- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
PéHá
csendes tag
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Na tegnap feltettem az avastot, elvileg beállítottam mindent, nyilatkozni nem tudok róla különösebben, de az hasznos, hogy magyar és jókat írnak róla....Annyit kérdeznék, hogy az anti theft lopakodó mód az mi is akar lenni? Illetve ha kilövöm a feladatkezelőben, akkor, csak akkor mükszik, ha újra bekapcsolom?
köszi, Péhá
-
PéHá
csendes tag
Ha nyomnak egy factory resetet, akkor a sim kártya cseréről sms-t küldő alkalmazásnak sincs értelme? Az S2-esemben a samsungnak alapból volt egy ilyen szolgáltatása, most a htc-n nincs ilyen, azért akarok rá valamit......a cerberus nevű progival szemeztem még....
-
PéHá
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha olyat kérdezek, amit már valahol leírtak a topikban, de nem olvastam el mindent, gondolom ez megbocsátható bűn
Tudnátok esetleg valami használható programot ajánlani, arra az esetre, ha netán elhagynám, vagy ellopnák a telefont? A Marketen már nézelődtem, de nem igazán vagyok képbe, hogy melyik mennyire használható...köszi, Péhá
Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest