- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Szerintem itt többet tudnak segíteni. Milyen mobiltelefont vegyek?
Keveset tudunk édesanyádról, hány éves, milyen beállítottságú, érdekli-e a műszaki újdonságok, stb. Ha anyukádnak választasz, akkor az ő igényeit fed figyelembe, ne a divatot.
A nagy kijelző arányosan rövidebb üzem idő, ugyan ez igaz a sokoldalúságra is.
Nokia s40-ben is van még egy darabig egy-két készülék. Nokia Asha 302 vagy Nokia Asha 300 , Nokia C5-00 5 MP -
tomy86
addikt
Importálás egyszerű. Call Meter 3G beállítások, szabályok importálása, szabályok importálása (előre beállított szabályok importálása). Ezután megnyílik a weboldal, ahol az adott díjcsomag linkjére nyomsz.
Hogy melyik a jó, azt úgy is eldöntheted, hogy először importálod az egyiket, majd megnézed, hogy az elmúlt pl. 2 havi számláddal egyezik-e amit ír. Ha nem akkor importálod a másikat. -
-
elmouse
aktív tag
Mappa alapú zenelejátszáshoz ajánlom a MortPlayer-t ill. a beszédes nevű Folder Player-t.
-
-
atillaahun
veterán
Igazából már szerintem semmire. Kevés telefonhoz van módosított kernel, ami lehetővé teszi a CPU órajel változtatást, az ilyenekhez viszont már vannak rom-ok is, amikbe ez a választási lehetőség alapból be van építve. Erre külső program használatát sok helyen nem is ajánlják.
(#40805) Celtis
Ezt a "nem kezeli az orientációra vonatkozó információkat" nem egészen értem, nekem mindent rendesen megjelenít. Plusz a jobb felső sarokba ott van még a forgatás nyilacska is. Ha az végképp nem jó, akkor kikapcsolhatod a képernyőforgatás lehetőségét, vagy tehetsz fel erre külön programot (pl. Task-er), ami tudja programonként szabályozni a forgatást. -
mogyesz
aktív tag
Azt nem, csak ott látszik, hogy pl. a deepsleep ok-e, illetve mely frekin mennyit ment a cpu.
Ezt követően lehet tovább nyomozni. Nekem pl. nem is oly rég töltés! közben 1200Mhz-en ment végig, 9 óra alatt csak 93%-ra sikerült feltolja. Mondjuk ezt egy restart megoldotta...Zsolt_72
Érdekes, Nálam - és ismeretségi körben - még ilyen nem történt...
-
andris811
tag
Én a Money Lover fizetős verzióját használom erre. Nekem ez jött be, meg tud magyarul is...
-
atillaahun
veterán
Szia, részemről mert a tartalmát le lehet szinkronizálni a PC-vel, és Android-dal, amit a Google Docs érthetetlen okból nem akar(t) lehetővé tenni, ezért is váltottam el róla annak idején. Meg persze ott csak 1 GB-od van ingyér, bár nagyon olcsó a plusz tárhely ahogy olvastam, és meg is vettem volna, csak emiatt a szinkronizálás meg béna online szerkeszthetőség miatt haragszok rájuk.
-
atillaahun
veterán
Azt ugyan nem jegyeztem meg, de nem mindig hordok egy PC-t/Laptopot a hónom alatt, így sokkal inkább valami vezetékmentes megoldásra gondoltam.
(#37483) GrandeP
...ezeknél már csak az a jobb, hogy osszam meg a mobilnetem hotspotként, aztán küldjük át e-mail-ben, vagy Skype-on.(#37485) twine
Ez már egy fokkal jobb, de tegyük fel, hogy véletlen még hálózat sem elérhető. Akkor?Egyébként nem titkolom valami WiFi Direct-ről olvastam itt korábban, csak gondoltam hátha tudtok valami mást is, de akkor ezek szerint még ezt se.
-
Csigusz 1
aktív tag
-
TazLeacher
nagyúr
Én még a Fancy Witget Pro-t használtam, mostanában nem tudom milyen...igen, haver haználta a Go Weather-t, és ugyan olyan "teljesképersnyősen" jelezte az időjárást -> változott a háttérkép az időjárás függvényében. Az, hogy mennyire frissít, nem tudom, sosem használtam, csak láttam működés közben.
-
dokee78
félisten
Ezt lesd meg magyarul is tud és nagyon sokmindent.
-
TazLeacher
nagyúr
Az első felére elég jó szerintem a Fancy Witgets, bár az újabbakat már nem ismerem, régen volt benne akár olyan is, hogy minden képernyőfeloldásnál frissített.
A másodikhoz a "Go" csomagban van olyan, amire Te gondolsz. Tehát a Go Launcher kell hozzá. Nem tudom, hogy van-e más...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest