- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
SNS alá kellene egy profibb videófelvevő. a gyárival sajnos csúszik a hang és gyakran elveszik a felvétel mentés előtt.
-
nagyvixi
tag
NA ezen jót röhögtem,telenor honlapján nyilvánosan leirják az akkumulátorról,hogy a memóriába futnak a programok attól még mert nem használjuk,ergo ha én fél órája játszottam meg neteztem,és most épp mondjuk semmit nem csinálok rajta,akkor is fogyaszt,a telenor szerint,mert ott vannak ezek a programok a memóriába....rémes...hiszen mindenhol meg máshol meg itt is azt irták,hogy azok csak ott vannak és ne foglalkozzon az ember vele mert nem fogyaszt semmit,az csak azért van ott mert ha kell és rámegy az ember gyorsabban bejön majd...pfffééj...na most akkor mi az isten van,mert szintén a telenor honlapján irják az advanced task killert,hogy használjuk,nade én erre meg azt irom amit itt is sokan már irtak,hogy semmit nem ér és én is tapasztaltam,mert kilövöd a programokat azt úgy is visszalövi magát,pláne ez fogyaszt is a visszalövése.Tehát most akkor valaki nagyon nem mond igazat!
-
G4ga
őstag
félre ment
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Keresek olyan Online TV programot amiben van Viasat3 RTL Klub. Ez a kettő a legfontosabb. Nem találtam semmit. Köszönöm
-
-
droti25
őstag
válasz
nagyvixi #31481 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a probléma és sztem még sokan másoknak is!
Amikor nekem is ilyen durván merül az aksim akkor azt szoktam csinálni hogy Titanimban nyomok egy dalvik cash-t majd recoeryben wipe cash-t!Ezután elvégzem az aksi kalibrációt!
Lassan 48 órája megy a telóm úgy hogy tegnap esküvőn fotoztam videóztam vele +net+facebook..stb!Mielőtt elvégeztem ezeket a műveleteket, ennyi használat mellett kb 20 órát bírt maximum a teló!
-
punky10
addikt
válasz
Ha neked mindig ilyen gyorsan merül,akkor lehet az akksid a hibás.Nincs olyan ismerösöd,akinek ugyanolyan teloja van,mint neked?Át kell tenni az ö akksiját a tiedbe,és ha azzal jo,akkor 2 lehetöséged van:vagy veszel egy uj akksit,vagy egy nem láthato,gyors mozdulattal kicseréled az akksidat a haverodéval...
Amennyiben az is ilyen ütembe merül,vidd szervizbe,mert ez tényleg brutál... -
TRob1
veterán
válasz
Neked véletlen nem haverod frensys és idegenufo? Mert ugyanaz az akksimániád is, és ugyanúgy ismétled többször is a mondandód.
Egyébként kell venni egy kisképernyős nemokostelefont és minden gond megoldódik.Vagy venni egy pótakksit és: a) Vagy cseréled ha lemerült b) Rászixalagozod/pillanatragasztózod a telefon aljára és összekötöd a másikkal
Ráadásul ez még mindig az Alkalmazások topik és nem egy általános droid vagy okostelefon topik...
-
nagyvixi
tag
válasz
saphancs #31472 üzenetére
Nem tudom mit lehet itt már állitani,fényerő kicsire téve,net mondom csak akkor van ha én akarom,bekapcsolom,azt is 2g-n,akkumulátor widget meg időjárás widget van azt jónapot,ezek olyan 2 óránként frissülnének,persze ha online neten lennének,igy mikor én netre bekapcsolom akkor ráfrissitek,ennél jobban már nem lehet spótolni.Ma is mentünk ide oda,2-3 óra alatt netezgettem hébe hóba,és most tart 50 százaléknál az aksi,szörnyű,szó szerint 2 percenként 1 százalékot esik amikor netezem
-
petipetya
nagyúr
Ma én is lefotóztam egy kéretlen reklámot az értesítési sávban, melyet a korábban linkelt thermometer okozott (a reklámra bökve ez a progi is megnyílt).
-
Tauren45
aktív tag
válasz
Tarantula33 #31476 üzenetére
Üdv.
Ez jó meg minden csak nem tudok letölteni 300+mb-t rapidról. . . Tudnál adni egy leírást ahol minden benne van?
Thanks.
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre teszem-e a kérdésemet majd meglátjuk.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy lehet-e bármilyen módon android OS-t tenni a Samsung Monte telefonra?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Mirman
őstag
Üdv
Tudnátok ajánlani valami működő GBA emulátort androidra ? A marketen lévők közül az összes ingyenest kipróbáltam szinte de egyik se akar működni (Galaxy SII, 2.3.4). Fizetőssel nem próbálkoznék ha nem tudom biztosra hogy működni fog e biztosan. -
knyitogato
őstag
Sziasztok!
Vásároltatok ma a Marketen? Nálam nem fogadja el az az Internetes vásárlásokhoz való kártyámat, amivel eddig minden oké volt.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni abban,hogy GO Launcher EX-et használok GO Locker-rel és leszedtem egy "Go Locker iPhone Lockscreen" témát a locker-hez és először tökéletesen működött de amint kipróbáltam egy másik locker témát és utána vissza az iPhone-ra már nem úgy működik ahogy kéne.Miért van ez ????
Alcatel OT-990 Android2.2Így működött először ez okés:
Második indításra meg így és nem megy a zöld animáció a csúszka mögött és nem mutatja a töltöttségi szintet a csúszka felett:
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Megoldást keresek erre a problémára!
Adott egy laptop (Win7), és egy androidos okostelefon. Mindkettő a wifi routeren keresztül lóg a neten, tehát azonos lan-on vannak.
A laptopban van beépített webkamera, és mikrofon is. Szeretném, ha a laptop webkamera képét, és a mikrofon hangját a wifin keresztül elérhetném az androidos mobilról, és ott nézhessem, hallhassam!Mire jó ez? Szeretném tudni, mi folyik az irodámban, ahol ott a laptopom, és én épp nem vagyok benn a gépnél. A laptop állandóan megy.
Ötlet? Milyen programok kellenek ehhez?
Köszönöm
-
nagyvixi
tag
Komolyan mondom leszedem a picsába azt a kemény 2 widgetet és visszarakom 2g-re a kapcsolatokat,cserébe rohadt lassú lesz a net de legalább nem merül mint a barom!
Egy hangulatjel is elég, hogy szemléltesd a hangulatod.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
nagyvixi
tag
válasz
saphancs #31465 üzenetére
HE? Ha sima böngészőböl nyitod meg a facét és igy használod az oldalt,5 órát nőtt az üzemidő??Ne már!!Mi az isten fogyaszt egy sima face mezei mobilalkalmazáson ami bejön egy puritán oldal a mobilos verzió,komolyan ez fogyaszt ennyit??Ne már!
Razor: MIlyen gps checkek miatt..ne már,most sima böngészőben nyitottam meg amúgy a facét,és ugyanúgy lemegy 2 percenként 1 százalékot,tehát itt maga a net fogyaszt meg a kijelző de az baromira!!!
-
pethYeti
addikt
NoteEverythingPro-ban a hangjegyzetnél nem lehet valahogy beállítani hogy kikapcsolt kijelzőnél is vegyen fel hangot. Ez most elég rossz így hogy ha lezárom a képernyőt a rögzítés is megáll
-
Sungoo
addikt
Sziasztok. A Call Meter 3G-nél milyen beállítással tudom elérni ezt? Láma vagyok, nem találom...[link]
Hogy egy kicsit érthető is legyek: a főképernyőn látszódjanak az adatforgalmi adatok.
-
vinikorn
aktív tag
A 2.2.1-ben meglévő Napi tájékoztató app nincs meg a marketen? A 2.3.3-ban nincs benne alapból.
-
BioKiller
csendes tag
Egy olyan programot, szeretnék amibe írkálhatok korlátlanul, (napló-t , neveket,) word az űber király lenne(persze mint a sz.gépen olyan opciókkal ha lehetséges) De más fajta is érdekel
/Gyorsan kéne/
Thx -
sittes79
addikt
Telo és tablet között szeretnék adatokat megosztani milyen progi van rá.
-
whatnot
őstag
Samsungot azóta nem vagyok hajlandó venni, hogy egy egyértelműen anyaghibás terméket nem voltak hajlandóak cserélni arra hivatkozva, hogy felhasználói hiba történt.
(Konkrétan egy headset két fülén jelent meg ugyanaz az anyagleválás, ezt max. szándékosan lehetne előidézni felhasználói oldalról.)
De más téren is az a tapasztalatom, hogy a Samsungnál egy ideje (amikor úgy döntöttek, többet foglalkoznak designnal/szemfényvesztéssel) megnőttek a minőségi problémák. Önmagában ez még nem is tragédia, de a garanciális szolgáltatásuk is pocsék. -
Syl
nagyúr
Melyik Player program tud NAS-ról (dlna) filmet lejátszani?
-
Mr X
veterán
válasz
nagyvixi #31450 üzenetére
Nem ér semmit az akkukalibrálás. A batterystats.bin nem tartalmaz olyan dolgot, ami miatt kevésbé bírná az akku, csak a programok fogyasztását tárolja.
Csak az az akkukalibráció valós, ahol az akksi max áramerőssége alapján lehet állítani az akku életkorát, és ott sem fogja tovább bírni, csak pontosabb lesz a kijelzése.
Ezek a kalibráló programok humbugok.
-
nagyvixi
tag
válasz
atillaahun #31449 üzenetére
...valahol azt olvastam,hogy feltöltöd fullra,még rajta van a töltőkábel és lehúzod és azonnal elinditod a programot és rányomsz a kalibrálásra,aztán totál lemerited estére,hogy magától kikapcsoljon a telefon,és másnap már új bin fájllal indul ugye a gép,új esélyekkel és az jobb lesz mint volt,tovább birja
-
atillaahun
veterán
válasz
nagyvixi #31448 üzenetére
Szerintem először kell csutkára meríteni, hogy már bekapcsolni se lehessen, majd kikapcsolt állapotban maxra tölteni, esetleg párszori akksi ki-be-t és plusz rátöltést még csinálni, aztán még boot előtt Recoveryből törölni a batterystats-ot.
A futó rendszer alól kalibráló programok eredményessége vetekszik az önélező késével. -
nagyvixi
tag
Battery kalibrálásnál amikor full feltöltésnél rányomtam és egész nap ment a telefon,most már csak pár százalék van benne,kérdés hagyni kell teljesen akkor lemerülni kikapcsolásig?
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #31446 üzenetére
Galaxy Nexus, előtte Nexus S.
-
bajtokarpi
őstag
Zsolt_72, Csigusz 1 nagyon köszönöm nektek a segítséget
!!!
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
atillaahun #31439 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy a Samsung mellett kardoskodjak, de csak nem olyan nagyon szar, ha a gugli velül gyártatja a legújabb telefonját.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Sikerült tegnap vennem egy elég jó androidos készüléket.
Mivel kezdő androidos felhasználó vagyon, tudnátok nekem olyan appokat ajánlani, ami nélkülözhetetlen, vagy legalábbis ajánlott kategóriába sorolandó?Köszönöm
-
atillaahun
veterán
válasz
whatnot #31434 üzenetére
A Samsung szerintem különösen szar szoftverrel szereli a készülékeit, 1 hónapot bírtam ki a Galaxy S-sel, az konkrétan nem fagyott, hanem memóriahibás volt. Tőlük többet fogpiszkálót se...
Egyébként maga az Android is elég vacak szerintem, én is csak lustaságból nem váltok, meg mert feltételezem a többi OS is szar csak másképp.Bár úgy általában én nem a stabilitására panaszkodom, az egy korrektebb márkával és verzióval megoldható.
-
whatnot
őstag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, nem egyszerű a dolog.
Más kérdésektől eltekintve most egyre koncentrálnék: Android stabilitása.
Valaki nem ajánlja nekem az Androidot, mert nem eléggé stabil (Samsung Galaxy Ace telefonja van, állítólag hetente kétszer lefagy neki meg úgy általában véve nem stabil, mert "kici óccó").
Vélemény erről? -
defymoto
senior tag
Sziasztok!
A Race of Championban végigvittem az összes pályátNem lehet olyat h online versenyzés?
Köszi -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #31413 üzenetére
köszi, akkor lehet, hogy nálam nem szeret valamit
-
MPM
tag
válasz
atillaahun #31426 üzenetére
értem, köszi!
(#31427) TRob1
meg neked is! -
MPM
tag
Helló!
Nekem olyan kérdésem lenne az appokkal kapcsolatban, hogy be lehet-e azt állítani (Gingerbreadnél), hogy az SD kártyára telepített appok mappái mondjuk egy applications nevű mappába legyenek berakva, ne a kártya gyökérkönyvtárában, mert ez így sokszor zavaró, hogy a fájljaim, saját mappáim vegyítve vannak velük...
(meg hogy lehet az egyik SD kártyáról egy másikra áthelyezni az appokat gyorsan? csak úgy, lehet, hogy átrakom őket egyesével a telefonra memóriájába, onnan meg az új kártyára?)
(megjegyzés: látom, hogy ez alkalmazás kibeszélő topik, de szerintem nagyon sokkal nem térek el a témától)
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #31422 üzenetére
Tegnap szórakozott, de ma már betöltődik.
-
Gedeon31
addikt
válasz
atillaahun #31422 üzenetére
Még nem probáltam. Opera minivel szoktam használni a facebookot.
Chatelni akarok, akkor meg a messenger appot.
-
atillaahun
veterán
touch.facebook.com-ot nézegettem mostanság böngészőből, mert friendcaster egy szarhalom, de az meg már nem akar most betölteni. Nektek se?
-
pro-tone
csendes tag
válasz
atillaahun #31395 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged!
-
TRob1
veterán
válasz
volvoguy #31417 üzenetére
Nem élek ilyesmivel, de a FriendCaster-t szoktam még "hallani".
-
volvoguy
addikt
Udv! A hivatalos Facebook app eleg bugzos...nincs helyette masik??
-
vinikorn
aktív tag
A Galaxy S-re fel lett telepítve a 2.3.3-as android. Meglepve néztem, hogy nincs benne a Napi tájékoztató app. Az időjárás ezen szoktam megnézni. Tudnátok javasolni ilyen magyarul is tudó időjárás előrejelző programot? Amelyiket a legtöbben használnak.
Köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
molnarpeter #31351 üzenetére
Igen, azok a régi szép idők...
Nekem pl a Nokia 5110 volt az első telefonom, (a main napig megvan
) sokat játszottam anno ezzel az app-al...
A hőmérő appokkal van tapasztalatotok?
Úgy értem, hogy a mobilban ugye nincs külső hőmérő, (így max az aksi vagy a proci hőmérsékletét mérheti, ami nem biztos hogy köszönőviszonyban van a külső hőmérséklettel) hogy mennyire pontosak, érdemes próbálkozni velük?Bármilyen infót előre is köszi!
-
opticus
csendes tag
Sziasztok!Megkérdezem,hátha van valakinek ötlete. cm 7.2 van a telón,de olyan formában,hogy a music player és a dsp manager nincs rajta,pedig nagyon meg voltam elégedve azokkal. Valami ötlet,hogy tehetném föl csak ezeket? sejtésem szerint tibivel menne,a dsp oké is,de vajon a cm playere milyen néven fut? ez gondolom telefontól független (mármint az elnevezése) ezért is merem megkérdezni,mert a saját topicban rá se bagóztak a kérdésre.
-
kerxy
őstag
Ha jól emlékszem volt valami olyasmi app, hogyha zsebben van a teló, akkor kettőt rákoppintasz, és számot vált, ezt ismeri valaki?
-
decoati
aktív tag
asszem a slidescreenből beta10 volt az utolsó, akkor állt le végképp a fejlesztés, amikor a gugli egy frissítéssel letiltotta a stock gmail kliensből az olvasatlan mailekhez való hozzáférést. (az meg nem most volt, ittisvane) Az utolsó bétáknál már teljesen összedőlt a project, amik addig mentek az egy idő után fc-zett, beta10-et meg már be sem tudtam konfigurálni, stb. Sajnáltam, az egyik legzseniálisabb ötlet volt amit Androidra valaha is láttam.
-
dokee78
félisten
Ha még nem linkelték volna.
Dropbox béta Instant Fotó feltöltéssel -
Joshi
titán
Üdv. Előfizettem a t-mobil 500Mb-os mobilnetre és szeretném valamilyen progival monitorozni az adatforgalmat. Ajánljatok valamit. THX.
(#31393)Tyer: iGO
Aktív témák
Hirdetés
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest