Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Nem rég óta van androidos telóm.Azt kérdezném,hogy van rá olyan navigáció,ami nem használ közben netet és ingyenes?Úgy gondolom,hogy a telefonon lenne a térkép és csak a GPS-t használja.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
ZTE telómba 2gb-os kártya van.Ebből 1gb foglalt.Ezek a navik a térképekkel mekkora helyet foglalnak?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Most akkor a Sygic az ingyenes?
Mert ahogy telepítettem máris írta,hogy 1 hét és lejár majd a licencért érdeklődjek.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Ha letöltök egy alkalmazást a marketrol és telepítem,majd miután ezt meguntam és törlöm,akkor azt a fájlt is törli amit letöltöttem?
Úgy értem hogy nem marad a telón egy kis fájl amit letöltött és ahonnan feltelepítettem a programot?
Gondolok itt arra is,hogy csak a helyet foglalja feleslegesen vagy esetleg ha mégis kellene akkor innen tudom újra telepíteni?
Vagy nem is marad semmiféle nyoma a telón.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Tudtok egy olyan alkalmazást amivel be lehet állítani az emelkedõ csengõhangot?
-
jegenye77
addikt
Tudtok nekem ajánlani egy olyan alkalmazást,amibe jegyzeteket írok bele,és ezt egy jelszóval lehessen megnyitni?
-
jegenye77
addikt
Egy olyan alkalmazást keresek,hogy egy kis jegyzetet írok azt ki tudjam rakni a kezdő felületre,hogy pl. egész nap lássam.
Nem egy adott időben figyelmeztessen,hanem legyen ott egész nap.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Milyen programmal lehet blokkolni a felugró reklámokat?
-
jegenye77
addikt
Tudtok ajánlani valami értelmes fps játékot!
-
jegenye77
addikt
Létezik valami helyesírás-segítő progi?Olyan mint a win-be ami van.
Akár fórum írása vagy sms írása közben segítene. /sokaknak hasznos lenne /Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Az utorrentet,hogy kell elindítani?Feltelepítettem,de utána regisztrálni kell vagy miért kér felhasználónevet ill. jelszót?
-
jegenye77
addikt
Torrent Remote -ra gondoltam.
Nem vágom a dolgot annyira csak arra gondoltam,hogy ezzel az alkalmazással ugyan úgy tudok letölteni torrent oldalakról mint az asztali géppel.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Keresztapper #20236 üzenetére
Néha egy két alkalmazást töltök le.Nem használnám ill. használom túl gyakran.
De azért odafigyelek rá köszönöm.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Alvó módban mindig megszakad a wifi kapcsolat? (ZTE BLADE)
Vagy be lehet állítani,hogy megmaradjon.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
Melyik a legjobb zenelejátszó progi?/hang minőségre gondoltam/
Lehet fizetős is.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz schawo #25736 üzenetére
Mivel nem is megy rá így nem segített rajtam.
Kipróbáltam havernak a 10K-s fülesével és azzal jól szólt.Csak hát nincs kedvem ennyit adni egy fülesért.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Milyen progival látom wifin keresztül az asztali gépem?
-
jegenye77
addikt
25961-re valaki?!
-
jegenye77
addikt
Milyen program vagy alkalmazás kell ahoz,hogy ne csak a youtube-on lehessen a videókat nézni,hanem más megosztókon is.Pl indavideó.
-
jegenye77
addikt
Van olyan ingyenes fps game amit multiban lehet játszani?
-
jegenye77
addikt
Kicsit hasonló az előbbihez de erre valaki!?
-
jegenye77
addikt
válasz idegenufo #29141 üzenetére
Tuti telepítettél minden marhaságot,azért nincs már több hely a belső memóriában.
Válogasd ki amit tényleg használsz ill hasznos progi,a többit töröld!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
frensys fenomenális
-
-
jegenye77
addikt
Nagyon figyeljen oda mindenki mert úgy látom a mester frensys tovább tanít!
-
jegenye77
addikt
válasz frensys #31173 üzenetére
Először is nyugodj le.
Azután gondold még egyszer át,hogy mik azok amik tényleg fontosak.Azután a sok f@szságot töröl le a francba.Ne telepíts mindenféle hülyeséget arra a szerencsétlen telóra.
De ha így sincs elég szabad hely,akkor a telefonod topkjában tuti segítenek,hogy hogyan tudod ezt megoldani.Mert van olyan,hogy szinte mindent az sd-re tudsz majd telepíteni.
Nálam is így van ill. így voltam vele én is.
Ha mégse jó így,akkor vegyél egy drágább telót,amire gyárilag több alkalmazást tudsz telepíteni.
És végül!
Próbálj meg nem egy mondatban leírni egy fél oldalt!Mert hidd el még ha telóról írsz is,abban is vannak nagybetűk.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Valamikor volt egy alkalmazás,amivel a skype-ot lehetett kilőni.Sajnos nem találom.
Tudnátok dobni egy linket![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest