- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Edi77
őstag
Notification Toggle-ban hol tudom beállítani azt, hogy a statusbar-ban ne jelenjen meg az ikonja? Sehol nem találom ezt a lehetőséget....
Köszönöm a segítséget!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan névnap alkalmazás, amelyik a statusbar-ban jelenti meg a neveket?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program nem rootolt telefonra, amelyikkel el lehet rejteni appokat?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem magyar - olasz nyelv appot ajánlani?
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #47030 üzenetére
SMS backup+
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Melyik használható jobban? A Picasa mobile vagy a Picasa Tool?
-
Edi77
őstag
válasz
God Vazzeg #45199 üzenetére
Várom a tapasztalatod
-
Edi77
őstag
válasz
God Vazzeg #45195 üzenetére
akkor nézd meg ezt még: [link]
-
Edi77
őstag
válasz
God Vazzeg #45193 üzenetére
Milyen telód van? Csak azért lep meg a dolog, mert a "kényes" SGS2-őm simán viszi.... (sokat kipróbáltam, amit többen letöltöttek, de ez a legjobb rá)
-
Edi77
őstag
válasz
God Vazzeg #45182 üzenetére
Szia!
Ez nagyon jó
[link]
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan offline szótár androidra, mint az MTA Sztaki? Eddig ez jött be a legjobban
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami rögzíti a telón futó skype beszélgetést?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Amit gmailre lementek sms backup+-szal, azt nem tudom a telóra visszaimportálni?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Voltam ma olyan szerencsés, hogy ICS-re frisült a telóm. A kérdés lehet, hogy buta lesz, előre is sry. Tehát, ICS-en a háttéradatokat nem lehet valahol lekapcsolni, ahogy a 2.3.4-en volt? Nem találok ilyen lehetőséget. Köszönöm.
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #42622 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget Neked is, most az Imo és az Ebuddy között vacillálok
-
Edi77
őstag
air és hunfatal köszönöm, akkor 2:1 az Imonak
-
Edi77
őstag
Szép napot mindenkinek!
All in one messenger progit keresek, melyiket javasoljátok? ( ne generáljon nagy adatforgalmat
) Köszönöm a helpet.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tegnap már érdeklődtem és kaptam is ötletet a 'news widget'-tel kapcsolatban, ami tetszik is, de olyan van, ami nincs launcherhez kötve?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Egy jó "news widget"-et keresek, mit tudtok ajánlani?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha felteszem a facebookot a telómra ( SGS2), automatikusan leszinkronizálja a névjegyeket, vagy engedélyt kér? Mert a szinkronból nem kérek és a face is csak ideiglenesen lenne fönt, amíg elutazunk.
Köszönöm a válaszokat.
-
Edi77
őstag
Köszönöm a segítséget, a Sportstracker lett a nyerő!
-
Edi77
őstag
Köszönöm!! ezek akkor működnek net nélkül is? a runkeeper pl. jó kerékpározáshoz is? Mert elsősorban arra kellene
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami rögzíti az edzés során megtett utat, szintkülönbséget ( pl a Pilisben) és offline legyen. Edzésnaplóba szeretném feltölteni a képet... sajnos még nem vagyok járatos a navi és a műholdak terén...
Előre is köszönöm a segítséget
-
Edi77
őstag
Nem tettem alapértelmezetté
, amióta telepítettem nem is indítottam újra a telót, lehet, hogy ez a gond? Végül is nem nagy probléma, mert a home switcherrel elindítottam, csak furcsálottam, hogy nem találtam a telepítettek között. SGS2 telóm van
köszönöm a segítségedet.
(#36342) (jan) Kipróbáltam mindet, a Go a kedvenc, csak ki szeretném próbálni a pro-t is
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Telepítettem a Launcher pro-t, de nincs jelen a menüben...
Home switcher-rel tudom csak futtatni, ez mitől van? -
Edi77
őstag
válasz
kavics325i #36166 üzenetére
Nekem sem sikerül... többszöri próba után sem...
-
Edi77
őstag
Jó reggelt!
A kérésem az lenne, hogy SGS 2-re miért nem tudom feltenni a Google Earth-öt?? Elvileg mennie kellene rajta... elnézést, ha ez egy off és ezen felül láma kérdés
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Annyiféle tárhelyről volt az utóbbi időben szó, hogy a bőség zavarába estem... a box. net a legnagyobb kapacitású, de ingyenesen nem szinkronizál pc-vel, ugye? akkor mindent telóra kell letölteni? A minus is klassz és a sugarsync is.. mindenki mást javasol és nem tudok dönteni... melyik a legjobb?
Tudom, ezt embere válogatja...de segítsetek
-
Edi77
őstag
válasz
hodostamas #34629 üzenetére
Köszi szépen!!
-
Edi77
őstag
válasz
kavics325i #34362 üzenetére
Nem baj, belefér egyébként
-
Edi77
őstag
válasz
saphancs #34011 üzenetére
Köszi szépen, hogy írtál a magyarítás miatt!!
Tök süket én sem vagyok angolból, most tanulom ezerrel, de nem egyszerű kiigazodni a progin, pedig tetszik nagyon... angolul használom a Go-t és azzal nincs gondom..
Remélem, ha ezek az ügyes srácok meg tudják oldani a fordítást, be fog válni, előre is egy nagy köszi nekeik
-
Edi77
őstag
Sziaszok!
Használ valaki ssLaunchert? tényleg nem könnyű a widget használata?
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #33870 üzenetére
Igazság szerint nem vagyok túl jó angolból (még)
, ezért keresnék magyar / magyarított alkalmazást... de köszönöm szépen, utánanézek
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
A Wheres My Droid-hoz hasonló progi létezik magyarul? vagy magyarítva?
És ha nincs, ilyesféléből melyik a legjobb alkalmazás? Előre is köszönöm!
-
Edi77
őstag
Igazából az avast-tal és a Kaspersky-vel szimpatizálok, mivel avast van a gépemen, talán az közelebb áll hozzám, ugyanakkor a Kaspersky-ről több pozitív dolgot olvastam, mint az avast-ról. Nektek mi a véleményetek? Lookout volt a telómon, de valamiért nem tetszett.
-
Edi77
őstag
válasz
ForRedGlory #33278 üzenetére
Szia! ezt próbáld ki, nekem nagyon bevált: [link]
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Fent van pár napja a telómon az Agile Lock. A kérdés az, hogy a beállított háttérkép miért tűnik el időről időre? ( bocs, ha nem jó helyre írtam)
-
Edi77
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest