Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
-
addikt
válasz ncc1701 #45075 üzenetére
Pl. a MyPhoneExplorer Client és a hozzátartozó PC MyPhoneExplorer
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz ncc1701 #45075 üzenetére
Springpadit Webes, Androidos kliens
Evernote webes, Pc-s, Andorid, Ipad meg minden fajta kliens. Az ingyenes az nem tárolja a telón a cuccokat hanem mindig leszedi. A prémium már igen.
Böngészö pluginokkal együtt félelmetes, most hoszabitottam meg a prémiumot, már 3-ik telón használom, Tabbal együtt gond nélkülzZz
-
atillaahun
veterán
válasz ncc1701 #45785 üzenetére
Van benne valami. Bár most sem az app-ok memóriafogyasztása okozza a gondot, hanem a rendszeré.
Valóban elképzelhető, hogy az ICS, JB, és a soron következő Android-ok egyre több RAM-ot zabálnak majd, így sosem lesz belőle elég.Kíváncsi lennék egy jól kicsontozott 1 GB-os teló mire képes. Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, így én is csak feltételek..
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz ncc1701 #45785 üzenetére
Azert mi ostoba felhasznalok is gerhesztju ezt. Aki Okostelefont vesz, egyre tobb mindenre akarja hasznalni. Lattam itt olyan hsz-t, hogy ablakban akar filmet nezni, bongeszni, es kozossegi eletet elni egyszerre, mint egy i3-as 4GRAM-os gep 23"-es monitorjan... hat ahhoz tenyleg kell azert a quad-core ARM... nem jol latom?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
k.tari
tag
válasz ncc1701 #46039 üzenetére
...nnnaa ez már megint egy másik szemszög, ki az az idióta aki nem tölti fel teljesen a telefonját...én még olyan embert nem láttam hogy hú háromnegyedig van feltöltve most gyorsan lehúzzuk+a lényeg az volt hogy reggel húzod le nem megy e tönkre az aksi..mert azt mondják feltöltés után fél vagy háromnegyed órával max. le kell húzni, mások meg hogy hülyeség. Vagy hagyjam bekapcsolva éjszakára miközben tölti? Mert akkor a feszültség megy kicsit el és nincs max. szinten?
-
TRob1
veterán
válasz ncc1701 #46043 üzenetére
Ezen a linkelt oldalon hol van hogy félig töltsük fel? Melyiket kell nézni? Nem olvastam végig, de nem látom.
(#46046) zho-lee :
Na kiv. leszek hogy asszony LwW-je bírja tovább teljes feltöltésekkel, vagy a tiéd félig feltöltésekkel (de ugye ez miatt duplaannyiszor töltve) Térjünk vissza rá 1-2 év múlva.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
k.tari
tag
válasz ncc1701 #46059 üzenetére
A gond ott van, hogy eleve simán totál kikapcsolásig merül minden nap a teló, így pont hogy azt kell kiharcolni hogy még pár százalék maradjon benne, azaz még menjen a telefon és így dugni töltőre és akkor az aksi is tovább bírja meg az élettartama is! + formázni li-ion aksit..azt nem a régieknél kellett..? + TRob1 jaja szerintem is
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz ncc1701 #46071 üzenetére
Te neked vmi nagy baj van a fejeddel, az már fix. Akkora baromságokat írsz, hogy csak csuda. Azt írod, félig kell feltölteni, miközben a grafikonon teljesen más látszik. Akkor mit is kell magyarázni? Úr isten!!! Hagyjuk, mert az ilyen embereken csak felhúzom magma, főleg ha még etetik is a faxságaikkal a népet, terjesztik az agyatlanságaikat.
ui: charge=töltés
discharge=kisütés!!! Hol írják az általam nem értelmezett, de általad tökéletesen értelmezett grafikonon hogy félig érdemes feltölteni te nagytudású???(#46074) ncc1701 :
Na gyorsba futás a dokidhoz egy beutalóra, de úgy hogy többé soha ne engedjenek ki.szerk: És ott hol írják hogy félig töltsd te #&@#??? Nem azt írja hogy kisebb fesszel töltve lesz több ciklus??? Hagyjuk tényleg. meguntalak, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Necc
addikt
válasz ncc1701 #46068 üzenetére
Az hogy egy par tized volttal kisebb feszultsegen tartja a program azzal igyekeznek meg par honapot/evet nyerni, de az alapelve annak a szovternek is ugyanaz amit en is mondtam: allandoan feltoltott allapotban kell tartani a litium alapu aksikat, ugy lehet elerni a leghosszabb elettartamot.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
TRob1
veterán
válasz ncc1701 #46077 üzenetére
Oké, győztél, töltsd félig az akksidat... csak már hagyd a témát (én meg töltöm teljesen ahogy mindig is csináltam, és mindig is jól bírta/bírja az összes akksim, nem csak a telefonoké - mind kapacitásra, mind élettartamra).
(#46080) ncc1701 :
De valószínűsítem hogy semmi mást sem fogsz 10-15 év múlva használni a mai kütyüid közül.Amúgy ha így tönkremegy, akkor pl. anno a k610esem miért bírt az elején is 1 hetet ki feltöltve, meg évek múlva is ugyanúgy 6-7 napot? Jöhet privibe is, mert itt már eléggé teleszemeteltük a topikot, lévén nem appokról van szó.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Necc
addikt
válasz ncc1701 #46077 üzenetére
Mint ahogy azzal is tele van a net hogy "neha teljesen le kell meriteni, igy formazod az aksit" holott az aksikkal foglalkozo szakmai oldalaknal meg egyenest biztositekokat vagsz le a szakik fejeben ilyen hozzaszolasokkal
Nezd, jo par eve volt szerencsem egyik nyaralasom soran egy olyan elektrokemikussal osszefutni aki pont a litium aksik kutatasaval foglalkozott, es kapva kaptam az alkalmon es kifaggattam egy kicsit, erre alapozva irom amiket irok. Igaz, azota mar az apro reszletek reg elvesztek a fejemben, minthogy miert is kell ~50% -on tartani pontosan, de a nikkel es litium alapu aksik mukodesi elvere a mai napig nagyon jol emlekszem.
Nyilvanvaloan sokminden art es sokminden hasznal az aksinak, de konyorgom, nem ezen kell lovagolni, meg azon hogy ilyen meg olyan netes oldal ilyen meg olyan szintetikus tesztekkel kimert grafikonokat mutogat a kepunkbe (mindannyian jol tudjuk, hogy a szintetikus tesztek mennyit is tukroznek a valosagbol, ugye?), hanem azon, hogy megertessuk egy atlag mezei juzerrel, hogy mik azok a legalapvetobb tevhitek, amiket el kell kerulni, es hogy hogyan lehet a legegyszerubb modszerrel hosszu elettartamot biztositani a keszulekeinknek.
u.i.: azt a "feszultseggel tolt" dolgot nem nekem cimezted ugye?
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
St3ven
addikt
-
atillaahun
veterán
válasz ncc1701 #46185 üzenetére
Így van.
Egy jól kitakarított /system/app-ban a gyári 100+ app-hoz képest 30-40 van. Kb. ennyi ami nagyjából elengedhetetlen a működéshez. A saját telefonomhoz írtam erről Listát, hogy melyik app mire való és takarítható-e vagy sem, de ez ugye készülékenként változó. Ha mélyebben érdekel a téma esetleg nézz szét a telefonod topic-jában, vagy XDA-n, ott találni komolyabb szakmai leírásokat is.A mit keresnek programok a memóriában amit sose indítottál el, meg ITT van néhány bekezdés, bár ezt az engedélykezelésből kiindulva írtam, de talán adhat pár választ.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz ncc1701 #46277 üzenetére
Szerintem sem kizárt, hogy megoldható a dolog, ha nagyon mélyen belenyúlnak az Android-ba, de valóban az a kérdés hogy mi értelme.
Az én SGS-em is kb. 25 napot volt egy töltéssel repülő módban mielőtt eladtam. Az egyébként pont 1% fogyasztásra jön ki egy 6 órányi alváshoz.
[ Szerkesztve ]
-
mipityu
tag
válasz ncc1701 #46305 üzenetére
A PC BIOS-ok többségében van egy beállítható "ébresztési" funkció, amihez csak a BIOS-nak - általában 2032-es elemmel táplálva - kell áram alatt lennie. Amint eléri a beállított időpontot elindítja a boot folyamatot, feltéve ha rajta van a 220V. Illetve az elindítás mindig megtörténik, csak ha nincs rajta a táp, akkor esetleg nem indul el :-)
Egy ehhez hasonló megoldást nem lehet bonyolult megcsinálni, sőt a kínaiak a legtöbb telefonjukban meg is csinálták, nekem is van egy ilyen 2 kártyás, androidos telóm. Star A5000 és be lehet állítani a be- sé kikapcsolási időpontot. Nem, nem működik a telefon, mert amikor eléri a bekapcsolási időt, akkor indul az android boot folyamata (kötözködőknek: természetesen egy minimális fogyasztással mégis működik egy kis része, de az töredéke az egész telefon működésének).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
mipityu
tag
válasz ncc1701 #46316 üzenetére
Így igaz.
De ahhoz hogy ébresszen is a fenti tudással bíró telefon, még az android alatt be kell állítani - a telefon bekapcsolási idejéhez képest mintegy - 3-5 perccel későbbre (kb. 2,5 perc a bootolási ideje) egy ébresztést, mert különben csak elindul a teló, de nem ébreszt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó G.Skill Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming memória, 2032-ig garanciális
- Trustmaster tmx
- Eladó Boston Acoustics 5.1 Házi Mozi Hangfal szett + Denon AVR-X540BT Erősítő
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm - Media Markt vásárlás,csak kipróbált
- LG 60UJ634 153cm 4K Aktiv Hdr Smart Led Tv!Wifi/Magic remote/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest