Aktív témák
-
air
nagyúr
Hogy érted azt, hogy a MobileGo nem támogatja a Symbiant??
Én egy E72-ről töltöttem át mindent androidra. A kollégáim E52-ről pakoltak át mindent Galaxy Mini 2-re.
Szóval támogatja.
Naptárra a legegyszerűbb megoldás a Google Calendar Sync, ami folyamatosan tud Outlook és Google Calendar között oda-vissza szinkronizálni. -
air
nagyúr
A legegyszerűbb a Wondershare MobileGo.
Rádugod mind a két telefont és GO! -
air
nagyúr
HD Caller ID-t használ valaki? Ha igen tudna abba segíteni, hogy a default-nak beállított képet hogyan lehet visszaállítani az eredetire? A default képet nem engedi törölni, csak a galériából választhatok másikat.
Előre is köszi. -
air
nagyúr
válasz
Antilhu #49636 üzenetére
Böngésző:
Ha nem tetszik a gyári, akkor próbáld ki a Dolphin browsert, vagy az Opera Mobile-t!
Játék:
Real Racing 2, GTAIII amit én ajánlok, de ez a készülék hardveres képességeitől is függ. Nekem egy Samsung Galaxy Tab Plus-om van, azon frankón mennek ezek.
Meg az érdeklődési körödtől is függ, hogy mi jön be neked.
Elég nehéz így ajánlani bármit.(#49638) bubi92:
A telefonom egy céges, Trés Sony Xperia U, zárt bootloaderrel, ami ráadásul szerviz menü szerint nem is nyitható. Így elég körülményes a hegesztése.(#49640) tomy86:
Igen, fontos szempont. Remélem az ICS-t könnyeben lehet majd root-olni.
Biztosan szép pénzt fizetnek ezeknek a közösségi oldalaknak a tulajdonosai a telefongyártóknak, hogy beintegrálják a szaros kliensüket.(#49644) gipsztigris:
Köszi, de sajna nem root-olt a telefonom. -
air
nagyúr
Nem kifejezetten app, de szerintem ide illik a legjobban a következő kérdés. Hogyan lehet beállítani azt, hogy a Google fiókból a Picasa albumomat ne szinkronizálja automatikusan, de a többit igen? Vagy mindegyiket tudom beállítani, vagy egyiket sem.
-
air
nagyúr
Jó ötlet. Eleve "fade-in"-esre csinálni a hangokat. Így a telefonra külön progi sem kell.
Csak kicsit macérás minden hangot előbb átalakítani, és így csak emelkedő lesz a csengetés, riasztás. Ha normál hangerejű csengést is akarok, akkor legalább 2x kell felrakni a hangokat.
-
air
nagyúr
Erre senki?
Nem hiszem el, hogy senki nem használ olyan app-ot, ami tudja az erősödő csengetést és ébresztést. -
air
nagyúr
Tudnátok ajánlani olyan progit, ami az erősödő hangerőt biggyeszti bele a rendszerbe az Increasing Ring-en kívül, mert ezt próbáltam, de sajna ébresztésnél nem működik.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #48901 üzenetére
Naná!
-
air
nagyúr
Valóban mutatja, de a tegnap felrakott 2 képem alapján nem éppen egyértelműen.
A napi fülön valami totál fals értéket mutat. Az alkalmazásonkénti bontásnál mutat valami hasonló értéket, mint a Mobile Counter.
Illetve teljesen más értéket mutat a My data manager, a Call Meter 3G is. -
air
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb profile scheduler alkalmazás?
Én most az Antutu féle Smart Profiles-t használom, de időzített profil váltáskor mindig aktivizálódik a program ablakja, ami kicsit zavaró. Melyik az a progi, ami nem tesz így? -
air
nagyúr
Sziasztok!
Ha valaki használja a 3G watchdog-ot tudna segíteni abban, hogy miért tér el a mobilnet mért adatmennyisége a napi fülön és az alkalmazásonkénti lebontás alatt?
Illusztrációnak 2 kép:
Napi mért mennyiség: 673,4 KBMobilnet használat alkalmazásokra lebontva: összes adat mennyiség: 3,8MB
Egyébként ez utóbbi lehet az igaz, mert a Mobile Counter is ezt mutatja.
-
air
nagyúr
Hali!
Tudnátok segíteni abban, hogy van-e olyan adatforgalom-számoló app, ami nem csak nap-hét-hónap vonatkozásában összesíti az adatforgalmat, hanem a havi összesített értékeket több hónapra visszamenően is tárolja?
Illetve létezhet-e olyan app, ami a jelenlegi adatforgalmat és sebességet egy pici ablakban (overlay szerűen) folyamatosan a képernyőn mutatja?
Előre is köszi. -
air
nagyúr
válasz
werszomjas #48151 üzenetére
A legtöbb navi app tud koordináták alapján navigálni. De amire te akarod használni arra nem alkalmas se telefon, se autós, se túra GPS. Hívj földmérőt!
-
air
nagyúr
válasz
wayne1 #48273 üzenetére
Abból adódik a különbség, hogy a programok nem azonos sűrűséggel rögzítik a track pontjait. Az igazság valahol a kettő között lehet. Ha felraksz egy 3. progit is, nagy valószínűséggel egy 3. értéket fog mutatni.
Jobb fajta túra GPS-ekben be lehet állítanii, hogy megtett út vagy eltelt idő alapján és milyen sűrűséggel rögzítse a trackpontokat. Talán ezek a legpontosabb ilyen típusú eszközök. Kontrollnak én ilyet használnék. -
air
nagyúr
válasz
Cartman023 #48274 üzenetére
Ez nem programhiba, hanem a GPS pontatlanságából adódik.
-
air
nagyúr
Túl sok levelet nem kaphatsz, ha 5 nap alatt másfél percnyi használattal el is olvastad őket.
Vagy csak email értesítőnek használod a telefont? Az meg elég nagy marhaság.
Szumma szummárum az 5 nap alatti másfél perc használat még akkor sem életszerű, ha nem vagy egy aktív telefonhasználó. Esetleg egy második készüléknél vagy szabi alatt lehet ilyen "aktív" használatot produkálni. -
-
air
nagyúr
válasz
GrandeP #46719 üzenetére
Ugye ez most nem komoly? Ha csak ennyivel tudod indokolni, konkrétumok és tények nélkül, akkor ez nem több mint egy szánalmas hitelrontás. Nekem több, mint 20 éve van náluk a számlám, és eddig semmiféle hátrányt nem szenvedtem ettől. A havi díja 500Ft, amiért egy webkártyaszámlát, és virtuális MC kártyát kapok. Utalás, inkasszó havi 2 kp felvét - amit az utóbbi 10 évben talán max. 5x vettem igénybe - szintén ingyenes. Nem reklámnak szánom ezt a hsz-t, csupán szerettem volna a negatív véleménnyel szembe egy ellenpéldát állítani.
-
air
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #46687 üzenetére
OK, köszi.
-
air
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #46676 üzenetére
Hol találtad ezt a rotating shifts-et? Play-en nem látok ilyet.
-
air
nagyúr
válasz
dobostorta #46594 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
Colonel993 #46182 üzenetére
Quadrant - System info - 2. fül
-
air
nagyúr
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami kockázata a Chainfire3D telepítésének? Téglásodhat-e a Tab-om??
Állítólag ez kellene nekem, hogy rendesen menjen a Real Racing 2 egy SGT7+-on.
Köszi. -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45820 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45801 üzenetére
Aha, megvan. De sajna nem kompatibilis a HC-vel.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45784 üzenetére
Köszi. Ingyenes progit nem tudsz ajánlani? És mi az az OOM határ?
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45781 üzenetére
Eddig csak az Operanál vettem észre. Nem tudom, hogy van-e bármi beállítás erre. Ennyire még én sem ismerem a rendszert, ami egyébként 3.2-es HC.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #45779 üzenetére
És vajon az miért van, hogy 1GB-os tableten az Opera Mobile folyton bezárodik, ha a házikóra bökök?
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #44410 üzenetére
Köszi. gatto_-nak is.
-
air
nagyúr
szerk.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43577 üzenetére
Sajna semmi lehetőséget nem látok a törlésére.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43577 üzenetére
Törölhető? Ennyi az egész? Amúgy mire szolgál?
-
air
nagyúr
Van ötletetek arra, hogy az akksinak több mint 60%-át miért a Samsung Push Service viszi el?
Előre is köszi. -
air
nagyúr
Tudtok olyan app-ról ami kiírja, hogy pontosan milyen GPU van a készülékben? Sehol nem találom meg, hogy a Galaxy Player 4.2-ben pontosan milyen van. Mindenhol annyit írnak csak, hogy "GPU: Yes".
Köszi. -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43122 üzenetére
hunfatal, Ronyn, atillaahun!
Köszönöm.
-
air
nagyúr
Tudnátok segíteni abban, hogy a Dropbox (a maga 2GB-jával) mennyivel vagy miben jobb, mint a BOX.com, ami egy akció keretében 50GB-ot adott??
Előre is köszi. -
air
nagyúr
Hello!
Ismertek olyan progit, ami képes a készülék oldalán lévő ki/bekapcsoló-kijelző záró/feloldó, és a hangerőszabályzó gombok működését blokkolni vagy kiiktatni?
Az autós tartóm sajnos pont ott tudná tartani a készülékem, így folyamatosan nyomja a gombokat.
Előre is köszi. -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42017 üzenetére
PC-ről vígan netezek az E72-n keresztül, akár BT-s modemként, akár wifis hotspot-ként kapcsolódok a telefonhoz. Nem értem, hogy Android alól ezt miért nem lehet.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42017 üzenetére
Miért is nem?
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42011 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy bluetooth-on akarnék wifizni. Annak sem értelme, sem technikai alapja nincs. Nem is értem, hogy jutottál erre a következtetésre. Rosszul értelmezed azt amit írtam.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42004 üzenetére
Notebookkal igen (ezt a hszt most így írom), telefonnal nem. A JS ugyanis ad-hoc hálózatot hoz létre. De nem biztos, hogy ennek a problémának a megoldása lenne a legjobb.
Szerintem inkább valami olyan progi kellene androidra, ami bluetooth-on keresztül képes használni a telefont mint modemet. -
air
nagyúr
Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy Galaxy Wifi 4.2-höz. Sajna ebben nincs GSM modul, így csak wifin lehet vele netezni. Viszont jó lenne ha néha útközben is lenne netem rajta. Van egy Nokia E72-öm is, amin viszont van mobilnet. Van-e valami olyan program amivel a Nokiához bluetooth-on kapcsolódva, azt modemként tudnám használni?? A Nokiára létezik egy JoikuSpot nevű program ami wifis hotspot-ot csinál a készülékből, de ehhez a Galaxy sajna nem tud csatlakozni. Hiába van bekapcsolva, a Galaxy-n nem látszik a wifi.
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest