- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek,
a segítségeteket szeretném kérni.
A helyzet az hogy nem költöztem fel Pestre, és még nem nagyon ismerem ki magam a fővárosunkban( pl.: ha találkozót beszélek megy egy haverral, ő mond egy utcát és egy kerületet. A kerületet megtalálom de az utcákkal és a terekkel egy kis problémám van még)
Van egy Galaxy Ace-em amin rajta van a google térképe, de sajnos az csak mobilnettel vagy wifivel megy. A mobilnetet már lemondtam ( egy nagyobb meglepetés számla után )
A kérdésem az lenne hogy tudtok-e ajánlani egy olyan navigációt ami offline, tehát csak a telefon gps-ét használja.
Előre is köszönöm a segítséget -
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Ma rootoltam a telomat ( Telenor OneTouch ), a root sikeres lett mert megjelent a menüben a Superuser ikon plusz a root checker is leellenőriztem. A kérdésem az lenne hogy most hogyan tovább : hogy kell "kigyomlálni" a számomra felesleges alkalmazásokat ( pl.: Twitter kliens ) ? -
rokirobi
csendes tag
Hello all !!!
Az lenne a problémám hogy 2011. december 31.-ig volt egy nagyon jó app "készítő" androidra az app inventor, de azt a google megszüntette. Nem tudtok most valami jó app készítő programot ? -
rokirobi
csendes tag
Egy amatör kérdést feltehetek ? : Van-e valami jelentősége annak hogy milyen méretű háttérképet használunk ? Tehát egy 800x600 vagy 1600x1200 háttérkép használata között van különbség, a nagyobb kép lelassítja a telót ?
-
rokirobi
csendes tag
Hello mindenki !!!
Launcher prot használok és beszeretném állítani azt hogy a status bar ne fehér legyen hanem fekete és betük legyenek feherek. Meg lehet csinálni?Lenne még itt valami tudnátok olyan clock widgetet ajánlani ami futurisztikus kinézetü.
Köszi szépen. -
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek !!!
Tudnátok pár olyan játék címet adni ami előbb ios-ra ( iphone-ra ) majd Androidra is megjelent ! Szóval olyan játékokat amelyek iphone-on nagy sikert értek el mint pl.: Fruit Ninja
Előre is köszi a válaszokat -
rokirobi
csendes tag
Sziasztok !!!
Lenne egy kérésem összetudnátok gyűjteni olyan android játék címeket amelyek eredetileg ios-ra ( iphonera ) jöttek ki. Itt gondolok pl.: Fruit Ninja
Szóval olyan játékok amelyek Iphone után Androidra lettek kiadva
Köszi szépen -
rokirobi
csendes tag
Sziasztok !
Két napja én is Android User lettem és már kezdek belemerülni a témába.De lenne itt egy kis problémám. Tegnap épp töltöttem valamit le a marketről amikor a wifi kapcsolat megszakadt. A teló kilépet a marketből és az app se lett leszedve. Ez nem a probléma hanem az a gond hogy utána egy kicsit belassult a teló, és még mindig akkadozik egy kicsit ( pl.: ha görgetem le a neveknél olyan 15 név után egy kis megakadás jön )
És ez előtte nem volt jellemző, mert szépen magakadás nélkül ment.
Szerintetek mi az oka ? Vagy ez normális, hogy pár nap után veszt a gördülékenységéből ?
Lehet hogy valami eszi a CPU-t, de nem látom ? Van-e valami app amivel orvosolhatom a problémát ? -
rokirobi
csendes tag
Üdv, tudtok ajánlani olyan gondolkodtató játékokat mint ihpone-ra a CargoBridge.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest