- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz
hodostamas #36586 üzenetére
Eléggé elengedhető
-
kavics325i
őstag
Írtátok, hogy valahol lehet kérni a magyarosítást. A Business Calendar-t szeretném kérni mert nagyon jó app és a 4x4-es widgetje meg pont jó.
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #36057 üzenetére
Bár most, hogy eszembe jut a fiamnak a szolfézs és a zongora kezdés előtt is jelez 20 perccel és mielőtt vége is jelez 20 perccel. A 20 perc tetszőleges
#36058) petipetya jelezni jelez csak szerintem nem lehet be állítani, hogy különböző legyen a kezdés és a lejárati időnek az emlékeztető jelzése -
kavics325i
őstag
válasz
petipetya #36054 üzenetére
A biznisz kalendárban be lehet napi és heti előtte figyelmeztetést állítani és amikor kitöltöd akkor azt is írod hozzá nem nagy plusz munka. Bár lehet, hogy a lejárati eseményt kell be vinni. De mondjuk ha be írod az eseménybe, hogy ettől eddig tart és beviteli időpontnak a lejárót adod meg akkor úgy biztosan működik
-
kavics325i
őstag
válasz
Dottore #35489 üzenetére
A battery calibration ilyen adathalász szarságokkal jött. Vírus irtót nem tom, ez a bw-s trágya meg nem tudom a mai napon mikorra melegszik fel 17.5 fokra, mert konkrétan annyi van most árnyékban. Tippelni meg én is tudok. Egyébként nem sértettél meg senkit ugyanis ez az app kibeszélő topic. Pont
-
kavics325i
őstag
-
kavics325i
őstag
Nos véget ért a Beautiful Widget pályafutása nálam. Ki mentem az udvarra, mert hozták a kutya kaját és egyáltalán nem fáztam. A másfél mázsát behordani nem két perc volt, de még uccse. Erre bemegyek megnyitom a telót -1 fok. Azt a betyárját, de kemény vagyok gondoltam magamban. Látom frissít, mert ha fel ébresztés akkor ugye az az első dolga. 1 fok. Hát kicsit hitetlenkedve álltam a képességem előtt így csak megnéztem az ablakban a kinti hőmérő. 13 fok. Mivel én is úgy éreztem így szakítok eme nagyszerű találmánnyal
-
kavics325i
őstag
Valaki be linkelné a getjar app-ot? Megköszönném
-
-
kavics325i
őstag
Hogy lehet megcsinálni a sugarSync linket rövidre,hogy az aláírásomban értelmesen nézzen ki?,
(#34384) DuseeGo launcher ex notification? -
kavics325i
őstag
Szerintem is tök jó ez a SugarSync
Minden van egyből hozzá egy helyen
(#34450) TRob1Hallod ne dumálj már nem értem,hogy hogyan kell megcsinálni,hogy megkapd(be)Jó lenne ha fel(meg)világosítanál
-
kavics325i
őstag
Mi van a pléjjel?
-
kavics325i
őstag
válasz
.:LoMAX:. #34300 üzenetére
Oké.Letöltöttem.Majd nyomon követem.Nekem avast theft valami van,de azt nem igazán tudom használni meg teljes szintű használat előtt leakart törölni mindent úgyhogy nem hagytam magamat. Viszont eza Cerberus repülő módban indítottam újra a telót és utána kapcsoltam ki a rep. módot.Már küldte is az sms-t,hogy azonosítattlan sim + koordináták és jött a mail is ott meg + térkép képpel
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #34114 üzenetére
Szóval? Valaki?
-
kavics325i
őstag
válasz
molnarpeter #34070 üzenetére
Tehát akkor érdemes használni? Mert magyarázat az van, de nem jól működik
Valaki írta itt a CallTrack nevű programot, hogy be tudta állítani a mail cím egy mappájába szinkronizáljon. Segíthetne, mert nem megy. Vagy bárki más is -
kavics325i
őstag
válasz
atillaahun #34064 üzenetére
Én is le szedtem, mert el mentem 10 km-re otthonról és azt mondta otthon vagyok. Tehát elég gáz a program
-
kavics325i
őstag
Egy szösszenetig vissza térve a Timeriffic-re gyakorlatilag most vettem észre, hogy a beállitásokon le lehet görgetni és nem csak az a 3 van. 4 hónap használat után nem rossz. Néha ezért kellene leírni jobban a beállítást-használatot, mert nem mindenkinek egyértelmű
-
kavics325i
őstag
Az időjárás appokkal kapcsolatban:
-tegnap úton voltam és mivel mostanában kifejezett eszmecsere volt itt róla hát én is oda figyeltem az előre jelzésre ill. a hőfokokra. Nekem BW van accu-ra és geolocation-ra van állítva.Tegnap reggeltől ma reggelig néztem(nyomon követtem).A viszonyítási alapom az autóm hőmérséklet kijelzője volt.Szinte azonos(eltérés nem igen) volt a kocsiban ill. a telefonon.Törökszentmiklós-Budapest útvonal ill. ma reggel indításkor rápillantottam és -1 - 1 volt kijelző vs. telefon. Úgyhogy én most már kifejezetten hiszek neki. -
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #32267 üzenetére
Le járt az idő. Addig léptem ki be, hogy vissza jött, de a régi telepített appokat nem találom. Illetve valaki mondott itt Drop box linket amivel ő is kap helyet ha látja vagy tudja valaki szóljon már
-
kavics325i
őstag
A marketen feltelepitett appokat hol találom meg újra? És miért nem a régi magyar stílust látom? Tegnap gyári vissza állítás volt!
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #31209 üzenetére
mondjuk beállítani nem tudom
-
kavics325i
őstag
Sziasztok!
Hol kell beállítani már ha be lehet, hogy a háttérkép minden egyes oldalhoz más legyen. Külön a főoldal stb. Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged