- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
atillaahun
veterán
-
xSide
őstag
válasz
domerator #35167 üzenetére
Érintene, ha egyedi fórumokat is tudnék hozzá adni
Addig viszont felejtős, bár sok ismeretlen és hasznos infot tartalmazó fórum ismerhető meg vele az android világából!
Köszi a linket...ui.: ezt már a magyaritott appok közt található miui file maneger ftp megosztásával küldöm át telóra
-
hdman
őstag
válasz
domerator #33890 üzenetére
Szerintem sokkal rosszabb lett, mint az ezelotti verzio. Igaz, hogy tobb dial gombot lehet kitenni, de nalam sokkal lassabban mukodik, pl dupla kattintasnal laggol (GS2). A masik ami nem tetszik, hogy mar 1 kattintasra zarodnak a tabok. Nekem szimpatikusabb es "biztonsagosabb" volt a korabbi. Ment is vissza
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #33644 üzenetére
Szívesen, de ne nekem köszönd hanem dbius-nak, én csak felhívtam a figyelmet az utolsó lehetőségre.
(#33646) F-ECT$:
Ki tudja mit hoz a jövő.Ez egyébként nem olyan hú de sok. Feldobok 4 Bluray filmet és tele van (persze ezt nem dobok fel, csak érzékeltetésképp hogy nem is olyan sok az az annyi).
Vagy a gyerkőcökről az összes vidijót... családi fotókat, fontos programokat... stb. Határtalan lehetőségek.
-
xSide
őstag
-
Cartman023
aktív tag
válasz
domerator #33149 üzenetére
A box-ot én is kipróbáltam régebben, de akkor a számítógépre csak a fizetős részben lehetett telepíteni azt az alkalmazást, ami ahhoz kell, hogy ott is tudj módosítani a dolgokon.
Anélkül meg nem túl jó szerintem, mert amit a gépeden csinálsz azt nem lehet feldobni a felhőbe egyszerűen.
-
Probert75
addikt
válasz
domerator #33096 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy előtte is az volt e, mert együtt raktam fel még annó, a rigó progi és hasonlóan beszerzett társai miatt. A GO meg éppen tegnap került le a telómról, mert egy főzöttel rommal próbálkozok éppen, amiben a benne lévő még egyenlőre tetszik. Majd ha megunom, akkor vissza a GO, mert az nagyon bejött, amiből kiléptem utoljára.
A droid varázsa a sokszínűség!
-
Dottore
addikt
válasz
domerator #33002 üzenetére
Advanced Task Killer Pro, ahogy porse is írta.
Megközelítőleg olyan bonyolult mint egy vágódeszka. Ha kikapcsolod az automatikus memóriatisztítást és teszel egy pipát a Task Killer mellé, mikor kilövöd a programokat, akkor ez sem fog futni a háttérben.
-
junkpod
veterán
válasz
domerator #32988 üzenetére
Gondolom az a gondod mint nekem is: elkezdek operával olvasgatni, közben jön valami fontos dolog, lerakom a telót, a képernyő ugyan kikapcsol de az Opera nem hagyja alvóba menni a telefont, folyamatos az ébrenlét. Ha közben el is feledkezek a telefonról, akkor pár óra mulva már elég sok akkuenergiát leszívott...
-
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
domerator #32973 üzenetére
Én ezt használom pro verzióba Fast Reboot
-
Narxis
nagyúr
válasz
domerator #32523 üzenetére
Azt én akkor szoktam ha wipe data-t csinálok ROM frissítésnél vagy másik ROM-ot teszek fel. Nincs ilyen baj a kártyámmal, régen volt amíg bele nem tették azt a javítást a CM7-be, hogy CL4 feletti kártyáknál ne induljon újra random a teló. Amióta megcsinálták ezt azóta pöpecül működik.
Amúgy nem tom mi van tableteknél de PerfectDisk blogján azt írják mindennél működik aminél a Windows külön meghajtónak látja.
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #32472 üzenetére
Ez most pont nem hülyeség, simán lehetne: GPS-alapú lesz a BKV utastájékoztatása
-
decoati
aktív tag
válasz
domerator #32255 üzenetére
csak saccolom, a fájlnevek valszeg egyúttal md5sum-ok, 32 hexa karakter. Furcsamód az rm-et nem lehet csak simán ráereszteni mert foldert jelez (aminek a neve az első 2 karakter (00-ff), amibe be lehet lépni, de az ls nem is listázza, wtf), de ha kiadsz pl. egy "ls e0*"-ot, kapsz vagy 40-50 fájlnevet (pedig az ls nem is rekurzív), így jön ki a kb. 256*40. Nagyon gáz, észrevettem már régebben is, de akkor nem számoltam meg. XDA-n megerősítve.
Irtani rm -r utasítással, ÉSSZEL! -
r4z
nagyúr
válasz
domerator #32111 üzenetére
Most csak bedobtam egy találatot, több ismerősöm is használja különböző készülékeken, lehet, hogy nem kompatibilis a verzió a te ROM-oddal.
Itt van a "hivatalos" gyűjtőpost, próbáld ki ezt a verziót is, hátha.Nem azt akarom bizonygatni, hogy ez a legjobb, távol álljon tőlem. Főleg, hogy én is a Smart Keyboard Pro-t használom, szótárak és automatikus javítás nélkül. Csak abban próbálok segíteni, hogy kipróbálhasd, hogy lehessen róla véleményed.
-
stefi68
addikt
válasz
domerator #32105 üzenetére
Most, hogy mondtad újból végigbogarásztam az összes menüpontot és én is megtaláltam a haladó beállításoknál.
Mondjuk nem túl egyértelmű a fordítás: "Előugró billentyűzet" "Csúsztassa az ujját, hogy kiválaszthassa a megfelelő betűt"
Én úgy értelmeztem, hogy ha ki van jelölve akkor jelenik meg az előugró billentyűzet....
Na mindegy, a lényeg hogy megoldódott.Köszönöm mindkettőtöknek. Most már tényleg a legjobb billentyűzet!
Amúgy a multitouch mire vonatkozna?
-
stefi68
addikt
válasz
domerator #32091 üzenetére
domerator, zsolt72: Smart Keyboard ügyben nem tudtok segíteni?
Én is áttértem egy ideje erre az Anysoft után..."Latin billentyűzet erőltetése" beállításnál az English (International) van kijelölve.
A magánhangzók hosszú nyomásánál így megjelenik az összes ékezetes variáció (jobbra-, balra dőlő, hullámos, kalapos, umlaut-os, stb.). Engem mondjuk csak a balra dőlő érdekel.
Így viszont olyan hosszú a felugró ablakban a választható betűk listája, hogy fekvő módban át kell csúsztatnom az ujjam sokszor a képernyő másik széléig, hogy kiválasszam a kívánt betűt, ez így kényelmetlen.
Próbáltam hátha működik multitouch módban (mert állítólag tud ilyet), hogy mondjuk jobb kézzel hosszan nyomom a magánhangzó gombját, majd bal kézzel megérintem a felugró listából a kívánt karaktert, de sajnos ez így nem működik.Nem tudjátok miért nem működik a multitouch? Az is jó lenne, ha el lehetne érni, hogy a felugró ablak kint maradjon folyamatos nyomva tartás nélkül is úgy mint a Swype billentyűzetnél....
-
-
RootRulez
félisten
válasz
domerator #31776 üzenetére
Épp ez az, nincs telepítve, mert az általam magyarított más aláírással rendelkező APK volt telepítve. Jelenleg az a megoldás "működik", hogy:
- Letörlöm a magyar verziót
- Letöltöm markettel az eredetit
- Honosítom az eredetit
- Letörlöm az eredetit (mert arra nem megy fel a magyar)
- Majd feltelepítem az általam honosítottat.Nos, ha el tudnám kapni a telepítőt, amikor a Market sír, hogy az aláírás nem megfelelő és nem tudja telepíteni, akkor:
- Kimásolhatnám onnan az eredeti APK-t (telepítés nélkül)
- Honosítanám
- Feltelepíteném, mert felmenne akorbbi honosításraÍgy egy csomó időigényes melótól megkímélném magam és a programok beállításai is megmaradnának, külön kínlódások nélkül...
Tehát a kérdés adott: A Market hova tölti a telepítendő APK-kat?
atillaahun A root/cache mappába akkor? -
TRob1
veterán
válasz
domerator #30033 üzenetére
Csak annyi, hogy nekem pont nem a "villámság" az elsődleges semminél, énkább a kényelem, a funkcionalitás... ADW-nek még a menüje is káosz. Nekem soha nem tetszett (és ez most nem a vicc része). Egyébként anno még Go előtt se használtam, Lp-t favorizáltam akkor is inkább. Mondjuk akkoriban én 1 romnál se tapasztaltam restartot, de azóta változhatott a helyzet.
ui: Vazze, holnaptól mezítláb járok.
(#30032) spiritex:
Nem a TW-nél kell (kellet volna) alapértelmezés törlést nyomni, hanem a Go-nál. De mivel törölted az adatokat, esélyes hogy már ott se lesznek kint az ikonok (de ebben nem vagyok biztos, mert Launchereknél még nem sikerül ilyen "bakit" elkövetnem)
Appdrawerben egyébként a TW-nek nem volt "indítóikonja"? -
frensys
tag
válasz
domerator #29846 üzenetére
Igen,azért is vettem mert sok szép alkalmazás van rá és jó dolgok,szépen testrelehet szabni a telefont mindenféle csiri viri dologgal és jó ránézni,meg netezgetni vele frissiteni dolgokat élvezet valahol,de ott van a másik oldala is amit irtam,hogy mint egy kis számitógép jó kis alkalmazásokkal okos programokkal használni.
Amúgy a widgetek ugye tény hogy fogyasztanak,de mindegyik?Mert nekem mondjuk van egy névnak widgetem kint és az szerintem csak előre beprogramozott neveket irja ki,nincs nettel kapcsolatban igy adatforgalom sincs ami fogyasztja az aksit,jól gondolom?
Köszi!
-
xSide
őstag
válasz
domerator #29705 üzenetére
Erre csak annyit kinek mi volt és mi a mai szokása, mióta van mobilom (motorola d160 - 1998) mindig is ékezettel írtam...
Minden telómban be lehetett állitani a karakterek kódolását, a droid-ban is megtaláltam a megoldást'Amiről valaki nem tud az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs...'
Az más kérdés, ki mihez szokott hozzá és ez alapján elitélni, fikázni sem kell senkit!
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #29705 üzenetére
(Egyébként az a hsz-e pont megint 1 újabb egyezés a többi mellett...
)
"Az sms irás is megoldódott,mert hogy ugye elegem volt abból hogy apró betükkel képtelen csak 10 perc alatt kb.megirni az ember egy rohadt üzenetet,na a lényeg:nem kell ide csiri viri smartkeyboard meg anysoft stb.,a saját gyári lg beviteli módja tökéletes rájöttem,csak hát mindenki ugye lecseréli alapból én is igy tettem és meg se néztem milyen jó a gyárija,ami a következő: Egy gombon ugye 3 betü és addig nyomod amig kell,mintha normál telód lenne,úgyhogy ez is megoldva!" - #29402
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #29347 üzenetére
Igen ám, de ilyet lehet másra is mondani: Gyári sms van ami nem tud "bubis" formát vagyis nem különülnek el olyan jól az üzenetek, körülményes több embernek küldeni 1 sms-t, témázhatóság hianya, sms-ek mentése/visszaállítása... sokminden. Vagy pl. lásd kettővel feletted az ébresztés: én pl. ezt nem értettem soha. Nekem pl. a gyári teljesen megfelel, eddig bármikor beállítottam, ébresztett, én meg felébredtem. (Ja hogy extra funkciók? Nah ezért jó másik sms kezelő is.
) Úgyhogy 1 szó mint száz, szvsz a gyári sms app is sokkal carabb tud lenni mint egy alternatív megoldás.
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #29127 üzenetére
"Autot is igy veszel?" - Ahogy a szavaiból/írásaiból, értetlenkedéseiből és az Android ismeretének teljes hiánya ill. még csak nem is utánaolvasása miatt következtetem, ahhoz még jó pár évnek el kell telnie, addig meg még akár csoda is történhet (nem lehet több 12-14-nél)
szerk: Huh, de szép mondat lett.
-
mipityu
tag
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #27923 üzenetére
Akkor:
BobClockD3 ?
-
ko9
addikt
válasz
domerator #27919 üzenetére
Az nekem se jut eszembe, de SiMi Clock?
-
pikszel
addikt
válasz
domerator #27905 üzenetére
Minimalistic Text Widget. Szerintem páratlan.
-
VD
őstag
válasz
domerator #27818 üzenetére
Valószínűleg a Viber Addon-t [link] töltötte le pluszba, ami a skypehoz hasonlóan lehetővé tesz voip hívást. Ahhoz viszont kell egy account amire ugyanúgy fel kell tölteni a pénzt, mint skype esetében.
A sima viberrel nincs mód szolgáltatói hívás indítására sim nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honda topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest