- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Szerintetek megvegyem ezt a játékot? Link
Elbizonytalanított az, hogy mire kér engedélyeket.
-
-
Narxis
nagyúr
Nem játszik valaki ezzel?Link
Elakadtam a 3. pályán ahol a gőzt kell elvezetni de nincsenek L alakú csövek, csak egyenesek...
-
Narxis
nagyúr
ES File Explorer File Manager update
V1.6.1.9
1)Enhanced hide list(in settings)
2)Backup/Restore settings(in settings)
3)Some improvements.
FAQ:
Click the first button to access external cards. -
Narxis
nagyúr
válasz
Sterilzona #48234 üzenetére
Ha csak Google Play-ről töltesz le appokat akkor nem kell.
-
Narxis
nagyúr
válasz
atillaahun #48114 üzenetére
Ja ez engem is zavar egy kicsit, úgyhogy ha majd találsz megoldást írd le ide.
Esetleg nézd meg a RocketDial-t, az elég sokat tud.
-
Narxis
nagyúr
lgcamerapro-nál miért pittyeg egy darabig ha képet akarok csinálni? Mintha időzítőre lenne állítva vagy nem tom, pedig szétnéztem a beállításokban.
-
Narxis
nagyúr
válasz
gatto_ #47936 üzenetére
Ott a pont, én ezért is szeretem a mappanézetet, lusta vagyok szerkeszteni. Semmi baja nincs a JetAudio-nak, facebookon lehet nekik írni a hibákról, 100% hogy olvasni szokták.
http://www.facebook.com/pages/JetAudio/425309040827461
Nekem eddig ez a lejátszó vált be a legjobban pedig mindet kipróbáltam.
-
Narxis
nagyúr
Kösz a segítséget skacok, mindkét appot szoktam használni, megnézem alaposabban a beállításaikat.
-
Narxis
nagyúr
Sziasztok!
Olyan app kéne ami mutatja a legutóbbi akkumulátor töltés óta eltelt időt. Mondjuk widget formájában, esetleg jelez is ha eltelt egy bizonyos idő. Battery Widget Pro esetleg tud ilyet csak én nem találom benne?
Fontos lenne mert a 3500-as akkumat nem jól jelzi ki a rendszer(Moto Defy, főzött ROM-ok se, kalibrálás után se). Viszont tudom, hogy nagyjából 2 nap 10-15 órát bír ki átlagos használat mellett.
-
Narxis
nagyúr
Google fióknál ha bekapcsolom a telefonos hitelesítést akkor ez hogyan működik? Minden bejelentkezésnél kapok egy kódot vagy mi? Nekem az lenne a jobb ha jelszóváltoztatáshoz küldene csak kódot mer pl. youtube-ból mindig kiléptet.
-
Narxis
nagyúr
Hmm, ez érdekes. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem mutat minden mappát(nálam se), szerencsére nálam a Zene mappámat mutatja. Esetleg a Preferences-ben görgess le és nyomj egy rebuild media library-t vagy mit.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
A G Data Mobile Security nem engedi bekapcsolni a lopásvédelmet a Go SMS Pro miatt. Azt írja, hogy kompromittáló alkalmazás...hmhm.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43958 üzenetére
Ez valami eszméletlen jó!
-
Narxis
nagyúr
Ha jól látom le is van árazva, csapjatok le rá mert ez egy brutálisan jó keyboard, főleg azoknak akiknek nem jön be a swype.
-
Narxis
nagyúr
válasz
canniball #42758 üzenetére
Én használtam de mivel már egy ideje sokszor cserélek ROM-ot nem találom értelmét. Oda kell figyelni, hogy mit törölsz vele mert nekem régebben leszedett néhány programot is amiket nem "uninstalláltam" viszont tényleg talált olyanokat is amiket elvileg már töröltem. Szerintem azoknak hasznos akik sok progit próbálnak ki vagy régóta használják a gyári rendszert.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Frozzy #42569 üzenetére
Én a Water Drops Plus-t használom de van még egy pár csak nem emlékszem a nevükre.
-
Narxis
nagyúr
"Mivel az msn-ben lévő foreca 4 óránként frissíti az adatokat"
Ezt nem tudtam. Nyilván a jelenlegi idő nem annyira fontos de ha ott is mást mutat akkor, hogy bízzak meg a holnapi előrejelzésében? Ennek a foreca-nak van appja és elég jó értékeléseket kapott magyar felhasználóktól, kipróbálom.
-
Narxis
nagyúr
válasz
S e t h #42280 üzenetére
Pillanatnyi időkép és előrejelzés alapján szoktam keresni. Azért ha 2-3 órája zúg az eső, akkor nem azt várja az ember, hogy az időjárás app tudomást se vesz róla.
Amúgy ha normális widgetje lenne akkor csak ezt használnám: Link
Csilivili animációk helyett ezt kellene erőltetni.
-
Narxis
nagyúr
Volt ez az esti vihar és az alapján kukáztam egy csomó időjárás appot. a Fancy widget msn-re állítva kicsit pontatlan volt. Lehetséges vihart írt még 2 óra felhőszakadás szintű esőnél is. A Weather Channel volt a legpontosabb, óramű pontossággal jelzett és a hőmérséklet is jó volt, csak elég bénának érzem az appját. Az AccuWeather leszerepelt, nem is jelzett semmi esőt, folyamatosan felhős de száraz időt mutatott. A WeatherBug volt még elég közel a valósághoz, de régen én úgy tapasztaltam, hogy az előrejelzései pontatlanok, még másnapra is.
-
Narxis
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb launcher? Ez jó? Kipróbálta már valaki?
-
Narxis
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek a BeWeather & Widgets Pro vagy az AccuWeather Platinum a jobb?
-
Narxis
nagyúr
válasz
szentkuti11 #40864 üzenetére
SwiftKey X. Nemsokára jön a 3.0 több skin-el és még pontosabb szóajánlásokkal.
-
Narxis
nagyúr
Honlapján minden le van írva. Ez nem egy szimpla autokiller csak szigorúbb memóriakezelést állíthatsz be és majd az alapján az Android kilövi ami nem kell. Az oom nem tom mi, a Chuck Norris mód ha be van kapcsolva akkor rendszerfolyamatokat is szabályoz, sztem nem érdemes bekapcsolni.
-
Narxis
nagyúr
válasz
darvinya #39493 üzenetére
Én azért kerestem ilyen appot mert custom ROM-ot használok(Defy WIUI) és abban MIUI launcher van ami nekem teljesen elég, de mivel nincs app drawer így ömlesztve vannak az appok ikonjai. Mivel sok app van fent, telepítési sorrendben így nincs kedvem átrendezni hanem inkább kiraknék pár appot status bar-ba ahol van egy csomó hely. Ennyi.
-
Narxis
nagyúr
Van olyan app amivel appokat tehetek a status bar-ba?
-
Narxis
nagyúr
FTL Launcher-ből kiadták a 3.0-ás verziót, támogatja az ADW, GO és LP témákat is, nem semmi.
-
Narxis
nagyúr
Épp kérdezni akartam de közben rájöttem a megoldásra. Akinél akadozik a frissített Season Zen HD élő háttérkép az állítsa a power managment-nél balanced-ről high performance-re és olyan jó lesz mint a korábbi verzió, sajnos ezen még csiszolnia kell a fejlesztőnek viszont enélkül is ez az egyik kedvenc live wallpaperem, a húsvéti téma is nagyon szép.
-
Narxis
nagyúr
Az antivírus appoknak van jelentősége ha az ember a marketen kívül más helyekről is tölt appokat..*khm.
A Battery Calibration pedig ugyanazt csinálja tudtommal mint amit custom ROM-oknál a wipe battery stats. Amit akkor kell csinálni ha az ember új ROM-ot tesz fel, ha marad a gyárinál akkor szerintem sincs sok értelme.
-
Narxis
nagyúr
Kb. 1 évvel ezelőtt amikor még stock 2.1 volt a Defy-men ADW Launcher Ex-et használtam és XScope-ot mert gyors appok voltak a gyárihoz képest. Azóta nagyrészt Go Launcher-t használtam és Opera Mobile-t + Minit most viszont újra visszatértem ADW Ex-hez és xScope-hoz. Előbbihez azért mert Go Launcher tényleg kb. 8-10%-os energia fogyasztást produkált(ADW Ex sose megy 3% fölé), egyedül az a sok téma hiányzik de azokkal is volt gond, sokszor csak 3-4 próbálkozás után volt hajlandó témát váltani, ami viszont a legidegesítőbb volt, hogy folyton visszaugrott a default képernyőrészre(ahol a market ikonja van). Mindegy nem is emiatt akarok kérdezni.
xScope-nál látom ezt a changelog-ban:
Enabled hardware GPU acceleration
Ez gondolom csak ICS-re vonatkozik? Mely böngészők használják aktívan a GPU-t is? Opera, Boat Browser?
Leginkább a Boat Browser érdekelne mert azt használtam eddig. Mi a különbség a Boat Browser és a Boar Browser Mini között? Ugyanaz mint Opera-nál, hogy mobilnethez jobb a Mini?
-
Narxis
nagyúr
válasz
.:LoMAX:. #34300 üzenetére
Ez a táblázat valami bloatware összehasonlító?
System health check(???), process manager, app manager ezek beépítve vannak az androidban és teljesen jók. Seamless installation....jájj, lehet még egyszerűbben telepíteni egy appot? O.o Backup meg mire fel mikor szinkronizálva van minden a google acc-al? Traffic Monitoring talán ez még értelmes lehet ha jobb mint mondjuk egy 3G Watchdog Pro. Battery Doctor jajajaj....
-
Narxis
nagyúr
Srácok van olyan app ami dropbox-ból vagy box.net-ből tud videókat, zenét lejátszani, természetesen wifin keresztül? Vagy PC-ről? Kb. mint az amazon vagy google music, csak ezek nem jók mert US only.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
válasz
RootRulez #32598 üzenetére
Na ez tud Sticky Password-ből importálni, csak nem tudom, hogy egy jelszókezelőnél mennyire jó dolog az, hogy nyílt forráskódú.
Mindenesetre kipróbálom, kösz.
Huh az is eszembe jutott, hogy RoboForm tud KeePass-ból importálni, így ha ha nem tetszik a KeePass akkor könnyen válthatok RoboForm-ra.
-
Narxis
nagyúr
Skacok!
Nem tudtok valami jó jelszókezelő appot? Sticky Password-ot használok PC-n és notebookon de hajlandó vagyok váltani ha képes belőle importálni az adott progi. XML-be, txt-be és html-be tudok exportálni, de pl. Roboform nem tud vele mit kezdeni, pedig annak van ingyenes szoftvere androidra. :S
-
Narxis
nagyúr
válasz
domerator #32523 üzenetére
Azt én akkor szoktam ha wipe data-t csinálok ROM frissítésnél vagy másik ROM-ot teszek fel. Nincs ilyen baj a kártyámmal, régen volt amíg bele nem tették azt a javítást a CM7-be, hogy CL4 feletti kártyáknál ne induljon újra random a teló. Amióta megcsinálták ezt azóta pöpecül működik.
Amúgy nem tom mi van tableteknél de PerfectDisk blogján azt írják mindennél működik aminél a Windows külön meghajtónak látja.
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
válasz
BEKAvarangy #32401 üzenetére
Nekem a poweramp nagyon halk, winamp viszont jó.
-
Narxis
nagyúr
Én elfogadom, hogy neked felesleges de nekem meg kényelmesebb egy appra ránézni(4x1-es előrejelző widget van kirakva kivéve a Fancy az 4x2-es óra). Megnéztem az akksihasználatot, 15 óra alatt csak Fancy tudott 4%-ot elhasználni de azt is szerintem azért mert naponta cserélgetem a skineket rajta. Több van és változatosabb mint BW-nél, némelyik egész jól passzol az aktuális Go Launcher témámhoz is.
-
Narxis
nagyúr
Nekem előrejelzés miatt kell. Nem a pillanatnyi idő érdekel.
(#32459) BEKAvarangy: itt szerencsére jól mutatja a Fancy, hogy túlnyomóan felhős, BW szerint váltakozóan felhős és a többi is felhőset mutat. Szerintem nálad rossz adatokat kap a lakhelyedről vagy környékéről. Erről meg nem ők tehetnek.
-
Narxis
nagyúr
válasz
BEKAvarangy #32455 üzenetére
Nekem elég jól mutatják, amik a telómon vannak már egy ideje, egy pontossági sorrendet is tudok adni:
1. Fancy Widget Pro -msn weather
2. Köpönyeg
3.BW-AccuWeather
4.Weather Pro - szerintem ez is AccuWeather de nem biztos
5. Google
6. Go Weather
7. Weather Services Pro - ezt igazából a webkamerák miatt hagytam fent de azóta találtam erre is külön appot úgyhogy le is szedem majd. -
Narxis
nagyúr
WTF?
Aktív témák
- Mobilinternet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Titan Quest II
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest