elirtad
[link]
[ Szerkesztve ]
-
attika89
senior tag
Helló!
Leszedtem a Weater Eye-t, de egyszerűen nem működik.
"Unable to fetch weather"
"Weather not available for Budapest" -
spiritex
veterán
válasz
Teasüti #49564 üzenetére
Hát igen, sajnos lejjebb... Ez egy régi problémám az SGSI-vel, mert nincs meg, hogy miért, de az ismerőseim kb. 40%-át hangosabban kapcsolja a teló és a minimum beszédhangerő is túl hangos... Elég sok embert kéne akkor folyamatosan figyelmeztetnem. Angol fórumokon is létezik a probléma, eddig csak a hangszóró leragasztását javasolták, hogy inkább erősíteni kelljen a többi partnert, de ez így elég gáz, ezért nagyon jó lenne egy app! A korábbi nem okostelómmal nem észleltem ezt a problémát, és az ismerőseim nem változtak!
[ Szerkesztve ]
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Van olyan progam Galaxy Ace-ra amivel leljebb lehet venni a fényerőt mint a beállításokban? -
baal-amiga
senior tag
válasz
trassher #49508 üzenetére
Az én kedvencem: FSCI. Mondjuk nem olcsó, egy hónapig 1 dodó volt.
A másik Xda-s srác fejlesztése, miuin kicsit bugus, máshol jó (szintén félaras volt múlt hétig): Ultimate call screen. Erre ingyen témák is vannak.[ Szerkesztve ]
-
finecsa
tag
válasz
meridaharcos #49555 üzenetére
Beállítások / Haladó beállítások / Szabályok / hk / Keret nincs túl lépve: itt vedd ki a pipát, Érték:false legyen.
Ha a hálózaton belülit is így akarod, akkor ugyanott a hb-alatt is ugyanígy.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Csucsu88 #49549 üzenetére
A System Tuner- widgetjeire elég sok mindent ki lehet rakatni.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa #49528 üzenetére
Halihó!
Esetleg egy picike kérésem lehetne még ?
Azt vettem észre, hogy mikor a hálózaton kívüli hívások elérték a 90 percet (ugye ennyi van a csomagba foglalva), akkor nem számol tovább. Esetleg lehetne úgy, hogy továbbra is számolja a perceket ? Természetesen a fizetendő összegnél csak a 90 percen felülieket számolja, ahogy csináltad. Átnéztem a beállításokat, érteni értem, de a módosításhoz nem eléggé ...
Köszi előre is! -
Endless
aktív tag
Olyan alkalmazást keresek ami ki tudja lőni a háttérben futó programokat(RAM ürités).Olyan kellene amit widgetbe ki tudok rakni
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Ebuddy XMS-t használ valaki?
-
Deck
titán
Szeretnék egy egyszerű kis appot ami kiírja a névnapot az nem gond ha az órát is. Jó lenne ha több kinézet, stílus közül is válogathatnék. Mit ajánlotok?
-
-
hoby36
senior tag
Üdv!Bocs,hogy ide írtam,de nem találtam más topicot erre:
Feleségem telefonján /x10 mini/ nem tudok belépni a marketba.Ezt írja ki:Cant't establish a reliable data connection to the server.
This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it ciuntinues, call Customer Care.
Mi lehet a gond szerintetek?
Csináltam új fiókot is,de ugyan ez a végeredmény. -
xSide
őstag
válasz
kurion #49537 üzenetére
Tina Time-lapse nagy felbontású képekhez...
Vannak különböző TimreLapse alkalmazások, ezeknél a kép mérete kicsi illetve az ezekből összeállítható videó is. A fent linkelt Tina képeiből kizárólag pc-n kreálhatsz összefüggő videót, ahol az eredmény érthetően minőségibb lesz
-
kurion
senior tag
Olyan kamera alkalmazást keresnék ami kép készítésénél képes az időzítésre olyan 10sec-es átlaggal.
[ Szerkesztve ]
-
sbe561
tag
Üdv!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az Energiagazdálkodás widgetet hol tudom testre szabni?
ZTE Atlas, 2.3.5 LauncherPro (ha ez számít valami?!)
-
Narxis
nagyúr
ES File Explorer File Manager update
V1.6.1.9
1)Enhanced hide list(in settings)
2)Backup/Restore settings(in settings)
3)Some improvements.
FAQ:
Click the first button to access external cards. -
finecsa
tag
válasz
meridaharcos #49507 üzenetére
Tessék.
Telenor Okostarifa 180 - CallMeter 3G
- Töltsd le majd Call Meter 3G-ben Importáld az alábbi fájlt.
[link]- Mivel nem írtad meg a számlázási időszakodat, most 1-31-ig van beállítva. Haladó beállítások / Díjcsomagok, tarifák menüjében a Számlázási időszak első napját állítsd a számládon szereplő első naphoz
- Ha szoktál hívni vidéki vezetékest, akkor a körzetszámot be kell írni a Haladó beállítások / Számcsoportok / Hálózaton kívül menüjébe, mindkét formátumban. Tehát pl. 52-es körzetnél: +3652% és 0652%
- FONTOS!!!
Importáláskor a Díjcsomagok, tarifák menüpontban az egyes tételek sorrendje összekeveredik, pontosan az alábbi képen látható sorrendbe legyenek vissza rendezve (sorok jobb szélére tapizva lehet azokat fel-le tologatni)A Telenor agyrém mobilnetét nem tudja pontosan mérni, arra nem alkalmas a program (szerintem a világon nincs olyan alkalmazás amivel az mérhető lenne). Tehát a 180 megás Adatforgalom mérése csak tájékoztató jellegű.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Tegnap óta van skydrive :-) [link]
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a wayteq tabletem gyári böngészőjében (de Opera mobilban és Dolphinban is) ha egy web-oldalba ágyazott kis YouTube ablakban rányomok a lejátszás gombra, akkor abban a kis ablakban elindul a lejátszás, de ha megnyomom az ablak jobb alsó sarkában levő Teljes képernyő gombot, akkor először feljön a lejátszó ablak, középen az üzenettel, hogy a Vissza gombbal léphetek ki a Teljes képernyőből, de utána csak a nagy feketeség van, néha hanggal, néha hang nélkül, és legtöbbször kiírja, hogy a Böngésző sajnos leállt és kilép. Feltettem a YouTube3.5.5v2.apk-t, de nem változott a helyzet, mintha fel sem tettem volna, mondjuk lehet, hogy nincs is köze hozzá, mert a weblap valamiért nem az alkalmazást hívja meg.. A fenti probléma egyáltalán nem jelentkezik a samsung galaxymon, ott nincs is kis képernyős lejátszás, egyből a külön YT appot hívja meg teljes képernyőn és gond nélkül megy a lejátszás. -
Csucsu88
tag
Tudnátok egy olyan progit ajánlani, amit widgetként is használhatok és a processzor aktuális órajelét mutatja?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Vasinger! #49489 üzenetére
MoboPlayer ? Nekem legalábbis bevált, szerintem egy próbát megér mindenképp
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
udv!
letezik olyan app droidra, ami a pillanatnyi internet hasznalati sebesseget mutatja az ertesitesi feluleten? -
Antilhu
tag
válasz
St3ven #49492 üzenetére
tényleg nem volt időszak felvéve... már felvettem minden hét / egész nap típust. Valamint felvettem pár kamu díjat is, mert nekem arra kellene hogy excelbe kidobjam és összesítsem hogy kikkel mennyit beszlélek.
Sajnos továbbra is üres az export
Mit érdemes még próbálni?
-
dokee78
félisten
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Olyan app-ot keresek ami nagy vonalakban annyit tud hogy a csúszkás hívásfogadás, elutasítás helyett 2 gombot kapok. Lényegében egy zöld és piros gombra vágyom amivel tudom fogadni és elutasítani a bejövő hívást a csúszkázás helyett.
Tud valaki ilyet? -
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa #49485 üzenetére
Hello!
Nagyon boldoggá tennél. Csak arra szeretném használni, hogy az előfizuban foglalt 90+90 percet tudjam figyelni.
4990ft a havi alap összegem, ebben van 90 perc hálózaton belül (20-as) és 90 perc hálózaton kívül (30-as és 70-es). Az elszámolás perc alapú, a többlet telefonálás percenként 36,5 ft, az sms szintén.
Kapcsolási díj 2,5ft hívásonként !!! Hogyha ezt esetleg nagyon nehéz beletenni, akár ki is maradhat.
Az elkészítés után áttanulmányozom és megpróbálom megérteni...http://www.telenor.hu/okostarifa
Köszi előre is !
Üdv:
Gergő -
dokee78
félisten
Újabb gondom van.
Eltávolítottam a Titánium Backupot,viszont azt írta ki hogy "eltávolítás nem sikerült",de nincs sehol az alkalmazások között.
Ha meg telepíteném,azt írja nincs elegendő hely,szabadítsak fel.105MB szabad helyem van.Lehet hagyott valami szemetet valamelyik mappában?
Remélem igazad lesz.
-
imi0424
senior tag
tud valaki irni egt olyan appot ami az értesítési sávban mutatja a szabad ramot és nem eszik nagyon sokat?
Aktív témák
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel