- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
fatal`
titán
"- Fancy Widget Pro /611.-ft. az MSN-t kell választani - Foreca adatokat használ/"
Igen ez jó lenne, csak sajnos éppen 4-5 napja bugos ugyanis nem frissít az MSN Weather. Nem tölt le semmit, ha átállítom accuweatherre és vissza akkor is az accu adatait mutatja. Már írtam a fejlesztőnek, remélhetőleg reagál is rá.
(#49864) Bone123: Az a legpontosabb, végigpróbáltam az összeset. Még az accuweather elég pontos, a Google a legrosszabb az összes közül.
-
fatal`
titán
Valaki vásárolt már app-on belül? Az In-App billingre gondolok, pl. a taptuból így lehet eltűntetni a reklámot (1 fontért), de egyre több appban látom ezt és jobb megoldásnak tartom, mint a külön free + paid verziót. A kérdés az lenne, hogy ezt is accounthoz rendeli a google, vagy következő telepítésnél (pl. romcsere vagy factory reset) újra meg kell vennem?
-
fatal`
titán
válasz
BigBlackDog #49776 üzenetére
Sehol, csak a fejlesztő látja. Csak a saját készülékeidet tudod megnézni, hogy kompatibilis e velük.
-
fatal`
titán
Bár nem néztem még bele a systemui packagebe, csak képeket cseréltem benne, de a helyedben az xmlek környékén nézelődnék szintén a res mappában, azokban lesznek a színek. Hogy mivel lehet olvasható, szerkeszthető xmlt kreálni belőlük azt nem tudom, majd valaki, aki jobban/többet szokott mókolni nálam, kisegít.
-
fatal`
titán
Frissült az ArkanoidX az 1.1-es verzióra! Katt a képre a letöltéshez:
- 3 sebesség
- 3 döntés érzékenység
- 3 új felvehető bónusz
- Bónuszok sebessége megnövelve
- 10 új pálya
- Pályaválasztó
- Kategorizált beállítások
- Újfajta tégla
- A hangerő állítható a beállításokban
- Görgethető súgó
- A "gyorsabb labda" és "lassabb labda" bónuszokon a nyilak felfele és lefele vannak, jobbra és balra helyett
- Apróbb hibajavítások -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #49412 üzenetére
Vagy csak ez nem működik az nem működik és micsoda szar.
(#49413) KaiotEch: Az rendben van, és szerinted az átlag Mari néni is vígan elszórakozna ilyenekkel?
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Sokszor semmi, csak a fejlesztő bassza kivenni azokat a jogokat, amik nem kellenek, de pl. az fb app a contactok szinkronizálásához kér jogot, sms küldéshez meg külföldi szolgáltatások miatt.
(#49401) KaiotEch: Ez a baj, hogy ez nem így működik ugyanis nem futtatáskor adsz jogot, hanem telepítéskor ezért az összes létező jogosultságot be kell állítani a manifestben, ami a program futása során akármikor szükséges lehet.
-
fatal`
titán
válasz
sarkanyolo2 #49228 üzenetére
Nem, az a Samsung oprendszere, okostelefon platform az is, csak nem túlságosan elterjedt, ezért szegényes az alkalmazás kínálat.
-
fatal`
titán
válasz
maggi1886076 #49206 üzenetére
Ott az ingyenes friendcaster.
(#49209) maggi1886076: Miért ne lehetne? Üzenetet is lehet írni, a chathez pedig egy plugint kell leszedni a marketről. Reklám van benne, ennyi a különbség a fizetőshöz képest.
-
fatal`
titán
válasz
Sterilzona #49113 üzenetére
Az AppDrawerből nem tudsz widgetet kitenni csak rootolt telefonon.
Persze az asztalon hosszú nyomással gond nélkül kipakolhatod, akkor is ha nem rootolt.
(#49139) royalka: A zenelejátszás alapjáraton nagyon meríti az aksit. PlayerPROt használtam korábban, az is merített, és gondolom a gyári is.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #48899 üzenetére
Hehe, a 98at én is annyiszor tettem újra, hogy még most is emlékszem a kódra
-
fatal`
titán
válasz
GrooveHero #48485 üzenetére
Opera Mobile (WiFihez), Opera Mini (mobilnethez)
-
fatal`
titán
válasz
bepken #48390 üzenetére
Aztán nyisd le:
"At this time, it's not possible to transfer apps from one account to another.
Some developers are willing to issue refunds for purchases on old accounts if you repurchase the app(s) using a new account. You can always reach out to the developer of an app, and you can find their contact information by following these steps:"
Másrészt, ha lesz is ilyen, akkor az összeset lehet majd egyszerre, tehát TRob1, amit írsz az nem fog működni
-
fatal`
titán
válasz
qpakcovboy #47255 üzenetére
aDownloader
-
fatal`
titán
válasz
spyduck #47224 üzenetére
Attól függ milyen készülék. Sonynál a PC Companion, Samsungnál a KIES.
De ahhoz hogy másolni tudj rá semmilyen program nem kell, csak csatolni kell az SD kártyát a géphez, ezt fel is ajánlja mikor gépre dugod a telót. Ha mégsem akkor MTPről MSCre kell állítani a beállításokban.
-
fatal`
titán
"Próbáltam párat a playról,de mindegyik csak wifin keresztül működne,az meg a nyomtatómban nincs."
Nem is kell. Windowson megosztod a gépeden, az meg a hálózatra kapcsolódik, szóval már mehet is a dolog wifin.
(#47133) soultrapp:
Akkor a kártyád nem alkalmas netes vásárlásra. -
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #46744 üzenetére
Az oldal alján van egy combobox, ott tudod a nyelvet változtatni.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #46733 üzenetére
ExDialer
-
fatal`
titán
válasz
liquidmoon #46568 üzenetére
A legtöbb fájlkezelőben van. Total Commander (LAN Pluginnal), ES File Explorer, Astro.
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #46366 üzenetére
Persze, pont a FriendCaster miatt gondolkodom a gyári FB kliens törlésén, mert egy hulladék.
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #46324 üzenetére
Gyári ROMon is működik, ha System appként van telepítve, de ROOT mindenképp kell hozzá. Meg persze az, hogy az app is támogassa. Nekem StatusBar módosításom van és így tudom kapcsolgatni.
A GPS-szel is ugyanez a helyzet.
-
fatal`
titán
Kipróbáltam, igazából a widgetje nem tetszik, meg a másikat már megvettem régebben, skinezhető és mindent tud, ami nekem kell, leszedi a teljes cikket is.
Az ingyenes greader is jó, bár elég nagy és nincs widgetje.
Igazából a HSZ-t a kérdezőnek szántam, csak rossz helyre válaszoltam.
-
fatal`
titán
válasz
ztelaci #46268 üzenetére
Mivel ki van kapcsolva ezért nehezen tudná bármi is bekapcsolni. Ahogy a régi telefonok is csak azért ébresztettek "kikapcsolva", mert nem voltak teljesen kikapcsolva, akkor sem, ha a gombbal kikapcsoltad.
Nem egyszerűbb repülőmódba tenni, mint itt szenvedni? Repülőmód, kijelző kikapcs és ugyanott vagy.
(#46286) bepe79: Fancy Widgets és BW óráival nincs gond.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged