- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa #49528 üzenetére
Halihó!
Esetleg egy picike kérésem lehetne még ?
Azt vettem észre, hogy mikor a hálózaton kívüli hívások elérték a 90 percet (ugye ennyi van a csomagba foglalva), akkor nem számol tovább. Esetleg lehetne úgy, hogy továbbra is számolja a perceket ? Természetesen a fizetendő összegnél csak a 90 percen felülieket számolja, ahogy csináltad. Átnéztem a beállításokat, érteni értem, de a módosításhoz nem eléggé ...
Köszi előre is! -
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa #49485 üzenetére
Hello!
Nagyon boldoggá tennél. Csak arra szeretném használni, hogy az előfizuban foglalt 90+90 percet tudjam figyelni.
4990ft a havi alap összegem, ebben van 90 perc hálózaton belül (20-as) és 90 perc hálózaton kívül (30-as és 70-es). Az elszámolás perc alapú, a többlet telefonálás percenként 36,5 ft, az sms szintén.
Kapcsolási díj 2,5ft hívásonként !!! Hogyha ezt esetleg nagyon nehéz beletenni, akár ki is maradhat.
Az elkészítés után áttanulmányozom és megpróbálom megérteni...http://www.telenor.hu/okostarifa
Köszi előre is !
Üdv:
Gergő -
meridaharcos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36329 üzenetére
A cpuspy tesztelni is tud? Tudod olyan kellene, amivel az alulfeszelt procinál meg tudom állapítani, hogy mi az a minimum feszültség, ahol még nem hibázik. Amolyan orthos féle, pc nyelven. :-)
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Olyan proci tesztprogramot keresnék, amiben mind a 4 proci frekvrenciát tudnám külön ellenőrizni.
Létezik ilyesmi?
Stability test szerüség érdekelne. -
meridaharcos
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget Opera ügyben! Így már nyomon vagyok... :-)
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Opera mini kedvencek mentésére / visszaállítására létezik bármilyen megoldás? -
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani kép átméretező / vágó programot, lehetőleg szűrővel (például bicubic) ??
Nagyítani és kicsinyíteni is tudjon jó minőségben.Köszi előre is!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest