- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
Aktív témák
-
Sziasztok!
Video stream appot keresek, amivel PC-n lévő 720p mkv videót lehet Wi-Fi-n keresztül mobilon lejátszani. Mit tudnátok ajánlani?
-
Melack
veterán
Frissült a Viber: dátumok az üzeneteknél, csoportok hozzáadása, módosult megjelenés, Twitter Connect lehetősége. És pár beépített nyelv.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
acalendart használok, de valamiért nem jelennek meg az emlékeztetők, nem jelez a telefon, hiába állítom be. Mi lehet az oka? -
VD
őstag
válasz
Narxis #46892 üzenetére
Más:
Én mint vásárló konkrétan lesz@rom mi a kiadó baja!
Kezdjük ott, hogy lehúzták a népet az egydolláros árral, holott hiába is tagadják, ez akkor is egy freemium játék! Ráadásul a leggecibbek egyike! Ment is az anyázás érte rendesen! hogy ha már pénzbe kerül, akkor mi a francért van benne ingame purchase? Vagy legyen drágább mint a többi normális játék és utána ne akarjanak minden sarkon lehúzni! vagy legyen free és szívjon vele aki akar! Majd ezek után kitalálják, hogy juj de sokan warezolják és azért lesz ingyenes. Hát hogyne! iSheep-ek a másik platformon...
-
Narxis
nagyúr
-
Mondanátok olyan alkalmazás(okat) amivel letölthetem wifin előre otthon a híreket, majd később meg tudom nézni?
-
(jan)
őstag
válasz
God Vazzeg #46882 üzenetére
kb 3 perc duma, 1 mega adat.
-
VD
őstag
válasz
Kb. 200-300kbyte egy perc beszélgetés, de sok mindentől függ.
Ismerősök 300-400 percet is simán beszélnek egy 100megás csomaggal. -
darvinya
titán
válasz
100MB-on belül.
-
God Vazzeg
veterán
Viber mennyi adatforgalmat hoz össze havi szinten, napi 5-6 1-2 perces hívással? Körülbelüli érték is elég nyilván, adatcsomagra lennék kíváncsi
-
dokee78
félisten
Olyan emlékeztető appot keresek amelyik popup szerüen jelez és persze hangot is ad.
Elsősorban magyar nyelvű érdekel,de ha nincs magyar az sem baj. -
spiritex
veterán
Van vagy lesz olyan alkalmazás, amivel élőben lehet majd követni az olimpiát androidon? Persze gondolom lehet majd stb tv-n az m1-et nézve is, de úgy külön lesz erre valami?
-
RootRulez
félisten
válasz
Cartman023 #46875 üzenetére
Jeeeeee!! Bratyóval toltuk nagyon sokat!!
Aztán kerestem PC-re találtam is egy elég ratyi változatot, ezért maradtam a Nintendo emulátornál. De ezt is kipróbálom.
...
Nem mozog.
Vagy ez annyira Demo?
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Használom egy ideje a Runtastic progit.
Most szereztem egy Polar orát, de nem tudom hogy tehetném be az adatokat a futamokhoz.
Segitsetek légyszi -
Cartman023
aktív tag
Remélem valaki emlékszik még erre!
-
kenny123
addikt
Valaki tudna írni pár játékot, amivel tudok haverokkal multiplayerben akár lan-akár neten keresztül játszani?
Köszi
-
punky10
addikt
válasz
ncc1701 #46850 üzenetére
Na akkor hogy jol össze zavarjalak...Elixir2
Ezzel nem csak kapcsolot,vagy alkalmazást,hanem bármilyen infot berakhatsz az értesitési sávba...Én pl lehuzom a statusbart,az Elixirrel látom a wifi,mobil térerőt,a ROM-ot,RAM-ot,tárhelyet proci használatot...stb.Egy másik appal(0uickSetting...)pedig modositom... -
313313
addikt
Valakinek ötlete, hogy beépített időjárás progi miért nem tölti le adatokat? Egyik napról a másikra behalt. Hiába állítok be neki új helyet, nem találja/ill nem tölt le infót, se wifin se gprs-en. Ha aktív a gps és az alapján szedetem le az infókat úgy talál...
-
bigrock
addikt
válasz
Colonel993 #46863 üzenetére
Frissebb, lágyabb, jobb, mint a Kokkolínó... :-)
-
Colonel993
senior tag
-
Colonel993
senior tag
Mik a vélemények az új Andorid DZSELLI BÍÍÍÍÍNről?
Tényleg javítja a még meglévő gyermekbetegségeket és ezerrel süvít és e-mellé gyönyörű szép is? -
RootRulez
félisten
Korábbi (nem tabletes) Androidon úgy lehetett, hogy belépek a WiFi és Hálózatok menübe és ott beljebb lépek a WiFi beállításokba, amjd menü gomb. A felugró menüben Speciális és ott WiFi alvás irányelve és ott ahogy gondolod.
-
sziasztok!
azt, h tudom beallitani tableten (4.1 rendszer), h mikor elsotetul a kepernyo (sleep) ne bontsa a wifi kapcsolatot es megkapjam (jelezze) az IM uzeneteket? gondolom azert bontja a wifit mert alszik de nekem eleg lenne ha csak a kepernyot kapcsolna le. megoldhato ez? -
spiritex
veterán
Akkor ( #46839 ) -re nincs megoldás?
-
ncc1701
veterán
Hülyézzetek le nyugodtan. Egyszerűen nem találom, h hol-hogyan tudom kitenni ezt a witgetet (notification toggle tetszett egyébként meg).
-
ncc1701
veterán
Istenek vagytok, köszi.
-
ncc1701
veterán
Apex alá hogyan lehet berakni olyan widgetet, amivel tudom ki-be kapcsolni a wifit, bt-t, mobil netet, gps-t? Ha külön kell telepíteni, akkor tudtok ajánlani? Ics van a telón.
-
Bavid
senior tag
Kérdés: Az internetes play store felületét hogy lehet átállítani angolra? Az oldal alján van egy nyelvválasztó, de mindig "elfelejti" amit beállítok és átáll magyarra, ez idegesítő 1) mert angolhoz vagyok szokva és nem tetszik a fordítás 2) mert csak a magyar nyelvű commentek látszódnak ami általában 1-2 db max.
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van pár ismerősöm akiknek vagy túl jó a mikrofonja, vagy ordítva beszélnek, de hiába csökkentem le a minimumra a beszélgetés közbeni hangerőt, még mindig sérti a fülem a hangjuk. Tehát létezik olyan app, ami a Volume+ al ellentétben csökkenteni tudja a rendszer hangerejét? -
Barell
senior tag
Sziasztok, nagy segítségre lenne szükségem. Xperia PLAY-en 2.3.4-es androidom van jelenleg de szeretném visszarakni rá azt a 2.3.3-ast. Valaki tudna linkelni nekem magyar verziót? Köszönöm előre is.
-
lsebestyen
addikt
hali, valaki használja a plan b-t? ha jól értelmeztem, akkor csak feltelepítem, és egy másik telefonról küldök egy sms-t a sajátomra, azzal a szöveggel h locate, és elküldi a gmailemre a telefon helyzetét?
-
bigrock
addikt
Dead Trigger ingyér van a JátékBoltban...
-
TRob1
veterán
Pedig mindkettő támogatja a flac lejátszását... illetve asszem csak cm7-es gb tudja, hivatalosan csak 3.1-től táblákon, illetve ics-től telefonon is (de lehet hogy tévedek
)
... az már más kérdés hogy szerintem egy telefonon, meg néhány milliméteres hangszórókon (füles) lejátszani flac-et értelmetlen
-
mate0314
aktív tag
Agyvérzést fogok kapin, légyszíves segítsetek!
A helyzet az hogy GO LAUNCHER-t használok időtlen idők óta. Új rom került a mobilra és egyszercsak valahogy bekerül valami új téma. Foglamam sincs hogy szervdetem be, akkor hirtelen sok app került fel így nem tudom hogy ingyenes volt-e vagy fizetős, passz (szerintem free) Erre behalt a rom és már egy napja keresem de sehol :S
sajnos nincs képen róla, de körbe tudom ínri, hátha valaki ráismer:
-kicsit iphone stílus beütése van
-a dock háttere fekete és felfele kivilágosodik tehát átmegy átlátszóba
-rengeteg ikon-t tartalmazott, (tehát nem pistike dobta össze 3ikonból)
-semmi csicsa, giccs nem volt benne, tehát nem fénylett, nem voltak kockában az ikonok, nem volt arany szegély stb...
nem biztos, de mintha S vagy D betűvel kezdődött volna de nem találom ígyse (nem SIRA volt) Hasonlít erre: [link] de nem iphone stílus volt
-applications ikon pedig 9 kis négyzetet tartalmazott és ha jól emlékszem szürke volt
-alapvetően nem voltak egyszínűek az appok és újabbak is benne voltak:
_ play áruház ikonja: zöld volt, oldaról beficcent egy android robot
_ a play music pedig lilás rózsaszín és hasonló volt az áruházéhoz, de volt rajta fülhallgató...hirtelen ennyi jutott eszembe :/
Ha valaki ráismert kérem jelezze! Előre is köszönöm!
-
TRob1
veterán
-
basaja
senior tag
hali:-)
szerintetek melyik jobb ebook olvasó,az Aldiko vagy az FBReader?Vagy esetleg egy jó nevető harmadik...:-)
köszönöm előre is a segítséget:-) -
mclord
aktív tag
Újra húztam az ICS miatt nem lehetett backelni az appokat, és azt látom a régi "Magyar névnap widget" meg nincs a storeba.
Megszünt átalakult vagy mi lett vele ?
-
llll
senior tag
sziasztok
a ttorrent lite és pro között mi a különbség? -
drzsoo1
aktív tag
Érdekes problémával szembesültem, hátha valakinek van infója róla. MMilestone2 telefon használok, stock 2.2 rommal, már 1 éve, nem frissítettem. Korábban a settings/accounts ba belépve az accounton belül be lehetett pipával állítani hogy mit szinkronizáljon. Ha csak a naptárat akartam szinkronizálni a névjegy/gmail/picasa stb mellől kivettem a pipát. Mostanra ezek a jelölőnégyzetek eltűntek, úgy tűnik hogy nem lehet már állítani, csupán ha pl a naptárra rákattintok, akkor azt azonnal elkezdi szinkronizálni. Több kollégám telefonját néztem, különböző androidos telefonok, mindenhol hasonlóképpen változott a szinkronizálás. Van tipp hogy ez hogyan változhatott meg?
-
soultrapp
senior tag
csáótok! valaki használ taskkiller programot?mert szerintem hülyeséget ír ki,kírja szabadnak mondjuk 96mb,de az alkalmazásoknál meg 167-et. na most melYik az igaz?és az akksi kijelző progi tényleg jobban meríti akksít?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged