Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Hat mindenesetre nekem más elkepzeléseim vannak egy hívásszűrésről, akkor az android megoldása meg közelebb áll hozzá - bár macerásabb az biztos
Ja, de mindegy, a symbian jő volt a maga idejében , pláne hogy csak a korabeli WinCE volt az ellenfele, azt meg fölényesen űberelte.
Mindenesetre, - bár szinte mióta van okostelefon, nekem az van- en nem cseréljék el az utolsó symbianis csucsgépet (N8), az androidommal. -
A profilbeállításnak mi köze a hívásszűréshez?
Miért, ha némára állítom a telefont, és nem csörög senkinél, akkor az már hívásszűrés?
Ez egyszerű profilbeállítás, még akkor is ha csak részleges a némítás.
Hívásszűrés az, mikor a hívóval is egyértelműen "tudatod" hogy nem fogadod a hívást, magyarul vagy foglaltat jelez, vagy megszakad a vonal, és most is azt nézzük egy hívásszűrő proginal hogy bontja e rögtön vagy kicseng egy kicsit
Egyébként úgy rémlik, hogy anno egyszerű zárt telefonok tudták (persze csak egy két tipus) ezt a funkciót, csak pont a symbian nem .
Hacsak a figyelmeztetés kikapcsolását nem vesszük annak, de akkor ezen az alapon az androidon is tartalmazza beépitve, elég hacsak gipsz jakabnak egy néma csengohangot adok meg és kész is. -
Dzsuri89
őstag
Már leszedtem egyszer, csak az a rossz benne, hogy mindenképpen net kell hozzá, de még nem is ez a legnagyobb bajom. A főbb dolog, hogy mikor feltelepítettem ezt az alkalmazást másnap olyan hiba jött elő a telefonon, hogy csörgött telefonom, majd felvettem de nem hallottam mit mondanak illetve nem hallották, hogy én mit mondok. Gondolom ez ettől a programtól lépett fel, mert azelőtt nem volt ilyen és miután letöröltem azóta se jelentkezett.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest