- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
- 

TRob1 veterán válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreOk.  
 Gyári sms appot használsz egyébként? (Csak a backup miatt kérdezem, mert szoktam látni többször a nevét... én pl. GoSMSPro-t használok amiben van kifejezetten backup/restore rész is, ezért nincs szükségem ilyesmi külön appra)(#30596) thesound : 
 Köszi. Látom más is szereti a TBP-t, nem csak én  Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se ) )
 Ezt a Gesture-t viszont nem ismerem... bármelyik home képernyőn elkezdek vmit írni és dobja a listát (fut mindig a háttérbe)?
- 

hackeeeee Jómunkásember Okés, akkor a launcherek kimaradnak a szórásból.. Jelenleg most ezek a kedvencek..  Mondjuk az SMS backup és a Call log backup is 2 app, csak ugye 1 "gyártótól"... Szal akkor viszont az sms backup..  Csak, hogy akkor tiszta legyen a lista. Csak, hogy akkor tiszta legyen a lista. 
- 

TRob1 veterán válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreNekem is van 71 app telepítve, de elég könnyen nyomtam a 3as listát, mivel azok abszolút (egyelőre örök  ) kedvencek, mindig azokkal kezdek Romolás után, ezek nálam alapok, a legfontosabbak. A többi úgymond "töltelék", persze túlzással. ) kedvencek, mindig azokkal kezdek Romolás után, ezek nálam alapok, a legfontosabbak. A többi úgymond "töltelék", persze túlzással.
 Direkt ezért nem is azt kértem hogy ki milyen appot használ, mert ugye azokról már voltak ömlesztett listák, hanem arra vok kiváncsi, hogy ténylegesen ki mit szeret a legjobban (de csak 3ra). Én is tudnék tutira 10es, meg 50es listát is "felállítani"... szerk: Jah, krokodilos. Megvettem óccsóér, de meguntam kb. 12-13 pálya után.  (#30592) petipetya:  
- 

- 

TRob1 veterán válasz  Fehércápa

üzenetére Fehércápa

üzenetéreAjánlanék a telefon helyett egy "pléjsztésönt vagy gyerekszobát" ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) (De azért köszi a listát, még ha komolytalan is. (De azért köszi a listát, még ha komolytalan is. ) )
 Nem rootoltam mostanában, mert mindig olyan Rom van fenn, ami eleve rootolt (de anno z4root-ot használtam)(#30587) vétó :  (#30586) hackeeeee : 
 Top3!!! A Launcherek már nem férnek bele, azokat nem tartod kedvencnek. A Go meg bizony kedvenc, mert nem csak Launcher, hanem több más appot is kivált. A Launcherek már nem férnek bele, azokat nem tartod kedvencnek. A Go meg bizony kedvenc, mert nem csak Launcher, hanem több más appot is kivált. 
- 

vétó aktív tag Go Launcher Ex 
 SwiFTP
 Evernotemár több mint egy éves a telefonom, és vele ezek az alkalmazások is  persze vannak másféle kedvencek is, de ezek amik olyannyira beváltak, hogy egy készülékcsere esetén (feltéve hogy android) ezek újra felkerülnének az első 10 percben. Mindhárom fenti alkalmazást még azelőtt választottam (tesztek, ajánlások alapján), hogy egyáltalán meg lett volna a telefon (ami számomra az első androidos készülék), és nem csalódtam egyikben sem. Jajj, és majd elfelejtettem: Documents To Go, az első olyan alkalmazás, amit vettem, és azóta is hibátlanul használom. 
- 

atillaahun veterán Fagyasztással nincs tapasztalatom, de az eltávolítást sem úgy kell érteni, hogy törlöd a francba, hanem áthelyezed egy backup mappába, aztán ha valami nem megy akkor visszarakod. 
- 

hackeeeee Jómunkásember Pl. S7 slim-nél fagyasztással folyamatos fagyások, újraindulások voltak.. Ugyan annak az appnak az eltávolítása után viszont nem voltak.. Annó a GT540-nél próbáltam ki, ott is hasonló volt a tapasztalat, azóta nem próbálkoztam vele.. Ha tudom, hogy olyan, ami nem kell, inkább uninstall..  De mint mondottam, ezek eddigi saját tapasztalatok. 
- 

TRob1 veterán válasz  fatal`

üzenetére fatal`

üzenetéreTudom én.  (#30576) hackeeeee : 
 Mik a problémák? Mert nem hallottam róluk (és személy szerint soha nem is találkoztam velük). De most komolyan kérdem.(#30578) Tarantula33: 
 Nekem meg viszont TBPro az első számú kedvenc appom, megosztva a helyet a GoLauncherEx-szel. Tényleg, írjatok már nekem egy 3-as (ne hosszabb) Kedvenc App Top listát. Kiváncsi vagyok. Az enyém (már hosszú hónapok óta fixxen): 
 1) TitaniumBackupPro és GoLauncherEx (megosztott első hely, nem tudok dönteni ) )
 2) Root Explorer
 3) Note Everything Pro
- 

atillaahun veterán válasz  flash-

üzenetére flash-

üzenetéreÉrdemes lenne azért tisztáznod, hogy mit értesz futás alatt, mert attól, hogy valami be van töltve a RAM-ba még nem jelenti azt hogy használja a processzort, vagy erőforrásokat. 
 Watchdogot én is próbáltam, de amennyire emlékszem nem tud historyt, csak valós idejű kijelzést, az alapján meg valami kevés következtetést lehet csak levonni.
 Két, részben használható App/fogyasztás monitorozó programról tudok, az egyik a SystemPanel fizetős változata, a másik a MIUI beépített batterystat-ja.
 Ezek mutatják napi/heti lebontásban az egyes programok mikor és hány % processzorhasználattal tartották ébren a telót, az Android alapvető hibái miatt ezez pontossága is megkérdőjelezhető.
- 

TRob1 veterán válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreJegeléshez nem kell root? Főleg System appok jegeléséhez? Ez nekem új. "Jó tudni".  
 Főleg hogy ezt írja a Link2sd is:
 "What you need:
 - root permission.
 - a second partition on your SD card."(#30569) flash- : 
 Csak egy kis ZTE Penge, semmi extra (de az is igaz, hogy 1 fillért se fizetnék rá más telefonért ) )TBPro meg sosem téved...  
- 

Tarantula33 tag absolute system programmal is lehet törölni. 
- 

flash- veterán Nemtudom milyen telefonod van de nekem Samsung galaxy acenál ezek a trükkök beváltak es jobban birja az akksi. tarantulla33: 
 Auto szinkron off net off és probléma megoldva. Akkor
 kapcsolod be amikor kell, de létezik olyan program ami
 időzítve kapcsolgatja.
 ezzel az a baj hogy ezek a programok amik net igényesek hiába nincs net attól még folyanmatosan futnak.A jegelésről meg annyit hogy mivan ha a titanium backup téved es igazabol nem képes 100%osan jegelni.. 
 ezert celszeru a vegleges torles
- 

Fehércápa aktív tag válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreA helyzet az, hogy nagyon belassulgat a Se Ray-em. Azt a tanácsot kaptam ray topicban,hogy nézzek utána mi zabálja a belső memóriát. Na,itt tartok  Nemigazán értek a dologhoz, ha aszondjátok töröljek futó gyári alkalmazásokat akkor törlök, ha elég a jegelés akkor jegelek Nemigazán értek a dologhoz, ha aszondjátok töröljek futó gyári alkalmazásokat akkor törlök, ha elég a jegelés akkor jegelek 
- 

atillaahun veterán válasz  Ferenc1989

üzenetére Ferenc1989

üzenetéreMaga a Dropbox az megfelelő beállításokkal. (#30556) Fehércápa 
 Ha a ROM-ra gondolsz azt az alap alkalmazáskezelő is kiírja.
 Ha a RAM-ra, azt is, de arról keményen hazudik, ahhoz a TaskXP-T javaslom. Alapvetően szvsz legjobb task switcher, és eddig ez jelzi a legkorrektebbül a memóriát.Mingyárt kitűnik, hogy az 512 MB memóriával árusított telefonok nagyrészében valójában 150-250 MB használható csak felhasználói szinten. 
- 

TRob1 veterán Hááát, kb. annyit, hogy Tilos a Warez minden formája. Linkelés, segítség, kérés,... stb. "minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan 
 használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
 használatára buzdít;
 illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
 így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;" - PH alapelvek
- 

Fehércápa aktív tag Milyen alkalmazással tudom megnézni,hogy mely app-ok zabálják nagyon a belső memóriát? 
- 

gabe96 aktív tag sziasztok! 
 tudtok nekem egy olyan programot ajánlani, amivel tudom wifi adapterként használni a telefonomat?
 egy régi laptophoz kéne, amin nincs hálózati csatlakozó, viszont van XP, és USB
 nagyon hálás lennék
- 

Drenadar veterán válasz  pacman789

üzenetére pacman789

üzenetéregoogle ezt dobta ki : Grades: Student Organizer 
- 

hackeeeee Jómunkásember Az ingyenes MX Player és az MX Player PRO között mi a különbség?Rájöttem, az, h reklám mentes.. Ezen kívül van még valami?  
- 

pacman789 aktív tag Sziasztok! tudtok ajánlani jó "egyetemi" programot? 
 Ami szükséges lenne:
 tárgyak tanárok kreditmennyiség bevitele, órarend grafikus megjelenítése, zh-k beírása átlag számítás,
 egy olyan program jó lenne mint az Istudiez eddig azt használtam, de sajnos androidra nem elérhető Előre is köszi! üdv 
 pac
- 

ERPY őstag válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreÉn is a SIMI-t használom időjárásra, sztem a legpontosabb, és legalább nincs a bazi nagy óra a képernyőn, aminek semmi értelme számomra. Időjárás infó nekem csak azért kell, hogy reggel mikor felkelek tudjam éppen hány fok van, hogy a gyereket hogy öltöztessük a suliba. 
- 

Ferenc1989 tag Csáó! Olvastam hogy van olyan alkalmazás hogy fényképezek és egyből tölti fel dropboxba.. Valaki ismeri. Nem találom hogy hol volt  köszi 
- 

vétó aktív tag egyébként meg ha írsz egy levelet a fejlesztőnek, hogy szeretnéd megvenni, de ide nincs engedélyezve, akkor valószínűleg megváltoztatja a beállításokat... mert többnyire egyszerűen csak lustaságból maradnak úgy, hogy csak egyes országokban engedélyezik a vásárlást. ajj, közben most nézem, hogy eredetileg gezatata-nak volt ilyen problemája... na mindegy, így jártál, neked válaszoltam  
- 

szalasz87 csendes tag válasz  Dark Archon

üzenetére Dark Archon

üzenetéreAHA értem köszi!!!  
- 

r4z nagyúr Egy hamis SIM azonosítót emulál a Marketnek és az alkalmazásoknak, így meg tudsz venni, illetve használni tudsz olyan alkalmazásokat, amik csak más országokban/szolgáltatóknál érhetők el. Például ha lenne olyan andoridos akció, mint az iPhone-nál és a T-Mobile-nál, hogy ingyenes navigációt tölthetsz le, akkor ezzel a programmal Telenoros/Vodafone-os kártyával is tudnád használni az alkalmazást, mivel a Market azt az infót kapja, hogy T-s kártyát használsz. 
- 

Gedeon31 addikt Szomorúan tapasztalom egy hülye miatt,ha nem járok erre egy nap ,3X annyit kell átnéznem ,mert teleszemeteli a topicot. Jó lenne erre valami megoldás. 
- 

gezatata aktív tag Feltettem a MarketEnablert, root jog eleve volt, a bank kártyámat már ismerte a maket régebbről, kiválasztottam T-Mobile USA, marketben megkerestem a Toggle Settings | Profiles - szépen mellé tette a dollárban meghatározót árát, de amikor vásárlásra kerülne a dolog "Ez az elem nem telepíthető az Ön országában" ugyan ez történt egy német szolgáltató választásánál is 
 valamit rosszul csináltamúgy tűnk még is TRob1 lesz igaza - költöznöm kell az országból  
- 

Tyer őstag válasz  Dark Archon

üzenetére Dark Archon

üzenetéreÉnis megszivtam, miota igy hazsnálom... hát hogy is mondjam... kicsit gyorsabb, egyszerűbb, és kiterjedtemm a fejlesztése a cimlistának... lévén 700nál több contact-om van, igy elég tré lenne elveszteni az adatot  Beautiful Widget-röl meg annyit, hogy: 
 Nekem az egyetlen, amelyik nem akadoztatja az órát 
 Millió1-et kiprobáltam, amugy épp ICS skin-em van, ezt tudja valamelyik másik? 
- 

volvoguy addikt Udv! A GetJar-rol mi a velemenyetek? Megeri hasznalni, hiszen elvileg tok jo akciok vannak, es ezt sem az Appbrain, sem a Market nem jelzi  
- 

Probert75 addikt válasz  flash-

üzenetére flash-

üzenetéreSzép kis felsorolás!  
 Viszont annyi kérdésem lenne, hogy akkor a jegelt dolgokat is töröljem, ha nem használom? Galaxy Ace-em van és jó pár dolgot jegeltem. Azért jegeltem, hogy hátha valamikor mégis szükség lehet rájuk. Ha jegelve van, akkor az olyan, mintha nem is lenne telepítve, akkor hogyan kommunikál mégis?#30530 Drenadar Valóban így a legegyszerübb.  
- 

- 

Nordik őstag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreMobilnetem termeszetesen van, korlatlan. 
 Csak azt nem szeretnem, hogy egyeb rejtett koltsegek felszamolasra keruljenek...
- 

válasz  szalasz87

üzenetére szalasz87

üzenetéreHa megnyitod a Kapcsolatokat, látsz egy olyan ikont, hogy két emberke torzó egymás mellett (legalábbis az én telefonomon van). Azzal lehet új csoportot létrehozni. A legjobb egyébként, amit tehetsz - amit nekem is javasoltak első Android telefonomnál - hogy a Gmail fiókodban (ha nincs, akkor csinálj) a Címtárat megírod vagy valamilyen módszerrel kimented a telefonodról és importálod oda. Aztán megszerkeszted, amit meg akarsz, majd szinkronizálod a telefonoddal, amin értelemszerűen be kell állítani a Google fiókot meg azt, hogy a kapcsolatoknál azokat mutassa. Azon belül ki lehet kapcsolni a listából, akiknél nincs telefonszám. Ezek után aztán ezt soha többet nem kell eljátszani, mert ott mindig meg lesz, akármelyik jövőbeni telefonra átvihető egyszerűen. 
- 

meko1 tag cső mind,lehet az elmúlt 2évben már téma volt/nem jutottam még a végére-elejére,rajta vagyok/,olyan programot keresek,ami folyamatosan kutatja a környezetenben a szabad 
 wifi hozzáféréseket,ráadásul kapcsolódik is hozzá!Javaslatokat kösz üdv meko
- 

gezatata aktív tag sziasztok 
 a segítségeteket szeretném kérni a marketben a Toggle Settings | Profiles Toggle Settings | Profiles alkalmazással kapcsolatban
 szeretném megtudni milyen készülékre engedélyezte a telepítése (mert a Galaxy s2 re nem lehet megvenni)ezért kérlek katincs rá a linkre és ha engedi a megvásárlást és a telepítést is kérlek értesíts köszönöm 
- 

Tyer őstag válasz  petipetya

üzenetére petipetya

üzenetérePersze, én ezt értem, de ha nem használom a twittert, meg a frequance-et, meg a sima e-mail appot, akkor miért indul el minden alakalommal, és foglalja a ram-ot, és lassul be töle a telom???? 
 Nekem is szinkronizál, én is hazsnálok naptárat, és e-mail-t is, de nem a stock appot.
- 

petipetya nagyúr Őszintén? Emiatt vettem meg anno az androidot, a gmail, naptár, időjárás stb. szinkronizálás pedig folyamatosan fut - használom a telefont és eszembe sem jutna a gyári alkalmazásokat leszedni. Sőt, nincs rootolva a készülékem és elégedett vagyok a gyári rommal, az aksit pedig letojom. 
- 

Tyer őstag válasz  sunahunter

üzenetére sunahunter

üzenetéreAmit törölni kéne: 
 Twitter, alap e-mail progi, frequance, amiket nem használok soha semmire...Leszedtem az uj Facebook for Android-ot, és nem tudok feltölteni képet. az alappal meg az van, hogy leválja a képet, és a fele lemarad... 
 Mit tegyek?
Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se
 Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se  )
 ) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) (De azért köszi a listát, még ha komolytalan is.
 (De azért köszi a listát, még ha komolytalan is.  )
 ) A Launcherek már nem férnek bele, azokat nem tartod kedvencnek. A Go meg bizony kedvenc, mert nem csak Launcher, hanem több más appot is kivált.
 A Launcherek már nem férnek bele, azokat nem tartod kedvencnek. A Go meg bizony kedvenc, mert nem csak Launcher, hanem több más appot is kivált.  

Közben megjött.
 Közben megjött.  

Brávó! a "Nincs warez!" felirat meg csak vicc a topik címében...
 Brávó! a "Nincs warez!" felirat meg csak vicc a topik címében...