Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Elég lenne nekem ha egy útvonalat berajzolna x címtől y címig. Sajnos mobilnetem meg nincsen, ezért kellene valami offline térkép
-
acsati
aktív tag
Sziasztok! Van olyan offline térkép amin be lehet állítani útvonalat? Leginkább Bp-en belül kéne gyalogosan.
-
acsati
aktív tag
Pár oldalhoz kéne Adobe Flash Player. De ha keresem az áruházban nem talál. Miért? Vagy hogy telepítsem?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes alkalmazást keresek, amivel meg tudom állapítani, hogy hol helyezkednek el a csillagképek. Sajnos nincs mobilnetem, GPS-t sem használok (pénzhiány miatt), így jó lenne olyan alkalmazás amiben beírhatom a helyzetemet. Ötletek?
Köszönöm előre is! -
acsati
aktív tag
Valaki tudna nekem ehhez hasonló játéko(ka)t mutatni? Ingyenes kéne, és ugye ilyen minél messzebbre ütős, fejlesztgetős
Köszi!
-
acsati
aktív tag
Valamelyik böngészőben be lehet állítani hogy milyen proxyt használjon a telo? Wifin akarok csatlakozni kolis netre, de be kéne írni a proxyt amin keresztül felengedne. Van lehetőség ilyennek a beállítására? Amúgy Dolphint használok.
-
acsati
aktív tag
válasz
atillaahun #30335 üzenetére
Igen arra! Köszi szépen!
-
acsati
aktív tag
A napokban írt valaki egy kamera kezelő appról és dicsérte, hogy mennyit javít videózás közben a minőségen. Melyik ez az app? Olvastam vissza, de nem találtam, csak látom megy itt az értetlenség
-
acsati
aktív tag
Tud valaki olyan app-ot mint pl a win7-en a sticky notes? vagy valami olyasmi hogy csak beírok valami emlékeztetőt és lehet neki írni hogy mikor emlékeztessen?
-
-
acsati
aktív tag
Köszi szépen mindkettőtöknek!
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Szedtem le egy battery widget-et a marketről. Nem tudja valaki, hogy azt hol tárolja a telefon és, hogy azt hogyan tudnám kicsit módosítani? Igazából csak a szövegeket szeretném megpróbálni átírni magyarra.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest