- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Elég lenne nekem ha egy útvonalat berajzolna x címtől y címig. Sajnos mobilnetem meg nincsen, ezért kellene valami offline térkép
-
acsati
aktív tag
Sziasztok! Van olyan offline térkép amin be lehet állítani útvonalat? Leginkább Bp-en belül kéne gyalogosan.
-
acsati
aktív tag
Pár oldalhoz kéne Adobe Flash Player. De ha keresem az áruházban nem talál. Miért? Vagy hogy telepítsem?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes alkalmazást keresek, amivel meg tudom állapítani, hogy hol helyezkednek el a csillagképek. Sajnos nincs mobilnetem, GPS-t sem használok (pénzhiány miatt), így jó lenne olyan alkalmazás amiben beírhatom a helyzetemet. Ötletek?
Köszönöm előre is! -
acsati
aktív tag
Valaki tudna nekem ehhez hasonló játéko(ka)t mutatni? Ingyenes kéne, és ugye ilyen minél messzebbre ütős, fejlesztgetős
Köszi!
-
acsati
aktív tag
Valamelyik böngészőben be lehet állítani hogy milyen proxyt használjon a telo? Wifin akarok csatlakozni kolis netre, de be kéne írni a proxyt amin keresztül felengedne. Van lehetőség ilyennek a beállítására? Amúgy Dolphint használok.
-
acsati
aktív tag
válasz
atillaahun #30335 üzenetére
Igen arra! Köszi szépen!
-
acsati
aktív tag
A napokban írt valaki egy kamera kezelő appról és dicsérte, hogy mennyit javít videózás közben a minőségen. Melyik ez az app? Olvastam vissza, de nem találtam, csak látom megy itt az értetlenség
-
acsati
aktív tag
Tud valaki olyan app-ot mint pl a win7-en a sticky notes? vagy valami olyasmi hogy csak beírok valami emlékeztetőt és lehet neki írni hogy mikor emlékeztessen?
-
-
acsati
aktív tag
Köszi szépen mindkettőtöknek!
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Szedtem le egy battery widget-et a marketről. Nem tudja valaki, hogy azt hol tárolja a telefon és, hogy azt hogyan tudnám kicsit módosítani? Igazából csak a szövegeket szeretném megpróbálni átírni magyarra.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Felirat égetés filmre !!
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Apple MacBook
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest