Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Néhány napja fura jelenségeket produkál a telefonom. Pl. egy újraindítás után eltűnt az app-ok fele, és ha lekapcsolom a képernyőt 1-2 mp-ig zúg a hangszóró. De a leg idegesítőbb, hogy valami nagyon szívja az akksit. Repülő módban olyan 10-15 egységnyit fogyaszt éjszaka, ami régebben 1 egység volt. Milyen monitorozót ajánlotok ami apponként megmutatná a fogyasztás?
-
Bobby G.
senior tag
Cerberusnál gubanc van nálam.
Továbbra is számol visszafelé...
-
Bobby G.
senior tag
válasz
maggi1886076 #33664 üzenetére
Na most ez hol van? Gépen vagy a telefonon? Gépen nekem megy normálisan, ki is próbálgattam egy csomó dolgot rajta.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
fatal` #33468 üzenetére
Nekem igazából csak arra kell, hogy ne kelljen gépre kötnöm a telefont, ha valamit rá akarok másolni. pl. 1-2 MP3 albumot. De pl. jókat mulattam amikor a fiaimra frászt hoztam, mert sutyiban játszottak rajta, én pedig a másik szobából irányítottam, meg küldtem nekik üzenetet...
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Melyik az az app, amelynek segítségével az asztali gépem böngészőjéből tudom irányítani a telefont, illetve fájlokat tudok másolni interneten keresztül?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..
Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni.
1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó.
4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek!
Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot.
Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
No Led progit használja valaki? Nálam valamiért nem jelez, pedig elvileg aktív.
Köszi!
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Régebben valaki már kérdezte, de nem találtam rá választ. Olyan szótanuló programot keresek, amibe én állíthatom be a kikérdezendő szavakat. pl., ha az órán feladnak 20 szót, akkor be tudom állítani, hogy csak azokat kérdezze.
Tud valaki ilyet?
Üdv:
R.
-
Bobby G.
senior tag
Én használtam már egy másikat, és nálam bejött. Nem mondom, hogy egy szúnyog sem szállt rám, de erdőben sétálás közben a családot szinte ellepték, rám pedig csak 1-2 szállt. Szóval nem állítom, hogy ez volt az oka, de tény, hogy egy idő után szorosan mellettem jött mindeni, hogy hangtávolságon belül legyenek!
)
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Lenne egy sereg kérdésem....
1, Llama programnál hogyan kell beállítani, hogy bármilyen profilban van, ha a telefon billentyűzárjával beállítom, hogy néma legyen (pl. tárgyaláson vagyok), akkor ne álljon vissza az adott profilba? Tudom, hogy a Llama menüjében be lehet állítani, hogy mennyi időre ne írja felül, de nem szeretnék folyton menübe mászkálni ha nem muszáj.
2, GO Contactnál valahogyan el lehet érni, hogy a telefonos kontaktokat szinkronizálja a facebook fiókkal? Főként az érdekelne, hogy a profilképet hozzá lehet-e csapni a telefonszámhoz automatikusan.
3, Továbbra sem tudja senki, hogy miként lehet beállítani, hogy ne jelezzen minden értesítési sávon megjelent változáskor, csak ha sms, mail, vagy naptárértesítés jön? Nagyon idegesítő, hogy feszt csipog, ha pedig lenémítom, akkor semmit sem jelez. (GO sms-nél elméletileg felül lehetne írni, de úgy visszarakja az alapbeállításra is a hangot, szóval ott vagyok, ahonnan indultam.Asszem momentán ennyi.
Köszönöm előre is!
-
Bobby G.
senior tag
Kipróbálom őket, köszi!
-
Bobby G.
senior tag
Valaki használ olyan programot, ami kirakja a legtöbbet hívott kontaktokat képernyőre gyorshívásnak. Régebben használtam egyet, de most nem találom. Kinek mi jött be?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Be szeretnék regisztrálni az Amazon Android App Store-ra, de a kártyaszámomnál elakadtam. Nem akarja elfogadni az OTP-s maestro kártyám számát. Valaki járt már így? 2014-ig érvényes, szóval ezzel nem lehet gond.
Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged