- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Csigusz 1 #31098 üzenetére
Tudom, és ugyanezért nem is kapsz soha mélt se és nem is írsz senkinek, hisz ugyanannál a cégnél tárolódik (ha más mél címed is van, az meg másnál, lehet hogy jóval megbízhatatlanabb cégnél)... meg a telefont se kapcsolod be, nehogy már tudják merre jársz akár gps, akár cellainfok alapján (mert ugye senkinek semmi köze hozzá).
ui: és ugye frászbúkon meg wiwen se vagy véletlen se, és a szkájp meg msn listád is üres. Akkor megnyugodtam. Már csak egy atombiztos bunker kell egy dzsungel közepe alatt valahol mélyen a földben, és teljesen védett leszel.
(#31099) meko1:
Lehet hogy szülői felügyelet van a telefonodon, és az akt meg a sex tiltva van. -
meko1
tag
üdv mindenki,újabb,lehet nem túl okos,kérdés:
a qr-kódos leolvasás után megnyitom a böngészőt,betölt,kiír,letölt,elfogad,install>>>
és valami mégsem történik meg,mert az akt.apk-nak nyoma sincs,mit csináltam rosszul? -
TRob1
veterán
válasz
Maffia91 #31093 üzenetére
AZ a te bajod... nekem meg nincs más tippem.
(Egyébként nem tudom miért jó az több mindenkinek is ha elveszti/ellopják/vízbe esik...stb. a telefonja akkor elbukja a kontaktjait is.
)
(#31096) Maffia91 :
Jól van na, nem szóltam Vizek és Tolvajok Nagy Ura.Nem erőszak a tuti...
Viccen kívül: sztem felesleges, mert akinek esze van (
), nem a telefonban tartja a kontaktokat ha van egyszerűbb/biztonságosabb módja is.
-
fatal`
titán
válasz
killer1203 #31091 üzenetére
Quick Settings, Quicker
-
killer1203
senior tag
Keresnék egy olyan app-ot ahol lehet kapcsolgatni egyszerűen a wifi-t BT-b adatforgalmat meg hasonló dolgokat.
-
TRob1
veterán
válasz
Maffia91 #31086 üzenetére
Miért, még kit? Mert nálam minden úgy működik, ahogy nekem kell.
Mindenhol mindig a gugli accos névjegyeket látom, semmi mást nem is akarok.
(#31090) Maffia91:
De van.
Mentsd le a névjegyeid .vcf-be az sd kártyádra, törölj ki mindent a telefonból, menj a neten a gmail-re, majd címtár, és oda importáld be a lementett .vcf-et, utána szinkronizáld telefonnal. Telefonba meg a névjegyfiókba csak a guglit pipáld be.(És ha mentesz új névjegyeket, ha kérdi, akkor is mindig a gmail accra mentsd)
-
Jarod1
veterán
myphone explorer nem akar csatlakozni a telómhoz, se BT se wifi, ötlet valakinek?
-
vétó
aktív tag
válasz
petipetya #31084 üzenetére
tessék még egy kép, ami ugyan nem screenshot, és nem is sw alkalmazás. de mindenképp hasznos, mert ez egy autós mobiltelefontartó megoldás
-
petipetya
nagyúr
Lőjj pár képet és oszd meg a téma topicban.
-
vétó
aktív tag
válasz
Dark Archon #31081 üzenetére
köszi, épp az előbb találtam végre működő cuccot (screenshot it), ezzel már elleszek.
korábban nem is igazán kerestem, csak néha jutott eszembe, hogy jó lenne, de az utolsó rúgást a Petipetyával történt mai kommunikációs zavar adta
úgyhogy ha bárki kíváncsi, most már tudok neki lőni képernyőmentéseket a teflonomról.
tessék, itt van pl. a homescreenem
-
-
zarew
senior tag
Még mindíg keresek olyan progit,ami a telefon töltögetésétől függetlenül méri a kijelző üzemidejét egy tetszőleges időponttól.Vagy ilyen sincs még?
-
Maffia91
aktív tag
válasz
petipetya #31075 üzenetére
Srácok, a GO SMS Pro alkalmazás mért a SIM kártyán lévő neveket használja? Mértnem a telefonban lévőket?
Eléggé zavar, mert így nem írja ki teljesen az ismerőseim nevét illetve a hozzájuk csatolt képeket sem teszi be.
Átnéztem már a beállítási lehetőségeket, de nem találtam rá megoldást!
Ha vkinek van tippje, akkor írja már le legyen szíves
KösziUi.:
Bocsi "petipetya", dde véletlen válasznak raktam be hozzád! Elnézésedet!! -
St3ven
addikt
Mi az a "Lock message" funkció a legtöbb sms kezelő progiban? Még a gyáriban is lehet egy-egy üzit zárolni, csak nem nagyon látom, mit is csinál ez valójában.
-
F-ECT$
titán
Megvan a 462 + 132 kacsa
-
Luissimo
veterán
válasz
atillaahun #31066 üzenetére
ez tapasztalat, nekem így működik a galaxy tabon meg a bléden s :-)
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #31066 üzenetére
A kérésben nem hangzott el,hogy apponként akar forgalmat mérni...Havi adatforgalom-figyelönek pedig alkalmasak az emlitett programok.
-
stefi68
addikt
Most kaptam a levelet, hogy megjelent végre a GO Sms Pro magyar nyelvi csomagja a Market-en. [link]
GO rajongók lehet tesztelni!
Továbbá aki még szeretne részt venni, besegíteni a fordításban, lehet nyugodtan csatlakozni a Crowdin.net Go Sms translation projektjéhez [link]
Ez a lehetőség fennáll a Go Launcher Ex-re is! -
atillaahun
veterán
válasz
Luissimo #31060 üzenetére
És ez a titok esetleg tapasztalat, vagy mondták?
Mert nálam a kb. 6-8 kipróbált forgalommérő programból kettő nem volt még ami ugyanannyit mért.A fentebb felsorolt programok nagyja egyébként szemét, nem tudnak App-onként mérni, és csak reboottal resetelhetőek. Így azt esetleg megmutatják mennyi adatforgalmad ment el a havi korlátból, de azt hogy abból mi mennyit zabált, - valószínűleg a tudtodon vagy akaratodon kívül - ahhoz már valami kevés közük van.
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan alkalmazást mondani,aminek megadva egy dátumot, -widgetként használva-,mutatja,hogy hány nap van az adott dátumig?
jer1cho:Köszönöm
-
gabek_
tag
Sziasztok!
Tud valaki egy elegáns megoldást arra, hogy bejövő híváskor ne a vezetéknév legyen elöl?
-
Luissimo
veterán
-
TRob1
veterán
Na most mondok egy nagy titkot: Minden app újraindul ha újraindítjuk a telefont. semmi sem megy az újraindulás folyamata alatt.
Viccet félretéve: Ott arra gondolnak, ha újraindítod a telefont, akkor az app automatán elindul a háttérben újra, nem neked kell kézzel indítanod.
(a számláló természetesen nem nullázódik)
-
vétó
aktív tag
válasz
retroid #31045 üzenetére
és akkor én is mondok egyet, csak hogy teljes legyen a káosz: DroidStats
nekem a Motorola Defy-on tökéletesen teszi a dolgát, a nőm Galaxy Ace-én viszont nem méri a mobilnet adatforgalmát, csak a wifi-ét (nem tudni miért), tehát vannak, és lehetnek más olyan készülékek is, amiket nem szeret.
-
Luissimo
veterán
válasz
retroid #31045 üzenetére
szerk:
NO , mostaztán válogathatsz...a NetCounter-t használom, az is kiváló , tedd fel
mindkettőtmindhármat, nézd meg egyformát mér-e és aztán döntsél melyiket hagyod fenn. -
retroid
senior tag
Hali
Melyik adatforgalom mérő program a legjobb az ingyenesek közül?
-
Frozzy
őstag
Valaki tudna mondani nekem valami gyors preciz képkezelőt ? (galériához hasonlót)
-
MyckY
senior tag
valaki nem tudja van e olyan progi androidra hogy ha pl tapsolunk felkapcsol a led villógó a telefon hátlapján? szifonra van és nem találok sehol hasonlót :
-
vétó
aktív tag
válasz
petipetya #31026 üzenetére
ó basszus.... én a Root CallBlocker-ről beszéltem, és most nézem visszafelé a beszélgetést, és látom, hogy közben meg az általad ajánlott eszközről van szó. Szóval ezer bocsánat, hogy félrevittelek benneteket.
(az meg már egy másik szopás, hogy a MotoDefy-n eddig még egy qrva screenshot alkalmazást sem sikerült életre keltenem
)
egyébként a kommunikáció szerintem már ott félrecsúszott, hogy a kérdést a te hozzászólásodra tették fel, holott annál szó sem volt időzíthetőségről...
-
-
S e t h
nagyúr
Köszi mindegyikőtöknek a gyors segítséget, csekkolom is!
ui:spiritex, működik.
-
S e t h
nagyúr
Beállítottam alapértelmezettnek a go launchert egy ideje, mert zavart, hogy mindig rákérdezett aktiválásnál, hogy melyiket akarom használni, ezt vagy a senset.
Igen ám ,de most változtatni akarok egy bizonyos beállításon, viszont sehol sem tudom hol kellene a go launcherben, vissza akarok menni a sensére, mert ott viszont tudom, de nem találom a lehetőséget, hogy hol tudok visszaváltani a go launcherből a sensé-re.Egyébként a beállítás amit eszközölnék:aktiválásnál alapból négy ikon látható, amelyeket az aktiváló gyűrűvel lehet kiválasztani,na én ezt a négy ikont akarom lecserélni más alkalmazásokra, de a go launcherben nem tudom merre lehet.
-
-
Tyer
őstag
Izgatott vagyok
-
aggleány
addikt
válasz
Csigusz 1 #31015 üzenetére
Én is majdnem read-only-üzemmódban vagyok egy ideje, de sajnos mindig jön valaki, aki nem olvas vissza eléggé, és nem tudja, hogy a kajamegvonás ilyen esetben milyen hatásos tud lenni.
GO-sms témában kérnék segítséget. A barátnőm sikeresen elnyomkodott valamit az sms-beállításokban, és most automatikusan bekapcsolva marad neki a T9, és a nyelv is átváltott angolra. T9 nélküli és magyar nyelvű verzió lenne a preferált változat, de nem jöttem rá, hogy a GO-nál ezt hogyan lehet beállítani. Segítene valaki egy nőnek való leírással?
-
jegenye77
addikt
Nagyon figyeljen oda mindenki mert úgy látom a mester frensys tovább tanít!
-
-
porse
őstag
válasz
frensys #31009 üzenetére
2 napja azt hallgatjuk neked mennyire nem jó ez a program.... Ha valamit nem tudsz használni attól az még nem szar, de várjuk az általad írt tökéletes programokat. Írd le amit gondolsz egy .txt fájlba és utána tedd a lomtárba, ne ide szemetelj.
(#31007) RootRulez
Én már adtam neki esélyt többször
de nem jött össze...
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys #31009 üzenetére
Bocs, de nem bírok magammal: Te ennyire hülye vagy?!
Mi van akkor, ha lezárod a telefont és csak fél óra múlva nyúlsz hozzá? Akkor már nem friss adatokat fogsz látni. Amúgy meg nem tudom milyen készüléked van, de szerintem egyiknél sem okoz lassulást (legalábbis a felhasználói élmény kárára biztosan nem) az adatok frissítése. -
frensys
tag
válasz
Zsombe #30998 üzenetére
mert pont hogy addig frissitse magát amig le van zárva minden,hogy mikor bekapcsolod,addigra friss adatok legyenek,és ne akkor álljon neki frissiteni magát és terhelje a telefont,pláne hogy amig hozzányúlok a telóhoz mondom 10-15 másodperc,ezalatt úgyse frissül semmi sem...
-
RootRulez
félisten
válasz
#40993792 #30999 üzenetére
Közbe nézegetem, a Go Launchert a marketen, sokan írják, hogy "eddig csal LP és semmi más, de most már Go és sokkal jobb", a LP nél meg sokan sajnálják, hogy nincs rá frissítés, ellenben sokan elégedettek vele, nekem is gördülékenyebbek tűnik a LP. Most egy darabig a Go.t fogom használni, meglátom meg tudom-e szokni...
TRob1Na mire kiköltöttem, te is leírtad ugyanezt konkrétumokkal.
CoolBoy323 Kérlek mi itt már le is irtottuk.
Az index lemaradhatott.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
TRob1
veterán
-
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Hasonló elven működő programot keresek,mint a phone my pc,csak nekem elég lenne webcamera része,lássam a képet meg a hangot.(sajnos pmc-ben nem megy a hang közvetítés) Nem hálózaton belül szeretném elérni a gép kameráját hanem neten keresztül,azaz pl 3g-vel is menjen. -
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #30999 üzenetére
Pont most olvastam a mai frissítés miatt 1-2 mai kommentet a GoLaunchernél, ami épp ideillik:
-Kiváló. Hosszú idő után váltottam launcher proról, de megérte. Tökéletesen személyre szabható és témázható.
-Besz*rás
Fé évig azt hittem hogy a L.Pronál nincs jobb. Tévedtem. De k*rva nagyot.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest