- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
domerator #32988 üzenetére
Gondolom az a gondod mint nekem is: elkezdek operával olvasgatni, közben jön valami fontos dolog, lerakom a telót, a képernyő ugyan kikapcsol de az Opera nem hagyja alvóba menni a telefont, folyamatos az ébrenlét. Ha közben el is feledkezek a telefonról, akkor pár óra mulva már elég sok akkuenergiát leszívott...
-
pockos13
aktív tag
Az miért van a vibernél hogy ha kilépek belőle eltűnik a menüből? Eddig nem csinálta.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Probert75
addikt
Hátha most többe olvassák a progi guruk közül és tudnak nekem ajánlani valamit. Valaki tudna nekem olyan nagyon 1xű, kis méretű appot ajánlani, ami jelez, ha fullra van töltve a teló? Kipróbáltam a Battery Monitor Widget-et, de a sok adat gyűjtése és jelzése számomra felesleges dolgok, csak a jelzés lenne fontos.
-
band1103
őstag
Üdv!
Van olyan app ami a háttérképet az általam beállított időközönként cserélgeti az általam megadott könyvtár képeivel és jó a Galaxy minimhez is?
-
zoli62
addikt
Galaxy S (2.1) alapnól tudja a push emailt? Samsung ügyfélszolgálat szerint nem, de a Marketről le lehet tölteni hozzá programot.
-
domerator
veterán
válasz
fatal` #32987 üzenetére
Jaaaj hunfatal... tudom, nem kell mondani...
épp ezért azt írtam, hogy az általam kijelölteket csukja be.
Mondok példát: netezek operaminivel, google tasks organizert használok, mondjuk elfelejtettem kilépni a totalcommanderből is... na ha ezeket és hasonlókat szeretnék kijelölni a display off utáni becsukáshoz.
-
-
fatal`
titán
Pl. jobb az eq (ha felrakod a dsp packot), tud hangerő gombbal léptetést, ha aktív a lockscreen, rázással is lehet számot léptetni, dalszövegkeresést (bár azt lehet, hogy ez is tud, annyira nem figyeltem), és nekem szimpibb a felülete is, de ez szubjektív.
(#32973) domerator: Használj go launchert
-
Linkin
senior tag
tudtok valami jó feladatkezelő programot?
-
capulet75
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
vétó
aktív tag
válasz
junkpod #32968 üzenetére
ha szinkronizált mappákat használsz, akkor működik ez a megoldás. pl dropbox..
de én egyébként a fapados megoldást használom, SwiFTP-vel vagy AirDroid-al átmásolom a gépről a kártyára, és kész. Volt már egyébként, hogy elküldtem magamnak email-ben, de mivel többnyire itthon egyszerre vagyok a telefon és a laptop mellett, ez eléggé fölösleges. -
Nocsesz1
senior tag
válasz
domerator #32973 üzenetére
Én ezt használom pro verzióba Fast Reboot
-
capulet75
addikt
Üdv mindenkinek. Samsung galaxy minire fel lehet tenni az Ice cream sandwichet? Van erről valahol leírás? Ebben a témában még nagyon kedző vagyok.
-
domerator
veterán
Urak,
Hátha valaki kapásból tud effélét, amit keresek... és igen, keresgéltem a marketen, de egyelőre nem találtam olyat, ami nekem kellene:
hót egyszerű task manager/killer... pont annyira egyszerű, mint a miui romok gyári taskmanagere... semmi másra nem lenne szükség, csak kézi kilövésre meg arra, hogy kiválasztott appokat a kijelző lekapcsolása után leállítson.
Nem kell se uninstall, se advanced/agressive kill, battery save, hasonló marhaságok, csak ennyi, hogy ha alvóba megy a telefon akkor a kijelölt apokat lelője.Van ilyen valakinek a tarsolyában?
-
bajnok001
csendes tag
Így most újra olvasva rosszul fogalmaztam: van egy személy akinek megadom ezt a telefonszámot, és az illető akárhányszor akarja az adott számot hívni az vagy kicseng, vagy foglalt stb. Szóval nekem egy ilyen telefonszámra/programra van szükségem. (Amúgy egyik haverom átveréséhez kellene
)
-
-
junkpod
veterán
már töltöm is
jut eszembe, hogy szoktatok legegyszerűbben letöltött app-ot a telóra másolni?
Próbáltam, hogy feltöltöm google docs mappába, de onnan hiába bökök rá nem indítható és letölteni sem tudom. Így most gmailon elküldöm magamnak és így egyből ott van a telón.Tud valaki jobbat? (nem wifi/bt összekapcsolósra gondolok, hanem ilyen netes elküldősre)
-
fatal`
titán
Nálam is jó már, valamiért olvashatóként volt csak felcsatolva az SD, valamit biztos mellényomtam total commanderben.
Ettől függetlenül a PlayerPRO azért lényegesen többet tud.
(#32960) sittes79: Fancyben be lehet állítani, hogyha ráböksz pl. az időjárás képre akkor frissítsen. Vagy a helyszínre.
-
vétó
aktív tag
válasz
junkpod #32945 üzenetére
tessék, akkor itt egy másik: HD Caller ID
én korábban egyszer próbáltam a fullscreen caller id-t, de rájöttem, hogy számomra semmi értelme, mivel igen kevés kapcsolatomhoz van (rendes) képem, így én nem élek ezekkel az alkalmazásokkal
de te próbálgasd csak bátran, hátha találsz olyat, ami tetszik!
-
saphancs
aktív tag
válasz
molnarpeter #32961 üzenetére
Az lenne, ha nem vállalati csomagba lennénk... Szóval besétálok vmikor tréékhez!
Kösz neked is a segítséget! -
stefi68
addikt
válasz
bajnok001 #32959 üzenetére
Neked álhívásra van szükséged amit be lehet állítani, hogy megadott időben/idő múlva csörögjön úgy mintha hívnának?
Mert akkor a megoldás a Marketen keresőben "Fake Call", kismilliót kidob, lehet csemegézni, azon kívül, hogy telefonszámot kiír, még képet is lehet hozzá rendelni.... (én nem használtam még ilyet, csak gyors megnéztem) -
sittes79
addikt
Én is időjárás widget fetisiszta lettem
Olyan kellene amire ha egyet tapizok a főképernyőn akkor frissül a HŐmérséklet.
-
bajnok001
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos benne hogy jó helyre írok, de nekem egy olyan megoldásra van szükségem, hogy kellene nekem egy telefonszám ami fixen kicseng. Ha valaki tud szoftveres, vagy bármilyen megoldást rettentően hálás lennék. Ha szoftveres a megoldás úgy kellene megoldani, hogy nem a saját telefonszámom legyen az ami kicseng, hanem egy "kamu telefonszám".
-
saphancs
aktív tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!!
-
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
molnarpeter #32950 üzenetére
Handcent beállítható, átkonvertálja az ékezeteket, csak ujratettem a telót és nem emlékszem hogy àllitom be...
-
stefi68
addikt
-
club1
veterán
válasz
saphancs #32943 üzenetére
Beállítások, mobilhálózatok, hozzáférési pontok nevei alatt az apn-eket átírod olyanra, amilyen biztosan nincs a szolgáltatódnál (pl: internet.vodafone.net vagy online vagy net vagy internet helyett "holyag"). Egy "holyag" tartalmú apn-nel biztosan nem fog felépülni a mobilnet, hátránya csak annyi, hogy ha mégis szükséged van mobilnetre, akkor vissza kell írni az eredetire. Meg persze meríti az akksit, ha valami netet igénylő alkalmazásod hívogatja ezt a rossz apn-t.
-
junkpod
veterán
felraktam kipróbálásra ezt a BIG Caller ID-t, de azt vettem észre, hogy iszonyat mennyiségű proci időt szakít ki magának, tétlen állapotban i sállandóan ébresztgeti a telót és wifizik.
Én állítok be valamit rosszul, vagy ennyire szar a BIG vagy trükkös változatot sikerült leszednem?
-
saphancs
aktív tag
Tudtok olyan appot, amivel teljesen letíltható a mobilnet? A Zasszony összenyomkodott egy 12 rugós számlát, mindezt úgy, hogy nem is tudott róla! Természetesen az adatkapcsolatot tiltottam, de az értesítő sávból elővarázsolta :@
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Újonc zenelejátszó
(public beta, fizetős lesz)N7 Music Player
Cikk: Zenéljünk látványosan – N7 Music Player [AndroidApps.hu]Nekem tetszik, első 5 perc próbálkozás során zökkenőmentesen ment, nincs sok zeném a telefonban
-
atillaahun
veterán
Tudtok olyan órarend programot, aminek jól olvasható és konfigurálható widget-je van? Esetleg valami naptáras elrendezés némi bevihető plusz infóval is jól jönne, de az nem annyira fontos.
-
Fehércápa
aktív tag
Ujratettem a telefonon és nem találom,hogy handcent smst hogyan állítom át magyarra! Letöltöttem a magyar packot és bár az sms és minden magyarra van állítva, handcenten belül a nyelv menüben nincs magyar
-
pepe10.10
tag
azóta rájöttem és átirtam
-
pepe10.10
tag
nincs androidra valami tippmixes alkalmazás?
-
Martin107
tag
Legyen önis milliomos vagy valami magyar qvíz van androidra?
-
xSide
őstag
-
mexel
veterán
Van olyan itt aki jártas az androidok lelki világában?
Alényeg: ha a gps be van kapcsolva egy telefonon (I9000) akkor amikor keres a gps (pl google maps vagy más progik stb) akkor fent az értesítő sávban (vagy hogy hívják) egy kis antenna jel elkezd villogni. Ilyenkor látszik hogy a gps keresi a koordinátákat. A kérdés az, hogy el lehet-e tüntetni azt a villogó jelet? Pontosabban elképzelhető-e az, hogy egy program használja a gps-t de nem villog a kis jel a fenti sávban? Vagy az fix androidoskijelzés és eltüntethetetlen? (olyan programról beszélek ami nem teljes képernyős, hanem látszik a sáv felül - mert teljes képernyősöknél egyértelmű hogy nem látszik)
Tud erre valaki biztos infót? Olyasvalakire gondolok segítségben aki ért android programozáshoz.
Előre is köszönöm a választ. Fontos lenne. -
xSide
őstag
válasz
fatal` #32918 üzenetére
Kinézet az alap Galaxy, épp ezért kérdem hogyan helyezkedjenek el!
Amit meg kell oldani az szélességben 10 billentyű lehet, ettől több zavaró és sok a melléütés.
Amire gondoltam még, hogy 3 sorosban jobb oldalt a
P mellé +1 vagy törlés fel
L mellé +2
M mellé +2 illetve, ha a törlés fel kerül akkor +3 hely lenne...Stefi68 bármi megoldható bárhogyan, az oroszba kezdtem bele mert ebből van alap 3 és 4 soros is.
-
stefi68
addikt
Grat előzetesen is
Látom az oroszt alakítod át. Nem tudom mennyire tudsz belenyúlni, de ha 4 soros, akkor már jobb lenne felül az összes ékezetes betű, egy sorban el is férne.
Jó ötlet a hosszú nyomásra elérhető balra dőlő ékezetes betűk, viszont jó lenne, ha az eredeti billentyűkön is megmaradnának a hosszú nyomásra elérhető egyéb írásjelek és számok.
A 3 sorba beszorított ékezetes billentyűket álló tájolásnál szerintem nem kellene erőltetni, mert akkor már kicsik lennének a gombok.
Ideális az eltérő álló és fekvő módbeli elrendezés lenne, állóban 4 soros, fekvőben meg 3 soros. -
xSide
őstag
Elkezdtem, illetve kipróbáltam tudnék-e billentyüzetet mahinálni smart keyboard alá...
Jelentem tudok!
A kérdés màr csak az, hogyan nézzen ki az elrendezés.
Tervben az van, hogy alapból jobbra dőlő ékezetet jelenitene meg és nyomvatartva balra dőlőt, de lehet ö és ü nyomvatartva adná a hosszút.
Négy sor esetén alulra kerülhetne minden ékezetes betünk!
A karakterek android kódja megvan
Aki esetleg használja a smart-ot adhatna tippet miként nézzen ki az elrendezés.
Lehet 3-4 soros is akár! -
F-ECT$
titán
Rf 2012-vel játszik valaki?
-
nexusking
aktív tag
Sürgős segítséget kérnék!!!
A telefonos Markettel le akartam tölteni egy alkalmazást (a Zombie Survival), és miközben tötöttte le, befagyott a market, és bezáródott azzal az üzenettel, hogy "azalakalmazás nem válaszol:1. bezárás, 2. várakozás", és magától bezáródott.
Azóta semmit nem tdok letölteni a telefonra, mert ha megnyitom a marketet, egy pillanatra megjelenik ez a lefgyás ablak, aztán egyből be is záródik. Ha a gépews marketből akarok telepíteni valamit, ugyanez, kiirja a lefagyás ablakot, és semmi.
Volt már újraindítás, market újratelepítés, titanium backuppal visszaállítás, letöltöttem egy másik verziót és azt raktam fel, semmi változás.
CM7-et használok, eddig működött benne a market rendesen. A játék egy havaromnak le van töltve, és neki semmi problémája nem adódott.Kérlek, segítsetek, mert eléggé korlátoz a normális használatban ez a probléma.
-
Ice_Man22
senior tag
Hali!Nemtudtok segiteni?Gyari 2.3.4 es verziot szeretnem vissza allitani a galaxy minimre, az uj firm nem valami nagyon jo nagyon akad.Hogyan tudnam vissza alllitani?Ja es van egy masik galaxy minim azon 2.2 es Froyo volt es azt is szeretnem vissza allitani.Az utobbi telo szolgaltato fuggo telo.
-
G4bi89
senior tag
Hellosztok
Nem rég került hozzám egy SE Xperia mini pro (sk17i) és rootolni szeretném ehhez kellene egy kis help mert nem vagyok otthon a témában. Konkrétan most az addsfree miatt kellene.
Illetve még egy kérdés... Erre a spéci SE felületre lehet valahonnan témákat letölteni ? -
mukisrác
aktív tag
válasz
enginev3.0 #32908 üzenetére
Köszi.
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy torrent klienst? Nem remote-ra gondolok.
Köszi -
zho-lee
addikt
válasz
enginev3.0 #32902 üzenetére
Olyan lehet, mint a hőmérő app, ami max az akku hőmérsékletét méri..
-
Mr X
veterán
válasz
enginev3.0 #32902 üzenetére
Ilyen program tutira nincs. Ha van, az kamu. Ugyanúgy, mint az ujjlenyomat-olvasós appok.
Nem hallottam még olyan mobilról, amiben lenne megfelelő szenzor, plusz ugye a működési elv miatt a ház sem lehetne fix, hiszen az elejének és a hátuljának külön kellene tudni a mozogni.
-
enginev3.0
félisten
Jajjjj basszus, jogos, más volt már a beillesztésnél, javítottam
És lenne egy programos kérdésem is
Tudtok mérleges programot? elvileg van olyan, hogy ha ráteszel valami a kijelzőre akkor megméri a súlyát, vagy is oszttársam mondta, és neki kelleneMr X - Örülök ha már olvastad a cikket
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged