- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
csongi #48696 üzenetére
Zsolt_72 szerint nem tölti ebben a módban, akkor előbb-utóbb úgyis lemerül.
De mielőtt tennél bármit is kérdezz meg valakit, hogy ilyenkor már rajt van e a telefonon a frissítés, és csak a telepítése megy, vagy még mindig kapcsolatban van e a géppel. Mert, ha az előbbi, akkor lehúzhatod egyből. -
Dicker
őstag
válasz
#40993792 #48694 üzenetére
Sokan jártak már úgy, hogy frissítettek, és nem tudták miért nem fejezi be órák múlva sem, és lám csak le kellett húzniuk a töltőről. Persze ők wifi-n keresztül frissítettek.
Amúgy, amikor rádugtad a telefont kiválasztottad, hogy csak usb-ként(háttértárként) használja? Mert ott ki lehet választani, hogy ne töltse a telefont. -
Dicker
őstag
válasz
bepken #48437 üzenetére
Értem
De miből tudok megkülönböztetni két "ingyenes" alkalmazást, hogy melyik a tört, és melyik nem? Nem mintha valaha is tört programok iránt érdeklődnék, én örömmel költöm a pénzem.Isten ments! A torrent oldalakat csak hírből ismerem.
Gondolom a béták, azok tartoznak egy egyik ingyenes csoportba biztosan.
De mondjuk egy anroidos iGOaz már a másik csoportba tartozik? Vagy az is mehet a béták közé? Szóval érted, hogy értem?
-
Dicker
őstag
válasz
dobolson #48430 üzenetére
Szóval, akkor ez nem olyan, mint a htc-nél a htcdev-es oldal. Nem akarok átmenni véletlenül se fejlesztőbe
Rányomtam amúgy, de kiírta egyből, hogy csak saját felelősségre, meg stb.. Akkor ez nem egyenlő, azzal, amit itt nem lehet nevén szólítani?
Valamilyen programot még akartam kérdezni, csak elfelejtettem.
Egyenlőre van:
Böngésző, Email, Zenelejátszó, Widgetek, Office, Fájlkezelő, Airdroid.
Valami biztos hiányzik... -
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma a kezembe került egy Sony Xperia Go telefon, de nagyon buta, és számomra kevésbé hasznos, na meg nem is szép widgetek/órák vannak rajta.
Ezen szeretnék javítani.
Ajánlana nekem valaki, valamit? Fizetősök közül a HD Widgets-et és a Beautiful Widgets-et néztem. Ezek közül melyiket tartjátok jobbnak? Vagy van a kettőnél jobb? -
Dicker
őstag
válasz
SG3rg0 #48066 üzenetére
Hasonló jellegű az én problémám is a PowerAMP-al. Nem lehet valami központi hiba? Esetleg másnál megy a PowerAMP? Mindenesetre küldtem egy hibajelentést nekik a rendelés azonosítómmal mellékelve... Még jó, hogy annak idején elmentettem az összes vásárlásról kapott emailt.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ez mitől lehet?
http://kepfeltoltes.hu/120811/2012-08-11_17.53.24_www.kepfeltoltes.hu_.png
Most írta ki hirtelen.
Már vagy 4-5 hónapja pedig meg van véve a licensem is. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
-
Dicker
őstag
Max Payne holnaputántól elérhető lesz a Store-ban.
Annak szólok, akit érdelek. -
Dicker
őstag
Ez segít rajta:
(amúgy google első találata)
Clearing cache and Dalvik cached worked.
1. Turn on USB debugging on phone.
2. Turn off Fastboot on phone.
3. Connect phone to PC in "Charge mode".
4. From PC (you must have adb and fastboot tools installed on PC), enter "adb reboot bootloader".
5. When you get the HBOOT screen on the phone, select FASTBOOT. Screen should display "FASTBOOT USB".
6. On your PC enter "fastboot boot <recovery>.img" where "recovery" is the name of a custom recovery (such as AmonRa) in the same Windows folder.
7. Once the custom recovery is booted, the commands to wipe cache and Dalvik Cache should be on one of its menus. -
Dicker
őstag
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Pontosan nem tudom neked megmondani, de rengeteg screen off program létezik.
Itt van egy, ebben van, ahogy nézem hasonló. -
Dicker
őstag
válasz
CoolBoy323 #40940 üzenetére
18 GB-ig lehet
-
Dicker
őstag
válasz
Inarus #40818 üzenetére
Használom már a Gmailt, de sajnos rengeteg helyen a freemail van használatban. Hosszú procedúra lesz lecserélni.
Rendben, akkor beállítom a gmail-es kimenő fiókot. Aztán maximum valamelyik héten megpróbálok mindent átállítani oda. De egy örökkévalóság lesz már látom előre.
-
Dicker
őstag
válasz
darvinya #40815 üzenetére
"Az SMTP kiszolgáló az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltatóhoz kötődik, nem a postafiókot fenntartóhoz. Azaz, ha levelezőprogrammal akarsz freemail postafiókot használni, az SMTP kiszolgáló nem a freemail SMTP szervere lesz, hanem azé a szolgáltatóé, akinek az internet-elérésért fizetsz."
Ezt találtam róla. Így akkor most wifinél és a mobilnetnél is mást kellene megadni?
Szerk. Látom mind a ketten azt néztük
-
Dicker
őstag
Jól leírtam
Az email beállításánál a freemailnek a kimenő szerverhez mit állítsak be? mert úgy olvastam valahol, hogy mail.freemail.hu nem működik, csak a bejövőnél, így üzenetet küldeni nem tudok. -
Dicker
őstag
válasz
fatal` #40810 üzenetére
Köszi! Már meg is néztem őket. A 3G-Watchdogból az ingyenes elég, vagy miben van korlátozva?
A Total Commandert akkor megvárom már. Illetve az Opera Mini és Mobile között mi a különbség?
Na igen egyenlőre a programok, amikhez root-olás szükséges sajnos egyenlőre kizárva, mert gari vesztéssel járó megoldás van csak. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Mint kezdő droidos segítséget szeretnék kérni.
A boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One X, és sok hasznos alkalmazást úgymond hiányolok, csak éppen nem ismerem őket, még annyira, hogy melyiket érdemes használni.
Törekedtem ingyenes programokat használni, de valamiből tudom, hogy a fizetős nem elkerülhető.
- Jelenleg egyedül a PowerAMP-ot vettem meg a zenelejátszásra.
- Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam.
- Office alkalmazás az gyárilag van szerencsére, és teljes.
- Filmnézéshez pedig egyenlőre a BSPlayer lite van, de még abba a részébe nem merültem bele, így nem tudom mennyire fog beválni.
- Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?
- Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak.
- Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?
- Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra.
- Egyenlőre így ennyi jutott eszembe, na meg ha szükséges valami más, akkor légyszíves mondjátok el, mert szeretném minél jobban "belakni" a telefont.Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged