Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #48814 üzenetére
Na tegnap delelott mar 3.8.16-os play van nekem is. Vegre megoldottak a legidegesitobb hibat, hogy jobb oldalon felul a kereses/megosztas/google+/beallitasok ikonok azonnal betoltodnek. Engem iszonyat zavart, nem tudom, hogy mast is idegesitett-e, hogy alapvetoen csak a kereses/beallitasok ikon volt jobb oldalon felul, el a megosztas/google+ menupont par masodperccel kesobb toltodott csak be. Nekem sokszor volt, hogy valamit keresni akartam, es a "kereses" menupontra akartam nyomni, de idokozben betoltodott a "megosztas" es a "google+" menupont is es "kereses" helyett a "google+"-ra nyomtam.
Nem tudom, hogy kovetheto-e
A lenyeg, hogy vegre mar nincs meg ez az idegesito dolog, fixen ott van ez a nehany pont es nem ugralnak az ikonok.
Masik kenyelmes modositas, ahogy eszrevettem, hogy felcserelodott az alkalmazasok "megnyitasa" es "deinstallalasa" gomb, igy most a megnyitas van jobb oldalon -> nem kell annyira atnyulni a huvelykujjal a kijelzo masik felere, ha az ember meg akar nyitni valamit a listabol.
Gyorsabb nem lett szerintem.
Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest