- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
myke01 #49342 üzenetére
Titaniumot nem ismerem felhasználói szempontból, 1x-2x csak belenéztem mit tud, meg ugye sokat hallottam róla, milyen "mahinációkat" lehet vele végrehajtani.
Én a kezdetektől a MyBackup (root)-ot használom.
Amire nekem kellett teljesen jó: alkalmazások+adatok, névjegyek, sms/mms, hívásnapló mentése és tud időzített mentést is ezekről.
Nálam pl. be van állítva naponta 01:00-ra az időzített hívásnapló, sms, kontakt mentés (biztos ami biztos), 5 naponkénti felülírással.
És mindez ingyenesen!A Pro annyiban különbözik, hogy van benne egy My Toolbox nevezetű szolgáltatás, amely tulajdonképpen egy alkalmazáskezelő az alábbi funkciókkal:
Fagyasztás, felolvasztás, cache törlés, adatok törlése, eltávolítás, kényszerített bezárás, Play link törlés, ugrás a Play linkre.(#49343) xSide: System-be rakott appok adatait nem tudja, viszont tud még könyvjelzőket, rendszerbeállításokat, riasztásokat, naptár adatokat, lejátszási listákat és APN-eket menteni.
-
stefi68
addikt
válasz
cintula187 #48971 üzenetére
Milyen swipe funkcióra gondolsz?
Ha olyanra mint a Swype billentyűzetben van, hogy csúsztatással írsz, na olyan nincs benne...
-
stefi68
addikt
válasz
dokee78 #47768 üzenetére
Már több mint egy éve nem találsz?
Play -> Keresés: "world clock widget"
Ezeket találtam: Perfect World Clock, Bob's World Clock, PolyClock World Clock (ez néz ki a legjobban),
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47722 üzenetére
OK, majd ha lesz lelki erőm újból nekifutok.
Azért ne igyál előre a medve bőrére. Használd pár napig és utána nyilatkozz...
Próbálgasd mindenféle szituációban, pl. benne vagy valami programba, játék, böngésző, stb. és bejövő hívás érkezik. Na akkor is tudnak furcsaságokat művelni... -
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47716 üzenetére
A további kísérletezések és bosszúságok elkerülése végett elárulom, hogy az Advanced Telephone 2.3.x verziószám feletti ROM-oknál már nem működött megbízhatóan.
Nem tudom blackgabi min használja...Továbbá kipróbáltam az elmúlt 1 évben számos Fullscreen- Big-, HD-, stb. kezdetű nevű CallerID programot és az lett a végeredmény, hogy egyik sem működik megbízhatóan. Valamilyen helyzetben mind elvérzett és a sok mérgelődés és nem fogadott hívás után úgy döntöttem, felhagyok a kísérletezéssel.
Marad a csúszka...
ui.: Azért kísérletezhetsz, ha gondolod...
-
stefi68
addikt
Tegnap volt itt szó a Locus és OsmAnd programokról. mindkettő remekül kezeli a Mapsforge típusú vektoros térképeket (túrázáshoz, barangoláshoz).
Egyelőre tesztelem a két programot. jelenleg az OsmAnd a nyerő, gyorsabb, szimpatikusabb.
Egyetlen negatívum jelenleg, hogy az egyes objektumok (település, látványosság) neveiben található ékezetek (főleg Ő, Ű betű) nem jól jelennek meg (azaz sehogy, pl. "dűlő" -> "d l "Aki használja az OsmAnd -ot megnézhetné, nála is így van? Esetleg megoldás?
-
stefi68
addikt
Más....
Dolphin Browser HD-t (v8.5.1) használ valaki?
Nem működik a gesztusvezérlés. Régebbi verzióban jó volt. Próbáltam a RootRulez által magyarítottat és az eredetit is de ugyanaz.
Konfigurálásnál elfogadja a gesztust, ellenőrzésnél is rendben találja, de éles használatkor nem csinál rá semmit, azaz kiírja hogy próbáljam újraPedig ez tetszett benne a legjobban: ugrás az oldal aljára, tetejére, stb.
-
stefi68
addikt
válasz
petipetya #45662 üzenetére
Hát igen, de a közelségérzékelőnek abban van szerepe ez esetben, ha tokba rakod v. lefordítod akkor engedi alvóba menni.
Egyébként most nézve felületesen olvastam el az eredeti kérést. A kolléga azt írta, hogy olyan programot keres ami érzékeli hogy nézed a telefont.
Ez meg egy olyan ami érzékeli hogy a kezedben van. Tehát asztalra lerakva nem működik a dolog, ha csak nem mozog az asztal, pl. járművön utazva. -
stefi68
addikt
Én a BetterSleep-et használom a kezdetektől erre a célra. Teljesen jól működik és nem aksievő.
-
stefi68
addikt
Próbáld meg ezzel kideríteni: Badass Battery Monitor
Az Alk. használat-ra bökve nézd meg a legördülő menüben a processzorhasználatot, a felélesztéseket is...
-
stefi68
addikt
válasz
q13579 #45476 üzenetére
A Google-nak már a kezdetektől van online piactere csak korábban Market-nek hívták.
Letölteni, ahogy korábban írták az Real APK Leecher programmal lehet, ingyenes alkalmazásokat.
Továbbá a Chrome-nak van ilyen bővítménye hogy APK Downloader, amivel szintén lehet letölteni közvetlenül PC-re (nem használtam).Szinkronizálni és a PC és a telefon között az alkalmazásokat az Android Sync Manager Wifi programmal szoktam.
Ennek van egy telefonon és egy PC-n futó változata és azok szinkronizálnak egymással. Így ha valamelyiken változik valami pl verziószám az átkerül a másikra.
Így minden alkalmazásom meg van PC-n is. -
stefi68
addikt
válasz
aminat #45109 üzenetére
Na én is megnéztem, szóval amit a kolléga mondott az Összefűzés az csak "A több számmal rendelkező névjegyek hívásainak és T9 eredményeinek összevonása"-t jelenti pontosan úgy ahogy le van írva.
Ez nem fogja megszüntetni a névjegyek azonos számú hívásainak összevonását. Tehát neked nem megoldás a problémádra.
-
stefi68
addikt
válasz
macilacus #44454 üzenetére
Play-es link az nincs, mert még béta a kicsike.
Úgy lehet kipróbálni, hogy regisztrálsz a beta.swype.com -on, majd telefonon bejelentkezel, letöltöd a béta telepítőt, az letölti a bétát, azt megnyitva letöltöd a magyar támogatást hozzá.
Szerk.: Ja és a hangfelismerő használatához aktív net kapcsolat szükséges, ugyanis a szerverükön történik a hangfeldolgozás.
-
stefi68
addikt
Nyitottam egy Google Dokumentumot amiben összegyűjtöttem a Swype parancsokat...
Bárki által megtekinthető (olvasásra), szerkeszteni nem lehet, de "Comment" hozzáfűzhető az újonnan fellelt utasítások közléséhez. A kommentekből majd átviszem a dokumentumba...
-
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #44362 üzenetére
Hát hogy ne fogott volna meg!
Amikor iPhone-ra bemutatták a hangfelismerőt, majd meg evett a fene, hogy Androidra mért nincs ilyen. És tessék van!És ráadásul milyen jól működik.
Nem mondom, hogy nem téveszt amikor bizonytalanul mondok ki 1-2 szót, de ha figyelek a tagolt kiejtésre, teljesen jól értelmezi.Nem tudom mi lehetett tegnap amikor kipróbáltam. Olyan "zöldségeket" is írt amit nem is diktáltam neki. Mintha más szövegét kaptam volna meg...
És egy ilyen "csoda" csak így csendben vonul be az Android történetébe..., semmi hírverés?
(#44363) gatto_: Vesszőt nem. Felkiáltójelet (3x ismételve is), pontot, kérdőjelet, "újsor"-t (ismételve is). Majd később, most léptem....
-
stefi68
addikt
válasz
S e t h #44327 üzenetére
Azt nem tudom, hogyan működik, de csinál érdekességeket.
Tegnap próbálgattam és volt, hogy teljesen más szövegeket adott be, mintha más diktálását nekem írta volna ki. Némikor meg teljesen jól működött, persze a "!; ?; ." karaktereket nem mindig vette be, pedig a "help"-je szerint alkalmas erre -
stefi68
addikt
válasz
St3ven #44161 üzenetére
Nem ajánlja fel, de a Play-en alul a beállításoknál, majd a megjelenő ablakban a Beállítások fülön láthatod a készülékeidet és ott elnevezheted őket és beállíthatod a láthatóságukat is.
A telepített alkalmazásoknál sajna nem látszik, hogy az melyik készülékre vonatkozik... -
stefi68
addikt
válasz
St3ven #44144 üzenetére
Érdekes, mert ezekben az SMS kezelőkben mindben van megoldás a dupla üzenetek ellen.
A Handcent és Go SMS-ben már nem emlékszem mi a pontos beállítás, de most a Pansi-t használom és ott a varázsló indításával megadható hogy az legyen a kizárólagos üzenetkezelő.
Ki kellene próbálni a gyárit (először csak) lefagyasztani, hogy úgy képesek-e működni.
A GO biztosan tud önállóan is működni, a többit nem tudom. -
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #43394 üzenetére
HD Caller ID, Ultimate Call Screen HD, Big! Caller ID mindegyik elvileg free, de a korábbi kísérletezéseim során arra jutottam, hogy a free változatokban mindben van korlátozás.
Általában max 10 fotót tudsz beállítani.Egyébként meg egyik sem működött tökéletesen. Valamilyen szituációban mindegyik megbukott és amikor ott tartottam, hogy nem tudtam fogadni a hívásaimat szanáltam őket és azóta felhagytam a kísérletezéssel...
-
stefi68
addikt
válasz
Canonfan #43297 üzenetére
Olyat valóban nem tud a 'Holo' hogy alapértelmezett képernyőre ugrás, de sok minden mást be lehet állítani fel/le csúsztatásra: képernyők előnézete, alkalmazásfiók (programok), értesítési sáv legördítés, állapotsor elrejtés/megjelenítés, keresés, alkalmazás futtatás.
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #42314 üzenetére
Kössz, de nem ilyenre gondoltam.
Olyan mint a Minimalistic Text, de annál jóval egyszerűbb, csak az elulasztott hívások, olvasatlan üzenetek, meg asszem Gmail-ok kiírására jó, 'szöveg: szám' formában, ahol a szöveg átírható. -
stefi68
addikt
Nem tudjátok mi annak a widgetnek a neve, amellyel kiírja a főképernyőre az elmulasztott hívások, olvasatlan üzenetek számát?
A beállításaiban át is lehetett írni, hogy milyen szöveget írjon ki: pl. "Olvasatlan üzenet: ..."; "Nem fogadott hívások: ..." -
stefi68
addikt
Újabb PowerAmp és PlayerPro rivális került fel a Play-re a hétvégén. (Nem vette észre senki?
)
A PC-n már bizonyított és közkedvelt jetAudio androidos változata is megszületettVájtfülűek, lehet tesztelni....
-
stefi68
addikt
válasz
bencus3 #41346 üzenetére
Régebben próbáltam ilyeneket, de egyik sem működött rendesen, vagy nem onnan számolta amikor felvették, vagy elcsúszott az időzítője és nem jól jelezte, de azóta fejlődhettek az ilyen programok...
Kapásból ezt találtam: TicTicCall, Call Minute Saver
Majd számolj be mire jutottál...
-
stefi68
addikt
válasz
cintula187 #41284 üzenetére
Lehet, hogy van Halo Launcher is, de én a Holo Launcher-ről beszéltem
-
stefi68
addikt
válasz
RootRulez #40980 üzenetére
Hú ez de régen volt...
A Lightning-nél volt egy képernyőnyi oldalra lapozás, és egy képernyőnyi lefelé.Ha már itt tartunk nem tud mappákat létrehozni? Mert nem jöttem rá sehogy hogyan kell...
Kínomban letöltöttem valamelyik mappa kezelőt azzal ment.
Viszont hiába kicsi a launcher maga, kell hozzá egy csomó bővítmény: Setup, Widget, Apps Organizer
Tudom, hogy te azt használod hosszabb ideje, mik a tapasztalatok vele? -
stefi68
addikt
Igen ezt sokan nem értik....
El kell különíteni a programok áthelyezésének problémáját (app2sd, ext3-4 partíció és társai) és az alkalmazásadatok áthelyezésének problémáját.
Az utóbbi azokat érint akiknek van un. belső (internal) sd-kártyájuk és külső (external) sd-jük.
Sajna még nagyon sok program nem képes ezeket választhatóan kezelni...Az alkalmazásadatok belső tárhelyre helyezésére-áthelyezésére több megoldás van:
Mindegyik root jogosultságot igényel.- Operációs rendszerben felcserélni az internal-external sd mountolását (swap) ->keresd a telefonod topikját
- Az adott alkalmazásnak megkeresni a konfigurációs állományát (/data) és a hivatkozásokat megváltoztatni (pl. sdcard/app_data -> ext_sd/app_data)
-Keress rá a directory bind és a gl2sd (gameloft to sd) szavakra a neten. Ezek olyan programok amelyekkel megváltoztatható az egyes alkalmazások adatmappáinak elérhetősége (mountolása) a rendszerben, tehát hivatkozások hozhatók létre pl a külső sd-re áthelyezett adatmappákra mutatva és úgy kezeli a rendszer mintha azok a belső sd-n lennének.ui.: Jut eszembe, ezt már legalább 3x leírtam már különböző helyeken, lehet, hogy kellene már egy írást gyártani belőle....
-
stefi68
addikt
válasz
Dark Archon #40451 üzenetére
Nem a gombok átdefiniálására írom, de ha csak a kameragomb hiány a gond akkor LG Camera. Beállítható a volume +/- fókuszálásra/exponálásra.
-
stefi68
addikt
A Real Apk Leecher-t én is használom appok letöltésére (pl fordításokhoz). Nem kell szórakozni a telefonról való levadászással, így egyszerűbb.
Viszont az itthoni gépemen (W7) már nem működik egy ideje.
Azt írja ki, hogy: "Cannot load the list of apps. Please check your internet connection."
Adatok jól vannak kitöltve, ugyan úgy mint a melóhelyi gépemen (XP).
Próbálkoztam a tűzfal letiltásával (NIS), de hiába. Régebbi verziókat is próbáltam, de ugyanez.
Valami tipp?(#40170) RootRulez: Pontosan így volt.
-
stefi68
addikt
Igen, számomra is ez derült ki leginkább, hogy nem lényegesen nagyok a különbségek.
Eddig is tudtuk, hogy a GO a "legéhesebb", de hogy csak ilyen kis különbség legyen köztük az valóban meglepő...(#40153) petipetya: Igen lehetne még variálni a tesztet különböző körülmények között, de perpill ennyi időt szántam rá. A lehetőség adott....
-
stefi68
addikt
Nos, ebéd utáni szieszta helyett csináltam egy kis statisztikát az egyes launcherek memória (RAM) használatáról.
A táblázatbani elhelyezkedés nem a memóriahasználat mértékének sorrendiségét tükrözi.
Próbáltam azonos körülményeket teremteni: Mindegyiken 3 képernyő, ugyanazok a widget-ek kihelyezve....
Az oszlopokban három különböző alkalmazással szolgáltatott memória adatok láthatók.
A 2. oszlop egy Memory Usage nevű alkalmazásnál két érték is szerepel (xx/yy). Ez a pillanatnyi/maximális memória használatot jelenti. (Egyébként ajánlani tudom ezt a programot, egyszerű és nagyszerű, ilyen célra tökéletes)
A adatokhoz még annyit hozzáfűznék, hogy egyes launchereknek még vannak kiegészítőik is, pl. GO-nal a Notification; A Lightning-nek az LL Setup, LL Widget melyek további memóriát "esznek" még ezen felül
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #40125 üzenetére
Még abban sem vagyok biztos, hogy ezen típusú programok mindegyike a RAM használatot jelzi, lehet hogy az adott alkalmazás méretét (tárhely használatát) írják ki
-
stefi68
addikt
Tudtok olyan alkalmazást ami hitelesen jelzi egy futó program memóriahasználatát?
Launchereket szeretném összehasonlítani ilyen téren....Amivel eddig néztem: gyári feladatkezelő, TaskXp, Quick System Info, mind más eredményt adott (pl GO Launcher-nél 17-27 MB).
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
Én 5x5 -öst használok, ha bejelölöm az ikonfeliratokat látszik, ha nem jelölöm be, nem látszik, álló/fekvő módban egyaránt.
Viszont olyat keresek ami szerintem korábban volt benne, hogy képernyő lapozásnál, körforgó módban hogyan oldja meg az utolsó oldal után az első megjelenítésénél a háttérkép görgetését. Tehát normál módon: ugrik a kép széle, vagy áttűnéssel (most így van).
Vagy rosszul emlékszem, nem volt ilyen? -
stefi68
addikt
A MyBackup Root és a MyBackup Pro csak az online mentési lehetőségben különbözik?
-
stefi68
addikt
Leírom ide is csak okulásképpen:
Ajánlom, hogy aki root-jogú beavatkozásokat végez (fájlművelet system-ben), csak olyan fájlkezelővel tegye azt, amely tud RW módban újracsatolni és vissza is R módba.
Ugyanis tegnap este rettentően megszívtam. Két fájlkezelőt is teszteltem (X-plore File Manager és a Solid Expoler). Mindkettő alkalmas root jogú műveletekre, de teljeskörűen, tehát nem szükséges a fent említett RW újracsatolás a művelet előtt.
A Solid Explorer kudarcot vallott e téren, ezután kiléptem belőle és mással mókoltam.
Pár perc múlva eszközöltem egy újraindítást és ezután már nem indult el többé a rendszer
Se a cache törlés, se a gyári állapotra visszaállítás nem segített, odin lett a vége...Csak arra tudok gondolni, hogy a root jogú művelet kavart be neki, mely után nem tette vissza R módba és sérült az RW módban lévő fájlrendszer.
Úgyhogy szerintem ilyen műveletekhez csak Root Explorer v. Total Commander, ahol van RW újracsatolási lehetőség és a kényes művelet után mindenképpen ajánlott R módú újracsatolást végezni.
Nem tudom melyik fájlkezelő volt a ludas, én a Solid Explorerre gyanakszom
Más...
Látom volt szó a internal - external SD problémájáról. Több módszer van a megoldásra: A legtutibb rendszerszinten felcserélni a két tárhely mount-olását (swap). -> saját telefon topik
Létezik két program ami root joggal képes mappák át mount-olására: GL2SD (Gameloft to SD) és Directory Bind. Mindkettővel át lehet mozgatni az adott program/játék mappát az external SD-re és úgy kezeli a rendszer mintha a Internal SD-n lenne.
Van még egy megoldás: Meg kell keresni az adott program konfigurációs fájljait a DATA köteten és átírni a megfelelő hivatkozást. -
stefi68
addikt
válasz
imi0424 #38959 üzenetére
És ebből is van magyar -> AlarmKlock(8hu)
-
stefi68
addikt
Android programozásban jártas fórumtársat keresek...
Csak dióhéjban, arról lenne szó, hogy megtaláltam a Pansi Sms üzenetkezelőben a karaktercseréért felelős részt a programban. Ennek módosításában kérnék segítséget PRIVIBEN.Az alapvető gond ugye ezeknél az üzenetkezelőknél az, hogy a normál ékezetes betű használatakor levesz az sms méretéből.
Az ékezetes betűket ki tudom cseréltetni sima ékezet nélkülire, de az lenne a jó, ha balra dőlőkre tudnám cserélni. Ezzel szenvedek már több este, de most megakadtam... -
stefi68
addikt
Értesítési sávon megjelenő reklámok feltérképezésére: Airpush Detector
Megakadályozására: Airbolcker -
stefi68
addikt
válasz
darvinya #38017 üzenetére
Nos azt kell mondanom ez a Scientific Calculator a legjobb eddig
Ami hiányzik belőle az a DEC, BIN, OCT átváltás, de azt úgy is ritkán használom.
Azonkívül kár, hogy az előzőleg bevitt formulákat nem lehet előhívni mint a Panecal-nál (v. csak nem jöttem rá még hogyan kell) -
stefi68
addikt
válasz
darvinya #38008 üzenetére
Nyilván nem tudom letölteni, mivel ahogy Lasy is írta tablet-re készült.
Mivel volt már olyan, hogy az arra készült alkalmazás futott telefonon is, gondoltam kipróbálom.... Egyébként meg roppant szimpatikus kinézetében és funkcióibanSzerk.
Most látom csak, tabletből is 1024x600-as felbontás kell neki.... -
stefi68
addikt
Akinek van tablet-je, nem töltené le az ingyenes HiCalc nevű számológépet és tenné fel valahová.
Ki szeretném próbálni, hátha működik telefonon is -
stefi68
addikt
válasz
tomy86 #37930 üzenetére
Kössz, megnézem ezt is.
(#37927) darvinya: órához valóban semmi köze a hetek számának, de én azt írtam: óra-dátum widget-et keresek
Make Your Clock: igen, ezt használom a kezdetektől de az a gyanúm ez élesztgeti fel a telefont időnként. Időjárás adatok frissítését természetesen nem kérem tőle.
-
stefi68
addikt
Tudtok olyan óra-dátum widget-et ami viszonylag egyszerű, értem ez alatt hogy semmi időjárás adat, akku infó, meg ilyesmi (tehát kis méretű/memória igényű), viszont némileg testre szabható (szín, betűtípus) és képes a hetek számát megjeleníteni?
(a hetek száma fontos lenne) -
stefi68
addikt
válasz
cyberNetIQs #36797 üzenetére
ITT is van egy megoldás az alkalmazás megvásárolhatóságának engedélyezésére
-
stefi68
addikt
Hoppá szóval ez okozza a bevillanó képernyőzárat néha, ami nálam is jelentkezik.
Azt hittem a BetterSleep az oka.Én korábban a SwitchPro widget ugyanezen funkcióját használtam sokáig csak annál az volt a gondom, hogy újraindításkor nem jegyezte meg és kellet egy be/ki kapcsolást (Lock Enable/Disable) végezni a kihelyezett widget-en.
-
stefi68
addikt
válasz
mrskatejoe #35615 üzenetére
Valószínűleg ott lesz...
Tehát kedves Mosolyrend, ha itt vagy még nézd meg a Biztonsági beállításokat, ahogy a képen is van.
Nézd meg van-e olyan menüpont, hogy 'Üzenetek mentése' vagy valami hasonló...
Gondolom kiírja, hogy hova menti, lehet még választani is lehet.
A művelet végén valószínű kiírja hogy a mentés sikeres volt.Szerk.: Na, már tárgytalan lett...
-
stefi68
addikt
válasz
mrskatejoe #35613 üzenetére
Engem is kérdezett, mivel én írtam a cikket, de már rég nem használom, úgyhogy nem emlékszem már melyik menüpont az pontosan. Azért irányítottam ide...
TRob merre vagy? Még egy ismerkedni vágyó hölgy.
Még lehet, hogy ebéd is lesz kilátásban... -
stefi68
addikt
válasz
barnam_ #35588 üzenetére
A Total Commander tud írni a rendszermappákban!
Én azt használom mióta megjelent.
Root funkciókat engedélyezni kell a menüben, továbbá ki kell helyezni egy "RW" gombot az alsó menüsávra, amivel újra mount-olhatod az adott kötetet.Amúgy meg az ingyenes RootBrowser is jó, nemrég honosították és a készítő által közzétett infók alapján teljes funkcióssá is tehető -> [link]
Én az alkalmazások PC-re mentését az Android Sync Manager WiFi Phone/PC párossal oldom meg néha leszinkronizálom és így naprakészen meg van minden a számítógépen is.
-
stefi68
addikt
Létezik olyan offline Budapest térkép amely megjeleníti a tömegközlekedési útvonalakat, járatszámokkal?
-
stefi68
addikt
Csak nem a CallRecorder? A legjobb minőségben ez vesz fel azok közül amiket eddig láttam.
-
stefi68
addikt
válasz
pethYeti #33492 üzenetére
Nem tudom hogy a Taskerben ez így működik-e, viszont a wifi automatikus ki-be kapcsolgatására vannak spec. programok. Ilyen pl. az Auto Wifi Toogle is. Beállítható akár óránkénti lebontásban, hogy mikor és mennyi időre kapcsolja be a wifit, ha jól emlékszem még hétvégi üzemmódja is van, bár lehet, hogy azt csak a Pro verza tudja.
Van magyarított verziója is, nézd meg ITT
-
stefi68
addikt
válasz
bajnok001 #32959 üzenetére
Neked álhívásra van szükséged amit be lehet állítani, hogy megadott időben/idő múlva csörögjön úgy mintha hívnának?
Mert akkor a megoldás a Marketen keresőben "Fake Call", kismilliót kidob, lehet csemegézni, azon kívül, hogy telefonszámot kiír, még képet is lehet hozzá rendelni.... (én nem használtam még ilyet, csak gyors megnéztem) -
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
Grat előzetesen is
Látom az oroszt alakítod át. Nem tudom mennyire tudsz belenyúlni, de ha 4 soros, akkor már jobb lenne felül az összes ékezetes betű, egy sorban el is férne.
Jó ötlet a hosszú nyomásra elérhető balra dőlő ékezetes betűk, viszont jó lenne, ha az eredeti billentyűkön is megmaradnának a hosszú nyomásra elérhető egyéb írásjelek és számok.
A 3 sorba beszorított ékezetes billentyűket álló tájolásnál szerintem nem kellene erőltetni, mert akkor már kicsik lennének a gombok.
Ideális az eltérő álló és fekvő módbeli elrendezés lenne, állóban 4 soros, fekvőben meg 3 soros. -
stefi68
addikt
A vonatok helyzetét lehet követni már régóta: eMig- MÁV Trakció, alkalmazásról mondjuk nem tudok....
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged