Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..

Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni.
1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó.
4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..

Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek!

Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot.
Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem. 
Aktív témák
- F5 Networks Big-IP 1600 Enterprise LTM Local Traffic Manager Load Balancer- helyi forgalomkezelő ter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- 10 db Multimedia Speaker AX510 -Soundbar - Hangprojektor
- 2 db DELL Multimedia Speaker AC511 - új ára 35.000Ft/ db
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest