Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
-
elmouse
aktív tag
Én a The Oregon Trail: Settler-re tippelek.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Call Meter 3G-t nézd meg.

-
jano_77
nagyúr
Szia! Nem tudom sikerült-e már rátalálnod, de talán ITT megleled, ha még nem.
szerk.: (#22495) sparks és 5150head: Javítsanak ki a nagy GURU-k, de én úgy tudom és nálam így is működik, hogy ha ismert, elmentett wifi-t észlel a teló, akkor felmegy a wifi-re, ha nem és be van kapcsolva a mobilnet, akkor pedig az aktiválódik!?! Ergo nem kell ehhez semmilyen külön program!
-
nexusking
aktív tag
Esetleg DroidStats-t próbáltátok már?
Nekem is kéne egy ilyen wifi-szgép kapcsolatos program, de olyan, amit nem kelll mindig csatlakoztatni, hanem elég csak egyszer. És kb 90%-ban a gépről mennének a telefonra az adatok. (ez a File Manager-rel lehetséges?)
-
petipetya
nagyúr
Mit értesz az alatt, hogy nem megfelelően számláz? Neked x hónap 7-től (0 órától) - következő hónap 6-ig (24 óráig) tart egy számlázási ciklus. Ha a progiban beállítod, akkor az is így számolja.
Ha a progi adataid akarod tötölni, akkor nyomj a beállítások / alkalmazások / alkalmazások kezelése / xy progi / adatok törlése gombra.
-
mkRoland
senior tag
Nem tudom, de amíg nem minősül illegális tartalomnak az, amit ide feltesznek, addig nem is igazán érdekel... Ha gondolod, olvass utána - nekem hosszú cikk, nem olvastam el, biztosan van valami hasznos infó benne! Persze azért figyelni kell arra is, nehogy rosszindulatú program is felkerüljön a droidra (erre is szolgál az www.androidpolice.com) Feltételezem, hogy a Markethez hasonlóan itt is a reklámokból tartják fenn magukat.
-
chab7
addikt
Esetleg: Cut the Rope, Squibble vagy Puzzle Sphere
-
Necc
addikt
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő