- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Időjárás appok nálam :
B. Widgets: -4
HD Widgets: -5
Köpönyeg: -3
Origo app: -4
Palmary: -5Valós: 0 fok (4 emelet ablak)
-
porse
őstag
válasz
atillaahun #32270 üzenetére
Skype-ot pont nem használom, face, gtalk, msn amit szoktam... De, ismerős amit írsz engem is nagyon idegesített ez, de im+pro t 2-3 hónapja használom kb és nem csinálta még ezt, mobilnettel se.
-
.mf
veterán
válasz
atillaahun #32231 üzenetére
Kösz, sajnos Európai hivatalos frissítés 2.2-re nincsen; viszont van egy É-Amerikai piacra kiadott verzió elvileg teljesen azonos hardverrel, ami megkapta. Ezek után lehet, hogy felteszem, eddig inkább nem piszkáltam, mivel ez mégiscsak egy munkaeszköz, inkább működjön stabilan. De ez a csörgésnél lefagyás... tegnap telefonok 80%-ánál csinálta, volt köztük pár fontos is
-
Bukk900
őstag
válasz
Mcfery #32275 üzenetére
Nyomkövetésre megfelel a google maps is.
-
WTF?
-
RootRulez
félisten
És itt jegyezném meg, hogy a
Palmary Weather 1.06-os verziója magyarul is letölthető!
Egyúttal új androidosoknak ajánlom figyelmébe a Magyarított Android alkalmazások topikot.
-
Nem a Premium változatát használod véletlenül? Én ebbe a hibába estem: az ingyenes nagyon tetszett, pontos is volt a térségünkre nézve, gondoltam, megérdemelnek ezért némi pénzt, fejlesszék csak tovább, megvettem a premium-ot. Ekkor jött a fekete leves: az ingyenes változat a Foreca-tól szedi az információkat, a fizetős pedig teljesen mástól, ami - természetesen - számomra sokkal pontatlanabb előrejelzést ad, akár csak néhány óra tekintetében is.
Írtam a fejlesztőknek, hátha lépnek rá valamit, de 1 hónapja semmi választ nem kaptam ez ügyben.
-
Foose
addikt
Sajna én nem tudom ezt mondani,hogy legpontosabb. Az Rtl klub hiradója után szoktam nézni az időjárás jelentést,általában egész jól közlik az adatokat,de a palmary szinte teljesen mást mutat. Nyíregyházi vagyok,és a palmary a napkori állomásról kapja az adatot,(rettentő közel van) és mégis fals adatot ír. Nem is értem,hogy lehet ez. A köpönyeg Debreceni adatokat közöl,(onnan szedi a cuccost) és még az is pontosabb. Tegnap estére -6 fokot jósolt a Palmary,holott jócskán -10 alatt volt
-
mipityu
tag
válasz
F-ECT$ #32271 üzenetére
Azt várjátok ezektől az időjárás appoktól, hogy azt az időt mutassa ahol éppen vagytok. Nem azt mutatja, hanem hogy az adott körzeten (falun, városon) belül mennyi a min.-max..
Pl. Én ma reggel 7-kor indultam otthonról (Bp., 13.k.) -7 fokot mutatott a kocsim külső hőmérője. A munkahelyem (Bp., 17.k.) már -13 fok volt. Ahogy mentem kifelé a város széle felé úgy csökkent a hőmérséklet. Szerintetek mit kellett volna jeleznie az accuweathernek Bp.-re?
És ez csak a város kis része, amit én bejártam. Mennyi lehetett a budai hegyekben vagy a belvárosban? -
Mcfery
tag
HI!
Már nem használt SG Spica-m megvennék 10k-ért, annyiért nem adom!
Kitaláltam, hogy jó lesz autó v. asszony őrnek.
Teszek bele egy SIM-et(kártyás), + havi 1k a net.
bekapcsolom a GPS-t, hang néma.Autómban(v. asszonyéban) eldugom.Itt kérném a segítségeteket!
Olyan appot keresnék, ha felhívom ezt a számot vagy SMS-t küldök rá
ill. milyen módom tudom rávenni hogy elküldje nekem az aktuális
GPS koordinátáit?
ÖTLETEK ? -
F-ECT$
titán
Accuweather ma Budapesten:
-Min: -9; Max: -2; Jelenlegi hőmérséklet: -18(!); Real feal: -13(!)A realitás olyan -5 és -8 között volt valahol...
-
atillaahun
veterán
válasz
scream #32252 üzenetére
és (#32260) porse
Ezek szerint titeket a Skype sem dob le naponta kétszer? Csak mert az értékelések között is olvasni azért erről.
A meg nem kapott üzenetek alatt meg azt értem, hogy megy az IM+, üzenet egy szál se, megnyitom a faszbukkot a böngészőben és abba meg ott figyelnek az új üzenetek.
Gondoltam már arra is, hogy a faszbukk csesz el valamit, de hát abba meg nem tudom mit állíthatnék még át, főleg hogy nem mindig rossz, csak időnként, és a legidegesítőbb, hogy nem jövök rá mitől függ.
De akkor nektek ez teljesen új? -
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #32267 üzenetére
Le járt az idő. Addig léptem ki be, hogy vissza jött, de a régi telepített appokat nem találom. Illetve valaki mondott itt Drop box linket amivel ő is kap helyet ha látja vagy tudja valaki szóljon már
-
jonacsik
csendes tag
Üdv!Segítséget kérek! Sony Arc S készülékem van és olyan programot keresnék,ami az elkészített fényképekre felrakja az aktuális dátumot.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
kavics325i
őstag
A marketen feltelepitett appokat hol találom meg újra? És miért nem a régi magyar stílust látom? Tegnap gyári vissza állítás volt!
-
band1103
őstag
Sziasztok
Olyan progit keresek ami egy megadott mappabol megadott ciklusonkent valtogatni tudja a hatterkepet.
Ki mit tud?
-
porse
őstag
Nekem tetszett a zedge, találni azért egy két jó hátteret rajta, de én is azért töröltem amit írt decoati, teleszemeteli az sd-t..
(#32251) atillaahun
Elég sok messenger programot próbáltam már én is, de az im+ pro eddig a legmegbízhatóbb, nekem legalábbis.
(#32259) TRob1
Mit kutakodsz utána?
Legalább nem ide piszkít.
De neki p500 asa van nem?
Olvashatod nyugodtan, gondolom olyat szeretnél venni azért.. -
TRob1
veterán
Annyira ismerős ez az írás stílus, mostanában több hasonlót is láttam... csak nem megint az "idegenek"?
(#32260) porse:
Nem olvashatom a többi topikot?(Nem is szóltam senkinek, és nem is fogok, míg abban a topikban nem lesz jelen, ahol én is.
Csak kiv. vok mit gondoltok
)
-
domerator
veterán
válasz
decoati #32257 üzenetére
Oké, köszi... csak rácsodálkoztam... nálam kérészéletű volt a zedge, csak megnéztem wallpaper miatt, de mindig rájövök, hogy felesleges a mobilos wallpaper oldalakat nézegetni, mert normál képből (vagy pc-s háttérből) sokkal jobban lehet mobilra is variálni.
Ezt egyébként büntetni kellene...
-
decoati
aktív tag
válasz
domerator #32255 üzenetére
csak saccolom, a fájlnevek valszeg egyúttal md5sum-ok, 32 hexa karakter. Furcsamód az rm-et nem lehet csak simán ráereszteni mert foldert jelez (aminek a neve az első 2 karakter (00-ff), amibe be lehet lépni, de az ls nem is listázza, wtf), de ha kiadsz pl. egy "ls e0*"-ot, kapsz vagy 40-50 fájlnevet (pedig az ls nem is rekurzív), így jön ki a kb. 256*40. Nagyon gáz, észrevettem már régebben is, de akkor nem számoltam meg. XDA-n megerősítve.
Irtani rm -r utasítással, ÉSSZEL! -
( V )
veterán
amíg a készlet tart: The Humble Bundle for Android 4 játék (Anomaly: Warzone Earth, Osmos, EDGE, Toki Tori) akár 1$-ért!!!
aki átlag felett jattol (most kb 6.16 $ az a World Of Goo-t is megkapja
)
-
decoati
aktív tag
Zedge-vel vigyázni, fél év használat alatt a /mnt/sdcard/zedge/cache folderbe 10.000+, átlag 30k-s fájlt pakolt be, és ezek uninstall után is maradtak. A file managerek (valszeg a fájlok nagy száma miatt) a megnyitási próbálkozásra fc-znek, épp most irtom terminálból. (de k* lassú még így is, pedig ext3)
-
scream
veterán
válasz
atillaahun #32251 üzenetére
Érdekes, nekem sima IM+ rendesen megy
-
atillaahun
veterán
IM+ Pro-n és IMO-n kívül tudtok ajánlani valami megbízható messenger-t, ami több kliens-t kezel egyszerre (faszbukk, gtalk, msn, skype)?
Az első egy megbízhatatlan fos (még jó hogy nem vettem meg 2k-ért), egyszerűen nem kapom meg az üzeneteim felét, a második meg ugyanez csak lájtba, ott a negyed részét, meg persze olyat sem ismer hogy csatolmány. -
Tyer
őstag
Hogy van az, hogy a telefonkönyvemben egyel több névjegy van, mint a gmail accountomban???
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #32237 üzenetére
Windows Phone alapú iGO-t soha nem is lehetett kapni. Windows Mobileal szerelt PNA pedig van még egy pár forgalomban, szerintem találni még primoval előtelepítettet is.
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32237 üzenetére
Tudod mit?Én itt befejeztem.Ha nem akarod érteni,akkor nem is fogod.Nem érted hogy miért hoztam fel a PNA-kat?Te irtad,hogy nem éri meg droidra kiadni,mert 100 féle HW van.Erre irtam,hogy PNA-ra mégis van,és azok sem egy HW -val jönnek ki.Irtad,hogy nagy munka megirni egy progit.De már sok telon elfut...Ráadásul az általad irt probléma a sokféle HW-vel minden programnál jelen van,mégis vannak progik amik müködnek a legtöbb droidon.Támogatás?A legfrissebb térképpel láttam müködni(természetesen Spicán
)
Az általad emlitett okok közül talán a PNA és az autogyártok tiltása az,ami szerintem elfogadhato magyarázat lehet.Ez az én véleményem,nem muszály egyetérteni,viszont a témát itt,erröl tényleg befejezem...
Minden egyes válaszodat elismerem,igazad van... -
sai
aktív tag
Hali!
tud valaki ajánlani egy jó visszaszámláló programot?ami olyan, hogy beírok neki egy dátumot és akkor onnan számol vissza, hogy hány nap,óra,perc stb van addig.esetleg több dátumot is be lehessen állítani + elnevezni, hogy melyik mire számol vissza.
köszönöm! -
acsati
aktív tag
Valaki tudna nekem ehhez hasonló játéko(ka)t mutatni? Ingyenes kéne, és ugye ilyen minél messzebbre ütős, fejlesztgetős
Köszi!
-
dokee78
félisten
Próbáltátok a Camera360 V3.0 Beta4-et?
Elég jónak tűnik. -
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #32141 üzenetére
Nem értem, mit akarsz nekem megmagyarázni. A NavNGo egy piacorientált magáncég, a piacból él. Szerinted mi más okuk lehet arra, hogy nem adják ki az androidos Igót, mint az, amit leírtam? Azaz: nem éri meg. De ha szerinted igen, írj nekik... Egyszerűen egy szoftver kiadása után támogatást is kell nyújtani. Ez pedig a NavNGo piackutatása alapján többe kerülne, mint amennyit a szoftver hoz. Ha ez változni fog, akkor nyilván kiadják megvehető formában is. Egyébként jogi oka is lehet, hogy nem adják ki: Pl. a PNA v. az autógyártókkal olyan megállapodásuk van, hogy nem jöhetnek ki Androidra megvehető appal x ideig.
Nem tudom, hogy jönnek ide a PNA-k. A PNA-k esetében nem a szoftvert veszed meg, hanem a hardvert, amihez gyárilag adják a szoftvert is. Ergo ha pl. garanciális problémád van, nem a NavNGóhoz kell fordulnod, hanem az adott PNA gyártójához. Az pedig szépen összegyűjti a hibákat, és továbbítja nekik. Ergó nem többszázezer ügyféllel kell foglalkozni, hanem kvázi eggyel.
De jó ideje nem lehet pl. Windows Phone alapú Igót sem kapni. Egyedül az iPhone-ra van megvehető app. És éppen azért, amit írtam: egységes hardver és szoftver, fizetőképes kereslet. -
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #32227 üzenetére
Az LG Optimus Pro C660-omra meg jó...?
A market nem engedi letölteni?Ha jól tudom, a system/app mappában vannak a telepített alkalmazások?
Ha kimásolom onnan, és elküldöm lehet jó?szerk: hmmm, 4 sor,4 kérdőjel... tudok!
-
Viper26
nagyúr
Srácok van valami beállítással kapcsolatos trükk, a mobo playert illetően?Feliratnál az ékezetes karakterek helyett, hülyeségeket mutat, én a kódolásra gyanakszom.Ha ez okozza, melyikre kéne átállítani?
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok segiteni egy müködö íránytü appot keresek.
-
doddencs
senior tag
-
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #32220 üzenetére
[Market]
Animated analog clock, de nézd meg a fejlesztő többi cuccát is, mert van még két skin-pack hozzá. -
szoke12
őstag
válasz
aimettirlz #32222 üzenetére
Mit akarsz mérni? Vagy a progi beállításaival van baj?
-
tomy86
addikt
válasz
aimettirlz #32222 üzenetére
Call Meter 3G ügyben mi a kérdésed?
-
bb.bocs
őstag
nekem samsung galaxy gioval van olyan hogy lerakom a telót, és még 4 másodpercig nem rakja kb le... pedig nincsen tele
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Másnak is volt olyan, hogy telefon híváskor befagyott? Hiába próbáltam elhúzni a lockot, amíg csörgött, nem reagált; amint befejezte a csörgést, akkor viszont már nyitva volt (tehát a csörgés alatt érzékelte a nyitást, csak nem engedte felvenni a telefont). Eddig még csak 1-1-szer fordult elő, ma viszont szinte minden hívásnál
Nem volt rajta sok alkalmazás, most már azokat is elkezdtem törölgetni; de már alig van egy pár rajta, amikkel eddig is működött, de továbbra is befagy.
Telefon Acer Liquid S100 A, gyári Éclair 2.1, nem rootolt.
Mielőtt backupolok és resetelem, esetleg valakinek tipp?
Kösz! -
Skacok! letöltöttem egy témát a telómra de nem tudom, hogy kell felrakni (jelenleg a PC-men van) Nemus launcherre lenne és kicsomagolva az egész két mappa egy images és egy aplication_icons. Hogy lesz ebből téma a telón?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. olyan programot keresek, ami nem adatforgalmat mér, hanem internetre való csatlakozástól az időt méri ( mivel percalapú a netem elvileg) tudok ebben segiteni ajánlani valamit?
-
sittes79
addikt
Gémereknek 576 app
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32207 üzenetére
menj be a SimiClock beállításaiba, és ott be kell pipálni, hogy ezt is jelezze
-
TRob1
veterán
válasz
Magnat #32209 üzenetére
OS-ek között nincs, de van máshol: Android OS-t használók szakmai topicja
szerk: Jah, a problémára sajna nem tudom a megoldást (esetleg csatornaváltás a routerben?
).
-
Magnat
veterán
Hi,
ugyan nem alkalmazással kapcsolatos a kérdés, de az OS-ek között nincs androidos fórum... tuda vki esetleg, h miért van az, h bizonyos routereken (vagyis wifi hálózatokon) a never sleep beállítás ellenére is mexakad a wifi kapcsolat, ha elaltatom telefont? Nem azonnal, csak x idő múlva ... eddig azt hittem, a telefonom a hibás (LG 2x), de most vettem egy tabletet (Voda Smart 7) és pl a melóhelyemen mind a 2 eszköz ezt csinálja. Ráadásul csak azóta, h ki lett cserélve a wifi router (vagyis AP, de ez mind1), előtte nem volt ilyen gond. Az itthoni wifimen minden ok, de pl szüleimnél is leszakad. Szanaszét böngésztem már az összes router setupját (mindet én konfigoltam), de sajnos eddig nem sikerült kiderítenem, mi okozhatja.
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv Bátor Harcosok!
Naptárral van gondom, remélem tudtok segíteni. (GB tableten)
Letöltöttem egy widgetet, onnan szépen be lép a naptárba, és ha új eseményt akarok rögzíteni akkor egy "Nincs naptár Nem rendelkezik naptárakkal" hibaüzenet visszadob. Más látott ilyet, miért van?
Köszi előre is. -
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32203 üzenetére
azért, mert te nem találod, attól még ott van. nekem legalábbis
(#32204) RootRulez
ezek között nem találsz olyat, ami jó lenne?
-
Foose
addikt
válasz
fatal` #32199 üzenetére
Így használom,ahogy írod. De minden bekapcs után,ha mondjuk neteznék,akkor beírok valamit a google keresőbe,előbb ki kell választanom ott is a használni kívánt bill-t. Igaz,a Swift key x-et toltam eddig,kíváncsi vagyok,hogy a smart fog-e működni... Wazz!! Lehet én voltam a birka,memkarin van a Smart keyboard
-
rum-cajsz
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest