Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz punky10 #38584 üzenetére
Őszintén szólva eddig nem is igazán néztem a leányzó telefonját. :-) A kijelzőt leszámítva ami gyalázatosan pixeles és lassú, egy egész komoly hardver van alatta.
AntutuBenchmark 1295-öt kapott. A ZTE Blade pedig 1398-at. 512Mb RAM van benne, ebből 287Mega free RAM!!!
De, hogy miért tettek bele egy ennyire sz@r kijelzőt, azt nem tudom.
Meg is mondom a gyereknek, hogy faxxa telefonja van!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Lányom Xperia X8-as telefonjára a Market nem ajánlja fel az Instagram letöltési lehetőséget. 2.3.5-ös ROM van a gépen.
Ötlet?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz tomy86 #39087 üzenetére
Megoldottam! Kerestem a guglival egy Instagram.1.0.6.apk-t és feltelepítettem a lánynak. És működik.
Igazából nem értem, hogy miért nem látta. Igaz, főzött ROM van a gépen, de ezidáig ez volt az egyetlen alkalmazás amit nem hozott a listán a Google Play."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
De a félrekufircolás is Warez! ....ha a szó klasszikus értelmében nézzük. És az, ezen a helyen tiltott!
Kéne témát váltani, mert kezdem úgy érezni magam, mintha egy női magazint olvasnék!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
gipsztigris
addikt
Szia!
Apropó MSN!
Nekem olyan msn alkalmazásra lenne szükségem, ahol látni lehet az msn csoportokat és csoport chat-ben is részt tudok venni telóról.
Mert miket próbáltam, ott egyiknél sem látta az msn csoportot, csak az egyes tagokat."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Igen, de ugyanezt egy Titanium Backup is meg tudja oldani, mert ott is számtalan lehetőség van mentésre......és szvsz kevesebben vannak azok akiknek nincs fent a telefonján, mint azok akinek fent van. :-)
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz everest140 #40187 üzenetére
Isten őrizz, hogy én veszekedni akarnék! ....ha én veszekszem ,az általában eléggé feltűnő jelenség.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #40407 üzenetére
Tényleg végigpróbáltátok mind a 400ezer alkalmazást? ......hogy ennyire tényként tudtok nyilatkozni a marketen lévő appok 90%-áról!
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #40414 üzenetére
De remélem megfeleztétek a munkát, nehogy mindketten ugyanazt próbáltátok ki!
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Minekaz? :-)
A 9,7 IPS olyan, mint gyerekkorunkban az Autós kártyában a Lotus Ford vagy a Lola volt!........mindent visz!
Viccet félre, a gyári lejátszójával sincs semmi baj, szerintem. MXPlayer?...ha már alternatív lejátszó.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan Androidos alkalmazásról, amivel adott készülék GPS lapkájának gyártója, ill. típusa kiolvasható?
-
gipsztigris
addikt
Szép estét!
Újra megkérdezem, ERRE valakinek ötlet?
-
-
gipsztigris
addikt
válasz andras511 #42096 üzenetére
Ezt használom! Crazy Home
Itt mindent meg tudsz változtatni. Ikonok szövege, ikon csere, stb. És nem beszélve arról, hogy az eddig használt launcherek közül a legkevesebbet fogyasztja.
-
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #42129 üzenetére
Bocs, nem ezt akartam! :-)
Erről van szó! Screen Off and Lock
-
gipsztigris
addikt
Ezt ismeritek? SpeedX 3D
Szerintem érdemes kipróbálni!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Az amelyiket megfőzöd magadnak.
-
gipsztigris
addikt
válasz dokee78 #42939 üzenetére
Egyes wifi hálózatokon bizonyos készülékekkel még mindig rossz! :-(
Galaxy W a saját wifi hálózatomon nem kapcsolódik, ugyanezen a hálózaton a ZTE Blade és az SE Live With Walkman simán csatlakozik. Viszont még mielőtt Galaxy W hibát mondana bárki, a céges wifi hálózatról ugyanez a Galaxy W gond nélkül lejátssza a meccset.
-
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Lehet! Először PC-ről regisztráltam, majd kiírta, hogy menjek a p.csába, mert ez nem Androidos kütyü!
Azért gondoltam, hogy ha már telóról regisztrálsz, akkor a saját bejelentkezett cím kell."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera