- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-B-
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy ICS stílusú digitális óra widgetet ezen kívül?
-
-B-
senior tag
Tudna valaki dobni egy apk-t ehhez?
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne 3 ingyenes programra, amit play áruházból nem tudok telepíteni: Időkép, Foursquare és Instagram.
Ha valaki használja ezeket és megtenné, hogy kimenti az apk-t, azt megköszönném. Lehetőleg a legfrissebb verzió kellene.
Előre is köszönöm!
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Go Launcher Ex-nél a képernyők lapozásánál ki lehet kapcsolni ezt a "visszapattanó effektet"?
Launcher Pro-nál volt ilyen lehetőség, itt azonban nem találtam semmit. -
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja már kérdeztem itt, hogy nincs e valakinek hozzám hasonló gondja a Facebook for androiddal.
Az a gondom vele, hogy újra és újra kéri a jelszót. Ez a gond nálam egyik napról a másikra jelentkezett, nem került fel közben semmi új app, ami esetleg bekavarhatott volna.
Lőttem egy screenshotot, erről lenne szó:Már mindenféle megoldással próbálkoztam, de semmi nem orvosolta a problémát.
Többször uninstalláltam, majd újra letöltöttem az appot, volt factory reset, sőt romcsere is, de a hiba mindig előjön.Néha felvillan egy angol nyelvű szöveg:
Nem vagyok túl jó angolból, azt értem, hogy valami hibát emleget, de gőzöm sincs, hogy ez mire vonatkozhat.
Jelszócserével már próbálkoztam, az sem jött be.
Nézegettem a facebook webes felületén a beállítási lehetőségeket, hátha ott van valami gubanc, de nem jutottam semmire.Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, ne tartsa magában.
Ami még érdekes, hogy ha a telefonkönyvhöz megpróbálom hozzákapcsolni a facebook fiókom, akkor azt írja, hogy "a facebook kapcsolat lejárt".
A beépített névjegyfiókok között gyárilag megtalálható a facebook, tehát ennek elvileg semmi köze sincs a Facebook for androidhoz.A készülék egyébként egy Samsung Galaxy 3, ha ez számít.
(A teló topikjában nem tudtak nekem segíteni.) -
-B-
senior tag
Másnál is szarakodik a Facebook for android, vagy csak nálam?
Állandóan jelszót kér, hiába vagyok bejelentkezve. -
-B-
senior tag
Másnál is szarakodik a Facebook for android, vagy csak nálam?
Állandóan jelszót kér, hiába vagyok bejelentkezve. -
-B-
senior tag
válasz
domerator #21292 üzenetére
Én inkább egy könyvet ajánlanék a leszokáshoz: Allen Carr - Nikotinstop!
Szerintem amúgy a legfontosabb a komoly elhatározás és, hogy bízz magadban. Ha már a leszokás legelején kétségeid vannak affelől, hogy tényleg le tudod tenni a cigit, akkor már nagy az esély a kudarcra.
Én már lassan 2 hónapja nem dohányzom.
Ez a könyv talán ad egy kis löketet, nekem segített (bár tény, hogy nem ez volt az első próbálkozásom és a könyvet sem most olvastam először).
Szerintem mindenképpen olvasd el, nem veszítessz vele semmit!
Keress rá neten, biztos fent van ebook formájában valahol és akkor az androidos készülékeden is tudod olvasgatni!
(Ha esetleg megtalálod, elküldhetnéd nekem is, hogy ilyen formában is meglegyen.)
Egyébként meg sok sikert és kitartást!!! -
-B-
senior tag
válasz
szentkuti11 #21158 üzenetére
-
-B-
senior tag
Nem tudom volt-e már:
PowerAMP v2.0 Beta 1 -
-B-
senior tag
Frissült a Facebook for android, de én semmi változást nem vettem észre.
Ugyanolyan sz@r, mint tegnap. Össze-vissza mutatja a friss és a több nappal ezelőtti bejegyzéseket. -
-B-
senior tag
Másnál is meghülyült a hivatalos facebook kliens?
Nálam össze-vissza mutatja a bejegyzéseket, nem időrendben. -
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Frissítettem a hivatalos facebook klienst és azóta egy darab bejegyzést sem mutat. A saját profilomat betölti, de a közös üzenőfalat nem. Másnál is van ilyen probléma?
Komolyan mondom ez a facebook for android a frissítésekkel csak egyre szarabb lesz. -
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
válasz
KonzolKartel #11641 üzenetére
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Tud valaki ajánlani valami jó cache cleanert?
Most a 1Tap Cleaner Free-t használom, de hiába. Napról napra fogy a memóriám. -
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
válasz
dokee78 #7513 üzenetére
Részben egyet kell, hogy értsek llaszlo-val.
Az igaz, hogy ez egy android-programokról szóló topik, de lassan az egész topikban csak a te kérdéseidet lehet olvasni.Az becsülendő, hogy meg akarod ismerni az androidot még telefonvásárlás előtt, de fél év még elég hosszú idő. Addig az egész topikot át tudod olvasni + még millió androiddal foglalkozó oldalt is.
Abban is igaza van az előttem szólónak, hogy fél év alatt még kismillió új program fog kijönni, amik lehet, hogy ezerszer jobbak lesznek, mint a mostaniak.
Ezt ne vedd sértésnek, de szerintem kövesd figyelemmel ezután is a topikot és mire megveszed a telefont képben leszel, hogy milyen célre melyek a legjobb programok.
-
-B-
senior tag
Itt egy kis leírás róla.
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
válasz
hodostamas #6321 üzenetére
Megelőztél, most akartam linkelni, csak elég nehézkesen ment a bejelentkezés.
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Az android agenda widgetben tényleg nincs havi nézet, vagy csak én nem találom?
-
-B-
senior tag
Egy olyan naptár widgetet keresek, ami a leginkább hasonlít a Launcher Pro Plus-ban lévőhöz.
-
-B-
senior tag
Tudom, hogy lehet mappákat létrehozni, de én pont ilyenre gondoltam, mint a képen.
Azaz, hogy a mappán látszódnak a benne lévő appok ikonjai.
Egyébként, ha a desktopon lehet, az bőven elegendő (appdrawerben nem fontos).Gondoltam, hogy valaki ellövi ezt a "persze, van pl. a Go Launcherben" poént.
-
-B-
senior tag
Létezik olyan app organizer, mint ami a Go Launcher-ben van?
-
-B-
senior tag
Használja valaki a Facez nevü widgetet?
Nálam valamiért nem akar müködni. Nem lehet frissíteni, csak egy üres widgetet rak ki a képernyőre.
Esetleg létezik valami hasonló FB widget? -
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
System Info-hoz hasonló widgetet keresnék csak minimalista stílusban.
Tud valaki ilyet? -
-B-
senior tag
A SiMi Folder-hez hasonló app-okat tudna valaki még mondani?
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Mi a különbség a camera 360 ultimate és az ingyenes verziója között?
-
-B-
senior tag
1-2 hasznos alkalmazás: Shake
És lenne 1 kérdésem:
A camera360 "ultimate" verziója mivel tud többet az ingyenes változatnál? -
-B-
senior tag
Egy tipp:
Ha valakinek nem menne a letöltés a market-ből, akkor itt a megoldás.
Kipróbáltam, nálam müködött.És egy kérdés:
Fent volt nekem a "TV most" widget. A legutóbbi frissítésnél azt írták, hogy érdemes újratelepíteni. No, én uninstalláltam a régit, viszont azóta nem találom a marketen.
Ez mitől lehet? Csak én nem találom? -
-B-
senior tag
Nektek müködik a market?
Tegnap még minden fasza volt, ma már meg semmit nem tudok letölteni.
Kiírja, hogy "starting download", aztán megszakad a letöltés... -
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Létezik olyan akksitöltöttségjelző widget, ami nem csak 10%-onként jelzi a töltöttséget?
Vagy ez telefonfüggő dolog? (Galaxy 3-ról lenne szó)
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged