- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
- 

Canonfan senior tag ERPY (#32442), Edi77 (#32443): 
 Köszi az infót!   
- 

Mercutio_ félisten Sziasztok! 2 kérdésem lenne: 1. Létezik-e olyan program (W7 vagy XP-re) ami amolyan virtuális telefonként beolvassa egy mobilról (Nokia 6230i) lementett állapotot (Nokia PC Suite teljes mentés, vagy valami ilyesmi volt ami generálta) majd az így betöltött állományból lementhetőek - lehetőleg tetszőleges formátumban - a képek, sms-ek, videók, névjegyek? 2. JORTE szakikat kérdezem: Hol lehet beállítani azt, hogy egy új bejegyzésnél ne kelljen minden egyes alkalommal a GMT-t Budapestre beállítani, hanem az legyen a default?   
- 

zoli62 addikt Na a profilkezelő programok közül végüls ez [link] lett a nyerő. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, jól beállítható, magyar nyelv, egyszerű kezelni. 
- 

zoli62 addikt 
- 

#48231525 törölt tag válasz  TazLeacher

üzenetére TazLeacher

üzenetérevan az a régi jó játék, asszem MALOM volt a neve. 
 vagy marad az AMŐBA   
- 

#48231525 törölt tag válasz  #48231525

üzenetére #48231525

üzenetéreja és van a www.flightradar24.com is, azsesemmi , csak MALÉV gépeket ne keressetek már benne  
- 

TRob1 veterán válasz  Árpád78

üzenetére Árpád78

üzenetéreÉs mindennek mi köze az Androidhoz? 
 Inkább a telefon saját topikjában próbálkozz...
- 

Árpád78 csendes tag tesóm samsung star 1 jére s5230 letöltött pár játékot a játékok 240x400asak jar formátumúak 
 (doodle jump crazy penguin stb) de egyik sem indul el azt írja a telefon hogy afájltípus nem támogatott. Mit csináljon? Nagyon szeretne játszani de eddig semmi nem ment. (egyéb fájlok mappából sem.)   
- 

stefi68 addikt A vonatok helyzetét lehet követni már régóta: eMig- MÁV Trakció, alkalmazásról mondjuk nem tudok.... 
- 

vétó aktív tag úgy látom, az időjárás előrejelzés témakörről szép csöndben áttértünk a tömegközlekedési előrejelzésre  
- 

RootRulez félisten Én egy DKV menetrendre várom már mióta.  (azért szar hogy 2 legnagyobb város, és nincs ilyen program) Elvileg itt mármost is van GPS szóval megoldható lenne a járatok helyzet követése is... (azért szar hogy 2 legnagyobb város, és nincs ilyen program) Elvileg itt mármost is van GPS szóval megoldható lenne a járatok helyzet követése is...Addig marad a PDF nyitogatás, keresgélés, perc-számolgatás  
- 

TRob1 veterán válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreEz most pont nem hülyeség, simán lehetne: GPS-alapú lesz a BKV utastájékoztatása 
- 

grotib tag válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetéreSzerintem az is olyan pontatlan lenne, mint maga a BKV.  Ha lenne! Ha lenne!
- 

domerator veterán válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetéreJézusom... ezt komolyan kérdezted?  
- 

Melack veterán válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetéreElviekben a Futár-projekt befejezése után várható, hogy valami ilyet el lehessen készíteni. 
- 

vétó aktív tag válasz  Narxis

üzenetére Narxis

üzenetéreÓ, hogy előrejelzés! Na, azt meg ugye 24 óránál hosszabb távon tényleg csak jósolni tudják, így én arra ezt használom: Aix Weather Widget (#32469) BEKAvarangy nem, mert azzal még a BKV sincs tisztában, hogy éppen mikor, hol, merre járnak a járművei... 
- 

BEKAvarangy csendes tag Szerintetek olyan app létezik, ami mondjuk figyeli hogy épp hol tart egy busz. Mondjuk a 105-ös busz merre tart, hogy tudjam munkába jövet oda ér e időre ahol vagyok. sok ember örülne egy buszkövető appnak. 
- 

TRob1 veterán válasz  Narxis

üzenetére Narxis

üzenetéreTőled is és olyanoktól is kérdezném akik több lejátszót teszteltek már, hogy a MortPlayer hogy viszonyul a többi "ismertebb" lejátszóhoz? Már ha néztétek/próbáltátok... Mert nekem ez bejön, de nem is igen tesztelgettem mást (régebben PowerAmp-ot de nem tetszett, illetve WinaAmp-ot ami tetszett, de Mort jobban). Viszont nem mélyedtem bele alaposabban a hangzás/hangerő/dinamika stb. összehasonlítgatásokba. Köszi. 
- 

Narxis nagyúr válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetéreNekem a poweramp nagyon halk, winamp viszont jó. 
- 

CrAzY88 aktív tag válasz  Narxis

üzenetére Narxis

üzenetéreHa tudnék screenshot csinálni, megmutatnám hogy ez is tud pofás lenni (BW+GO Launcer). Azt hiszem a Fancynál voltam sense mániás, azt is jól meg tudtam csinálni. Amúgy szerintem feldobja a telót hogy ott mutogatja a Napot, Holdat, csak úgy információt közöl.  Reggelente nagyon is jól jön. Reggelente nagyon is jól jön.
- 

üzenetére Narxis

üzenetérePersze, ha vkinek folyamatosan fontos az előrejelzés, úgy oké. De mondjuk a widget akkor is felesleges sztem: ma látom a holnaputáni időt egyszer, akkor egész nap tudom a holnaputáni időt, meg holnap is fogom tudni az utána napit. Erre bőven elég egy ikon, amire 2-3 naponta tapizok egyet (tapiznék ha szükségem lenne rá). Nah de mind1. Még szerencse hogy minden ember más és más, ez a szép a dologban.  Ugye kinek a pap, kinek meg a lánya... Ugye kinek a pap, kinek meg a lánya...
 Természetesen nem tilthatom meg az időjárás widgetek használatát senkinek (de megtenném ha tudnám![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , és órából is max 2-t engedélyeznék 1 telefonon a sokaknál szokásos 3 helyett , és órából is max 2-t engedélyeznék 1 telefonon a sokaknál szokásos 3 helyett Lenne ám totális diktatórizmus Lenne ám totális diktatórizmus ) )
- 

Narxis nagyúr Én elfogadom, hogy neked felesleges de nekem meg kényelmesebb egy appra ránézni(4x1-es előrejelző widget van kirakva kivéve a Fancy az 4x2-es óra). Megnéztem az akksihasználatot, 15 óra alatt csak Fancy tudott 4%-ot elhasználni de azt is szerintem azért mert naponta cserélgetem a skineket rajta. Több van és változatosabb mint BW-nél, némelyik egész jól passzol az aktuális Go Launcher témámhoz is. 
- 

üzenetére Narxis

üzenetéreNálam Pécsre meg GoWeather pont jót mutatott mindig, mikor használtam pár hétig. Ugyanazt mint a win7-es widget... szerk: asszem mindkettő Foreca (de már 1általán nem használom, mindig kinézek az ablakon, ha annyira előrejelzés érdekel - amiben megintcsak nem annyira hiszek mivel nyáron nagyon pórul jártam -, ott van a net ahol mindennap lógok/meg ti is. Ezért külön akksi/memó fogyasztó app/widget felesleges szvsz) 
- 

Narxis nagyúr Nekem előrejelzés miatt kell. Nem a pillanatnyi idő érdekel.  (#32459) BEKAvarangy: itt szerencsére jól mutatja a Fancy, hogy túlnyomóan felhős, BW szerint váltakozóan felhős és a többi is felhőset mutat. Szerintem nálad rossz adatokat kap a lakhelyedről vagy környékéről. Erről meg nem ők tehetnek. 
- 

BEKAvarangy csendes tag válasz  Narxis

üzenetére Narxis

üzenetéreA fancy is azt mutatja hogy esik a hó, ahogy a többi is. Pedig hónak nyoma sincs! Félig felhős de inkább napos idő van! A köpönyeg csak egy két napig pontos, utána pontatlan. A BW is felhős havazást mutat, no comment. A palmary is havazást mutat, egyedül az origo mutat valósat, napos felhős az widget kinézete. Narxis: Budapesten mindegyik havazást felhőset mutat, pedig napos felhős de inkább napos idő van. 
 Egyedül az origo widgetje mutatja jól, napos és felhős az ikonja
- 

Narxis nagyúr válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetéreNekem elég jól mutatják, amik a telómon vannak már egy ideje, egy pontossági sorrendet is tudok adni: 1. Fancy Widget Pro -msn weather 
 2. Köpönyeg
 3.BW-AccuWeather
 4.Weather Pro - szerintem ez is AccuWeather de nem biztos
 5. Google
 6. Go Weather
 7. Weather Services Pro - ezt igazából a webkamerák miatt hagytam fent de azóta találtam erre is külön appot úgyhogy le is szedem majd.
- 

TRob1 veterán válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetéreÉs ha kinézel az ablakon milyen idő van? Kellenek neked ezek az appok biztos? Nem zabálják az optimusod akkuját? 
 És hogy bírja ha zenét hallgatsz? Illetve melyik appot ajánlod zenére és miért? 
- 

BEKAvarangy csendes tag Pl. tök vicces. A palmaty weather napos időt ír, a BW meg havazást borúsat, na ez a nem semmi. 
- 

BEKAvarangy csendes tag Az időjárás widgeteknél azt vettem észre, hogy egyik se nagyon pontos. A Foreca szerveréről frissítő appok a legjobbak, de az ritka. BW, Fancy widget, Origo mind borús felhős havazást mutat a jelenlegi helyzetre, miközben süt a nap. Egyedül a köpönyeg ami magyar iír valósat, félig napos félig felhős. 
- 

vétó aktív tag válasz  Mika1227

üzenetére Mika1227

üzenetérehmmm.... na nézzük. a telefon felvevés csúszkás vagy gombos módon elvileg minden gyári Android rendszeren megvan. Ha le van zárva a képernyőd, akkor csúszkás, ha nincs (épp kézben van és nyomkodod), akkor gombos. nekem anno volt olyan problémám, hogy elalvást követően nem a lock screen jött be, és ezt egy újraindítás orvosolta (majd később az új gyári ROM), de az, hogy csak gomb legyen, elég fura. és gyanítom, hogy a telefonod topikjában esetleg több hasznos tanácsot tudnak adni, mint itt, mert ez nem alkalmazás kérdés... 
- 

Bobby G. senior tag Sziasztok! Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..  Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni. 
 1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
 2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
 3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó. 
 4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
 5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..  Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek!  Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot.  Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem. Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem. 
- 

F-ECT$ titán válasz  kavics325i

üzenetére kavics325i

üzenetéreAlapvetően nincs gond vele, de előfordul hogy van eltérés, néha akár 10 fokkal is, ami azért már sok. 
- 

kavics325i őstag Az időjárás appokkal kapcsolatban: 
 -tegnap úton voltam és mivel mostanában kifejezett eszmecsere volt itt róla hát én is oda figyeltem az előre jelzésre ill. a hőfokokra. Nekem BW van accu-ra és geolocation-ra van állítva.Tegnap reggeltől ma reggelig néztem(nyomon követtem).A viszonyítási alapom az autóm hőmérséklet kijelzője volt.Szinte azonos(eltérés nem igen) volt a kocsiban ill. a telefonon.Törökszentmiklós-Budapest útvonal ill. ma reggel indításkor rápillantottam és -1 - 1 volt kijelző vs. telefon. Úgyhogy én most már kifejezetten hiszek neki.
- 

Canonfan senior tag Sziasztok! Több telefont lehet használni egy Google fiókkal? 
 Csak kíváncsiságból érdekelne egyelőre, pl ha valakinek két androidos telefonja van, akkor így (vagy más hasonló módon) megoldható az, hogy google-ba mentéssel illetve google szinkronizálással mind a két telefonon ugyanaz a névjegyzék legyen, pl. ha az egyik telefonon törlök vagy hozzáadok nevet a névjegyzékhez, akkor a másik telefonon is egy egyszerű szinkronizálással meglegyen ugyanez?Bármilyen infót előre is köszi!  
- 

meridaharcos senior tag Sziasztok! 
 Valaki tudna ajánlani kép átméretező / vágó programot, lehetőleg szűrővel (például bicubic) ??
 Nagyítani és kicsinyíteni is tudjon jó minőségben.Köszi előre is! 
- 

papa019 senior tag Sziasztok! A Winamp androidos változata is megbírkózik a .flac fájlokkal?  
- 

rokirobi csendes tag Üdv mindenkinek, 
 Ma rootoltam a telomat ( Telenor OneTouch ), a root sikeres lett mert megjelent a menüben a Superuser ikon plusz a root checker is leellenőriztem. A kérdésem az lenne hogy most hogyan tovább : hogy kell "kigyomlálni" a számomra felesleges alkalmazásokat ( pl.: Twitter kliens ) ?
- 

St3ven addikt válasz  lsebestyen

üzenetére lsebestyen

üzenetéreQuickPic 
- 

#76500480 törölt tag Tegra procis (androidos)gépen elfutnak, az androidos játékok, vagy talán még az apple(iOS) játékok? 
 A tegrazone-on elég kevés van belőlük :S
- 

lsebestyen addikt üdv, manapság melyik progit ajánljátok a beépített galéria helyett?  lehet fizetős is! lehet fizetős is!
- 

St3ven addikt Feltettem a mostanában sokat dicsért Palmary Weather-t, de a widget egyáltalán nem tölt be képet vagy adatot, tök üres. 
 Magában az appban pedig a legtöbb helyen hiányosak az adatok. Egyszerűen nincs pl. minimum hőmérséklet adat, vagy éppen random napokra semmilyen se...
- 

Gyick őstag hi! 
 Tud vki olyan zenelejátszó appot amiben van olyan funkció hogy kijelölsz egy A és B pontot és kettő közti részt ismétli?
- 

macbookpros csendes tag válasz  Cartman023

üzenetére Cartman023

üzenetérehttps://market.android.com/details?id=cn.wps.moffice_eng 
- 

Cartman023 aktív tag Tud valaki jó Microsoft termékeket (Word,Excel stb) kezelő appot? 
- 

#31342592 törölt tag válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetéreth az infót 
- 

punky10 addikt Ha tényleg ö,akkor nem kell rá reagálni,és akkor nyugi van.Más megoldás nincs,minden(akár a leggorombább)hozzászolás is olaj a tüzre. 
 De szerintem ez paranoia,a jol ismert stilusjegyek hiányoznak(pl 5-6bsor irásjegyek nélkül,"pff"vagy "ááá"mondatzárás...stb)Csak a PowerAmp miatt még nem kell hibás következtetéseket levonni.
 Mondom már csak azért is,mert én is ezt a zenelejátszot használom... 
- 

porse őstag És generáltatok 7-8 hsz. emiatt feleslegesen ide... Eddig se kellett vele foglalkozni. 
- 

porse őstag Igen engem is tud zavarni a legapróbb dolog is  .. de azért itt a működéssel is gondok vannak az nem olyan apró dolog. .. de azért itt a működéssel is gondok vannak az nem olyan apró dolog.
 Nem tudom, akkor próbálj egy másik régebbi verziót feltenni a gmailből.. vagy xda-n van egy jópár moddolt gmail de van aki azt mondja nem biztonságosak....
- 

- 

baalco tag válasz  BEKAvarangy

üzenetére BEKAvarangy

üzenetérezavart érzek az erőben.... az egyensúly újra kibillent... idegenek a közelben 
- 

vanni csendes tag "A widget is a gmailből venné ki max a leveleket" - hát nem biztos. Ha a weben (http://mail.google.com) olvasom a leveleimet, akkor minden működik, csak kényelmetlen a mobil pici kijelzője miatt. Ami meg a notificationt illeti: egyszerűen tetszik... Tetszik, hogy kiírja számmal, hogy hány nem fogadott hívásom, emilem, SMS-em volt (időnként a munkám miatt nincs mellettem a mobil). Belátom, nem túl fontos dolgot hajtok  - de mindenkinek lehet egy vezérhangyája. - de mindenkinek lehet egy vezérhangyája.
- 

vanni csendes tag válasz  F-ECT$

üzenetére F-ECT$

üzenetéreAz a problémám, hogy használom a go launcher ex notificationját, ami pedig csak a 2.3.4-es gmail-ig működik, tudod. Úgyhogy eleve úgy kezdődött, hogy kitöröltem a 2.3.5-ös ROM-ból a 2.3.5-ös gmail app-ot, s helyébe raktam ezt a 2.3.4-est. Valószínűnek tartom, hogy ezen a tájon lesz a gond, de mivel az említettek miatt cserélni nem tudom az app-ot, ezért keresek (de nem találok) valami widgetet, app-ot, ami hajlandó működni levelező kliensként. Fizetőst is szívesen vennék, csak működne... 
- 

Tituszazeb tag Sziasztok! Az mitől lehet, hogy a telefonomban (Motorola Defy+) lévő gyári zenelejátszó, a kijelző kikapcsolása után pár perccel abbahagyja a működést? 
 Azért idegesít a probléma, mert a zenehallgatáshoz már találtam alternatívát a winampot, de használható fm rádió szoftvert eddig nem.Mitől lehet ez a probléma? És még egy kérdés: az normális, hogy a telefon néhány alkalmazás home-gombbal való bezárása után olyannyira lefagy, hogy csak akksi kivétellel lehet újraindítani? A készülék nem rootolt, minden gyári. A segítséget előre is köszönöm! 
- 

Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(azért szar hogy 2 legnagyobb város, és nincs ilyen program) Elvileg itt mármost is van GPS szóval megoldható lenne a járatok helyzet követése is...
 (azért szar hogy 2 legnagyobb város, és nincs ilyen program) Elvileg itt mármost is van GPS szóval megoldható lenne a járatok helyzet követése is... 

Ha lenne!
 Ha lenne! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , és órából is max 2-t engedélyeznék 1 telefonon a sokaknál szokásos 3 helyett
, és órából is max 2-t engedélyeznék 1 telefonon a sokaknál szokásos 3 helyett  

- de mindenkinek lehet egy vezérhangyája.
 - de mindenkinek lehet egy vezérhangyája.