Hirdetés

Aktív témák

  • Bobby G.

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..:)

    Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni.
    1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
    2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
    3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó. :)
    4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
    5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?

    Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..:)

    Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek! :)

    Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot. :) Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem. :(

Aktív témák