- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
TazLeacher #31398 üzenetére
teljesen egyetértek
más:
Valakinél müxik a következő progi:
BetterSleep
Nálam az első indításnál kalibráláskor csak dolgozik, de semmit nem csinál, volt, hogy fél órára is ott hagytam, de csak dolgozott
Lehet, hogy a Defy CM7-vel nem kompatibilis -
Syl
nagyúr
válasz
TazLeacher #31398 üzenetére
Főleg, hogy ez ügyben már lett neki javasolva az adott topic...
-
-
nagyvixi
tag
Akárhogy csűröm csavarom a telefonom,nem vagyok továbbra sem elégedett az aksival.
Ma elmentem vásárolni,10-kor indultam,zenét hallgattam+neteztem vele.2 percenként ment le egy egységet az aksi kb.nagyon rohamosan fogy...Most 1-kor értem haza,és 51 százalékon volt az aksi!
Most tényleg ennyire normális ez a merülés? Mert szerintem ez nem az.Vagy igen?
Lehet hogy mivel 3g-n volt,azért,ha 2g-n nyomtam volna akkor atom lassú lett volna de legalább nem fogyasztana annyit? Másnak is ennyire merül? :-/Samsung galaxy mini
-
atillaahun
veterán
válasz
RaZroX #31342 üzenetére
Közben kipróbálgattam kicsit jobban. Ha hívás közben indítok zenét, akkor azt is a felső hangszóróra irányítja, így azt értelemszerűen nem hallja a másik fél, viszont ha átteszem a beszélgetést kihangosítóra, akkor a zenét is oda teszi, és azt már lehet hallani rendesen.
Szóval végeredményben működik a dolog, köszi a tippet.
Annyi hiba még van a dologban egyébként, hogy amíg a hívás aktív, addig nem lehet a zene hangerejét szabályozni, csak a bejövő hívásét, mert olyankor az az elsődleges.(#31385) pro-tone
Voice Dialer-re keresve a Market-en van némi halvány esélyed, hogy találsz ilyen programot, mert az Android alapból ezt magyarul nem tudja, csak az elterjedtebb nyelveken.
Igazából szerintem a régebbi butalefonok is csak úgy tudták ha először felvettél egy hangmintát mindenkihez akit így akartál hívni, majd a rendszer azzal hasonlította össze az aktuálisan bemondott mintát.
Ezzel viszont az a gond, hogy a legtöbb ilyen program szerintem a Google Voice Dialer-re alapoz, és valószínűleg nem rendelkezik külön beállítással, hogy külön mintákat rögzíthess a kapcsolatokhoz, és az alapján dolgozzon.
1-2 mondjuk előfordulhat köztük, de konkrét nevet sajnos nem tudok mondani, neked kell végigpróbálgatnod őket, ha nagyon fontos ez a beállítás. -
meko1
tag
üdv mindenki 31378-nak köszönöm meko
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Melyi ka legjobb navi szoftver?
2.1, rootolt, 320x480 felbontás, 600Mhz proci -
pepe10.10
tag
milyen beállitásokat használjak a JuiceDefender Ultimate programhoz? egyáltalán mirejóez? csak annyit észlelek hogyha lezárom a billentyűt lekapcsolja a wifit.
-
Linkin
senior tag
A Chainfire 3D-hez hol tudnám letölteni a pluginokat?
-
grotib
tag
válasz
Tarantula33 #31382 üzenetére
Köszi a linket, én is régen kerestem.
-
ktommy91
addikt
válasz
Tarantula33 #31382 üzenetére
Örök hálám.
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok! A Launcher Pro-val kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a menü elrendezését meglehet-e oldalni hogy ne lefelégörgetős legyen hanem oldalra lapozás, mert éncsak az oszlopok és sorok számát tudtam beállítani. Köszi a választ!
-
vétó
aktív tag
ja, ezért meglepő számomra is. de kíváncsi vagyok, mit, és mennyi időn belül tesznek, mert jeleztem a dolgot a marketnek is, és az instagram-nak is. Egyiküknek sem jó, hogy egy jó nevű alkalmazásnév mögött kéretlen reklámokat telepítő és küldő szart terjesztenek...
iPhone-os barátom jelezte nagy boldogan, hogy van végre androidra is instagram. Én meg gyorsan telepítettem.
Még el sem indítottam az alkalmazást, már 3 új ikon volt a homescreen-emen (semmi közük az instagramhoz), plusz kaptam az értesítősávra reklámüzenet.
Elindítottam az alkalmazást: megnézhetsz instagram képeket, és elindíthatod a telefonodra telepített kamera alkalmazást, de semmi több funkció.
Ezután persze megnéztem a marketen a felhasználói visszajelzéseket... hát nem semmi.A tanulság: legközelebb mindegy ki ajánlja, és mindegy, milyen "nagy nevű" alkalmazást, először (ahogy egyébként minden más esetben is csinálom
) felhasználók visszajelzéseinek olvasása, fejlesztő csekkolása...
-
pro-tone
csendes tag
Tisztelettel kérek javaslatot az alábbi témában: az Xperia X10 specifikációjában benne van a hanghívás megléte. Mindazonáltal a készüléken nincs rajta. A gyártó ilyet nem fejlesztett ki, legalábbis a Sony Ericsson magyarországi képviseletétől ilyen választ kaptam. Javasolták, hogy töltsek le egyet az Android Market felületről. A készülékem 2.1 Android verzióval rendelkezik. A programok áttekintése több kérdést keltett bennem, mint amennyit megválaszolt. Tény az, hogy kb. három dioptriám van, így vezetés közben csak nem elengedhetetlen, de legalábbis a korábbi készülékeimből megszokottá vált e funkció alkalmazása, ami úgy működött, hogy a bluetooth-on gombnyomás után kérte a nevet, majd visszaolvasva azonosította, ezt követően felhívta.
Nem probléma ha - ésszerű keretek között - fizetős az ajánlott program, csak jól működjön, és a készülék se zavarodjon meg tőle. Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat.
(Elnézést kérek ha kissé körülményes a leírásom, az itt megszokott jelzés-szerű dialógussal szemben, de pontosan kell fogalmaznom, mert magam a mozaikszavas rövidítések jó részét nem tudom definiálni.) -
vétó
aktív tag
Figyelem!
Az android marketen elérhető az instagram for android alkalmazás. SENKI NE TEGYE FEL!
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez egy vírus
-
fazr
senior tag
Ha valakit érdekel lehet bővíteni Dropboxot 5 GB-ig egy kis beta teszttel.
Részletek: PC, AndroidHa valaki nincs regisztrálva, akkor ezen a linken is regelhet, így mindketten kapunk +250MB tárhelyet.
-
pepe10.10
tag
aminap láttam marketen egy ilyan programot, melybe napi feladataidat állíthattad be, mint egy kis jegyzetfüzet, fizetős app, ilyen jóféle
ha valaki tudja mire gondolok, vagy tud hasonlót kérem írja le. (nem baj ha fizetős)
-
Luissimo
veterán
csend, mert szétültetlek benneteket
-
Gedeon31
addikt
válasz
molnarpeter #31358 üzenetére
Mi vagy te magyar tanár?
-
Luissimo
veterán
és ha repülőmódba kapcsoltatnád olyankorra az Airplane Schedulerrel ??
a végeredmény ugyanaz, az nemjó ? -
zhata
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan androidos appot ajánlani, ami meghatározott időpontok közt blokkol minden hívást és SMS-t.
Köszönöm előre is! -
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Létezik snapszer androidra?
-
molnarpeter
nagyúr
Napi app:
Snake '97
Nagyjából ugyanaz, mint a WP7-es verziómp
-
jano_77
nagyúr
Esetleg egy Go Calendar widgets stílusú naptárat tud vki ajánlani, ami tud magyarul is?
Bocs az új hozzászólásért, de a Marketen voltam és eltelt az 5 perc
-
jano_77
nagyúr
Hogyan lehet beállítani az alap naptár programnál, hogyha kiteszem widgetnek, akkor ne csak egy napot mutasson, hanem az egész hónapot?
-
grotib
tag
válasz
krisztian112 #31344 üzenetére
Soft-reset. Tehát egy egyszerű újraindítás.
-
sherlock1
tag
Hello, nem tudja valaki, hogy FBReader-ben (vagy más könyvolvasó programban) hogyan tudok angol-magyar szótárt csinálni? Olvastam, hogy a colordict-hez le kellene tölteni a Nagygabee féle angol-magyar szótár startdict változatát, de én nem találom sehol, szinte mindenhol törölték.
-
bubi92
őstag
hello
tudnátok olyan programot ajánlani, amivel a teloról gépélhetek a gépen?
-
krisztian112
senior tag
És a telefon hátulján található reset gomb miylen mértékben inditja újra a telefont?
-
RaZroX
addikt
válasz
atillaahun #31341 üzenetére
Hát elvileg kell ha ott szól a telefon hangszóróján.
-
RaZroX
addikt
válasz
atillaahun #31339 üzenetére
Zenelejátszó
-
atillaahun
veterán
Szerintetek sem létezik olyan alkalmazás, ami beszélgetésbe tud hangot bejátszani, hogy a másik fél is hallja?
-
F-ECT$
titán
Jött egy frissítés a Where's my waterhez, de semmi újat nem látok, ugyanúgy 462 ill. 132 kacsa az elérhető max. Csak hibajavítás lehetett ezek szerint?
-
RaZroX
addikt
Tudtok olyan időjárás Widgetet ami "mozog" ?
Olyasmire gondolok, mint amilyen az új Xperia-kban van.
Vagy ha tudtok valami nagyon szépet ami nem mozog az is jó -
vétó
aktív tag
válasz
saphancs #31333 üzenetére
ha szabadon betehetnél olyan slide-okat, amik megfeleltethetők lennének a jelenlegi widgeteimnek, akkor lehet szó a maradandóságáról, de így nem. plusz a K-9 levelezőmben beállított fiókokról sem kapok értesítést, és ez is nagy hiányosság. ezzel együtt elég tetszetős ez a timeline homescreen, szóval ha jobban konfigurálható lenne, akkor tényleg maradandóan képes lennék beleszeretni. stabil, szmúsz, és könnyen kezelhető felület.
-
saphancs
aktív tag
A slide screenbe hol lehet beállítani, hogy milyen időközönként frissítse az időjárást?
egyébként nekem tetszik, nemkicsit, nagyon!! Én pont ennyit használom, mint amit ez tud! -
Tyer
őstag
Milyen progival lehet az asztalra kitenni widgetbe, hogy hány százalékon legyen a fényerő?
Köszi! -
janes74
senior tag
Vègre frissült a facebook app,használható lett a sebesség.Nem vagyok fb. mániás,de 1000 fényévre az otthonomtól(stuttgart)felértékelődött.
-
nagyvixi
tag
El vagyok kicsit keseredve.Ma reggel idefele a munkába jövet hallgattam zenét,igaz teljes hangerőn és fél órát neteztem facebookoztam vele,az aksifigyelő fent meg mutatta számokban hogy 99-98-97-96-6-95-94...percenként ment le egy százalékot..1 óra utam során 80 százalékos lett az aksi,ez nagyon durva..pedig semmi nem zabálja jogtalanul a telefonom aksiját,android assistant 17-el néztem,igaz a powerampnál 42 százalékot irt,mert az fogyasztja a legtöbbet,utána meg a kijelző vagy net gondolom,de hát akkor is...ez jó igy?
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani redial progit, ami foglalt esetén újrahív, és vmi hasonló, mint amit a régi S40-s nokián volt, hogy x ideig pár másodpercenként hív, utána egyre növeli az újrahívás idejét. És könnyű lekapcsolni, ha nem akarnám az újrahívást folytatni. Már jó néhányat kipróbáltam (free-t), de nem találok ilyet.
-
VD
őstag
-
RaZroX
addikt
Tudtok ajánlani valami egyedi, de igényes Launchert ? Olyasmire gondolok, ami nem a megszokott "Home Screen(s) + App drawer"-ből áll. Olyasmire gondolok mint pl a Slide Screen Launcher.
Telefonom: Huawei U8160 (Vodafone 858)
Kijelzője: 320*240Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged