- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Luissimo #37466 üzenetére
"valaki keresett a napokban ébresztő alkalmazást."
Erről nekem egy sok-sok évvel ezelőtti sztorim jutott eszembe. A rádió volt beállítva ébresztőnek. Általában nem is volt ezzel gond, de egyszer reggel hatkor egy vénasszony valami népdalt rikácsolt bele a mikrofonba. Mire én felugrottam, addigra az egész család ott állt körülöttem, hogy ez meg mi volt???
-
tmp0124
tag
válasz
Luissimo #36672 üzenetére
De, épp xperiam van.
Viszont én szeretném eldönteni, hogy pl "ő" helyett "o" lesz az smsekben vagy inkább "ö". Az SE T700-on bezzeg még be lehetett állítani, hogy smshez standard karakterkészletet adjon gépeléskor, minden más esetben pedig a nyelvnek megfelelőt. Mondjuk sok más tekintetben is igen profi volt az a telefon...
-
zho-lee
addikt
válasz
Luissimo #33124 üzenetére
Biztos jó dolog, én köszönöm mindenesetre, töröltem.
A franc tudja, miért lesnek minket ennyire, eléggé idegesítő azért, a telefonon pl nem csak a gugli, hanem a cm7 is gyűjt adatokat.
Mondjuk van tianium backupom, és véletlen töröltem a cm7 stats appot
Talán itt olvastam, hogy a dolphin browser is..
Meg még ki tudja mi/honnan lesi, mit csinálunk. -
decoati
aktív tag
válasz
Luissimo #33041 üzenetére
legjobb médialejátszó? Van olyan?
Évek óta kb. most jutottam oda hogy megint legyen időm/energiám zenét hallgatni (persze ilyenkor, naná), éppen egy média home szerver összepakolása előtt vagyok, aztán hogy mi fog hozzá passzolni... (mindegy, csak basszus legyen rajta, meg gain) sgs + Sennheiser hd-480II, őskövület, de szeretem azt a száraz, hajszálpontos hangját.
winamp tuti nem
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #32483 üzenetére
ja és van a www.flightradar24.com is, azsesemmi , csak MALÉV gépeket ne keressetek már benne
-
marcedli
tag
válasz
Luissimo #31967 üzenetére
engem is érdekelne, mivel én kaptam a hivatkozott levelet a supporttól. Nekem még nem szóltak, hogy "bocsi, hülyék vagyunk, hazudtunk"....
pontosan azért írtam nekik, mert unom a mindenféle tippelgetést, hogy miért nincs. Légből kapott ötletek, vélemények vannak csak.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Luissimo #31825 üzenetére
A forrás:
"Levelezésem IGO-val! Jó hír!"Google segített megtalálni
-
Mr X
veterán
válasz
Luissimo #31845 üzenetére
FastReboot: "Simulates a reboot by closing/restarting all core and user processes and thus frees up memory. Your phone should be much snappier after using Fast Reboot.
DOES NOT ACTUALLY REBOOT YOUR PHONE, only the apps & processes."NoLed: Az nem csak a kijelzőn tud jelezni?
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #31831 üzenetére
Nem tagadok, csakis igazat szólok...
Különben is, hol itt a warez, a cuccos Marketen lesz...
(#31828) vétó:
A guglit ezekszerint a hajadra kenheted, mert bizony már 1-2 egyéb helyen is olvasható.Illetve hogy pontos legyek, máshol már előbb olvasható volt, ugyanis én idéztem.
-
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #31692 üzenetére
én most elgondolkodtam egy "Mayer Ferenc" felhasználónév regisztrálásán... ha esetleg hiányérzet alakulna ki bennetek
mefistofeles:
ezt tedd fel Go Launcher Ex, és akkor nem kell bűvészkedni
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #31664 üzenetére
Másnevű az még talán oké lenne, de most véletlen elbaxta, mert egyiknél Mayer Ferenc a mélcím, másiknál meg Mayer Ferenc a teljes név. Nagy így már nemigen tudom elképzelni, főleg hogy a mondatai is mindig szinte ugyanazok.
szerk: Akkor nem bírja valami jól a Pengéd ha csak 5 nap repülőben, nekem anélkül tovább bírja.
-
spiritex
veterán
válasz
Luissimo #31202 üzenetére
Bocsesz! Már látom mekkora hülyeséget gondoltam...
Az a helyzet, hogy rá se kattintottam a linkjére! De már látom, hogy "car" meg "drive" meg stb. Mindegy, akkor is ajánlom a speedtest.net-et!
Szerk: és különben is, nézzétek meg milyen hasonló a két app logója!!! Nem mérhet ennyire mást a kettő... -
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #31194 üzenetére
nálam nem sokáig volt fenn a viber. zabálta az erőforrásokat, nincs benne videóhivás lehetőség, agresszívnek is találtam, és több ismerősömnek van skype-ja, így én inkább maradtam annál. ezek közül azóta persze biztos javult néhány területen, de nem tudom, miben lehet jobb a sokkalta elterjedtebb skype-nál.
-
-
atillaahun
veterán
válasz
Luissimo #31060 üzenetére
És ez a titok esetleg tapasztalat, vagy mondták?
Mert nálam a kb. 6-8 kipróbált forgalommérő programból kettő nem volt még ami ugyanannyit mért.A fentebb felsorolt programok nagyja egyébként szemét, nem tudnak App-onként mérni, és csak reboottal resetelhetőek. Így azt esetleg megmutatják mennyi adatforgalmad ment el a havi korlátból, de azt hogy abból mi mennyit zabált, - valószínűleg a tudtodon vagy akaratodon kívül - ahhoz már valami kevés közük van.
-
havri1
félisten
válasz
Luissimo #30841 üzenetére
Mondjuk a BatteryBar pro
-
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #29608 üzenetére
bacon szalonna ügyében szerintem nem igaz a megállapításotok, ugyanis a magyar nyelvben a "bacon" külön szakmai jelentéssel bír; a bacon sertés az a hízó, amit 90 kg súly körül vágnak, így a szalonna arányaiban több húsos részt tartalmaz, mint az általában háztáji vágások során jellemző 150-200 kg vágósúlyú sertéseknél; innen ered a bacon-szalonna elnevezés, ami ennél fogva helyes.
a tévedés és változtatás jogát fenntartom
ui.: közben látom, hogy sifarr nyelvész is kifejtette már hasonló ismereteit.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Luissimo #29610 üzenetére
vagy próbáld ki a Timeriffic-et. Nekem nagyon bejött.
-
sifarr
senior tag
válasz
Luissimo #29608 üzenetére
egyébként nemvehet baconszalonnát, mert olyan nincs is, olyan mintha ugyhívnád, hogy szalonnaszalonnát kérek.
Nem egészen.
A Bacon a szalonnák egyik típusát jelenti nálunk. Nem minden szalonnát hívhatsz baconnek.
Ahogy a champignon gombának sem hívhatsz minden gombát nálunk.
Ezekben az esetekben nálunk az idegen szónak jelentés módosulását láthatjuk.Viszont az import (és az export, nóvum) esetében ilyen módosulás nincs. És nem is lenne helye, mert nincs indoka.
Az elterjedtség pedig szerintem nem indok, mert akkor bármilyen köznyelvi változás elfogadhatóvá tehető. Nem akarok példákat hozni milyenek is.
De ez off, tehát befejezem. -
Whynot?
aktív tag
válasz
Luissimo #29190 üzenetére
Igaziból párosítva vannak és a bluetooth ki van kapcsolva alapból. A taskerben pedig megadtam időpontokat, amikor bekapcsolja a bluetootht. (jellemzően olyankor, amikor általában a kocsiban vagyok) A bluetooth be is kapcsol, azt írja a telefon, hogy párosítva, de ha nem nyomok a kapcsolódásra a beállításokban, akkor csak a telefon csörög :S
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest