- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
Pecc
őstag
PC (wmp, jetaudio esetleg foobar) távirányításra milyen alternatívák vannak? adott egy wifi router ezen keresztül mehetne a móka.
Remotedroidot próbáltam, de azon kivül, hogy fapados még pontatlan is de nagyon. -
punky10
addikt
válasz
atillaahun #46596 üzenetére
Meg a SmartCity(okosan utazom)progi.Legalábbis másfél éve,2.1-en jol működött...
-
atillaahun
veterán
válasz
dobostorta #46597 üzenetére
(#46595) kymco
Szerintem csak a nyelvi beállításokhoz tudsz parancsikont kirakni. Onnan ugye még 1 érintés a billentyűzetváltás. Teljesen közvetlent sajnos nemtudok. -
dobostorta
tag
válasz
atillaahun #46596 üzenetére
Google maps?
-
atillaahun
veterán
válasz
dobostorta #46594 üzenetére
Ezt egyelőre csak a GMaps tudja Pesten.
-
kymco
veterán
Létezhet olyan alkalmazás, ami widgetben (vagy parancsikon) képes a billentyűzet váltás funkcióját előhozni egy kattintással?
-
dobostorta
tag
válasz
atillaahun #46575 üzenetére
Kösz a helpet, az Lg Camerában tényleg kitudtam kapcsolni....
MÁS:
Tudnátok ajánlani olyan navi progit, ami konkrétan gyalogosan és tömegközlekedéssel utazóknak van. Itt arra gondolok, h megtervezné h melyik buszra/metróra kell felszáljak, stb. és utána azt is mondaná, h pl. menjek végig egy utcán ott menjek le az aluljáróba és jöjjek fel x,y helyen stb.
-
garfimacska
csendes tag
válasz
atillaahun #46592 üzenetére
Köszönöm, olvasom...
-
atillaahun
veterán
válasz
garfimacska #46589 üzenetére
Hát az úgy azért gyanús. Akkor lehet nem hagyta aludni a telefont.
Tasker egy program, amivel szinte minden elképzelhető dolgot meg lehet valósítani. Éppen ezért nem is a legegyszerűbb a kezelése.
Ha viszont csak ritkán lenne erre szükség, akkor megoldható, hogy ébren tartja a képernyőt egy időre, és akkor már visít ha babrálják.
Részletek a fent linkelt topic-ban. -
Piwi
veterán
Köszönöm a válaszokat
-
garfimacska
csendes tag
válasz
atillaahun #46586 üzenetére
köszi
Érdekes, mert a safe locker speciel abban jó volt, hogy kikapcsolt képernyőnél is beindult bármilyen mozgásra...
A karcsú akksi nem gond, mert csak ritkán kellene használnom, adott körülmények között... ( nincs lehetőség a teló elzárására, de magammal se vihetem, a közelben hagyom , még jócskán hallótávolságon belül )
Bocsi, hülyeuser vagyok.... Tasker ?? Mondjuk kompromisszumnak talán ez is jó lehetne.... hol és hogyan kell beállítani ?
-
Piwi
veterán
Sziasztok!
Futáshoz kellene nekem valami program, ami használ GPS-t, mutatja a megtett távot és időt
Köszönöm -
atillaahun
veterán
válasz
garfimacska #46585 üzenetére
Sajnos kikapcsolt képernyővel nem működnek a szenzorok, így hacsak nem akarsz nagyon karcsú akksi időt, akkor nem hiszem, hogy lesz ilyen alkalmazás.
Ha a képernyő bekapcsolástól indulunk onnantól már lehet vele babrálni mindenféle okosságokat Tasker-rel.
Mondjuk állíthatsz olyat, hogy ha be van kapcsolva a kijelző, és nem vízszintes állapotban van, akkor kimaxolja a hangerőt, és lejátszik valami előre beállított (szirénázó) zeneszámot.
Esetleg beolvas SVOX Hun-nal egy előre beállított szöveget, teszem azt: TEGYÉL LE DE AZONNAL, MERT MEGRÁZLAK!!!Bár inkább az a kérdés mi lenne a cél. Vagy minek az elkerülése.
Mert ha a gyerek matatja, akkor fel kell tenni a szekrénytetejére. -
garfimacska
csendes tag
Sziasztok !
Kellene valami alkalmazás, ami hangosan jelez, ha piszkálják a telómat .... akár csak megemelik is.... próbáltam a Safe Lock programot, de meghülyítette a telómet... ( ki-be kapcsolgatta a kijelzőt )
Minden 5letet megköszönnék...
ja... Defy+ Cyanogen 9mod
-
atillaahun
veterán
válasz
ats123 #46582 üzenetére
Hát 256-os telefonokkal sajnos/szerencsére nincs tapasztalatom, bár ahogy kolléga mondja, azért alapfunkcióknak azon sem kellene beszarniuk.
Esetleg nézd át ES Explorer-rel a /system/app könyvtárat és törölj ki pár tucat rendszerprogramot, hogy több RAM-od maradjon. Ehhez mondjuk nem árt tudni melyik mi.
Esetleg Autostarts-al babrálj még, automatikus indítások tiltására való, szintén RAM kímélés címén.
Végső megoldás pedig a V6 Supercharger Script. Bár az már erősen haladó fokozat.De végül ez megint erősen telefonspecifikus kérdés, úgyhogy szerintem nem itt fogod megtalálni a választ, hanem (esetleg) a telefonod topic-jában.
-
válasz
ats123 #46577 üzenetére
Nálam Android 4.0.3-on Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Alkalmazások -> Háttérfolyamatok korlátozásánál lehet beállítani, hogy mennyi programot engedjen futtatni. Ha van ilyen menüpontod, akkor itt nézz körül, "nincsenek háttérfolyamatok" a legagresszívebb.
Lehet, hogy nálad túl sok háttérfolyamat fut a háttérben, amik ennyire elviszik a memóriát. Advanced Task Killer-ben be lehet állítani, hogy lője le a nem kívánt programokat (pl. drive, map, google+, stb...).
-
ats123
csendes tag
válasz
atillaahun #46580 üzenetére
Bocs lemaradt! Sajnos 512Mb nincs pláne nem üresen!
HTC Hero 288 MB RAM, 512 MB ROM (VillainROM14, WildHeroWWE, CM7.2)
Memória használat total 198Mb átlagosan szabad 50-60MB akkor ha megy a zenelejátszás -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46580 üzenetére
De egy ébresztőnek vagy zenelejátszónak szerintem még 256megánál sem. Főleg hogy úgymond még üres is a telefon. Mindenesetre fura.
-
atillaahun
veterán
válasz
ats123 #46577 üzenetére
Sehogy.
Mennyi RAM-od van?
512 MB-nál azért nem kellene ennyire rosszul viselkednie.
Készülék? ROM?(#46579) royalka
Hát akár hardveresen, akár szoftveresen szar a WiFi, szerintem azon egy user app nem fog segíteni. Oda komolyabb fegyver kellesz. Inkább a telefon topic-jában kérdezősködj. -
royalka
őstag
Sziasztok baratnőm telcsije eldobálgatja a wifit nincs valami progi ami autón csatlakozik ha érzékel hálózatot? Romot még nem akarok cserélni...
-
ats123
csendes tag
Nagyon sok bosszúságot okozott már nekem, hogy az op rendszer automatikusan bezár minden programokat.
Próbáltam már több rommal, más több programmal. Nincs taskkiller és üres a telefon frissen van telepítve.
Elindítok egy zenelejátszó vagy egy ébresztő időzítő programot, és kiröhög az android!
Ha kikapcsol a kijelző már másodperc múlva megáll a zenelejátszás (bármilyen lejátszóval a beépítettel is) vagy az időzített funkció nem jelez. Csak ha kinyitom a képernyőt.Hogyan lehet beállítani, hogy ezekből a programokból NE lépjen ki?
-
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #46573 üzenetére
Attól tartok nincs, ha lenne szerintem már megtaláltam volna. Sajnos az Android nem igazán jeleskedik olyan monitorozó app-okban, amik history-t is tudnak.
Még a végén kiderülne, hogy nem is olyan frankó rendszer.(#46571) dobostorta
LG Camera-ban kikapcsolható, az már más kérdés, hogy az én LG-men egy rakás szar, így töröltem is.
Ha fontos a gyáridban is kicserélgetheted a hangfájlokat üresre, viszont ez már nem egyszerű. Korábban leírtam egyébként hogy kell a Viber kapcsán. -
Pajoz
őstag
válasz
Bone123 #46572 üzenetére
Lehet, hogy nem a legfrisebb... de ez van
meg a gépemen.
Adobe_FlashPlayer_11.0.1.152 -
Cartman023
aktív tag
Van olyan monitorozó alkalmazás, ami a memóriahasználatot figyeli, és egy grafikonon kijelzi, hogy mikor mennyi volt az adott app memóriahasználata?
-
dobostorta
tag
Háj!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan fényképező, videófelvevő appot, ami ha fényképezek/felvételt készítek nem ad hangot(exponáláskor)?
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Lg p350-en próbáltam ki a locus nevű programot, szépen el is indul, de bárhová bökök a menüben térképek vagy ilyesmi szinte rögtön ki lép hibaüzenettel.
Lehet összefüggésben ez azzal, hogy a googlemaps app-ot eltávolítottam a telóról?
Nagyon örülnék offline is használható túrázásra is alkalmas app-nak.Köszi ha tudtok segíteni!
-
fatal`
titán
válasz
liquidmoon #46568 üzenetére
A legtöbb fájlkezelőben van. Total Commander (LAN Pluginnal), ES File Explorer, Astro.
-
liquidmoon
aktív tag
Sziasztok! Van Samba kliens android alá? Hálózati média lejátszóról szeretnék tartalmakat a tableten nézni, hallgatni.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy egy program kétszer is fel legyen telepítve, egymástól függetlenül. Azét kéne, hogy egy proginál 2 különböző fiókot szeretnék használni felváltva, de a progi erre nem biztosít lehetőséget. És nincs kedvem ki-be jelentkezgetni a azonosítókat meg jelszavakat oda-vissza pötyögni...
-
Teasüti
nagyúr
Megoldható vhogy az SD kártya titkosítása GB CM7 alatt?
Keresgéltem a GB óta adaptált device-level encryption kérdést illetően és arra jutottam, hogy számomra ismeretlen ok miatt, csak egy-két Galaxy telefon rendelkezik ezzel a képességgel.
Aztán azt találtam, hogy a CWM alapjaiban vétózza meg a készülék titkosítását.Szóval marad a szoftveres megoldás, ha van ilyen.
A kérdésem pedig: van ilyen?
Olyasmire gondolok, ami transzparens a rendszer számára, ami az élő fájlokat is tudja titkosítani (mivel a fél rendszer az SD-ről fut).Köszi!
-
Fauno
tag
Sziasztok, megtudnátok mondani, hogy mi a különbség az MX Plyer és az MX Player Pro között?
-
0xmilan
addikt
válasz
kenny123 #46539 üzenetére
Üdv!
Ha rootolt a telefonod, akkor pl. Root Explorer-el navigálj el ide: /data/app/, keresd meg az adott appot, nyisd meg (view) és ott lesz a widget iconja valamelyik drawable mappában. (pl res/drawable-hdpi). Ezt kicserélheted tetszés szerint egy méretre, névre azonos fájllal. Ha láthatatlant akarsz, akkor beraksz egy üres .png-t. (itt ctrl+s). Ezek után lehet, hogy kell neki egy restart, de elviekben működnie kell.
@StG ha root joggal rendelkezel, akkor /system/app-ból törölheted a MarketUpdater.apk-t, így nem frissíti vissza. Talán nem a legjobb megoldás, de működni fog, ha csak ez a gond.
-
StG
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e valaki hasonlóval: Egy ideje nem működik az alkalmazások frissítése a GooglePlay-ről akkor, ha az asztali gépen keresztül csatlakozom az internetre. A letöltésnél hamar eljut a "Várakozás a hálózatra" állapotig, de onnan tovább semerre. Keresgéltem fórumokon, ott leginkább a 4G hálózaton való frissítésnél írtak hasonlókat, de érdemi megoldást nem találtam. Illetve egyet mégis: ha törlöm a Google Play frissítéseit és így visszaállok a régi Android Marketra, onnan gond nélkül frissít. Ez viszont egyrészt nem túl előremutató megoldás, másrészt gyorsan visszafrissíti magát a Play-re, tehát csak időleges megoldás.
-
Roll_91
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg egy APN Váltó programot ami nem on- off olja hanem a különböző APN-ek között vált és fut icsn.
Köszii!
-
R19
senior tag
Valaki ismeri ezt a CameraPro alkalmazást?
A pontozása nem túl fényes, de ez adódhat abból is, hogy elég válogatós a készülékek között.
Állítólag amelyiken fut ott jól teljesít. -
Nocsesz1
senior tag
A következő a gondom. Nincs fényérzékelő a telefonomban tudnátok valami alternatívát ajánlani hogy lehetne automatikus fényerő állítást rá varázsolni. Egyébként ACE2 a teló.
-
meko1
tag
üdvözlet mindenkinek!
46331-re valaki?szoftver-guruk,nem néznétek rá?köszönöm!! -
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
Mi annak a programnak a neve, ami rootolt telefonon blokkolja a free programokban megjelenő reklámokat?
-
kenny123
addikt
Akad itt valaki, aki nagyon hardcore android user?
Tettem fel app protector pro-t, mert ez király, nem zárja be a feladatkezelő, és van neki widget módja. Van valami módja, hogy a widgetét (1x1) valahogy külsőre átszabjam, vagy esetlegesen "láthatatlanná" tegyem?
Össze rondítja a screen-t, és mappába sem tudom betenni..
Köszi
-
Apir
tag
jet car stunts-ot próbáltátok? egyik nagy kedvencem lett
-
Deck
titán
Valaki használja a Boxcryptor-t? Elméletileg titkosítja a dropbox, google drive, skydrive tartalmát.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem fejlődős játékokat Androidra? Nem ilyen wow meg farmvill szerűekre gondolok, hanem mint pl a [Samuray Vs Zombies] vagy pl van egy bevásárlókocsi amivel minél messzebbre kell ugratnom amiért pénzt kapok és ebből fejleszthetek amivel még messzebre tud ugratni! Ilyesmikre gondolok, ha tud valaki írja nyugodtan töménytelen mennyiség kell iylen játékokból nekem!
Köszönöm szépen előre is! -
Syl
nagyúr
Billentyűzet-kiosztást mivel tudok módosítani? Megvan a layout xml, de nem tudom mivel lehetne szerkeszteni. Ha belekukkantok a fájlba, totál krix-krax az egész.
-
atillaahun
veterán
Korábbi Opera-s Flash-es kínom kapcsán: most tűnt csak fel teljesen véletlenül, hogy legutóbb sikerült a rom-omra ráfrissíteni egy picit másik verzió update-jét, aztán úgy tűnik ez tett be neki. Végül sikerült helyrepofozni, már gurúl a Flash, ahogy illik.
-
Oldman2
nagyúr
Az mitől lehet, hogy egy SGSII újratelepítést követően "eltűnt" a Google Play alól ez az eszköz?
Csak egy már régen eladott Wayteq XTAB-100 tablet jelenik meg ott.
(Eddig látszott emellett egy ma már a lányom által használt Galaxy 3 és az SGS2 is).
Hogyan lehet az XTAB-ot innen törölni, és miért nem jelenik meg az SGS2?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #46505 üzenetére
Valóban ott van. Köszönöm!
-
radyn
csendes tag
Keresek tapasztalattal rendelkező programozót android platformra.
Ha érzel magadban affinitást írj pü-t a részletekért. -
Deck
titán
Van valakinek a telefonján Jelly Bean? Ha igen kitudna segíteni engem egy google talk.apk-val? Hálás lennék érte
-
Greenebola
senior tag
Üdv!
Tudnátok androidra nyelv oktató app-ot?
Angolt szeretném tanulni találtam is ,de olyan kellene ,hogy magyarul is írja pl a mondatokat stb... -
fdisk
őstag
Nem létezik,h nincs!
A képek között minap találtam egy képernyőmentést!
Csak sajnos nem tudom,h melyik appal (vagy bill.kombinációval) sikerült csinálnom.
De csináltam,és volt. -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #46508 üzenetére
Meg Gingerbreadtől kezdve a legtöbb telefonon is így van.
-
fdisk
őstag
Root nélküli telóra keresek képernyőmentő appot.
Amit idáig néztem mindegyikhez root kell.
Van ilyen? -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #46505 üzenetére
Csak a Swype. Sem a Swiftkey, sem a Smart Keyboard Pro, sem a gyári HTC IME nem csinálja ezt velem. Törlésnél megvadul, ahogy egy kolléga írta.
-
atillaahun
veterán
válasz
spiritex #46489 üzenetére
ICS-t még nem láttam úgyhogy nem tudom, de GB alatt Beállítások > WiFi beállítások > Menü gomb > Speciális > WiFi kikapcsolása > Soha
Gondolom ICS alatt sem variálták ezt meg nagyon, ha meg mégis, akkor át kell nézni a WiFi beállításokat, ott kell lennie valahol.(#46491) Bone123
Ne már ... nem is vettem volna többször Android-ot a Blade után, ha még ezt se lehetne beállítani. Lásd feljebb.(#46499) RazorGTR1
Csak a Swype csinálja ezt, más billentyű nem ugrál? Mert nálam ezt az LG kocogtatásra (rezgésre) érzékeny kurzormozgató beállítása okozza. -
Gyerekek. Felraktam ezt a Swift Key 3-at, de hogy a fenébe szedem elő, hogy ha írok sms-t vagy netezek, akkor az a bill jöjjön elő?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest