- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
csongi #48696 üzenetére
Zsolt_72 szerint nem tölti ebben a módban, akkor előbb-utóbb úgyis lemerül.
De mielőtt tennél bármit is kérdezz meg valakit, hogy ilyenkor már rajt van e a telefonon a frissítés, és csak a telepítése megy, vagy még mindig kapcsolatban van e a géppel. Mert, ha az előbbi, akkor lehúzhatod egyből. -
Dicker
őstag
válasz
#40993792 #48694 üzenetére
Sokan jártak már úgy, hogy frissítettek, és nem tudták miért nem fejezi be órák múlva sem, és lám csak le kellett húzniuk a töltőről. Persze ők wifi-n keresztül frissítettek.
Amúgy, amikor rádugtad a telefont kiválasztottad, hogy csak usb-ként(háttértárként) használja? Mert ott ki lehet választani, hogy ne töltse a telefont. -
csongi
veterán
Egy Gt 540-en frissítem az Androidot, saját szoftverével. 69%-nál áll már vagy 15 perce. ez most kiakadt,vagy itt sok időnek kell eltelni? Ha levállasztom akkor gondolom téglásítottam. normális ennyi ideig frissíteni egy telefont? SD és Sim kártya nincs benne független a telefon.
-
BullZeye
veterán
https://play.google.com/apps
Itt van ez a rész:
Egyéb alkalmazások a saját könyvtárbanAmi egy nagyon jó ötlet, viszont most már sok program kipróbálása miatt nagyon nagyon hosszú lett, így elveszik a sok szemét között az igazán hasznos, hogy lehet ezt a listát szerkeszteni, hogy a fölös dolgokat törölje?
Vagy az is jó, ha újracsinálja a listát, a most telepített programokkal.
-
petipetya
nagyúr
Az Asphalt 7-nél szeretnék létrehozni egy accountot a játékon belül (multiplayer / live), de mindig ezt írja: "could not verify the user" (tabon és telón egyaránt). Mi lehet a gond?
-
warezxts
senior tag
Keresem azt a programot ami galaxy S2-ben alapból benne van, de nemtudom mi a neve.
Úgy érhető el, ha nyomom a középső HOME gombot (ICS és JB), bejön az amit mostanában inditottam programok. és alul van egy "Feladatkezelő" extra gomb, amivel az aktiv taszkokat tudom kilőni. Másik romnál ami nem gyári nincas ilyen plusz gomb.
Marketrő szedtem már egy csomót de egyik sem az.Illetve olyan facebook klienst keresek mint a FBTouchHD volt, ami a webesre épül, egyszerű, akkor inditja el ha rányomok nem fut háttérben. Valamiért ez a progi megszünt. Sokat kipróbáltam, de olyan hülye sorrendbe rendezi a market a programokat hogy na!
Előre is köszi!
-
tomic
addikt
Igaz az,hogy van olyan alkalmazás ,amelyikkel össze tudom a telomat kapcsolni az autóban lévő rádióval?
Ha igen melyik az? -
klambi
addikt
szevasztok!
az lehet hardveres gond, hogy ha telefonálok a hívás után nem akitválódik a képernyő, ergo nem tudom lerakni a telefont, mert már a sokadik romot raktam fel a napokban és nincs változás ez van ciánnál is miuinál is.. nem tudom mitől van... van erre valami ötletetek? -
bubi92
őstag
call meter 3g-hez nincs valakinek t-mobile ECO beállítása?
-
viw
aktív tag
válasz
gatto_ #48664 üzenetére
vszinű azon a telón a google now van. ez pedig 4.1 újítás. xda-n van portolt verzió 4.0-ra, de amikor próbáltam, még nem tudott magyarul. azóta ugye már más a helyzet... (xperia ray, custom rom, 4.0).
-
BullZeye
veterán
Létezik olyan program, hogy Total Commanderben a PCn lássam a telóm root szintű fájljait.
De itt jön a vicces dolog, interneten keresztül, és 80as porton át.
Melóhelyemen elég sok port titlva van, gyakorlatilag 80as (http) az egyetlen ami működik. És ne helyi hálózaton érje el a telót, hanem interneten keresztül, és total commanderbe pedig ott legyen ahol a hálózatok is van, vagy esetleg új meghajtóként is jó lenne.
Vagy ha ilyen nem létezik, melyik a legmegbízhatóbb, és intelligensebb program szinkronizálásra? Ami alig alig fogyaszt valamit a telefonon Idle állapotban.
És még1 kérdés. Van egy pár program, amivel mobilon keresztül használom a gépemet. Na most ha megadom neki a PC statikus IP címét, akkor eléri, ez mind szép és jó, de én ezeket szeretném interneten keresztül is megtenni. Aktív DynDNSem, be is van állítva, hogy mely MAC címhez tartozik, és az mely IP címet használja. Viszont ha DYNDNS-t adom emg neki az Istenért se találja meg a gépet. Miért? (FTP szerver tökéletesen működik DynDNS-el)
-
szilchi
őstag
Van egy tabletem,egy Icoo D50 Lite.Erről szeretnék egy rom backup-ot csinálni.A CWM recovery azt írja,nincs vele kompatibilis verziója.A gyári recoverybe nincs ilyen backup funkció és a Onandroid backup hibaüzenettel leáll:md5sum not found in path! Exiting...Van még esetleg valamilyen másik lehetőség,hogy lementsem a jelenlegi rom-ot?A gép rootolva van.
-
Deck
titán
válasz
dokee78 #48651 üzenetére
Mi az, hogy vagánykodni? Ha nem lennének akik tesztelnek főzött romokat akkor sosem lennének stabilak. És amint írtam is STABIL CYANOGENMOD 9 ről van szó. Cyanogenmod 10 van/lesz lww-re, és egyre csak jobb lesz. A hivatalos meg engem nem érdekel.
Nem kell féltékenykedni, hogy más már kitudja próbálni, és azt rak fel amit akar. -
Kulinger
tag
Mx video player vagy MoboPlayer?Melyik a jobb előre is köszi
-
imi0424
senior tag
Sziasztok.
Lehet már vagy ezerszer kibeszéltétek ezt a témát, de a rom tool box miért nem változtatja meg a battery ikonokat? (ot995)A voice search:
Amikor kimondom a nevemet kiadja a "malév hírek"et xD -
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #48666 üzenetére
Nem FC-zik... Ha ezt mondom neki akkor kidob pár alternatívát egy listában.... pl. "hívd fel Gyurit", erre a lista élén: "szívd fel Gyuri".
Aztán ha rányomok bármelyikre akkor rákeres a böngészőben.
-
vadkörte
addikt
válasz
atillaahun #48663 üzenetére
Tenkjú
-
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #48663 üzenetére
A hang keresésre nekem is csak keres. Pedig az origo videóján mikor azt mondja neki, hogy Budapest időjárása, akkor egy időjárás widgetet nyit meg és mutatja az aktuális időjárást. Lehet hogy ez telefon függő. Nekem a HTC-n a keresésen kívül semmilyen utasítás nem megy. Pedig ha google kereső programban nem diktálok, hanem gépelek akkor feldobja a névjegyeket, és a programokat meg amit beállítok...
És azt tapasztalom, hogy az eddig atomstabil telefonom, amióta fent van ez a hang keresés, és használom is, azóta többször újraindult. Fura...
-
atillaahun
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48660 üzenetére
Dehogy, ez csak a gugliban keres magyarul, mást nem csinál. A telefon pedig HTC Desire S, gyári 2.3.5-el.
-
soultrapp
senior tag
Csáótok!valaki tud valami ingyenes és ehhez hasonló jó játékot mint a towers'ntrolls.?
-
Deck
titán
válasz
atillaahun #48650 üzenetére
Az új Sony frissítéssel csinált 30-at. Jó minőségű volt a felvétel és nagyon jó is. De ugye Cyanogenmod 9 alatt az nem működik, a gyári kamera.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48656 üzenetére
2.1.3 és a kezdetektől fogva rendszerprogram volt nálam a Voice Search.
-
vadkörte
addikt
Hali!
Kérnék valaki hozzáértőtől egy szívességet.
Szerettem volna telepíteni a Google Voice Search-öt és közölte, hogy kapjam be, az Ace-em nem kompatibilis, meg különben is a Mo-i Vodafone-os Ace tulajok így jártak. Párom Pannon-os Mini-je érdekes módon kompatibilis. Tudna valaki küldeni egy apk linket, vagy magát az apk állományt, persze szigorúan privátban.Előre is köszönöm.
-
atillaahun
veterán
Köszi a válaszokat, rnáznétek még milyen verzió van fent nálatok?
Illetve, hogy telepítettétek, vagy rendszerprogram volt alapból?(#48653) Dexter68
A héten adta hozzá a Google a magyar nyelvet a hangfelismerő alkalmazásához, gondolom eltart egy ideig míg integrálja mindenhova. Most folyik a tesztelés, és a hangminták gyűjtése. Előző kérdésem, és a rá érkező két válasz arra utal, hogy már van akinek megy, amit szeretnél. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48652 üzenetére
Nálam gond nélkül megy.
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #48652 üzenetére
Nekem megy a Voice search magyarul igen.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok! Nézelődöm Voice Control / Voice Command ügyben. Nincs valami olyan, ami nem angolul akarja értelmezni mindenáron, amit akarok, hanem bizonyos parancsokhoz / kontaktokhoz hozzárendelem a saját hangmintáimat és az alapján dolgozik? 10 éve üzembiztosan tudták ezt az Ericsson telefonjaim, mára meg úgy néz ki, hogy kihalt az ilyesmi.
-
atillaahun
veterán
válasz
dokee78 #48651 üzenetére
Nektek megy egyébként a Voice Search magyarul, vagy szintén FC-zik ha utasítást kap? Úgy értem ha magát a programot indítjátok el, nem pedig böngészőből, térképről, vagy billentyűzetről.
Pl. hívni tudtok vele, vagy bármi utasítást adni neki?...bocs nem válasz akart lenni
-
atillaahun
veterán
válasz
GrooveHero #48602 üzenetére
Be kő pipálni a képernyő alján.
(#48612) dekrer
Eleve érdemes utánajárnod, hogy hány fps-t tud a telefonod, a legtöbb 20-25 fölé nem szívesen megy már driver szinten sem.(#48613) cris78
Annak van saját hangfelismerője. Már ha telepítetted a magyart. Gyári billentyű van AnySoft alatt megjelenik szimplán egy kis mikrofon. -
csmat
senior tag
válasz
toth_janika #48632 üzenetére
Nekem is defyn van a cm10, és nem rossz
csak mint említettem a widget és wifi megosztás nem működik
Egyébként hogyan tudnék egy cm9 stbalel-t feltenni? A defy updaterrel nem lehet? -
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48641 üzenetére
elolvastad azt a részt, amit linkeltem? ha nincs kék led...vagy ha nem tudsz belépni Custom Recovery-be, akkor marad az RSD Lite...meg aztán a rootolás, stb...
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48636 üzenetére
úgy érted, hogy Defy+ra való romot akartál feltenni sima Defy-ra? (fordítva már találkoztam ilyen balesettel...)
na de tökmindegyvan egy jó hírem: szabof1 Kolléga jóvoltából van egy jó kis leírás, mely meg fogja oldani a problémádat: a lap alja környékén keresd ezt a pontot: "Az esetleges rendszerindulási problémák megoldása"
-
toth_janika
őstag
Hello!
Most én kérek egy kis help-et! Feltettem egy xar romot a Defy-re.
Valahogy összekevertem őket, viszont most enyhén bootloop-os, valamint a Recovery-be sem tudok belemenni, hogy a custom romot telepítsem, mert mindig visszadob a boot menü elejére.
Mit tehet? -
bepken
veterán
válasz
mttssz #48633 üzenetére
ezer bocsi! felületesen olvastam
mármint screenshot app-ot keresel, de amit ajánlottak nem jó, mert rootolást kér. a PC-s mókolást is kizártad, csak az valahogy elkerülte a figyelmemet...
van egy olyan érzésem, hogy ez a PC-s mókolás az alternatíva, hiszen ezt a korlátozást így lehet megkerülni.
nem akarok beleszólni, de nap mint nap szükséged lesz arra, hogy screenshot-ot tudj készíteni?csak mert, ha nincs ilyen nagy igényed rá...tehát csupán alkalmanként használnád, talán még kibírható ez az olykor muszájból elkövetett kis mókolás
-
toth_janika
őstag
CM10?
Az még nagyon nagyon alfa státuszú, bár nem tudom, min használod/használnád. Nekem a Defy-n nem volt adatkapcsolat, nem ment fel az ICS gapps, csak régebbi, valamint nem ment a wifin keresztül sem a szinkronizáció!
Inkább rakj fel egy 9-et, abból már van valahol stbale... -
bepken
veterán
válasz
mttssz #48630 üzenetére
rövidebben (a GooglePlay-ről...): "* IF YOUR DEVICE NEEDS ROOT and NOT ROOTED(and not support preloaded capture method),
You have to initialize screenshot service with your desktop.
(There is no other way due to Android security model).
Simply, Attach your phone to your desktop, and execute desktop app(You can download Liveov website, http://goo.gl/oV7vB).
More detail instruction guide is embedded this app."hosszabban: menj fel ide és csináld végig, amit írnak! [link]
bár nem tudom, mennyire éri meg a szenvedést.... "NOTE: I am sorry, but every time you reboot your phone, you have to re-enable the screenshot service(Step3~Step4)." - ez így elég gáz
-
mttssz
senior tag
Üdv!
Screenshot alkalmazást keresnék, amihez nem szükséges rootolás, és ha nem muszáj nem kell mindenféle szirszart telepíteni PC-re. Van ilyen, vagy a PC-s mókolás megkerülhetetlen?
Elöre is köszönöm:
MaTMaN -
Draken
őstag
Sziasztok!
Melyik az a program, amit ha elindítok felismeri az éppen szóló zenét és kidobja a címet?
köszönöm!
-
Hanon
tag
Endomondo használóknak:
Tud olyat az app, hogy egy megadott táv (pl 1 km) elérésekor rezeg vagy szól az audio coach? Nagyon jól jönne mikor ismeretlen terepen futok és gőzöm sincs hol kéne visszafordulni ahhoz hogy meglegyen mondjuk az 5 km.
Valamint arra van lehetőség hogy az appon belül is lássam a best distancet? -
vinikorn
aktív tag
Tegnap voltam a fehérvári Samsung boltban. Megmutattam a Galaxy S2, android 4.0 problémáját, hogy hatalmas forgalmat csinált az Exchange szolgáltatás: [link].
Nem tudták miért van. Nézegette a szervizes srác a külföldi fórumokat és ott is írták ezt a problémát és azt, hogy lemeríti az aksit. Valakinek 4.0-ával hasonló tapasztalat? -
darvinya
titán
VALAKI MÁR…
Keresek olyan játékokat amit, ha rákötöm a telot HDMI-n a tv-re, a cec(anymet+) jóvoltából vezérelni tudom.
A gyári felület megy. -
TRob1
veterán
"Mivel tudok jó minőségű HD videókat felvenni?" Nem telefonnal.
Különben az operatőrök sem hordoznák azokat a baxott nagy kamerákat, hanem csak előkapnák a zsebből a telcsit.
(És még utána jönnek a félprofi kamerák, majd az amatőr "hendikemek", és utána kb. a fényképezők kamera funkciója, aztán a telefon... vagyis messze a jótól)
(#48615) dekrer :
Ha az jó, akkor viszont miért keresel másikat?szerk: Jaa, me' cm-et használsz? (Én meg még ki sem tudtam próbálni, me ugye nem jelzi a frisset)
-
Deck
titán
Mivel tudok jó minőségű HD videókat felvenni? 30képkocka/mp. LG Camerát hiába állítom be ennyire nem vesz fel ennyiben. Camera ICS meg alapból nem vesz fel ennyiben.
-
Melack
veterán
válasz
cris78 #48609 üzenetére
Van magyar diktalási lehetőség - és működőképes. Amikor csend van körülötted, vagy minimális háttérzaj, tényleg felismeri azt, amit mondasz. Kisebb anomáliák vannak benne még, de működőképes a dolog. Térkép is frissült, ott is megy a magyar nyelvű keresés ebből kifolyólag.
Ez sokaknem nem jelent semmit, de legalább annak örülni kell, hogy a magyar nyelv is bekerült a támogatott nyelvek közé.
-
cris78
őstag
Most mi ez az új Google őrület? Milyen változás történt?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #48606 üzenetére
Az, hogy eltűnt a cwm és a root is, Odin esetében nem meglepő. Tedd fel a megfelelő kernelt ismét.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
darvinya #48596 üzenetére
No nem tudom mi történt de végülis a sikertelen Odinozás ellenére a gyári rom valahogy mégis felment, mert egyszer csak úgy gondolta a telefon, hogy hajlandó elindulni. Ezzel együtt eltűnt róla a CWM és a ROOT-t is.
Jelenleg úgy néz ki minden ok. Reggel 6 óta öregedtem 3 évet de hálisten működik. Tanulság lehet az eset, hogy aki nem ért hozzá alaposan az ne babráljon.
Köszönöm nektek a segítséget itt is és a másik topikban is.
-
bepken
veterán
válasz
CsiguszMaxim #48594 üzenetére
nekem úgy tűnik, sikerült cwm-ben vmit elbabrálnod...
defynél a 2ndinit-ben meg lehet adni, hogy alapértelmezésként mit töltsön be először. valami ilyesmit állíthattál el Te is szerintem...ugyanis ha a cwm betölt, nem hiszem, hogy fw probléma van... akkor bl error lenne szerintem.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nemrég feltettem a telefonomra a cm10-et és azóta nem enged kirakni widgetnek jó pár alkalmazást
, ráadásul a yahoo mail se megy, csak ha kézzel elindítom.
Nem tud valaki ajánlani egy időjárás appot, meg egy yahoos leveleket kezelőt?Az létezik hogy sok app nem bírja a mc10-et, vagy csak egyszerűen nem elég kiforrott a cm10 még?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48560 üzenetére
Először is bocs, ha bárkinek is bántottam a kis lelki világát. Én kérek elnézést, ha nem értitek vagy félre értitek amit írok. Biztos nem volt egyértelmű, hogy vicceskedve és nem sértőn írtam. Az emotikonok, magyarul érzelemképek nyilván nem adják mindig vissza azt amit gondol az ember.
Elég régóta itt vagyok a PH-n, ismerem a fórumozás szabályait, be is tartom azokat, nem szorulok kioktatásra, még akkor sem, ha valakinek esetleg túl soknak tűnik egymás után 4 (köszönő) hozzászólás. A hangnem velem szemben sem volt éppen baráti Probert75 felől: "Vazze!"=(baszd meg). Ezt én poénosan fogtam fel, főleg mikor megláttam az avatarját a morcos kutyafejet, ezt jegyeztem meg először és nem a nevét. A hangnemem tényleg nagyon durva lehetett, hogy kutya fejnek hívtam pirulós mosolygós arccal megtoldva. Ja és figyelmebe vettem amit kért így az új hsz-t már többször szerkesztettem.
Az nyilván senkit sem érdekelt, hogy a 4 egymást követő hsz. azért is született, mert köszönetet akartam írni személyesen, és így tűnt gyorsabbnak, rövidebbnek.
Másrészt több post-óta, simán értetlen hülyének bélyegeztek, annak ellenére, hogy többször leírtam értem és nem is foglalkoztam volna a témával, ha az egyik kolléga fel nem vet még egy kérdést.
A kis mitugrász lehet minden téren idősebb nálatok, de a rang és a kor sem számít. Az intelligens hozzáállás pedig ott kezdődik, hogy nem kérdőjelezed meg a másik ember intelligenciáját az alapján, amit néhány fórum hsz. alapján látni vélsz. A normálisan reagálás pedig meg volt úgy hiszem, mivel azonnal figyelembe vettem a kolléga kérését (dorgálását). Akit tényleg nem értem miért kellet védeni, hiszen nem bántotta senki.
Egyébként meg ezért a kis hülyeségért generáltatok egy jó pár fölös hsz-t.
Nem is tudom minek válaszoltam, ilyen mitugrászosan intelligensen sokat, mert lehet most az lesz a baj.
Téma részemről lezárva. A nagyszemű vihogó troll -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. A preferált motoroknál a hangbevitelnél nem látom a SVOX-ot,csak a guglit, meg a pico-t. Ez miért lehet? SVOX progi telepítve. A custom rom miatt lehet? Elvileg sztem működnie kellene avval is
-
CsiguszMaxim
senior tag
a samsung oldaláról leszedett gyári fw-t próbáltam frissíteni odinnal és ez lett a vége:
A telefon most download módban van egyelőre még nem húztam le a gépről.<ID:0/006> Added!!
<ID:0/006> Removed!!
<ID:0/006> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> S6500DXXLC4_S6500DXXLC3_S6500DORLLC2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> system.img.ext4
<ID:0/006> NAND Write Start!!
<ID:0/006> boot.img
<ID:0/006> recovery.img
<ID:0/006> fat.bin
<ID:0/006>
<ID:0/006> Complete(Write) operation failed.
<ID:0/006> Added!!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged