Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
royalka #50012 üzenetére
SVOX Classic
És hozzá a Magyar hang -
gipsztigris
addikt
válasz
BigBlackDog #49207 üzenetére
Nem tudom ilyesmire gondolsz-é! [link]
De van még ezen kívül számtalan gps widget a play-en.
-
gipsztigris
addikt
válasz
darvinya #48746 üzenetére
Egy portolási folyamat az egész nagy csoda!
Kapásból tizenöt-húsz (de lehet, hogy még több) okostelóra tudnák portolni ugyanúgy mint anno a PDA-s telepítős verziót. Ott is majdnem száz készülékkel volt kompatibilis, csak bele kell nézni a Config/Device mappába.
Itt még annyival fejlettebb (lenne) a dolog, hogy már a telepítés/vásárlás előtt közölné, hogy az adott szoftver kompatibilis-e a készülékkel.....mert ugye ez a funkció is működik a playen, nemde? -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Ért valaki az Avast Mobile Securityhez?
Konkrétan az a gondom, hogy szerintem az Anti theft beállításoknál minden lehetséges dolgot beállítottam és ennek ellenére SIM kártya cserekor nem akar sms-t küldeni a megadott számra, csak szirénázik, és a nagyobbik baj az, hogy Recoveryből simán meg tudtam formázni a telót. Így gyakorlatilag nincs védelem a készüléken, mert egy átlagos felhasználó is (aki rossz szándékkal szerez meg egy telefont) tuti, hogy azzal fogja kezdeni, hogy Recoveryből egy vipe data/reset és egy gyári telefonja van.
Pedig elvileg ezt is meg tudja akadályozni az avast, meg a ROM cserét is.
Na, erről szeretnék valamit hallani, hogy vajon mit rontottam el! Van egy Xperia X8-am amin tesztelem a beállításokat, és majd ha minden rendben lesz, akkor akarom ráugrasztani a használatos telefonra.
Köszi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #44974 üzenetére
Nekem is ezt mondja. :-(
Videót pedig EZZEL csinálj! -
gipsztigris
addikt
Arról, hogy miért istenítik, nem tudok beszélni! Nagyon sok negatív tapasztalatom van az iGO különböző változataival is, de a többiekkel még több.
Itt nem a külső jegyeket kell vizsgálni, (hogy melyik néz ki jobban, vagy rosszabbul) hanem az alapvető tervezési képességeit a programnak. A kezelhetőséget, a használt térkép állományt, a testre szabhatóságot, a kiegészítő funkciókat.
És ezek tekintetében messze lekörözi még a Navigont is, nem hogy a Sygic-et. Ettől függetlenül biztosan vannak akik ellenvéleménnyel vannak, de ez az én véleményem. -
gipsztigris
addikt
válasz
Tesztelo.hu #44724 üzenetére
Ha még vagy száz évig fogja a Google fejleszteni a navi alkalmazását, (és eközben az NNG pedig semmit sem csinál) akkor talán meg fogja közelíteni az GoogleMaps az iGO képességeit.....szerintem.
Most nem konkrétan az Androidos iGO-ra gondolok (bár az is a maga butított formájában is fényévekkel jobb, mint a GMaps), hanem a Primo képességeire gondolok. -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
dokee78 #42939 üzenetére
Egyes wifi hálózatokon bizonyos készülékekkel még mindig rossz! :-(
Galaxy W a saját wifi hálózatomon nem kapcsolódik, ugyanezen a hálózaton a ZTE Blade és az SE Live With Walkman simán csatlakozik. Viszont még mielőtt Galaxy W hibát mondana bárki, a céges wifi hálózatról ugyanez a Galaxy W gond nélkül lejátssza a meccset.
-
gipsztigris
addikt
Az amelyiket megfőzöd magadnak.
-
gipsztigris
addikt
Ezt ismeritek? SpeedX 3D
Szerintem érdemes kipróbálni! -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #42129 üzenetére
Bocs, nem ezt akartam! :-)
Erről van szó! Screen Off and Lock
-
gipsztigris
addikt
válasz
andras511 #42096 üzenetére
Ezt használom! Crazy Home
Itt mindent meg tudsz változtatni. Ikonok szövege, ikon csere, stb. És nem beszélve arról, hogy az eddig használt launcherek közül a legkevesebbet fogyasztja.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Szép estét!
Újra megkérdezem, ERRE valakinek ötlet?
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan Androidos alkalmazásról, amivel adott készülék GPS lapkájának gyártója, ill. típusa kiolvasható?
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #40414 üzenetére
De remélem megfeleztétek a munkát, nehogy mindketten ugyanazt próbáltátok ki!
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #40407 üzenetére
Tényleg végigpróbáltátok mind a 400ezer alkalmazást?
......hogy ennyire tényként tudtok nyilatkozni a marketen lévő appok 90%-áról!
-
gipsztigris
addikt
válasz
everest140 #40187 üzenetére
Isten őrizz, hogy én veszekedni akarnék!
....ha én veszekszem ,az általában eléggé feltűnő jelenség.
-
gipsztigris
addikt
De a félrekufircolás is Warez!
....ha a szó klasszikus értelmében nézzük. És az, ezen a helyen tiltott!
Kéne témát váltani, mert kezdem úgy érezni magam, mintha egy női magazint olvasnék! -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Lányom Xperia X8-as telefonjára a Market nem ajánlja fel az Instagram letöltési lehetőséget. 2.3.5-ös ROM van a gépen.
Ötlet? -
gipsztigris
addikt
válasz
punky10 #38584 üzenetére
Őszintén szólva eddig nem is igazán néztem a leányzó telefonját. :-) A kijelzőt leszámítva ami gyalázatosan pixeles és lassú, egy egész komoly hardver van alatta.
AntutuBenchmark 1295-öt kapott. A ZTE Blade pedig 1398-at.512Mb RAM van benne, ebből 287Mega free RAM!!!
De, hogy miért tettek bele egy ennyire sz@r kijelzőt, azt nem tudom.
Meg is mondom a gyereknek, hogy faxxa telefonja van!
Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest