- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
gatto_ #48595 üzenetére
Nálam valahogy feltelepült hozzá (reggel volt, nem tudom miket nyomkodtam a vécén) az Accessibility Preferences nevű kiegészítő - ebben lehet plusz dolgokat beállítani.
-
Necc
addikt
válasz
CsiguszMaxim #48597 üzenetére
ODIN progival tudod felülírni a FW-t.
Részletekkel az után tudok szolgálni amikor már megjött külföldröl a samsung telóm.
-
darvinya
titán
válasz
CsiguszMaxim #48597 üzenetére
Nincs otthoni upgrade progija a Samu-nak?
XDA-n sincs külön progi?
Google-ban rákeresve Galaxy mini 2 ROM? -
darvinya
titán
válasz
CsiguszMaxim #48594 üzenetére
Na itt a probléma.
1. Ha van CWM a telon nem frissítünk OTA telo fw-t, mivel a CWM pont azt használja és amikor frissítene a telo ez kapcsolódik be, s nem a telo upgrade -e.
Sajna CWM törlése nem egy biztos megoldás.
Fw újrarakása talál segít. -
CsiguszMaxim
senior tag
Hajjaj. Lassítsunk kicsit
Előre bocsátom nagyon amatőr vagyok és tudom minek foglalkozom ilyesmivel, ha nem értek hozzá de sajnos bele estem abba a hibába, hogy hajtott a kíváncsiság
A kérdésed még megértettem, hogy a telefon jelezte a frissítést magához a készülékhez, nem pedig a cwm-hez. A hsz-d többi részét sajnos nem értem.
-
darvinya
titán
válasz
CsiguszMaxim #48591 üzenetére
„ Ma reggel jelezte a telefon, hogy van új frissítés.”
CWM-re vagy a telo fw-re?
CWM-nél előkészítés után frissítés.
Telo fw pedig gyalulás. -
TRob1
veterán
válasz
CsiguszMaxim #48591 üzenetére
Akartam mondani hogy a telefonod topikjában valószínűleg több sikerrel jársz, de láttam hogy ott is írtad már.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de a problémám a következő.
Van egy viszonylag új Samsnug Galaxy Mini 2-öm. Sajnos már elég frissen kezdő okostelefon tulajként kirootoltam ezen leírás alapján. Van rajta tehát egy 5.0.2.8 -as CWM.
Ma reggel jelezte a telefon, hogy van új frissítés. Rámentem, hogy telepítse, a telefon kiírta, hogy újra fog indulni, OK, majd behozta a CWM recovey-t. Itt kiválasztottam, hogy apply update sdcard de azt írta nem tudja mountolni. Rebootoltam a systemet de sajnos folyamatosan a CWM-et hozza fel és a telefon nem hajlandó elindulni. Csináltam egy factory resetet de ez sem segített.
Egy ideje már túrom az itthoni és külföldi fúrumokat de nem találtam semmit. Ha valakinek van bármilyen ötlete azt megköszönném.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Talkback és van benne egy olyan menüpint, hogy hívóazonosító kimondása.
Bejelöltem, de nem mondja ki a hívó fél nevét. Miként lehetne beszédre bírni?
-
Csucsu88
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy normálisan működő MSN programot androidra? Jelenleg ezt használom, de ha egy ideig nem kommunikálok msn-n senkivel, akkor magától kijelentkezik és be sem lehet állítani, hogy ne jelentkezzen ki.
-
tvamos
nagyúr
Hat jo sz@r lett az uj maps.
Nem hagy belenagyitani a terkepbe rendesen. Alig latok valamit.
Vagy en vagyok a h...lye...
Lecci segitsetek! Most nem tudok navigalni vele...
En voltam a hulye!
Vagy csak turelmetlen...
:S -
GrooveHero
addikt
vki tud segíteni Galaxy S SVOX-ban? Mert nem látom a motoroknál
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Lehet hülye kérdés, de van olyan app, ha csörög a telóm és ha megfordítom a telót képernyővel lefelé, akkor lenémítja magát?
-
darvinya
titán
Keresek olyan játékokat amit, ha rákötöm a telot HDMI-n a tv-re, a cec(anymet+) jóvoltából vezérelni tudom.
A gyári felület megy. -
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #48577 üzenetére
A billentyűzetnél nálam is elég pontatlan, viszont a Google keresőben nagyon precíz.
Elég érdekes, hogy míg a keresőben ki lehet kapcsolni a cenzúrát, addig a billentyűzetnél nem - azt hittem, hogy ez az oka, de nem, mert a ronda szavakat a gugliban és sms írásakor is beteszi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #48576 üzenetére
Köszi, azóta sikerült, sajnos csak a gyári bill.-el megy, mással nem, hiába van benne akár hangalapú felhasználási mód is, lásd swiftkey.
Egyébként meglehetősen gyenge, mármint a swype-hoz képest, kereséshez jó lehet, de már sms írásnál is max. poén kategóriájú alkalmazásokhoz tudom csak hasonlítani, nagyon nagy a hiba %.Sms írásnál a "Szeretlek te ribanc" artikulált beszédre csak annyit jelenített meg, hogy szeretlek terry black, szóval még csiszolásra szorul.
Egyébként elég sokszor jeleníti meg a facebook és youtube találatokat, az utóbbit még a köcsög szóra is találatként jelezte. -
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #48572 üzenetére
Reggel frissült a Maps/Google+, nem tudom hogy ezekben/mellett csempészték-e be a telefonba.
Ezeket kellett beállítani:
- voice search / language / hungary
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / nemzetközi bill. / magyar
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / kétnyelvű predektív szövegb. / magyar -
Vikt0r
aktív tag
üdv
Google now-ot lehet valahogy telepíteni ICS-re?
-
S e t h
nagyúr
válasz
gatto_ #48530 üzenetére
Elvileg orvosolták a htc problémát, csak az update időpontja nincs még meg, augusztus vége, vagy szeptember eleje, én nap mint nap lesem.
Ráfűzve a swype témára, én sok bill, programot kipróbáltam, akciósan is vásárolgattam őket, de a swype-on tudok a leggyorsabban írni és a prediktív előrejelzése is mocskos jó, eddig azt hittem ,hogy abban a swiftkey a legjobb.
Egy havernak volt eddig jó kifogása a swype ellen, kocsiban, vezetés közben egy kézzel nehéz használni. -
TRob1
veterán
válasz
randras #48570 üzenetére
Jah, az igaz.
Amúgy nem hiszem hogy vkinek jobb rajzolgatni a betűket mint begépelni, vagy mondani (jut eszembe, én kimaradtam ebből a swype vagy swift? beta őrületből, de a kedvencem - a Go - az rohadt jól ért sokmindent (
) amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig.
)
szerk: Mégsem. Néha belezavarodik.
(#48567) llll:
-
petipetya
nagyúr
Csak kapkodom a fejemet jobbra-balra... Nálam is megjelent a magyar nyelv a billentyűzetnél a mikrofon alatt, illetve a Google keresőben is - mindezt 2.3 / gyári rom alatt.
A kézírásos Google keresést is kipróbáltam egy ICS tabon, de nálam is eléggé szaggatott és késik a vonalak beírása.
-
randras
veterán
Láttátok az új mobilos Google kezdőlapot? Már kézírással is lehet keresni, viszont nekem késéssel húzza be a meghúzott vonalaimat, nektek hogy működik?
-
Probert75
addikt
válasz
bepken #48560 üzenetére
Köszönöm hogy mellém áltatok! Igaz nincs szükségem védelemre. Pláne nem az ilyen kis mitugrászok ellen. Én csak azért tettem szóvá, mert így is sok a hozzászólás. Nem kell még feleslegesen szaporítani is. Egyre nehezebb keresni a hozzászólások között, ha éppen szükség van infóra. Így sokszor már tényleg egyszerűbb kérdezni. De azért ne 5-6 hozzászólásban tegyük ezt, ami beleférne egybe is. Ha részletes leírás kell, akkor kérje azt privátba például.Téma részemről lezárva. Ha neki ez tetszik és lekezelően teszi, legfeljebb egy idő után nem kap majd választ.
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #48558 üzenetére
most mert Neked egy nagyszemű vihogó troll (??) az avatarod, nem feltétlenül vihogsz, mint a hülyegyerek....nem igaz?
akkor nem értem, Probert75 felé milyen alapon szólsz ilyen hangnemben...a rang ilyen téren mellékes, az intelligencia már kevésbé az...
és persze ahhoz is kell egy kicsi, hogy egy dorgálást normális ember módjára felfogj és úgy is tudj rá reagálni... -
sonaj0203
aktív tag
válasz
Probert75 #48557 üzenetére
Természetesen ismerem, de gyorsan válaszolgattam egymás után, és különben is kell a sok hozzászólás hogy végre őstag legyek, mert megérdemlem.
Nem kell rögtön le ugatni!!!
Köszi akkor adobe az androidra is!
Kutya fej látod milyen ügyes vagyok!
Trob1
Köszi most megnyugtattál! Ja és tényleg megyek pihenni, elég volt mára!
-
TRob1
veterán
válasz
sonaj0203 #48551 üzenetére
Te most pdf-et szeretnél olvasni vagy e-bookokat? Mert a pdf nem annyira e-book formátum, még ha vannak is benne könyvek.
(Amúgy PC-re Calibre és konvertálsz
)
szerk: Illetve az utolsó 4!!!! hsz-ed mehetett volna egybe is! (Szerkesztés gomb!!!)
szerk2: Utolsó 5!!!!!
szerk3: Vagy 6?!?
-
TRob1
veterán
válasz
sonaj0203 #48538 üzenetére
Cool Reader szvsz.
-
bepken
veterán
válasz
dokee78 #48544 üzenetére
szerintem meg érti, de csak azért se érti...
én anno pulse mini-vel rengeteget szenvedtem, olvasgattam, kérdezősködtem, megint szenvedtem, erőlködtem... végül elfogadtam, hogy egy kalap sz@r az a telefon
de ettől még vágyhat dolgokra az ember, a skyfire-rel részben "orvosoltam" a dolgokat. de rohadtul nem volt élvezetes egy 2,8"-as kijelzőn min res-en nyomatni a videókat
mondjuk ez az LG egy hajszállal erősebb a pulse mini-nél...vagy egy hajszál felével inkább
LG P350: 600 Mhz-es ARMv6...256 RAM...
-
sonaj0203
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb e-book olvasó androidra?
-
gatto_
senior tag
Remek ez a google nyelvfelismerés... Ezáltal a google fordító, beszélgetés részébe is bekerült a magyar nyelv. Most már nem veszek el sehol...
-
darvinya
titán
Keresek olyan játékokat amit, ha rákötöm a telot HDMI-n a tv-re, a cec(anymet+) jóvoltából vezérelni tudom.
A gyári felület megy. -
gatto_
senior tag
Végre lett magyar nyelvű keresés az Androidban. Itt egy cikk róla. Nálam már meg is jelent magától és működik is, a keresés, és a diktálás is. A Swype béta szerintem hatékonyabban ismeri fel a diktálást, vannak ugye írásjelek, és nagybetű is (itt semmi), de sajnos jelenleg nem tudom használni, mert bizonyos HTC-ken nem megy.
-
sonaj0203
aktív tag
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48436 üzenetére
Köszi értem én, de saját magam is ki akartam próbálni, hogy nem működik. Azért is írtam, hogy szenvedek még, mert találtam egy oldalt ahol azt írták, hogy van flash 10.2.-es ami fut ARmV 6-os cpu-kkal is. Minden képen ki akartam próbálni. Ez most meg is volt, hát az én telómon semmi változást nem okozott, a flash teszttelő oldalakon is megbukott, pedig a telefonra simán települt.
Mindegy amint írtam nem esem kétségbe.
Böngészőnek én a Skyfire használom szerintem elég mindenre, és gyors isKöszi mindenkinek!
-
rtzmp
aktív tag
válasz
takjoe #48515 üzenetére
felolvasáshoz én a SVOX-t + a fizetős magyar hang-t használom, vmint neked akkor kell majd angol is. Ezen kívül kell még egy progi, ami kezeli a pdf, epub-t: én a Mantano Reader-t használom nagy megelégedéssel (van free belőle) - kipróbáltam majd' az összeset, de ez nagyon bejött.
-
takjoe
tag
Kösz mindenkinek a válaszokat az első kérdésemre, esetleg a másodikra.....
-
Hosiminh
tag
hali,tudtok egy olyan app-ot,mint a "call meter" csak egy olyan plusz funkcióval,ahol külümböző percdíjjal számlázza a 20as 30as 70es szolgáltatók hívását, fontos lenne. előre is köszi a segítséget.
-
csongi
veterán
istnag:Ez is tökéletes megoldás
BDave: 2,3,4-es droid.
-
Deck
titán
Megvettem a Camera ZOOM FX-et és a HDR Camera +t. Nagyon megérte ez a 2 program azt kell, hogy mondjam
Remek programok! Mellette most még a Spiritet és az Asphalt 7-et játékba
-
BDave
őstag
válasz
csongi #48518 üzenetére
Melyik Android-verzió? Elvileg ha megnyomod a bekapcs gombot, akkor azzal le tudod némítani.
(#48515) takjoe: ha már megvettél egy alkalmazást a Playből egy Gmailes címmel, akkor bármelyik telefonra letudod tölteni, ha ugyan azzal az email címmel vagy bejelentkezve, mint amivel megvetted.
-
csongi
veterán
Olyan hívás kezelő app van amelyikkel némítani tudom a bejövő hívás alatt a telefont?
-
takjoe
tag
Sziasztok,
A kérdésem a következő: ha a Google Play-ről letöltök egy fizetős alkalmazást, késöbb esetleg resetelnem kell a gépet, mi lesz a kifizetett alkalmazással? Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? A másik:egy jó felolvasó programot keresek főleg könyvre (angol, magyar), miket kell telepítenem hozzá. Android 4.0.4 van a tabon,de sajnos semmilyen beszédre nem tudom rávenni,ilyenkor kiírja, hogy a Google TTS alkalmazás leállt.
Köszönöm -
zarew
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami méri a kijelző működésének időtartamát egy adott idő alatt.Töltéstől és ki-bekapcsolástól függetlenül. Tehát pl. egy hét alatt 8 órát ment a kijelzőm..... -
TRob1
veterán
válasz
darvinya #48510 üzenetére
Nem olvastam erre vonatkozó kritikákat, úgyhogy passz. Sőt, elég jókat írnak róla (és a pontszáma sem rossz több mint 45ezer értékelés után).
szerk: "Csak ajánlani tudom!X8..." - Pl. ha ilyen szöveggel egy x8 használó ajánlja, akkor csak nem kell olyan sok memó (ugyanis abban tudtommal nem sok van
)
Vagy egy csomó Galaxy Mini-s éradozik róla, amiben szintén nem sok a memó.
-
GrooveHero
addikt
Köszi mindenkinek. Egyelőre opera van fent, de lehet kipróbálom a többit is
-
fatal`
titán
válasz
GrooveHero #48485 üzenetére
Opera Mobile (WiFihez), Opera Mini (mobilnethez)
-
BDave
őstag
válasz
GrooveHero #48485 üzenetére
Én a Chrome-ot ajánlom. Elég sokat tud és gyorsan kezeli a lapokat, de a Flasht nem támogatja. Azóta használom ugyan ezt az asztali gépen is, Firefox után. Gyorsabb és egyszerűbb, pedig régen nagyon nem tetszett
-
R19
senior tag
válasz
GrooveHero #48493 üzenetére
Szerintem még a Maxthon is megér egy próbát!
Eddig nem is hallottam róla, most találtam. -
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest