- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Aktív témák
-
BDave
őstag
Nyár végi leárazások vannak a Playben:
Max Payne ($0.99)
Crystal Defenders ($1.26)
Modern Combat 3: Fallen Nation ($0.99)
Gangstar Rio: City of Saints ($0.99
NOVA 3 ($0.99)
Zen Bound 2 ($0.99)
Spirits ($0.99)
Virtua Tennis Challenge ($0.99)
iBlast Moki 2 ($0.99)
Super Dynamite Fishing Premium ($0.99)Swiftkey 3 ($0.99)
Beautiful Widgets ($0.99)
The Lorax ($0.99)
Vignette ($0.99)
Star Chart ($1.09)
Business Calendar ($0.99)
Dragon Quest Slime Wallpaper ($1.26)
roConnect - Roku remote ($0.99) -
BDave
őstag
válasz
klambi #49609 üzenetére
Elég sok időjárás-alkalmazás nem frissül, mert a Google törölte az időjárás-APIját és ezért nem tudnak az olyan alkalmazások, amik ehhez kapcsolódtak, frissülni. Türelem, talán frissítik a készítők a programjukat.
Megjelent a Blood & Glory: Legends, próbáltátok már?
-
BDave
őstag
Ennek talán nem kell akkora vas: Pebble Universe
-
BDave
őstag
Wild Blood Szerintetek? Mi a véleményetek, milyen lesz? Jónak tűnik, de tuti, hogy in-app vásárlással adják ki.
-
BDave
őstag
válasz
csongi #48518 üzenetére
Melyik Android-verzió? Elvileg ha megnyomod a bekapcs gombot, akkor azzal le tudod némítani.
(#48515) takjoe: ha már megvettél egy alkalmazást a Playből egy Gmailes címmel, akkor bármelyik telefonra letudod tölteni, ha ugyan azzal az email címmel vagy bejelentkezve, mint amivel megvetted.
-
BDave
őstag
válasz
GrooveHero #48485 üzenetére
Én a Chrome-ot ajánlom. Elég sokat tud és gyorsan kezeli a lapokat, de a Flasht nem támogatja. Azóta használom ugyan ezt az asztali gépen is, Firefox után. Gyorsabb és egyszerűbb, pedig régen nagyon nem tetszett
-
BDave
őstag
Ha valaki esetleg szereti a logikai játékot, mint például a klasszikus Day of the Tentacle vagy az újabb Machinarium, akkor annak ajánlom a következőt!
City Of Secrets (ingyenes)
-
BDave
őstag
Diablo-szerű játékot keresnék, amihez nem kell állandó net.
Valaki szokott játszani a Dungeon Hunter 3 vagy a Legendary Heroes nevű játékkal? Melyik "jobb", mik a tapasztalatok? Úgy láttam, sehol sem írták, hogy net kéne hozzá, viszont azt tudom, hogy a DH3ban vannak cuccok, amikért fizetni kell. Van ilyen a Heroesban is? Mennyire fontos ezek megvásárlása a játék előrehaladásához?
-
BDave
őstag
válasz
Tesztelo.hu #46438 üzenetére
Nekem meg ez
-
BDave
őstag
válasz
Teasüti #46409 üzenetére
Fejlemény: jobb a Locus
Megvan a megoldás: Locust letöltöd > letöltöd ezt a MapsForge térképet és felmásolod a telefonra (célszerű a Locus mappába) > Locuson belül főmenü > Térképek > Vektor > "+" gomb > Kitallózod a felmásolt fájl mappáját > Újraindítod az alkalmazást > Térképek > Vektorból kitallózod a térképet és kész!
Pontokat pedig a főmenü > Adatok > Pontokon belül tudsz hozzáadni. Tök jó!
-
BDave
őstag
válasz
Teasüti #46409 üzenetére
Igen, mert Locusban ha offline akarod használni a térképet, akkor nagyon sok idő, illetve több nap, mire leszedi a részletes térképet (a magyarországi térképnél 5000 lapot enged letölteni egy nap és ha viszonylag részletesen szeretnéd nézni offline a térképedet, akkor kb 22.000 lapot kell letöltened, ami ugye öt nap). Viszont könnyebb megadni a kedvenc pontokat.
Az Osmandban az egész térképet letölti egyben, de kicsivel macerásabb a pontokat hozzáadni.
#46413 dekrer: szerintem nincs ojan programm ami tudná szabájozni hogy menjin mennyjen az adot programm.
-
BDave
őstag
válasz
Teasüti #46398 üzenetére
Igen, de:
"Atlaszokkal nem dolgozik, csak önálló térképekkel, és abból is csak 100 kB méret alattiakat olvas be." (demó változat)
"A licencekódot 6350 Ft áron tudjuk rendelkezésre bocsátani." (teljes változat)Kicsit drága
De azért kipróbálom a demót, megnézem mit tud.
Ha gondolod és még érdekel a dolog, akkor most írtam egy bejegyzést erről, nekem összejött egy másik programmal: Magyarországi túratérképek offline Androidon.
-
BDave
őstag
Tudtok olyan alkalmazást, amivel magyarországi túristaútvonalakat lehet offline nézegetni? Most a Locust próbálgatom, de hátha van jobb is!
-
BDave
őstag
válasz
Chosen #45408 üzenetére
Bluetooth games
De az se mindegy, hogy milyen műfajban keresel játékot. -
BDave
őstag
válasz
Winchester95 #45402 üzenetére
-
BDave
őstag
Sziasztok! Nem tudtam utána járni, gondoltam megkérdezlek titeket, hátha találkoztatok már ezzel a "problémával".
Hol találom meg az ICS-s Android böngészőben eltárolt Google-ös könyvjelzőket? Mert el lehet menteni a Google-ös fiókba is és a telefonra is. De G-n belül nem tudom, hogy hol vannak elmenteni (Google Bookmarksot már próbáltam, de ott nem látom őket). Asztali gépen Firefoxot használok, telefonon ugye pedig gyári böngészőt.
-
BDave
őstag
válasz
canniball #42239 üzenetére
Elvileg a Wifi beállításoknál egy felcsatlakoztatott hálózaton belül be tudod állítani, hogy milyen IP-címen működjön a teló.
42243 Richee11: Nincs, én is kerestem. Esetleg Palmary widget, nézd meg!
-
BDave
őstag
Sziasztok! Megtudjátok mondani, hogy az első mobilon melyik játék futhat? Próbáltam Google képkeresővel, de nem találtam meg.
-
BDave
őstag
Sziasztok! Tudtok arra megoldást, hogyan lehet a gyári Samsungos T9-es szavakat kimenteni/exportálni?
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg arra megoldást, hogy hogyan tudnék létrehozni mappákat a főmenüben 2.3.6 alatt? Playen nem találtam semmi olyat amivel ezt megtudnám csinálni, alternatív megoldást sem találtam és azt se szeretném, hogy launcher alkalmazást kelljen továbbra is használnom. De ha nincs más, akkor marad a Go Launcher. Csak hátha van valami ötletetek!
-
BDave
őstag
Mi a különbség a Fruit Ninja ingyenes és fizetős változatában? Az ingyenesben is megvan mind a 3 játékmód.
Zsolt_72: munkatárs vagy?
-
BDave
őstag
válasz
RootRulez #24081 üzenetére
Ez jó, csak nem túl pontos a mobiladatszámlálója. De legalább ki lehet vonni manuálisan MB-ot és így lehet korrigálni. A netezést jól számolta, de miután a Marketből letöltöttem egy 1.9 MB-os alkalmazást, azt már nem számolta hozzá. És mintha utána se számolta volna a netezést.
-
BDave
őstag
Üdv! Tudtok olyan alkalmazást, ami csak a percdíjakat méri? Vagy amelyik méri azt
is és a mobilnetet is, pontosan. Mert a Traffic Counter már egy jó ideje fent van csak nem méri jól a mobilnetet. Hálás köszönet! -
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Mi a különbség a Fruit Ninja fizetős és nem fizetős verziója között? Több a megszerezhető cucc?
baandii: A telefonodon menj fel a getjar.com-ra, próbálj meg letölteni valamit és akkor le kell töltened egy GetJar alkalmazást. Csak ezzel az alkalmazással tudsz letölteni az oldalról. Vedd úgy, mintha a Marketet töltenéd le, csak ennek GetJar a neve.
-
BDave
őstag
Csak egy gyors kérdés: hogyha vásároltam egy alkalmazás, akkor resetelés után "ingyen" le tudom tölteni vagy megint fizetni kell érte?
-
BDave
őstag
Tudtok valami hasonlóan egyszerű és okos naptár widgetet mint a Simple Calendar Widget?
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
fatal` #22583 üzenetére
Igen, az Age of Zombies is ingyenes. Ez tök buli! (Habár egyszer már kipróbáltam a GetJart, akkor nem győzött meg, mert mintha a rendszer kicsit instabillá vált volna tőle, de szerintem én "ügyeskedtem" el valamit.) Lehet, nem is érdemes vásárolgatásba gondolkodnom a Marketen.
-
BDave
őstag
Üdv!
Tudnátok a Fancy Widgethez hasonló (kis méret, kis színes időjárásos kép) időjárás-widgetet ajánlani? Ez nem tűnik túl pontosnak. (Van hogy kiírja, hogy eső, holott egy csepp eső sem esett ma Magyarországon.) Próbáltam mind a három beállítást a Helyszín beállításokban a Geocoder alatt, de semmi különbség... (Igaz, most már nem írj ki, hogy eső, csak hogy 3 fok, holott a köpönyeg és a Win 7 is 6-8 fokot ír ki.)
Előre is köszönöm!
-
BDave
őstag
Találkozott mostanában valaki pontosan ezzel az esős háttérképpel? Kerestem Google-on és XDA-n is, de nem találtam sehol. Live wallpaperként is kerestem, de úgysem.
-
BDave
őstag
A kérdésem az lenne, hogy ti hogyan szoktatok vásárolni Marketen (tudom, ráböktök a letöltés gombra...)? Mire érdemes odafigyelni a biztonságos vásárláshoz? Van külön módszeretek rá vagy csak egyszerűen hozzáadtátok a bankszámla adataitok a Gmailes fiókhoz és kész?
-
BDave
őstag
Valaki pár nappal ezelőtt ezt a programot kereste, amivel meg lehet állapítani egy autó sebességét.
-
BDave
őstag
válasz
transmission #22048 üzenetére
Nekem az első nem méri a WiFi-t valamiért (sebaj, nem arra használom). Marketen amúgy sokat találsz, keress rá, próbálgasd ki. Én kb. két napot töltöttem el azzal, amíg megtaláltam a nekem megfelelő alkalmazást (Traffic Counter).
Esetleg még ezt is érdemes kipróbálnod!
DroidStatsata007: neki widget kell.
-
BDave
őstag
válasz
transmission #22045 üzenetére
3G Watchdog: legjobb, csak az a baj, hogy akkor is fut a háttérben ha nem használod
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
TayRol #22012 üzenetére
Köszönet! Nagyon remek!
(Csak az érdekesség kedvéért: már lassan egy hete folyamatosan átalakítom majdnem minden nap a főképernyőt. Mindig találok valamit, ami megtetszik valahol és kipróbálom, aztán összekombinálom más widgetekkel, megoldásokkal, végül kitörlöm, előröl kezdem, stb. Már kezdem megunni.Viszont nagyon jó, hogy ennyire testreszabható egy Androidos készülék)
-
BDave
őstag
Megtudjátok mondani hogy a kép jobb felső részében lévő időjárásjelző widgetnek mi a neve? Vagy valami hasonlóan minimal stílusú de egy kis képet is mutató időjárás-widgetet tudtok ajánlani? Minimal text van jelenleg, de ezt szívesen kipróbálnám, csak nem tudom mi a neve.
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
petipetya #21793 üzenetére
Pedig így van beállítva a telefon: számlázási hónap kezdete: 7.
157 percet nem beszéltem ezzel a számlás csomaggal.
Hogyha átállítom a hónap kezdetét 30-ra, akkor jól számláz. Én nem értek valamit? Vagy máshogy kéne beállítani? Én úgy gondolkozom, hogy felteszem a progit, annak onnantól kezdve kéne figyelnie hogy hány percet beszéltem (nem törődve azzal, hogy a program feltelepítése előtt mennyit beszéltem) és a perceket beszorozza 20-szal. Ennyi. Meg az elküldött SMS-eket is. Hónap 6-án pedig nulláz mindent és kezdi előröl. Vagy kiírná azt, hogy a 2500 Ft-os keretemből van még XY összeg hátra. De egyik se jön össze. -
BDave
őstag
válasz
basaja #21784 üzenetére
Beállítottam a mai napra. Viszont nekem az nem tiszta, hogy ha nem 30-án jár le a hónapom (hanem 6-án), akkor be kell állítani arra a napra a számlázási hónap kezdetét. Viszont akkor már nem számláz megfelelően. Vagy tévedek? Pár nappal ezelőtt lettem számlás és eddig csak egy hívásom volt, az is csak egy percig tartott. Nálam 20 Ft/perc és 20 Ft/SMS. Most így jól jeleníti meg, csak nekem a számlazárási időpontom hónap 6. Ha átállítom arra, akkor nem megfelelően számláz. Reseteljem a telefont és akkor talán törlődik az eddigi rendszer által eltárolt hívásidő? Vagy mi erre a megoldás?
-
BDave
őstag
Nem ismertek ehhez hasonló stílusú órát vagy naptár widget-et?
-
BDave
őstag
válasz
pethYeti #21685 üzenetére
Beállítottam, elvileg számláznia kéne normálisan. Viszont sehogy se tudom beállítani azt, hogy lenullázza a program a hívásidőt és az SMS-eket. Illetve le tudom nullázni a programban, de nem állnak vissza az időtartamok. Már a telefon saját tárcsázójából nulláztam mindent, de még így se. Ötlet?
-
BDave
őstag
Tudtok olyan alkalmazást ami ki tudja számítani a mobilnet és a telefonálás költségeit általam meghatározott díjakkal,értékekkel? Találtam külön programokat ezekre de jó lenne egybe.
-
BDave
őstag
válasz
Keresztapper #21629 üzenetére
Ezt már én is néztem, baromi jó. Lenne. "This app is incompatible with your Gio"
-
BDave
őstag
Igen, megtaláltam.
Valahol olvastam, hogy ha az ember vásárolni biztonságosan szeretne a Marketről, akkor érdemes egy virtuális számlát kérnie a bankjától, amire mindig csak annyi összeget tölt rá, amennyibe kerül egy alkalmazás. Ti így csináljátok? Tapasztalat? Más módszer?
-
BDave
őstag
Tudnátok olyan játékot ajánlani Galaxy Gio-ra a Marketből ami hosszabb volumenű és élvezetes? Lehet bármilyen kategória. A legjobban egy mászkálós, Mario-szerűnek örülnék (párat már próbáltam). Keresgélek itt a Marketen, de nem találok semmi jót. Egyedül az Angry Birs Rio az, ami fenn maradt a telefonon meg a Fruit Ninja.
Illetve van olyan, akinek nem indul el a Gun Bros vagy a Contract Killer Zombies? Nekem letölti azt a sokmegás packot, elindul a játék, egy pillanatra bevillan egy szürke háttér, aztán fekete képernyő, majd kilép és semmi hibaüzenet. Másnál is van ilyen?
-
BDave
őstag
Nekem az Ex-szel vannak gondjaim, nem is válaszolnak a feedback-es levelemre...
Másnak is vannak gondjai az Ex-szel?Flash Player minden telefonra! - akinek esetleg szükséges...
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest