- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
cris78
őstag
Ehhez hasonló battery widgwt-et tudtok? [link]
Ami muttatja, hogy mennyi időt bír még az aksi(időben és nem %-ban), olyat szeretnék. -
darvinya
titán
válasz
GrooveHero #48493 üzenetére
Én 1x próbáltam és eléggé terhelte a telot meg a memóriát.
Teszt mobilarenéra fórum kezdőlapja:
OperaMobil 23-30MB
Dolphin Mini 50-65MB
Ez már jelentős különbség. -
R19
senior tag
válasz
GrooveHero #48485 üzenetére
A Dolphin Browser is egy nagyon jó böngésző!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Jessus81 #48486 üzenetére
Valóban eltűnt. Mondjuk nekem az elixir2 által van egy parancsikonja a koordinátáknak az értesítési sávban, és a maps frissítése után sem tűnt el. Lehet egy telefon ki-bekapcs. után már nem lenne ott, nem tudom.
Megnéztem, és az elixir2-ben még mindig hozzá tudnám adni a koordinátákat egy parancsikonhoz.
-
darvinya
titán
válasz
GrooveHero #48485 üzenetére
Nekem eddig az Opera család a legjobb és a legkevesebb erőforrás igényű.
-
llll
senior tag
válasz
artiny #48450 üzenetére
én anno vhol rábukkantam a Trónok harcára pdf-ben
de annak a nagyítása, tördelése nekem akkor vhogy nagyon nyögvenyelősnek tűnt
(lehet hogy azóta már fejlődött a tudomány)
az Amazon Kindle viszont 1 ingyenes regisztráció után pikk-pakk átkonvertálja helyetted vmi más (nemtommilyen) formátumba, ahol ezek a dolgok már úgy működnek ahogy kell
természetesen azt is megjegyzi, hogy hol hagytad abba az olvasást
sőt ha esetleg több eszközön is olvasod uazt a dokumentet, akkor szinkronizál is
nekem annyira bejött már elsőre, hogy nem is nagyon próbálgattam más olvasó progit
(ahol esetleg nekem kellene még konvertálgatni is a Calibre-vel)
asszem más progikban azért több beállítási lehetőség volt, de sztem elég amit ez tud
bővebben a Kindle-ről:
[link] -
Jessus81
tag
Ma reggel frissítettem a mapset, a legújabbra, és utána észrevettem, hogy eltűnt a koordináta widget, és kis e tudom rakni újból, mert a listában sincs benne, csak az alkalmazások között....
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Böngészõbõl melyiket ajánljàtok?
Mindegyikrõl hallottam vegyes infókat. -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #48328 üzenetére
-
LordRajZoL
aktív tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile
-
snooze
veterán
erre valaki?köszi!
[link] -
tybsen
addikt
Frissül a play. [link]
-
air
nagyúr
Hali!
Tudnátok segíteni abban, hogy van-e olyan adatforgalom-számoló app, ami nem csak nap-hét-hónap vonatkozásában összesíti az adatforgalmat, hanem a havi összesített értékeket több hónapra visszamenően is tárolja?
Illetve létezhet-e olyan app, ami a jelenlegi adatforgalmat és sebességet egy pici ablakban (overlay szerűen) folyamatosan a képernyőn mutatja?
Előre is köszi. -
benfolds
őstag
válasz
darvinya #48369 üzenetére
azt már az elején megcsináltam, de nem hozott eredményt, viszont most újból megnéztem a hozzáférési pont nevet, és átállítottam wapról online-ra. mivel reggel csak a beállításokat néztem, amik mindkettőnél azonosak, azt gondoltam, hogy a név mellékes, ezért hagytam wap-on. most online néven megy ugyanazokkal a beállításokkal, és győzelem! nem értem, tök úgy emlékszem, hogy mindig wapon volt, még csodálkoztam is. de lehet, hogy rosszul emlékszem. de azt sem értem, hogy miért ment minden netes cucc normál sebességen, kivéve a google alkalmazásokat, amik meg sehogy (talk mondjuk ment). mindegy, majd tanulgatok. nagyon köszi!
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:Friendcaster pro-val szinkronizáltam a telefonkönyvemet, hogy a facebook kontaktjaim láthatóak legyenek a telefonszámaim között. A gondom pedig az lenne, hogy amikor rábökök valamelyik kontaktra, hogy lássam a részleteket, akkor az adott személy képe (mindenkié) nagyon rossz felbontásban jelenik meg. Hogy lehetne egy kicsit javítani a képminőségen?
-
spuros
őstag
Sziasztok
Láma kérdés.. Hol találom Play-en a már megvásárolt programokat? Eddig megvoltak... Most akárhogy keresem nemtalálom..
-
helixP
nagyúr
válasz
v.attis #48467 üzenetére
A saját telefonod topicjában biztosan segítenek.
-
bepken
veterán
válasz
Dicker #48438 üzenetére
képlékeny kicsit, hogy minek nevezünk ebben a témában...a "tört" lehet egy jelző egy egyszerűen letöltött szoftverre, melyben nem történt semmi átírás, mivel nem volt rá szükség. de gyakorlatban inkább olyan szoftra illik ez a jelző, melyet megmókoltak, pl kiiktatták a "licence check" folyamatot. ezekbe a programokba belenyúlnak, módosítják, gyakorlatilag azt tesznek bele, amit akarnak. mint mondtam, ez saját felelősség, tőlem ezzel kapcsolatban nem kapsz tanácsokat, ne haragudj.
-
v.attis
őstag
válasz
bigrock #48462 üzenetére
Köszönöm!
Rájöttünk, hogy a fotó gomb is leállítja.
Ellenben nincs jól lefordítva a menü. Pl épp az ébresztőnél sokmindent nem magyarul ír, hanem valamilyen szláv nyelven. Ezen nem lehet segíteni? Vagy frissíteni a telefont?
Jelenleg azt írja, hogy nincs elérhető frissítés rá. Asszem 2.3.7 van rajta. -
Sabber
aktív tag
sziasztok
valaki esetleg tud valami terület mérő appot? létezik egyeltalán ilyen? gondolok itt pl olyanra hogy körbesétálok egy területet és megmondja hány nm, vagy hektár vagy ilyenek
köszi
-
snooze
veterán
sziasztok!
létezik-e olyan progi,ami a csak kimenö hivásokat rendezi,mutatja a beszélgetési idöt,és azokat a számokat nem számolja bele,jeleniti meg amiket megadok neki..köszi! -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Csak egy sürgős kérdés, mivel ma vettük meg életünk első adnroidos telefonját, egy vodafone smart 2-t. Android 2.3 van rajta és reggel asszony pajtás erre fog ébredni. Szóval hogy kell leállítani az ébresztőt? Folyamatosra van állítva, a hét minden napján ébreszt, szóval nem kikapcsolni kellene, hanem megállítani és következő reggel megint ébreszt.A nokiámon nagyon jól eltalálták, mert ha pofával lefordítom, akkor elhallgat, de 5 perc múlva újra ébreszt. Csak akkor hagyja abba, ha a kijelzőn is leállítom. Szóval ezek a dolgok, hogy mennek a párom új telóján?
-
válasz
cris78 #48454 üzenetére
Nem raktad át sd-re az időképet? Nálam belső memóriából fut és rendesen frissül az óra.
Esetleg próbáld meg: Play Áruház -> Menü gomb -> Saját Alkalmazások -> Kézi frissítéseknél ami fel van sorolva azt frissítsd (nálam pl EbookDroid szerepelt most itt).
Ha egy alkalmazás engedélyei módosulnak, akkor nem frissül, csak ha itt engedélyezed, lehet hogy régi időkép program van fent nálad.
-
artiny
őstag
PDF fájlhoz olyan olvaso ami megjegyzi hogy hol tartok a konyvben? tudnatok ilyet ajánlani?
ALDIKO .ban nem talaltam ilyet :S
-
Deck
titán
Szerintetek a Walkman ICS + DSP Manager van olyan jó mint a Poweramp?
-
cris78
őstag
Mi a legjobb időjárás app aminek használható a widgetje is? Az időkép widgetjén nekem még mindig megáll az óra....vagy én csinálok vele valamit rosszul.
-
bigrock
addikt
válasz
Sterilzona #48444 üzenetére
A Rocket Dialer alapból tudja ezt a funkciót, meg talán a DW Contacts is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Sterilzona #48444 üzenetére
Igen, például ezzel: [link]
-
Sterilzona
senior tag
Nem gyari rom
-
Sterilzona
senior tag
Hello.
Ha en hivok vagy engem hivnak,belepek a telefon konyvbe,hivas utan is. Be lehet allitani hogy inkabb a kezdokepernyore tegyen ki? -
TRob1
veterán
válasz
Dicker #48438 üzenetére
Minden ingyenes amit ingyenesnek ír a Play, és minden warez/tört amit fizetősnek ír a Play de te nem fizetsz érte.
Ismeretlen forrás meg pl. ahhoz is kell ha vki leszed egy appot a Play-ről, magyarítja és utána Te azt teszed fel (mert ugye az már nem a hivatalos app hanem egy kicsomagolt, majd újra aláírt "vmi", amibe akár kártékony kódokat is tehetnek)
(#48441) überfall:
Természetesen. Mivel az mégiscsak "van valahonnan", valami módon egy hivatalosnak számító verzió mókolásával/törésével.Persze ha a szomszéd ír egy appot és nem terjeszti a Play-en csak neked odaadja, az nem warez.
-
Dicker
őstag
válasz
bepken #48437 üzenetére
Értem
De miből tudok megkülönböztetni két "ingyenes" alkalmazást, hogy melyik a tört, és melyik nem? Nem mintha valaha is tört programok iránt érdeklődnék, én örömmel költöm a pénzem.Isten ments! A torrent oldalakat csak hírből ismerem.
Gondolom a béták, azok tartoznak egy egyik ingyenes csoportba biztosan.
De mondjuk egy anroidos iGOaz már a másik csoportba tartozik? Vagy az is mehet a béták közé? Szóval érted, hogy értem?
-
bepken
veterán
válasz
Dicker #48432 üzenetére
azért írta ki ezt a szöveget, mert mint a neve is mutatja "ismeretlen forrás". tehát nem a google szervereiről származik, ha úgy tetszik nem hiteles... a google pedig az ilyen tartalmakhoz nyílván nem adja a nevét. tehát onnantól, hogy ismeretlen forrásból teszel fel egy app-ot, az kizárólag a te felelősséged, a te döntésed.
itt most nem feltétlenül vírusoktól meg mit tudom én mitől kell félni...elég mondjuk egy torrentről letöltött .apk fájlra gondolni (ez jelen példánkban természetesen egy ingyenes app...kis naiv), melyet hibásan töltöttünk le valamilyen oknál fogva...vagy kártyára másoláskor sérült meg...vagy a kártya meghibásodott...stb...
ezek nagyon bagatell példák, de a lényeg szerintem érthetőha egy ilyen, nem hiteles fájlból telepíthetsz, meg van az esélye (kb 0,0001%) , hogy a telepített app hibásan fog működni.
nagyobb "veszélye" van a mókolt (tört) szoftvereknek, ugyanis nem tudhatod, mit módosítottak benne...aki ingyen élő... () annak ezt be kell vállalnia, tehát ismét a saját felelőssége.
remélem így már érted és sikerült megnyugtatni Téged. nem túl valószínű, hogy bármilyen hátrányod származik, ha oda teszed azt a pipát
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #48431 üzenetére
de nem lesz...ha működne ARMv6 alatt, akkor anno az adobe betette volna a támogatottak közé...
ha a skyfire-re gondolsz szenvedés alatt, akkor az ok. de annál többre ne számíts.de mint már mondtam is, ARMv7-es !!!! procival is előfordulnak lassulások. tehát fizikai képtelenség, hogy mondjuk egy flash banner-nél (pl: Travian reklám
) komolyabb tartalmat élvezhetően megtekints adobe flash player segítségével...
-
Dicker
őstag
válasz
dobolson #48430 üzenetére
Szóval, akkor ez nem olyan, mint a htc-nél a htcdev-es oldal. Nem akarok átmenni véletlenül se fejlesztőbe
Rányomtam amúgy, de kiírta egyből, hogy csak saját felelősségre, meg stb.. Akkor ez nem egyenlő, azzal, amit itt nem lehet nevén szólítani?
Valamilyen programot még akartam kérdezni, csak elfelejtettem.
Egyenlőre van:
Böngésző, Email, Zenelejátszó, Widgetek, Office, Fájlkezelő, Airdroid.
Valami biztos hiányzik... -
dobolson
senior tag
válasz
Dicker #48427 üzenetére
Nem ugrik ezért a gari. Annyi, hogy tudsz majd telepíteni pl sd-ről is alkalmazásokat azok apk. fájlja segítségével. Pl ha csak egy magyarított alkalmazást letöltesz, felmásolod az sd-re és onnan telepíted. Ha nincs bepipálva az az ismeretlen források dolog, akkor ezeket nem engedi a rendszer.
-
überfall
csendes tag
Van valami módszer a galéria lekódolására?
Úgy szeretném mint pl a dropbox-ot, hogy csak akkor lehessen belépni, ha megadom a jelszót.
-
bepken
veterán
hamarosan a korábbi rendszereken se érsz vele sokat...1...másfél év és már nem lesznek kompatibilisek a tartalmak az utolsó update-el
én nem azt mondom, hogy flash nélkülivé válik hirtelen minden tartalom a neten, főleg nem az android és az iphone telefonok miatt...én csak azt mondom, hogy a normális oldalak fejlesztői igenis be fogják látni, hogy kell csinálni egy html5 verziót is.na de majd meglátjuk...
-
ERPY
őstag
Az a baj a flash eltűnésével, hogy nagyon sok oldalon a tartalom ebben a formátumban van. Szal ha majd minden oldal áttér a flash nélküliségre, akkor már jó lesz, de sok helyen addig szükséges a megléte. Pl. rtl híradó vagy egyéb videómegosztók. De mondhatnám az online tv műsorokat is. Ha pedig sok oldal megoldja inkább silverlight-al, akkor az android szemszögéből nem lesz túl előnyös. Az oké, hogy nem kell a már meglévő flasht eltávolítani és marad minden mint eddig, de JB-en már eleve nem is lesz.
-
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma a kezembe került egy Sony Xperia Go telefon, de nagyon buta, és számomra kevésbé hasznos, na meg nem is szép widgetek/órák vannak rajta.
Ezen szeretnék javítani.
Ajánlana nekem valaki, valamit? Fizetősök közül a HD Widgets-et és a Beautiful Widgets-et néztem. Ezek közül melyiket tartjátok jobbnak? Vagy van a kettőnél jobb? -
bepken
veterán
válasz
fatal` #48414 üzenetére
szerintem át fognak térni ők is.... kíváncsi lennék amúgy egy kimutatásra (ha van ilyen, ne kíméljetek), hogy hogyan alakul egy adott weboldal mobilról való látogatása a "hagyományos" pc-ről való látogatáshoz képest
nyilván vannak, lesznek olyan oldalak, melyeket nem fogok a büdös életben mobilról felkeresni...de én spec elég sokat netezek a telefonomról, és nem hiszem, hogy csak én...szerintem rohadt nagy az igény arra, hogy minél több oldal kompatibilisebb legyen mobil eszközről való böngészés terén! de van ahol még az "m.xyz.com" féle mobil változatot se képesek megoldani
ezért is hatalmas pacsi a PH-s csapatnak!
-
DS39
nagyúr
válasz
bepken #48411 üzenetére
egyébként tényleg felesleges szinte, a legtöbb cikkbe ágyazott videó ahol értelme lenne használni youtube-os azt a natív player lejátssza, index-es cikkeknél az indavideónál ugyanez a helyzet. egyre inkább terjed a html5 szabványnak megfelelően kódolt videók használata, ily módon egyre kevésbé lesz szükség rá. a reklámok egy mobilböngészőből úgy sem hiányoznak, egy-egy komolyan okostelón ha vkinek vágya mondjuk a miniclip.com-on flash játékot tolni arra jó de kb ennyi.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48411 üzenetére
Nem számít milyen motoros én se vagyok már fiatal, az előző telóm meg ennél is öregebb volt jóval (sgh-e250). Szóval én elbohóckodok még egy darabig ezzel, a végsőkig kiaknázva a lehetőségeket. Most letöltöttem a flash player 10.2 stb. verzióját ami állítólag ARMv6-os procikhoz is jó, kíváncsi vagyok, hogy szuperál.
Majd beszámolok, hátha van még egy két öreg motoros aki, hasonló masinériával küzd. -
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #48400 üzenetére
ARMv6 már öreg motorosnak számít...jócskán
néhai Pulse Mini-m is ilyennel rendelkezett, szenvedtem is vele! ilyen bohóckodásként fel tudsz dobni "flash player"-eket...mármint ami .swf fájlokat tud kezelni, de semmi értelme nincs. böngészőbe beágyazódni egyik sem tud, nyilván erre csak az adobe flash player lenne megoldás.
skyfire-el én is próbálkoztam, van amit vitt, van amit nem...azzal is el lehet bohóckodni, de minőségben ne számíts semmire
videóra a legjobb még mindig a youtube kliens! már arra ami fent van youtube-on
egyébként még annyit hozzátennék, hogy ARMv7-es procival rendelkező Defy+ tulajként feleslegesnek tartom a flash playert! nem is siratom sokáig majd... nem telefonra vannak optimalizálva ezek a flash tartalmak, konkrétan egy 10 percesnél hosszabb videó úgy megeszi az aksit, mint annak a rendje, ha böngészőből nézed flash player segítségével! rosszabb esetben még szaggat is...
egy régebbi modell esetén el se merem képzelni, hogy mi történhet ... szerintem ne akard földhöz vágni a telefonodat! -
sonaj0203
aktív tag
Nekem az előző telefonomhoz képest (samsung sgh-e250) hatalmas ugrás így is. Persze igyekszem minden benne rejlő lehetőséget kihasználni pl. medencében fekve online sorozat nézés, ha lehetséges.
De nem leszek kétségbe esve akkor sem, ha esetleg erre már nem futja neki erőből.
Cserébe viszont az akksi idő terén elég jól teljesít a kicsike, akár négy napig is bírja az én átlag használatom mellet is (net, mérges madarak, telefonálgatások megy, de a wifi és gps kilőve)
Szóval akkor marad a skyfire, mert nincs jobb?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Oldman2 #48403 üzenetére
Ahá, akkor itt nem csak az oprendszer határozza meg, hogy mi települ, aztán fut legfeljebb szaggatva, vagy sehogy, hanem az, hogy milyen típusú a proc.!?
Akkor skyfire-en kívül nincs valami megoldás netes videók lejátszására, az én kicsi gügye telefónómra?
Köszi olvasom a cikket!
Köszi TRob1 lehet kezdem érteni
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sonaj0203 #48402 üzenetére
Nem, félreérted. nem a MHz számít, hanem hogy ARMv6 -ra nincs, ARMv7 -re pedig van Flash Player.
Elvileg. Részleteket lásd itt: Adobe Flash Player és az ARMv6 utasításkészlet
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged