Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz volvoguy #48925 üzenetére

Egy jobb fájlkezelővel végigkeresed a /data-t, aztán máris kidobja hol vannak maradékok. És igen elméletben okozhat ilyesmi hibás működést, bár én még nem találkoztam vele (vagy csak nem tudok róla).

(#48940) PéHá
    A lopakodó mód csak annyi, hogy nem mutatja a programot a többi között. Tárcsázóval tudod előrántani kóddal.
    Igen, ha kilövöd akkor kinyiffan. Bár szerintem ez szolgáltatásként fut, úgyhogy azonnal újraindul. Esetleg próbáld ki.
    Annyit érdemes még megcsinálni vele, hogy rendszeralkalmazássá teszed, akkor nem törölhető factory reset-tel sem. Csak bootloader-es megoldással.

(#48950) cikasz
    A hívás rögzítés általában telefon specifikus téma, kernel szinten kell legyen a lehetőség engedélyezve, egyébként a user app-ok nem segítenek. ZTE-ekben pl. gyárilag benne, Samsung-okba sokszor elérhető mod-olt rom-okkal, többi telefonnál elég ritka.

(#48966) Andie
    "A google új felismerője viszont tökéletesen dekódolja a hangomat."
    És akkor végülis mi az ami nem működik?

(#48973) cintula187
    Milyen kiegészítőt? mikrofonáláshoz nem kér semmit.
    ...jaa, hogy a Voice Search-öt. Ha arra gondolsz azt linkeltem korábban, keress a hozzászólásaimra.

(#48985) Richee11
    Sehogy, a GNavigáció semmilyen módon nem megy még offline.
    Annyi értelme van ennek jelenleg, hogy 10 db jó nagy négyzetet (mondjuk a nagyobb városokat) lemented, aztán ha valahol eltévedsz, megmutatja a GMaps GPS alapján hogy éppen hol állsz.
    Egyébként a Google elég sokat fejlesztett mostanában adatforgalom takarékosság irányában, úgyhogy ha nem is külföldre, de belföldre egy legolcsóbb 600 forintos mobilnettel is bőven el lehet már online navigálni. Még korlátozva is.

(#48999) DS39
    ADb-vel igen, de az nem gyerekjáték. Hacsak nem égetően fontos, inkább nem kezdeném el magyarázni.

(#49002) Ftomm
    Nem is rossz. Eddig még csak a GoogleCarHome-ot láttam ami hasonló, az hosszabb autózáshoz jól jön. Meg persze gyengébb látásúaknak, mint a fater. :)

Más.
    Voice Search mégegyszer... Feltűnt, hogy van ám egy olyan gyári Google program is, hogy Voice Dialer, aminek a neve elég árulkodó. Eddig sose próbáltam, mert most mit bohóckodjak a magyar nevek kiejtésével angolul, de most, hogy van már magyar nyelvünk is gondoltam majd beüzelemelem.
    Csakhogy meg se moccan. :O
    Valaki ránézne esetleg, hogy tud-e EZZEL hangtárcsázni?

Aktív témák