- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Melack #47735 üzenetére
Kösz meg van.
SD-re telepítet app-ok nem kezeli jól mert a „belső”-nek szánt nand flash ami az elsődleges.
Ha külön app-al SD-re raktad az app-ot az nem kezeli a rendszer utasítást, hogy ne kapcsolja le(energia) egy idő után.
Ez pont olyan mint a PC-men, ha nem írok/olvasok az USB-n csatlakoztatot eszközről egy idő után alatatja. -
S e t h
nagyúr
válasz
Melack #47560 üzenetére
Ahogyan a többiek is írták, számomra is a Cool reader vált be a legjobban.
Pdf olvasóknál a Repligo viszi a pálmát, szorosan mögötte az ezPdf readerrel, viszont ezek fizetősek, ingyenesek között nem tudom melyik a jó, mert én rövid időn belül átálltam a Repligora, ezPdf reader meg akciós volt. -
válasz
Melack #47560 üzenetére
Cool Reader-t használok pdf-en és prc-n (10-ből egyet ha olvas) mindent meg tudtam vele nézni, rengeteg beállítási lehetőség van benne.
Pdf-re Adobe Reader vagy Ebook Reader
-
válasz
Melack #47301 üzenetére
Ezaz. És most nemtudom mi oldotta meg, mert össze-vissza nyomkodtam mindent kb.
Alul írja, hogy akkor lehetséges ez még, ha nincs összevont fiókod és 2010 november előtti. Bementem kezelőpultba ott is megnézegettem a dolgokat, és amikor a telefonon újra felvettem az accountot bent hagytam a pipát miszerint értesítsen a frissítésekről.
-
Pajoz
őstag
válasz
Melack #46771 üzenetére
Netes playen jobbra fent a fogaskerékre katt->My osders & settings->settings-ben tudsz nicket adni a készülékeknek. Innentől kezdve ha gépen, vagy tabon lépsz fel a netes playre a telepítés jóváhagyása előtt a felugró ablakban ki tudod választani, hogy melyik kütyüre telepítsen. Külön mutatja, hogy mi van telepítve telon és tabon.
Ha meg appból telepítesz csak az adott készülékre fog települni az app.
Én így használom , de a két email cím is megoldás. -
doddencs
senior tag
válasz
Melack #45212 üzenetére
ez most mit jelent? rossz helyre lő be, vagy nem (nehezen) talál műholdat?
utóbbira érdemes olyan program, ami letölti az a-gps adatokat. például GPS status
-
gatto_
senior tag
válasz
Melack #44654 üzenetére
Nekem olyan megyényi területeket enged, és azt írja, hogy bizonyos területek nem lesznek elmentve, de 30-40-50 mb-okat ír, szóval elég nagy darabok. Ha Budapestre telibe viszem, ez nem engedi, de ha alatta felette, belelógva úgy igen. Fura ez így. Jobb lenne ha rendesen le lehetne tölteni országokat, mint a normál navikban.
-
Ronyn
senior tag
-
Richee11
senior tag
válasz
Melack #43269 üzenetére
csak azért mert, néha úgy viselkedik a telefon, mintha akadna. lehet azért mert még nem lépett ki az alkalmazásból, vagy valamelyik a háttérbe fut. vagy 2.2 fölött a telefonnak nincs szüksége Alkalmazás kezelőre?. Csak mert pl néztem az új lg optimus l5-t, abban alapból megtalálható ez a funkció
-
punky10
addikt
-
club1
veterán
válasz
Melack #41176 üzenetére
Konkrétan a Vodafone így fogalmaz egyes mobilnet csomagoknál (azaz nem aktivál semmit):
"a Tethering szolgáltatás igénybevétele nem engedélyezett. A Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozhatja, vagy megszűntetheti a szolgáltatást, amennyiben a szolgáltatáson keresztül Tethering használatára kerül sor." -
válasz
Melack #41078 üzenetére
Jó, VoIP-re használva megint más a leányzó fekvése és nyilván olcsóbb a netet fizetni, mint a telefonszámlát, de az eredeti felvetés szerint ilyen igény nem volt benne. Én meg egy ujjamon meg tudom számolni, hány családtagnak van okostelefonja, tehát mindenképp maradnom kell a hagyományos telefonálásnál.
Mivel okostelefon, számtalan felhasználása lehet, amihez nem kell net, de jó, hogy "okos".
-
válasz
Melack #41074 üzenetére
Akkor szimplán rosszul állítottad be a telefonod, hiszen be lehet, hogy csak WiFi-n frissítsen és/vagy szinkronizáljon. Legfapadosabban egy sync widgettel kapcsolgatva, de kicsit kotorászva a menüben, automatikusan is megoldható. A képek feltöltése sem lehet annyira fontos, hogy ne bírja ki hazáig, szóval 100MB-ba ésszel bele lehet férni.
Mondjuk én melóban is meg otthon is tudok netezni, a telefonomról a 3 hónap ingyenes időszak után le is mondtam.
-
punky10
addikt
válasz
Melack #40825 üzenetére
Majd érdekli őket,ha nem marad náluk csak pár olyan user,akik 3-4 havont lépnek be a fiokukba,higy kitöröljenek 10-20 felmalmozodott spamot...Mindenki otthagyja őket..
Firemen67 :ez egy spb ihletésű launcher,sajnos az árát is az spb ihlette...Látványos,de ennyit nem ér...
Esetleg a rozsák és a szegfűk között találsz normális verziot... -
atike
nagyúr
válasz
Melack #40517 üzenetére
A flotta meg a céges előfizetés nem ugyanaz. Magánemberként is lehetsz flotta tagja. Sőt, nekem az előző céges előfizumat ki lehetett írni a saját nevemre (nem csak a számlázási címet, hanem tényleges tulajdonosa lettem az előfizetésnek) úgy, hogy minden paramétere megmaradt...
-
Ronyn
senior tag
válasz
Melack #40458 üzenetére
Kérdi le az eredeti naptart,amit a google is használ a fb-ról,es abban nézd meg hogy mi van....
Lehet a fb a ludas.... mondjuk azzal nemigen lehet mit csinálni...--------
Fb, események, szuletesnapok , exportalas,akkor kiadta egy webcall:// címet, a webcall-t atirod http-re es lekeredHa ott jó, akkor tavolitsd el a régi fb, naptart, es ad hozza újból
-
Dottore
addikt
válasz
Melack #39933 üzenetére
Kapcsold ki a telefonodon az internet elérést.
A Gmail fiókodból mentsd el a névjegyeket és utána töröld (a telefonodról is) őket.
A contacts apk elmentett adatait töröld.
Szinkronizálj (gyakorlatilag nincs névjegy nincs egyik oldalon sem).
Kapcsold ki a telefonodon az internet elérést.
A Gmail fiókodban az elmentett névjegyeket importáld vissza.
Szinkronizálj. -
válasz
Melack #36837 üzenetére
Most készülsz valami angol nyelvvizsgára? Miért nem használod a magyar nyelvet?
Swami
Ha Xperia S készüléked van, akkor próbáld meg: kezdő kijelző hosszú tapi, alkalmazásfelület, kedvencek és hívásnapló. Ez valamivel látványosabb. Természetesen a telefonkönyvben fel kell venni a kedvenceket, tudod a kis csillagot bejelölni!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest