Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
CrAzY88 #41014 üzenetére
A legjobbakkal is megesik.
Én múltkor duplán basztam ki magammal. Alapból tiltva volt egy program Droidwall-ban. Nézem nem megyen. Mér nem megyen? - Basszameg.
Áhh mondom beztos letiltotta valami hülye. Engedélyezem, alkalmazom. Még mindig nem megyen. Újraindítok. Még úgyse.
Másnap jöttem rá, hogy magát a Droidwall frissítéseit is letiltottam az Autostarts-ban, úgyhogy hiába matattam vele.
Veszélyesek ezek az engedélyosztogató programok.(#41009) imi0424
Szerintem Autostarts a legjobb. -
Kakumix
senior tag
válasz
CrAzY88 #24502 üzenetére
1. nem szép dolog más wifijét használni a beleegyezése nélkül és még csak nem is biztonságos. Bár tőle talán nem kell félni, ha még a wifijét sem tudta levédeni
2. Ez a program nem működik az interneten keresztül, csak a "lokális" hálón a routeren belül. Ha a számítógéped is azon a routeren keresztül csatlakozik a netre akkor működik.
3. Ha van engedélyed, használni a routert, talán meg tudod beszélni a tulajjal, hogy forwardoljon egy portot (2. kép alapján a 2221-est) közvetlenül a telefonodra és így talán működik az interneten keresztül is. Ilyenkor a router ip külső ip címét kell használni, nem amit a progi kiir. -
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
CrAzY88 #24502 üzenetére
"Hátrányok: hát vannak, de nem nagyok.
- egy wifi hálózaton kell lenni a gépnek és a telefonnak. Ez ugye elég magától értetődő, de ebből fakadóan ha épp nincs Wifi spot - ergo router - a közelben, akkor nem nagyon fogsz On Airrel szinkronizálni, mert közvetlenül nem tud kapcsolódni a telefon és a számítógép."
-
sssz
őstag
válasz
CrAzY88 #24499 üzenetére
elvileg be tudod állítani a beállítások/vezeték nélküli hálózatok és.../wifi beállítások/nyomsz egy menü gombot, aztán speciálisra böksz, ott wifi alvó mód irányelvek és kiválasztod a soha-t. így nem fog kialudni a wifid alvó képernyőnél se, csak ha te magad kapcsolod ki.
-
petipetya
nagyúr
válasz
CrAzY88 #18427 üzenetére
Nézz be a Wildfire topicba, ott megmondják azt, hogy milyen a kijelző a mindennapokban.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest