- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
porse
őstag
Nincs hasonló droidra? [link]
Lehet állítani hova fókuszáljon, és azt is honnan vegye a fényt. -
porse
őstag
Én is nextet használom.. ugyan azok a gondok megvannak mint a sima minivel, pár óra után nem akar betölteni semmit ha csak háttérbe volt, keresi ezen a fórumon vele vagy lehet vagy nem.. apróságok. De nem találtam kevesebb ram/net/akku fogyasztásút. Amit meg nem nyit meg arra jó a gyári.
__
Ismer valaki screen lock alkalmazást ami minden bizonnyal jól működik ics n?, és cserélhető az iconja.... Screenoffandlock al néha felvillan egyből miután lezártam vele a képernyőt.
-
porse
őstag
Fent van pár napja a swype beta tényleg király, bár a swype része inkább, nem nagyon diktálok bele, csak kipróbáltam. Előtte slideit volt, de nagyon hiányos a swypehoz képest. De örülnék pár skinnek rá.
-
porse
őstag
Kéne nekem egy alkalmazás, ami jelez óránként, de nem ám egészkor, hanem 49kor. Ha valaki ismer ne tartsa magában.
-
porse
őstag
Azt nem kikapcsolta, hanem nem kapcsolta be. Smsnél és emailnél is külön lehet állítani beállításokban. Ahogy emlékszem minden rom felrakás után ezek offon voltak sgsen.
-
porse
őstag
Ugyanúgy mint gingeren... vagy apex/nova ból drawerből is ha engedélyezve van ott..
__
Ha már akció a playen meg lecsúszás róla, van valami alkalmazás vagy honlap ami figyeli ezeket, hogy ne maradjon le az ember róla?
-
porse
őstag
SlideIT 200ft most a marketen. Nekem eddig tetszik, így helyesen is írok.
-
porse
őstag
válasz
jackbacsi87 #39835 üzenetére
Miért akarsz egy chat programba, facebook előzményeket? Nem is értem, fogod és böngészőből belépsz az üzenetekbe és ott van, vagy az facebook appba. Nekem gépen kis telefont mutat a nevük mellett akik facebook appot használják. Azt se értem miért zavar, h offlinenak mutat, vagy arra vársz, hogy rád írjon valaki?
Én im+pro t használok, igaz elég ritkán,és inkább googletalkra, de a face is jól működik rajta, látszik h online vagyok,mutatja gépen amit ott beszéltem, telón meg csak azokat az előzményeket természetesen amit a programmal csináltam. -
porse
őstag
válasz
hodostamas #38243 üzenetére
A futam alatt nem tudom, de ma időmérőt kirpóbáltam telón böngészőből és ment.
Szerk.
Ja hivatalosan.. hát nem tudom melyik a hivatalos oldala, de nem ott néztem igen
-
porse
őstag
4.0.5 ös gmail verziónak is van widgete. Egész használható, bár feleslegesnek tartom.
___Dropboxban a gépen, vagy böngészőben,hogy teszek jelszót, akár mappára, akár mindenre?
-
porse
őstag
qq t régebben próbáltam már, mert alap volt egyik romon, de 5 perc volt kb. Az apex az olyan mint a nova nem? Megnézem majd, de most go zok kicsit.
-
porse
őstag
Hát ez elment vadászni...
__Muszáj esélyt adnom a go launchernek
ics alatt launcherpro val gondok vannak, adw se az igazi, nova se tetszik nagyon.. -
porse
őstag
válasz
bluobluo75 #36719 üzenetére
Pedig azt hittem, hogy most jól meg fertőzlek....
-
porse
őstag
válasz
bluobluo75 #36714 üzenetére
Hát akkor nem az oldallal van a gond... most, hogy odavezéreltél a zedge re a 3. sms hangot szedem le..
De, hogy lásd... tessék.
-
porse
őstag
válasz
bluobluo75 #36710 üzenetére
Lol. PC Download. Start download.
-
porse
őstag
Azért ne essünk már tulzasokba...
Nem keves penzt keresett vele, lehet en is sz*arnek ra es vigan elnek helyette, meg nem tudom milyen bugokrol beszeltek, giroszkop meg akku, lassan egy eve hasznalom, es semmi ilyen. Kielegiti teljes mertekben az igenyeimet...
Arrol nem is beszelve, hogy ahogy minden mas is kb, ez is beszerezheto ingyen, es nekem magyar. Ja, launcherpro. -
porse
őstag
Talán ha olvasnátok is.....
Free version limitations:
-sometimes program shows BUYME dialog.
-program icon with red label FREE. -
porse
őstag
-
porse
őstag
Miket lehet találni a marketen.. [link]
-
porse
őstag
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Óó. Hát meg is van első vásárlásom a marketen
, (csak nem rég lett olyan kártyám amivel tudok neten fizetni)
Bár nem használom a poweramp-t, de nem mindig lesz cyanogen a telefonomon, és majd akkor fogom.És szívesen várok ötleteket az ilyen "na ez megérte az árát" programokból.
-
porse
őstag
válasz
dokee78 #33017 üzenetére
Ezt amúgy is be akartam linkelni mert nekem tetszik nagyon, bár nincs rá szükségem mert számmal jelzi a szintet. Szóval csík battery
-
porse
őstag
És generáltatok 7-8 hsz. emiatt feleslegesen ide... Eddig se kellett vele foglalkozni.
-
porse
őstag
Igen engem is tud zavarni a legapróbb dolog is
.. de azért itt a működéssel is gondok vannak az nem olyan apró dolog.
Nem tudom, akkor próbálj egy másik régebbi verziót feltenni a gmailből.. vagy xda-n van egy jópár moddolt gmail de van aki azt mondja nem biztonságosak.... -
porse
őstag
válasz
atillaahun #32270 üzenetére
Skype-ot pont nem használom, face, gtalk, msn amit szoktam... De, ismerős amit írsz engem is nagyon idegesített ez, de im+pro t 2-3 hónapja használom kb és nem csinálta még ezt, mobilnettel se.
-
porse
őstag
Nekem tetszett a zedge, találni azért egy két jó hátteret rajta, de én is azért töröltem amit írt decoati, teleszemeteli az sd-t..
(#32251) atillaahun
Elég sok messenger programot próbáltam már én is, de az im+ pro eddig a legmegbízhatóbb, nekem legalábbis.
(#32259) TRob1
Mit kutakodsz utána?
Legalább nem ide piszkít.
De neki p500 asa van nem?
Olvashatod nyugodtan, gondolom olyat szeretnél venni azért.. -
porse
őstag
válasz
frensys #31009 üzenetére
2 napja azt hallgatjuk neked mennyire nem jó ez a program.... Ha valamit nem tudsz használni attól az még nem szar, de várjuk az általad írt tökéletes programokat. Írd le amit gondolsz egy .txt fájlba és utána tedd a lomtárba, ne ide szemetelj.
(#31007) RootRulez
Én már adtam neki esélyt többször
de nem jött össze...
-
porse
őstag
Itt van a flash player , hogy hogyan kell ace-re, nekem gio n is ment de durván akadt.. fent sincs nekem.
Gyári romokon is megy csak root kell hozzá... -
porse
őstag
válasz
#40993792 #30645 üzenetére
Az írásaiból ítélve szerintem azzal sincs tisztában, hogy a neve alá van valami írva vagy, hogy mi az..
Már jó párszor visszafogtam magam, mert olyan írtam volna én is.....
De , hogy on is legyen:(#30553) gabe96
Nem tudom pontosan, hogy erre gondolsz e, de itthon is van egy régi lapos, és a telefonon fogott wifit szoktam megosztani rá usb-n néha amikor azt használom és pedig az Easy tetherrel.
-
porse
őstag
Én amit felteszek romolás után egyből az launcherpro, titaniumbackupro, és a rootexplorer, bár mostanában már nem cserélgetem hetente.
Amit a legtöbbször használok, az az opera mini, poweramp, és talán a swiftp.. nehéz így top3 at összeállítani, de ...... nincs de nem is tudok top3at mondani
, mert sok jó alkalmazás van és mind máshogyan jó..
-
porse
őstag
Ide mindenkit beengednek?!
-
porse
őstag
válasz
frensys #29818 üzenetére
Mindenki azt használ amit akar.. te leginkább ezt a fórumot ne!
Ha valakinek "csiri viri" live wallpapper kell és nem érdekli, hogy napi 5-10% ot eszik akkor azt fogja használni, ha meg valamelyik elvetemültet az érdekli, hogy a poweramp 4 vagy 8% ot használt el épp ma, akkor akksi figyelőt tesz fel.... -
-
porse
őstag
Hát ez egy őrült.....
-
porse
őstag
Oldman2, hunfatal
Igazából a hangerőgombokkal való vezérlés miatt tettem fel a playerprot, mert leszedtem a cm7et a telómról, de zavar, hogy feléled a kijelző ha rányomok.
-
porse
őstag
Valaki írta múltkor mitől akad a playerpro-n a zene, de csak nem találom sehol azt a hsz.t, és nem jövök rá, lenne oly kedves ismét megosztani.
-
porse
őstag
Én az ubermusic ot használom, nem tud semmi extrát, de nekem tetszik.. wp7 kinézete van a menüjének. cm7 miatt tudok számot léptetni hangerőszabályzóval, és a hangerővel sincs gond így, tehát nekem semmi extra funkció nem kell.. De megnéztem neked lehet állítani, hogy megálljon a mappa végén, de szerintem a legtöbb lejátszó tudja ezt.
k850
Amik elhangzottak azok nem ingyenesek..
-
porse
őstag
válasz
Something_ #26474 üzenetére
Nem lehet.
Felvenni meg a screencasttal tudsz.
-
porse
őstag
A marketnek a beállításaiban lehet választani, hogy automatán frissülhetnek a programok vagy sem, nem kell mindnél kivenni a pipát.
Most megnéztem nekem is mutatja a térképet, miközben fagyasztva van, de egy külön részben mint "kézi frissítések" alatt, amik mellett még az összewarezolt dolgok is vannak, tehát ha rányomok az összes frissítésre azt nem fogja frissíteni. -
porse
őstag
válasz
Teasüti #26452 üzenetére
Nem az a baja, hogy automatikusan lefrissül...
Hanem, hogy ha rányom az összes frissítésre, akkor az is frissül vele amit nem akar...(#26451) Canonfan
Titaniummal fagyaszd le addig amíg frissíted a többit pl. Más nagyon nem jut eszembe mit tehetnél.
(#26454) TRob1
Ómég marketfagyasztás, ezt se tudtam
-
porse
őstag
válasz
RootRulez #26375 üzenetére
Hát érdekes ez az assistant...
Marketet ma még meg se nyitottam, csak ezt leszedtem róla és máris a market lett a fő fogyasztó, aztán most nyomkodtam 3-4 percig és már az assistant fogyasztott a legtöbbet. Opera mini sehol pedig vagy egy órát használtam ma, de itt már nekem is írja a launcherprot is, gyári akkuhasználtanál teljesen más képet ad. -
porse
őstag
válasz
Cartman023 #26151 üzenetére
Hát én azt nem értem miért jó az 1 mp. Pislogsz egyet és már le is zárt, és akkor még hozzá se értél.
De találtam egyet, hála a google keresőnek... Screen Timeout Widget. Nem próbáltam ki de azt írja tud 1mp et is.
Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest