- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Csucsu88 #49549 üzenetére
A System Tuner- widgetjeire elég sok mindent ki lehet rakatni.
-
Cartman023
aktív tag
-
Cartman023
aktív tag
Az miért van, hogy a maps-ban letöltök pl 3-4 térképrészletet, és egy idő után eltűnnek?
-
Cartman023
aktív tag
Tudnátok mondani videófelvevőt az Lgcamera-m kívül?
Vagy meg tudnátok mondani, hogy miért nem akarja elkezdeni a videófelvevést? -
Cartman023
aktív tag
Ma hallgattam a zenét, és azt vettem észre, hogy eltűnt egy csomó zene az sd kártyáról. Volt reboot, semmit sem oldott meg. Itthon megnéztem a kártyát, és a lost.dir nevű mappa viszont hízott kb 1 Gb-ot.
Valaki tudja, hogy mitől lett ez?
-
Cartman023
aktív tag
Remélem valaki emlékszik még erre!
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan monitorozó alkalmazás, ami a memóriahasználatot figyeli, és egy grafikonon kijelzi, hogy mikor mennyi volt az adott app memóriahasználata?
-
Cartman023
aktív tag
Szerintem nézd meg a BetterBatteryStats-al is a telót, nekem a fastdormancy volt a hunyó, amit a badass nem mutatott, vagyis mutatott, de ha jól tudom Android rendszer alatt összesítve.
Egyszóval jó a Badass is , csak az összesítve jeleníti meg az adatokat Google szolgáltatások, vagy Android rendszer név alatt. A BBB pedig szét tudja valamilyen szinten bontani ezeket.
Ha van Battery monitor widget (gondolom nincs, mert badass van
) az is elég sokszor ébresztgette a telefont, ki is löktem.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
_stick_ #45348 üzenetére
A fentebb említett badass battery moitor elég jó.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Teasüti #45292 üzenetére
Úgy tudom, hogy a System Tuner tudja, elég sok dolgot tud még, hasznos program.
-
Cartman023
aktív tag
Aki szeretné a Mybackup pro verzióját ingyen, annak itt van a Mybackup root, szinte ugyanazzal a funkciókkal, csak itt kötelezően kell a root.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Arween #40273 üzenetére
Próbáld ki ezt, ez is valami hasonló!
-
Cartman023
aktív tag
Valaki tud olyan widgetet, amin visszaszámolni lehet?
Pl. Államvizsga tételeket tanulok, és ki szeretném rakni, hogy mennyi tétel van még hátra -
Cartman023
aktív tag
A .android_secure mappában mik vannak?
-
Cartman023
aktív tag
válasz
hodostamas #39259 üzenetére
Nem tudod telenoros van?
-
Cartman023
aktív tag
Melyik a legkisebb memóriaigényű sms kezelő alkalmazás?
-
Cartman023
aktív tag
Valaki tud olyan jelszókezelő appot, aminek van asztali változata is?
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan Launcher a Go-n kívül, amelyik a menüben mappákat tud létrehozni?
-
Cartman023
aktív tag
Én sem használnék semmilyen appot sem, de ez a Lww ha megszólal, akkor a szomszéd is felkel. Ezért kell az, hogy fokozatosan erősödjön a hangerő.
A gentle alarm pedig valami olyat csinál, hogy az ébresztés előtt x perccel csörög egy kicsit, és ha felkelsz akkor oks kinyomod és ébren vagy.
Ha nem akkor pedig csak egy kicsit felkelsz a mélyalvásból, és ébredsz akkor, amikor akarsz eredetileg. -
Cartman023
aktív tag
Szerintetek Gentle Alarm vagy Alarm clock xtreme?
-
Cartman023
aktív tag
A Dropboxban hogy kell linket adni egy megosztani kívánt doc-nak pl?
-
Cartman023
aktív tag
Valaki tud egy jó RSS olvasót, a gReaderen kívül? Előny lenne, ha widgete is lenne.
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan program, ami txt-be, doc-ba , vagy valami hasonlóba összegzi, hogy milyen appok vannak fent a telón?
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #34969 üzenetére
Ha elmész otthonról, akkor a terület elhagyása opció kell.
A navihoz meg szerintem csináld azt, hogy létrehozol egy olyan profilt, amiben a média hangerőt maxon nyomja. Utána rakd be, hogy a navi indulásakor profilt vált, és azt is majd, hogy utána váltson vissza rezgőre.
Szerk: szerintem nem sok minden, nagyjából ugyan az.
Ha jól tudom, akkor a cellák határozzák meg a területeket. De van kiegészítő, amiben meghatározhatod térképen, hogy milyen körön belül legyen Pl. az otthoni vagy a munkahelyi terület. -
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #34953 üzenetére
Igaz.
Akkor próbáld meg úgy hogy használod az AND feltételt, és ezen belül azt hogy fülhallgató kihuzva és a területre lépés.
Így ha kihúzod és otthon vagy akkor normálra vált, ha nem vagy otthon akkor marad rezgőn, mivel nem teljesült mind a 2 feltétel.
Nem próbáltam, de szerintem mennie kellene így.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #34946 üzenetére
Kell csinálni egy ellenkező feltételt is.
Nálad az pl. hogy kihúzod a fülest akkor váltson normál módra.
-
Cartman023
aktív tag
A Palmary Weather-ben lehet olyat, hogy a widget csak a következő napok időjárását mutassa?
-
Cartman023
aktív tag
Nézegettem ezeket az anti-thieft programokat.
Valaki megmondaná, hogy van-e létjogosultsága ezeknek az appoknak és mennyi memóriát, esetleg aksit fogyasztanak? -
Cartman023
aktív tag
A Chrome böngészőben található könyvjelzőimet hogy rakhatom át Opera Minibe?
-
Cartman023
aktív tag
válasz
domerator #33149 üzenetére
A box-ot én is kipróbáltam régebben, de akkor a számítógépre csak a fizetős részben lehetett telepíteni azt az alkalmazást, ami ahhoz kell, hogy ott is tudj módosítani a dolgokon.
Anélkül meg nem túl jó szerintem, mert amit a gépeden csinálsz azt nem lehet feldobni a felhőbe egyszerűen.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
molnarpeter #32850 üzenetére
Köszi, így már jó!
Esetleg olyat lehet, hogy más színű legyen a betű?Rájöttem, hogy a háttér színével együtt változik.
-
Cartman023
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy olyan alkalmazást, ami hasonlít a Colornote-ra és be lehet állítani a hogy átlátszó legyen a kirakandó widgetje?
-
Cartman023
aktív tag
Fent van a Go Sms Pro és a Pansi Sms is, tesztelem őket.
Azt hogy lehet beállítani, hogy csak az egyiket használja és ne jelezzen kétszer mindig? -
Cartman023
aktív tag
Az ADW Launcher Ex-ben lehet mappákat csinálni a menüben, a Go-hoz hasonlóan?
-
Cartman023
aktív tag
Tud valaki jó Microsoft termékeket (Word,Excel stb) kezelő appot?
-
Cartman023
aktív tag
Tudnátok mondani egy jó számológép alkalmazást, lehetőleg valamilyen pénzügyit.
Azt sem bánnám, ha tudna grafikont rajzolni! -
Cartman023
aktív tag
válasz
aimettirlz #30798 üzenetére
Akkor sok szerencsét a beállításhoz, nekem is sikerült valahogy, de nem tudom hogy!
-
Cartman023
aktív tag
válasz
aimettirlz #30777 üzenetére
A Call Meter 3G tud ilyet!
-
Cartman023
aktív tag
válasz
zho-lee #30463 üzenetére
És (#30464) TRob1 köszönöm a válaszokat!
Arra gondoltam amit TRob1 mondott, hogy felrakás előtt szerkeszteném meg az ikonokat, és olyan alkalmazásnak is csinálnék ikont, aminek nincs. Mert van sok jó téma, de az nem túl szép, amikor az ikonok nagy része fekete, és közbe pl ott van a call meter 3g kék ikonja, mert hozzá nem tartozik ikon.
-
Cartman023
aktív tag
Azt meg lehet csinálni, hogy egy GoLauncherEx-es témában kicserélek pár ikont, vagy egy olyan ikont is berakok, ami nincs benne?
-
Cartman023
aktív tag
Hát ez jobb mint a Barátok Közt!
-
Cartman023
aktív tag
Hát, nem tudom hogy ki fordította a Llama-t magyarra, de az biztos hogy volt humora!
-
Cartman023
aktív tag
Olyan problémám lenne, hogy a magyar nyelvet a Go Sms Pro -ban a magyar nyelvet nem tudom letölteni , sem a marketről, sem a honlapjáról.
-
Cartman023
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy kell azt megcsinálni, hogy a Slide IT magyar szavakat ajánljon fel, ne angolt!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest