- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..
Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni.
1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó.
4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek!
Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot.
Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest