- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #46508 üzenetére
Meg Gingerbreadtől kezdve a legtöbb telefonon is így van.
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #46505 üzenetére
Csak a Swype. Sem a Swiftkey, sem a Smart Keyboard Pro, sem a gyári HTC IME nem csinálja ezt velem. Törlésnél megvadul, ahogy egy kolléga írta.
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Valami Airstrike II-höz hasonló játékot tudtok nekem mondani?
-
r4z
nagyúr
Nem tudom, figyeltétek-e, de pár percig ingyenes volt a teljes verziós SwiftKey3, most megint fizetős. Én éltem a lehetőséggel, letöltöttem ingyen. Az wareznek számít, ha feltöltöm dropboxra és belinkelem?
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #38226 üzenetére
Azon belül pedig Sense 2.1-től felfelé.
-
r4z
nagyúr
válasz
bluobluo75 #37192 üzenetére
Valószínűleg azért, mert a Skate hardvere kevés hozzá
-
r4z
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #37179 üzenetére
És ARMv6 procin soha nem is fogja semmi játszani szvsz.
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #37174 üzenetére
-
r4z
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #35921 üzenetére
1GB-ot a háttéralkalmazások nem fognak elhasználni. Ha nem youtube-ozol és torrentezel 24/7, akkor tök felesleges figyelni, mert nem fog elfogyni. De ha mégis youtube-ozol, az se számít sokat annyi adatforgalomnál.
-
r4z
nagyúr
válasz
r0besz #35008 üzenetére
Én a City at Night LWP-t szoktam ajánlani
-
r4z
nagyúr
Megjelent a Dude Perfect játék Androidra is
Aki nem ismerné őket: Dude Perfect - Summer Camp Edition
-
r4z
nagyúr
Olyan kalkulátort tudna valaki mondani nekem, amibe egész képleteket lehet írni? Tehát így nézne ki, ha beírok valamit:
(2(3+2)-3^2+1)/5
...és csak akkor számolná ki, ha én azt akarom? -
r4z
nagyúr
válasz
spyduck #32133 üzenetére
Felesleges bezárni őket, a rendszer megoldja. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor használhatsz valamilyen Task Killert is (ezer meg egy van belőlük a Marketen), de szvsz többet árt, mint használ.
A Skype kamerahasználata a készülék drivereitől függ, ha jól tudom, külön nem állítható be.
-
r4z
nagyúr
válasz
domerator #32111 üzenetére
Most csak bedobtam egy találatot, több ismerősöm is használja különböző készülékeken, lehet, hogy nem kompatibilis a verzió a te ROM-oddal.
Itt van a "hivatalos" gyűjtőpost, próbáld ki ezt a verziót is, hátha.Nem azt akarom bizonygatni, hogy ez a legjobb, távol álljon tőlem. Főleg, hogy én is a Smart Keyboard Pro-t használom, szótárak és automatikus javítás nélkül. Csak abban próbálok segíteni, hogy kipróbálhasd, hogy lehessen róla véleményed.
-
r4z
nagyúr
Egy hamis SIM azonosítót emulál a Marketnek és az alkalmazásoknak, így meg tudsz venni, illetve használni tudsz olyan alkalmazásokat, amik csak más országokban/szolgáltatóknál érhetők el. Például ha lenne olyan andoridos akció, mint az iPhone-nál és a T-Mobile-nál, hogy ingyenes navigációt tölthetsz le, akkor ezzel a programmal Telenoros/Vodafone-os kártyával is tudnád használni az alkalmazást, mivel a Market azt az infót kapja, hogy T-s kártyát használsz.
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #30335 üzenetére
5 percig tudod megnyitni a szerkesztési oldalt, a hsz elküldésétől számítva pedig 15 vagy 20 percig tudsz szerkeszteni (ha már a mezőben állsz).
-
r4z
nagyúr
válasz
Antilhu #30263 üzenetére
Van egy megoldás erre, még akkor is, ha nincs root jogod. Terminalban ki kell menteni az összes fájlt a /data/data/com.whatsapp mappából, majd az újratelepítés után mindet visszamásolni.
Tehát:
1. - cp /data/data/com.whatsapp /sdcard/whatsappbackup/com.whatsapp
2. - újratelepítés, WhatsApp telepítése a Marketből (ne indítsd el!)
3. - cp /sdcard/whatsappbackup/com.whatsapp /data/data/com.whatsapp
4. - újraindításMásik megoldás: Root + Titanium Backup
Harmadik megoldás: Root + Root Explorer/ES File Explorer
-
r4z
nagyúr
válasz
Dark Archon #30205 üzenetére
Tölts le egy APK-t, majd telepítsd fel. Kész.
Akármilyen forrásból származó verziót letölthetsz, a Google accountod tartalmazza az adatot, miszerint megvetted, így nem fog hibát dobni telepítés közben.
-
r4z
nagyúr
válasz
toth_janika #29109 üzenetére
A PH!-n virágbolt kapcsán csak a kertészeti topikban szabad beszélni
-
r4z
nagyúr
válasz
toth_janika #28856 üzenetére
Valószínűleg nem kompatibilis a téma az ADW-vel.
-
r4z
nagyúr
válasz
toth_janika #28840 üzenetére
Hol akarod lecserélni az ikonokat? Az app drawerben vagy a főképernyőn? Egyesével, vagy együtt az összeset ikonpackkal?
Megelőztek.
-
r4z
nagyúr
válasz
charlie1975 #28129 üzenetére
Jé, PH! kedvence lettem
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #27854 üzenetére
Ennek a ROM-nak az oldalán láttam. Ha leszeded a legújabb, 3.3-as verziót, és kibontod, biztosan megtalálod kis kutakodás után a dolog működési elvét.
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #27799 üzenetére
Kicsit jobban utánaolvastam a dolognak. Úgy néz ki, hogy csak CM7 ROM-ok esetén működik. A services.jar átírogatásával meg lehetne oldani bármilyen ROM-on elvileg, de ennyire nem értek hozzá.
F-ECT$: /data/data/com.rovio.angrybirds (vagy valami ilyesmi) mappa.
-
r4z
nagyúr
válasz
Mika1227 #27615 üzenetére
Azért főzött, mert nem kapod készen, mint a mirelitet (gyári ROM), hanem neked (pontosabban a szakácsnak) kell összeválogatni és előkészíteni a hozzávalókat (kernel, driverek, felület, miegymás), majd ezt megfőzni (összeállítani) egy étellé (ROM-má). Azt pedig mindenki tudja, hogy a házi koszt - ha el nem szúrod
- mindig finomabb (gyorsabb, okosabb) a mirelitnél
(20 percig vadásztam neked ezt a hozzászólásomat
)
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #25914 üzenetére
Igen, minden alkalmazásból eltünteti.
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #25711 üzenetére
Bitdefender, Lookout
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged